Kumaha cara muka sareng masang file APK dina PC

Kumaha cara masang apks dina PC

Kabeneran kami boga kamungkinan pikeun muka sareng masang file APK dina PC kami sahingga urang tiasa ngaraosan aplikasi sareng kaulinan favorit urang. Ku cara kieu urang tiasa ngalih tina layar alit kana layar anu langkung ageung sapertos PC urang atanapi laptop anu sami anu henteu goréng ogé.

Kituna urang bade ngajarkeun sababaraha cara anu urang sayogi pikeun narik seueur momen PC urang sahingga resep kana gim-gimna dina layar anu langkung ageung. Duh, sareng éta moal rumit sakumaha kapayunna. Kami nganggo sababaraha cara, janten ati-ati.

Bluestacks

Bluestacks

Ieu téh mangrupa pilihan pangsaéna anu ayeuna urang gaduh kusabab kesederhanaan sareng gampang anu masangna. Éta mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun urang pikeun muka sareng masang file APK janten ti éta urang salawasna ngagaduhan aksés kana aplikasi sareng gim video éta.

Leres anu dilakukeun Bluestacks nyaéta ngahasilkeun Android masang di tukangeun layar sahingga aplikasi sareng pidéo video ieu tiasa diluncurkeun. Seolah-olah urang ngaluncurkeun Android Studio, platform pamekaran aplikasi Google, tapi ku cara anu saé sareng saderhana tanpa kedah asup kana folder, sareng seueur deui.

Pangalusna sadaya nyaéta dina ieu Pamasangan Android dijalankeun di tukang, Éta ogé nambihan kanyataan yén éta parantos maénkeun Play Store supados urang tiasa narikna sahingga ngaksés sadaya aplikasi sareng gim anu parantos kami mésér. Tangtosna, urang tiasa masang APK tina émulator ieu sabab kami bakal nunjukkeun anjeun di handap ieu.

Kanyataanna, urang bakal ngagaduhan dua tab di luhur anu nyandak kami ka pusat aplikasi sareng gim, sareng anu kadua pikeun anu janten gim anu parantos kami pasang dina PC kami. Maksudna, kami salawasna kedah ngaksés Bluestacks pikeun ngaluncurkeunana sahingga tiasa maénkeun Mario Kart Tour.

Émulator Bluestacks

Sareng ieu meureun kaunggulan pangbadagna ti Bluestacks, sabab éta bakal nyegah urang ngaco sareng APKs, janten urang bahkan tiasa milarian APK anu diunduh sareng hindari ngalangkungan metode anu langkung rumit pikeun ngalakukeunana, sapertos Android Studio.

Kitu cenah, kedah disebatkeun yén ngamimitian aplikasi dina PC hartosna éta urang nyanghareupan parangkat lunak anu tacan dioptimalkeun pisan pikeun layar ieu dimensi anu langkung ageung sapertos pengendali atanapi kadali, sapertos beurit.

Akhirna, sareng sanaos Bluestack sigana masihan kami pangalaman anu idéal, Kanyataan yén aplikasi anu diénggalan tiasa nyababkeun kasalahan dina lingkungan simulasi Android ieu, janten perhatosan ieu kusabab éta tiasa ngakibatkeun anjeun dina jalan pait.

Anjeun tiasa milih pikeun ngaunduh gratis sapertos ngalangkungan modél langgananana.

Bluestacks - ngalesotkeun

Kumaha carana masang APK nganggo Bluestacks

Bluestacks

Kami hoyong ngantepkeun bagian ieu pikeun bagian nyalira, sareng éta Bluestacks ogé ngamungkinkeun pamasangan APK anu parantos kami unduh sateuacanna tina situs sapertos apkmirror (salah sahiji anu paling dipercaya sareng anu kami nyarankeun nalika anjeun hoyong aksés ka APK khusus).

Disebutkeun, éta cukup saderhana:

  • Kami ngaluncurkeun Bluestacks ti PC kami
  • Nomer buka tab "Aplikasi kuring"
  • Tina juru dina jandéla Kami milarian pilihan «Pasang APK»
  • Kami milarian file anu disayogikeun dina PC kami sareng masangkeunana.

Nyambung kana Windows sareng telepon Microsoft sareng Samsung anjeun

Aplikasi cuaca dina Windows 10

Samsung kalayan "Sambungkeun ka Windows" sareng bantosan anu teu ternilai tina Microsoft, parantos hasil ngaluncurkeun aplikasi anu parantos dipasang dina hapé dina PC atanapi laptop. Nyaéta, APK naon waé anu sacara manual urang pasang dina hapé Samsung urang tiasa dimimiti tina desktop PC urang.

Kami parantos parantos mairan dina sagala rupa publikasi sadaya kaunggulan Connecting to Windows sareng aplikasi Telepon Anjeun ti Microsoft. Sareng kaunggulanana seueur, sabab urang tiasa nampi telepon atanapi bahkan gancang ngalirkeun file nalika urang ngaitkeun dua alat urang atanapi malah gaduh clipboard pikeun nyalin sareng némpelkeun aplikasi ti hiji situs ka situs séjén.

Kami leres gaduh dina saluran videosis Androidsis kami tutorial naon anu ngajarkeun anjeun kumaha muka aplikasi anu anjeun gaduh dina hapé tina PC anjeun. Sareng anu paling saé, dina pembaruan pangénggalna aplikasi Windows Phone anjeun, anjeun bahkan tiasa muka sababaraha aplikasi dina waktos anu sami sareng bahkan pin kana taskbar Windows.

Tambahkeun ka taskbar

Kami leres-leres nyanghareupan salah sahiji pilihan anu pangsaéna, sanaos henteu leres sateuacan urang tiasa muka APK ti WindowsSabalikna, urang kedah angkat ka hapé, ngaunduh apk sareng masangkeunana pikeun ngamimitian engké tina aplikasi telepon Windows anjeun.

Tapi upami urang milarian kesederhanaan sareng gampang, sareng urang gaduh mobile Samsung ogé Windows PC, urang tiasa masang sareng muka APK éta, ogé aplikasi sareng gim anu parantos kami pasang tina kanyamanan pangalaman Windows sareng Samsung ieu.

Saatos nyarios yén, urang bakal leres-leres ngalakukeun mirroring lengkep, atanapi naon anu janten streaming layar sélulér, sanaos sareng format anu masihan penampilan yén urang ngatur sareng aplikasi dina PC atanapi laptop kami.

Buka APK sareng Android Studio

Android Studio

Kami badé angkat ka metodeu anu paling rumit sadaya, sareng Éta pisan anu bakal dianggo ku pangembang anu badé ngadamel atanapi ngarobih aplikasi anu anjeun damel sareng Android Studio. Hal anu matak ngeunaan Android Studio nyaéta simulasi atanapi niru alat virtual kalayan vérsi Android anu mana waé. Éta nyaéta kami bahkan tiasa ngaluncurkeun vérsi lami pikeun tiasa ngajalankeun APK éta tina aplikasi anu parantos didukung, janten dina nyalira éta mangrupikeun pangalaman anu langkung lengkep.

ieu bakal janten léngkah anu paling dasar:

  • Kami badé masang Android Studio: Halaman wéb Google
  • Kami masang Android Studio dina PC
  • Urang ngamimitian alat virtual pikeun ditiru
  • El APK anu parantos kami unduh kami nyandak kana folder Pakakas dina diréktori Android Studio SDK
  • Urang bakal angkat ka folder dimana APK na sareng urang ngamimitian paréntah ieu ku hak administrator ku paréntah Windows:

adb masang filename.apk

  • Dimana filename.apk bakal janten nami apk éta anu kami hoyong tambahkeun kana daptar alat virtual

Ieu Android Studio

El Cacad pangageungna tina operasi ieu nyaéta yén anjeunna leungit sababaraha poin penting sapertos Google Play Services, janten kecuali éta aplikasi anu saderhana pisan, nalika urang milarian ngajalankeun APK tina aplikasi anu kawéntar, éta bakal ngarugikeun urang pikeun niru pangalaman éta. Android Studio saéstuna didamel pikeun anu hoyong nyobian aplikasi na sateuacan nyebarkeun vérsi akhir ka Play Store, tapi ku cara nguji APK, tangtosna urang tiasa.

Luncurkeun file APK dina PC nganggo Chrome

Welder ARC

Sareng ayeuna anjeun bakal héran upami aya cara pikeun henteu narik émulator sapertos anu disebatkeun dina raraga ngamimitian file APK. Leres aya sareng éta ngalangkungan browser Chrome kalayan perpanjangan anu bakal ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tindakan ieu.

Ieu alat diciptakeun ku pamekar parangkat lunak pikeun sistem operasi Android. Janten ngamungkinkeun kami ngalangkungan Chrome pikeun niru APK bahkan dina sistem operasi anu sanés sapertos MacOS salami éta panyambung anu sami dipasang.

Para tiasa ngaluncurkeun file APK dina Chrome urang kedah parios léngkah ieu:

  • Pasang browser Chrome sareng angkat ka ARC Welder: Ngunduh ekstensi
  • Kami nambahan ARC Welder kana Chrome
  • Unduh APK na kana PC atanapi laptop urang
  • Kami milih tablet atanapi hapé anu kami badé ngajalankeun aplikasi éta
  • Pencét kana tombol uji pikeun mariksa yén aplikasi éta tiasa dianggo saé
  • Pencét kana «Aplikasi peluncuran»

Ayeuna urang tiasa mimitian APK dina PC kami sahingga resep atanapi uji aplikasi éta dina komputer urang. Ayeuna urang ngan ukur kedah milih mana sahiji cara anu dipidangkeun anu paling dipikaresep ku anjeun. Kami sacara terang-terangan nyarankeun Bluestacks sabab urang ngan saukur kedah ngaunduhna, masang éta sareng lebet kana akun Google kami pikeun neraskeun pamasangan APK tina Play Store terpadu atanapi APK ngalangkungan metode éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.