Kumaha carana maén Pokémon GO tanpa ninggalkeun imah

Pokémon Go

Diantara kaulinan mobile anu paling terkenal dina taun-taun ayeuna nyaéta Pokémon GO. Geus salamet ku nambahkeun elemen anyar kana waktu, nu geus mantuan jutaan jalma tetep maén. Fitur anyar ditambahkeun dina awal 2020 anu ngamungkinkeun Pokémon GO dimaénkeun di bumi atanapi dina perjalanan. Ieu ngamungkinkeun pamaén nyekel Pokémon nalika dipasrahkeun, sabab biasana henteu tiasa dilakukeun.

Kaulinan Niantic geus dumasar kana venturing ker nyekel pokémons, tapi aya kaayaan dimana urang teu bisa ninggalkeun imah pikeun ulin, kayaning karantina, gering atawa lockdown. Masalah ieu disanghareupan ku jutaan pamaén dina dua taun saméméhna. Untungna, urang henteu kedah ka luar pikeun maén Pokémon GO, janten urang tiasa nganggo éta nalika urang henteu tiasa kaluar ti bumi. Urang ngabejaan ka maneh kumaha anjeun tiasa ngalakukeun eta.

Sajaba ti ngobrol ngeunaan spoofing lokasi, pohara populér di Pokémon GO keur lila tapi nu mawa loba resiko ditambahkeun, urang ogé bakal ngobrol ngeunaan kumaha urang bisa maénkeun tanpa ninggalkeun imah. Sakumaha seueur anjeun tiasa resep ngagunakeun pilihan ieu, kami bakal ngajelaskeun akibatna sacara langkung rinci.

hadiah tingkat dina pokemon go
Tulisan anu aya hubunganana:
Sadaya ganjaran per tingkat dina Pokémon GO

Lokasi palsu

pokemon balik ti mobile pikeun pindah

Loba jalma geus diusahakeun jieun potong kompas pikeun pokemon go leuwih taun, salah sahiji nu pretending lokasi maranéhanana nyaéta tempat lian ti mana sabenerna. Jalma-jalma maén game di bumi tapi katingalina néwak Pokémon, sapertos dina kahirupan nyata. Niantic ketat pisan ngeunaan terminasi akun sareng larangan salaku hasil tina spoofing lokasi.

Aya sababaraha aplikasi dina Android anu tiasa nipu pokemon go ngajadikeun anjeun yakin yén urang aya di tempat béda ti urang sabenerna, kaasup GPS Palsu. Seueur pangguna anu ngagunakeun strategi ieu mangtaun-taun maén Pokémon GO di bumi. Ieu tiasa aya mangpaatna upami urang hoyong maén Pokémon GO tanpa ninggalkeun bumi, sapertos seueur pamaén. Seueur situs anu terus ngesahkeun pilihan ieu, anu ngagaduhan résiko atanapi bahaya, sapertos kaleungitan aksés kana akun Niantic anjeun.

Kanyataanana nyaéta ngagunakeun aplikasi sapertos GPS palsu pikeun ngapalkeun lokasi eta mangrupa resiko teu perlu. Urang kedah émut yén Niantic tiasa ngadeteksi yén kami maén tina akun kami nganggo lokasi palsu teras nyandak tindakan ngalawan kami, sabab kami ngalanggar syarat jasa kaulinan. Niantic biasana henteu lemes dina ngahukum jalma anu ngalanggar aturan.

Pokémon GO biasana nyegah cheaters ti spoofing lokasi maranéhanana atawa impostor ti ngamangpaatkeun batur ngawatesan aksés anjeun ka kaulinan. Rekening pamuter urang terminated sarta aksés ditolak pikeun hirup lamun maranéhna kalibet dina prakték ieu. Ku alatan éta, urang kudu ngagunakeun métode resmi diaksés dina kaulinan sorangan dina hal ieu. Salila dua taun, éta tiasa maén ti bumi, ogé ngaksés seueur fitur kaulinan ti bumi (tapi ieu robih). Kituna, urang bakal tiasa maén game ti imah jeung ngagunakeun loba fitur atawa fungsi.

meunang pokecoins dina pokemon go
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha kéngingkeun langkung seueur Pokécoin dina Pokémon Go

Maén Pokémon GO tanpa ninggalkeun imah

meunang pokecoins dina pokemon go

Dina 2020 sareng 2021, sababaraha nagara maksa jalma-jalma cicing di bumi atanapi angkat nyalira damel atanapi ngajalankeun tugas pikeun nyegah panyebaran COVID-19. Di sababaraha nagara, Pokémon GO janten ilegal salaku hasil tina pandémik. Kusabab lockdown lumangsung sababaraha bulan, Pokémon GO henteu tiasa dicoo, sareng di sababaraha daérah éta haram. Niantic ngarilis fitur in-game anyar anu ngamungkinkeun pamaén maén tanpa ngantunkeun bumi salaku hasil tina lockdowns ieu. Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyéépkeun waktos.

Aya kénéh sababaraha pilihan pikeun maénkeun kaulinan well-dipikawanoh ti imah, Tapi teu sakabéh fitur kaulinan bisa ngarasakeun cara kieu ayeuna. Pilihan ieu mimitina dileupaskeun samentawis, sabab larangan dicabut di nagara-nagara dimana aranjeunna aya. Sanajan ayeuna aya kénéh sababaraha pilihan maén game well-dipikawanoh ti imah, éta hal pikeun nginget, saprak ciri ieu bisa ngarobah kana waktu.

Numutkeun kana situs wéb Pokémon GO, pamaén aranjeunna bisa neruskeun migunakeun rekening maranéhanana di buruan dina Android bari di imah kalawan link ieu. Anjeun tiasa ningali daptar lampah atanapi fungsi kaulinan anu tiasa diakses sareng dicoo ti bumi dina tautan ieu. Untungna, aya sababaraha fungsi nu urang bisa neruskeun nedunan ti imah. Daptar ieu sok robih, janten langkung saé tetep di luhur. Panginten dina waktos anu caket, seueur fitur ieu moal sayogi deui sabab nagara-nagara ngagampangkeun peraturan sareng kagiatan normal diidinan deui. Sanaos seueur fitur ieu masih tiasa diaksés tanpa ngantunkeun bumi, seueur jalma anu milarianana.

Hatching endog tanpa ninggalkeun imah

Salah sahiji bagian anu paling penting dina Pokémon GO nyaéta kakuatan. Hatch endog tanpa ninggalkeun imah. Kusabab popularitas aplikasi ieu dina Android, seueur jalma anu bakal resep ngagunakeunana pikeun ngarékam Pokémon GO. Pikeun nganggo program ieu, anjeun kedah ngaktipkeun Pokémon GO Sync heula dina akun anjeun. Ieu lajeng bakal diaksés.

Sateuacan nganggo fungsi ieu, anjeun kedah aktipkeun singkronisasi (kapanggih dina setélan kaulinan Niantic). Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngajantenkeun endog henteu kaluar ti bumi:

  1. Hal kahiji nyaéta ngundeur Google Fit pikeun alat Android Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun tina tautan dina tungtung tulisan ieu.
  2. Teras anjeun kedah ngabalikan deui Pokémon GO upami anjeun parantos dibuka sateuacana.
  3. Hal salajengna nyaéta ngaluncurkeun aplikasi Google Fit.
  4. Dina eta pencét tombol +.
  5. Teras anjeun kedah angkat ka Mimitian latihan sareng milih leumpang atanapi leumpang.
  6. Sakali layar kalawan peta geus dimuat, klik dina Play.
  7. Ayeuna anjeun ngan kudu ngamimitian leumpang di sabudeureun imah jadi nambahan léngkah.
  8. Saatos waktos anu saé leumpang, pencét Stop sareng kaluar tina aplikasi.
  9. Salajengna, buka Pokémon Go dina alat Anjeun pikeun singkronisasi lumangsung. Teras bakal ngadeteksi léngkah-léngkah anu dilakukeun sareng netaskeun endog.

Pokémon GO tiasa ngawartosan sabaraha jauh anjeun parantos leumpang ku ngan ukur nyambung ka Google Fit di bumi. Salaku conto, anjeun teu kudu ninggalkeun imah leumpang pisan; kaulinan saukur bakal nyaho yén anjeun geus rengse eta. Fitur ieu hususna mangpaat dina kaayaan sapertos kieu. Anjeun tiasa ngaunduh Google Fit gratis tina toko Google Play:

Google Fit: Activitättracker
Google Fit: Activitättracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker
  • Google Fit: Screenshot Aktivitätstracker

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.