LG V30, kesan munggaran di IFA 2017

LG parantos ngenalkeun LG V30, alat anu sumping kalayan tujuan anu jelas pikeun ngarebut tahta di pasar ti Samsung sareng Samsung Galaxy Note 8 na. Pabrikan Koréa hoyong kéngingkeun deui taneuh anu pesaing utama na parantos kéngingkeun sareng sigana waktos ieu parantos pencét.

Sareng nya éta, saatos nyobaan unggulan LG anyar kuring kedah nyarios yén éta ditebang salaku terminal anu pangsaéna dina pameran. Tanpa ado salajengna, Kuring ninggalkeun anjeun sareng abdi kesan munggaran saatos nyobian LG V30. 

rarancang

Layar LG V30

LG kaget dina édisi terakhir tina MWC nalika anjeunna ngenalkeun LG G6, terminal anu menonjol pikeun pigura payun na anu minimal sareng desain anu spektakuler. Ayeuna pabrikna ngulang deui sareng LG V30, alat anu katingalina mirip LG G6 sanaos bénten-béntenna béda.

Pikeun mimitian, LG V30 ngagaduhan Layar 6 inci kalayan rasio 18: 9 sareng résolusi 2K anu, dibarengan ku payuneun tanpa bingkai, ngajantenkeun alat-alat éta leres-leres kompak. Pigura aluminium langkung pikaresepeun dina panangan sareng kurva alat ngajantenkeun LG V30 pikaresepeun pisan dicekel.

Tangtosna, sakumaha anu kuring parantos mairan dina kesan munggaran dina pidéo, rampa tina gelas marah anu ngurilingan terminal siga anu rada plastik pikeun kuring sareng éta nyandak jauh tina tampilan premium anu V30 nyuling tina masing-masing liang na.

Pokokna, sacara umum kuring tiasa negeskeun éta padamelan anu dilakukeun ku LG dina aspek desain sareng V30 luar biasa, nawiskeun telepon anu bénten sareng anu sanés sareng anu bakal narik sadayana mata.

Karakteristik téknologi LG V30

Marca LG
model V30
sistem operasi Android 7.1.2 Nougat handapeun LG UX 6.0+
layar 6.0 inci QuadHD + P-OLED FullVision + Corning Gorilla Glass 5
Resolusi 2280 x 1440
Dénsitas piksel per inci 538 PPI
Rasio aspék 18: 9
processor Qualcomm Snapdragon 835 kalayan dalapan inti
GPU  Adreno 540
Ram 4GB LPDDR4x
Panyimpenan internal 64 GB atanapi 128 GB tiasa dilegakeun ngalangkungan slot kartu mémori microSD dugi ka 2 TERAS tambahan
Kamar utami Dual - 16 MPX sareng f / 1.6 aperture laser deteksi pokus otomatis sareng OIS + stabilizer 13 MPX Wide Angle sareng f / 1.9 aperture
Kaméra payun 5 MPX sudut lega kalayan aperture f / 2.2
audio  32-bit Advanced Hi-Fi Quad DAC + konektor jack 3.5mm
Conectividad Bluetooth 5.0 BLE - Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac - USB Type-C 2.0 - NFC - Nano SIM - LTE
Rét sareng tahan cai IP68
Sénsor sidik Si
batre 3.300 mah henteu tiasa dicabut + Ngecas nirkabel + Qualcomm Quick Charge 3.0
dimensi X x 151.7 75.4 7.3 mm
beurat 158 gram

Kaméra LG V30

Sakumaha diarepkeun LG V30 mangrupikeun sato galak sajati anu bakal tiasa mindahkeun kaulinan atanapi aplikasi naon waé tanpa aya masalah. Sababaraha detail menonjol, sapertos tahan ka lebu sareng cai, salian ti aliansi sareng Bang & Olufsen pikeun ngahijikeun DAc anu ngajanjikeun kualitas sora anu endah.

Kami peryogi unit uji pikeun masihan kami akun anu hadé ngeunaan kinerja LG V30 tapi pikeun ayeuna kuring kaget pisan ku naon anu kuring tingali. Pasti salah sahiji beja anu paling narik tina édisi IFA ieu ti Berlin sareng kamungkinan alat anu pangsaéna anu ditepikeun.

Sareng anjeun, anu mana waé anjeun cicing? Samsung Galaxy Note 8 atanapi LG V30?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.