Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

langkung saé tibatan Netflix

Upami anjeun milarian ngagaduhan aplikasi aslina tina Netflix gratisKacuali anjeun daptar pikeun bulan uji coba gratis, hilap kéngingkeun mod naon waé anu teu aya atanapi henteu mungkin.

Sabalikna, dinten ieu kuring nampilkeun aplikasi anu pikeun kapentingan pribadi kuring langkung saé tibatan Netflix, sareng anu langkung penting, aplikasi pikeun nonton pilem sareng séri dina streaming atanapi bahkan unduh langsung sareng sadayana leres-leres gratis.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tivify: naon éta sareng kumaha alternatif ieu pikeun Netflix jalan?

OctoStream alternatif Netflix gratis anu matak anjeun teu sono

OctoStream alternatif Netflix gratis anu matak anjeun teu sono

Sanaos kaseueuran jalma gaduh akun légal pikeun layanan streaming video sapertos HBO, video Amazon Prime atanapi Netflix, éta langkung umum tibatan anu urang pikirkeun seueur kulawarga, ayeuna aranjeunna henteu sanggup nyéépkeun biaya tambahan éta yén aplikasi ieu sigana urang ditakdirkeun pikeun hiburan pribadi sareng kulawarga.

Tulisan anu aya hubunganana:
MOBDRO pikeun Android, nonton saluran mayar gratis

Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan tulisan anu kuring badé nyarankeun anu ayeuna aplikasi anu pangsaéna, alternatif Netflix gratis anu pangsaéna sareng yén kuring moal lirén nyobian sabab kuring yakin yén anjeun bakal resep.

Aplikasi anu dimaksud, sapertos Kuring parantos ngumumkeun dina judul tulisan éta sorangan, henteu sanés nyaéta OctoStream, aplikasi sareng ikon gurita biru, anu kuring sorangan parantos anggo tanpa masalah sahenteuna sataun atanapi langkung.

OctoStream alternatif Netflix gratis anu matak anjeun teu sono

Aplikasi nyaéta épolusi logis tina aplikasi sanés anu parantos lirén damel lami pisan, sapertos Appflix, MegaDeDe, MasDeDe atanapi PlusDeDe. Aplikasi anu ngagaduhan grup pangrojong sareng saluran dina Telegram, ti mana APK na tetep diapdet sareng anjeun tiasa ngaunduh aplikasi anu paling cocog sareng kabutuhan khusus anjeun gratis.

Tina salah sahiji tina dua situs, ngakses grup atanapi file saluran, ngaklik nami grup atanapi dina pesen anu dipasang di handap ieu, anjeun bakal ngagaduhan aksés ka sadaya apk anu parantos diunggah sareng, tangtosna, di antawisna anjeun kedah pilih vérsi panganyarna tina aplikasi, vérsi anu dinten ayeuna dina hal Android TV bakal saluyu sareng vérsi OctostreamTV_1.5.8.apk sedengkeun vérsi anu normal, anu anjeun pasang dina Smartphone atanapi Tablet anjeun nyaéta vérsi na Octostream 1.6.10.apk.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tingali saluran mayar gratis

Kadua vérsi tiasa dipasang dina Smartphone Android atanapi Tablet ogé dina TV Box kalayan sistem operasi Android, bédana antara dua apk radikal éta nyaéta aplikasi anu disebut Android TV dirancang khusus pikeun dianggo dina layar ageung, layar non-touch anu kedah dianggo ku remote control, sareng éta sababna aplikasi TV Android dioptimalkeun pikeun tujuan anu sami pikeun dianggo ku remote control sacara éksklusif.

Sareng sakedik deui nyarios ngeunaan Octostream, alternatif Netflix gratis anu pikasieuneun éta tiasa dianggo sareng metode ngahijikeun sadaya sérver anu janten host pilem sareng serial anu disiarkeun dina jasa streaming anu dibayar ayeuna. Aplikasi anu tiasa dianggo sampurna sareng dimana urang tiasa mendakan kontén pangsaéna anu disiarkeun dina Netflix atanapi jasa streaming sanés sapertos HBO, Disney Plus bahkan kontén ti Movistar.

OctoStream alternatif Netflix gratis anu matak anjeun teu sono

Pikeun béréskeun béjakeun aranjeunna aplikasi Android sapinuhna cocog sareng Chromecast pikeun ngirim kontén kana layar Smart TV atanapi Chromecast kami, ogé éta ngagaduhan jasa login dina aplikasina, login anu dilakukeun ngalangkungan track.TV, login anu ngamungkinkeun urang tiasa sadayana séri sareng pilem urang disingkronkeun dina sadaya terminal anu dipasang Octostream.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana kéngingkeun Netflix tanpa kartu kiridit

Hiji-hijina hal anu kalebet dina aplikasi nyaéta iklan layar pinuh anu salami 20 detik sareng anu luncat ka anjeun, salaku aturan umum nalika anjeun milih sérver anu anjeun hoyong nonton pilem atanapi séri, sababaraha Iklan anu cukup kaampeuh tapi éta masih ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun hiji jinis kaanggotaan hiji-waktos 2.99 Euro.

Kaanggotaan anu bakal ngaleungitkeun iklan salamina ogé ngantepkeun anjeun langsung baranahan konténna tina gambar leutik éta sorangan anu ditingalikeun dina hasil teangan tina aplikasi Android. Dina kasus TV Android, éta ngan ukur bakal ngahapus iklan post-life pikeun mayar anu sami anu kuring sebatkeun di luhur.

Alternatif pangsaéna pikeun Netflix atanapi gratis

Amazon Perdana Video

Amazon Perdana Video

Éta saingan maksimum jasa streaming panggedéna sabab parantos stomping. Éta pastina anu paling murah, janten tiasa janten pilihan anu hadé upami anjeun hoyong nonton pilem, séri sareng konten sanés anu berorientasi pikeun murangkalih. Amazon mimiti terang yén éta panginten tiasa janten nomer 1 dina jasa paménta sadunya.

Amazon Prime Video ngagaduhan séri bumi, éta mangrupikeun séri sapertos The Boys, The Good Omens, American Gods sareng koleksi anu hébat di tukangeun halaman. Pikeun ieu ditambihan daptar ageung pilem tingkat tinggi sareng gaduh seueur kontén pikeun barudak pikeun ngahibur aranjeunna salami jam-jaman.

Perdana Video gaduh harga taunan 36 euro, anu sami sareng sakitar 3 euro per bulan salami 12 bulan éta.

Ieu nawiskeun 1 bulan gratis pikeun nguji éta saencan nyéwa éta, masihan aksés ka sadaya eusi anu cekap saatos anjeun ngakses halaman. Anjeun tiasa lebet sakaligus dugi ka 3 alat. Anjeun tiasa kéngingkeun sasih Perdana Pidéo gratis anjeun link ieu

web: Amazon Perdana Video

Disney +

Disney Plus dina Android

Platform streaming parantos nawiskeun kontén kualitas luhur anu pangsaéna sareng ku katalog anu jembar. Urang bakal ngagaduhan aksés kana sadaya pilem Star Wars, Marvel, Pixar, National Geographic sareng sadayana anu aya hubunganana sareng dunya Disney. Salah sahiji ekslusif anu hébat nyaéta séri Mandalorian, éksklusif ti mimiti di Disney +, salian ti éta bakal aya eusi éksklusif pikeun palanggan.

Di Spanyol éta dileupaskeun dina sasih Maret kalayan harga anu pikaresepeun saprak dirilis, urang tiasa ngadaptarkeun 6,99 euro per bulan atanapi ngalanggan taunan pikeun 69,99 euro. Éta ngagaduhan masa uji coba 7 dinten kanggo terang éta sareng upami anjeun resep ngaraosan éta kalayan mayar kanggo poin anu béda anu ditawarkeun.

Disney + bakal ngijinkeun pangguna dugi ka maksimal 4 muter sakaligus. Langganan mimitina dimimitian ku biaya anu langkung murah, sabab éta masihan pilihan pikeun ngadaptar sataun salami 10 euro kirang, anu sami sareng 59,99 euro. Ogé dina bulan Pébruari aya pilihan tina nyewa jasa pikeun 5 euro kirang.

web: Disney +

STAR PLAY (Android)

Starplay

Éta pastina mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling sayogi pikeun alat Android anu tiasa nonton pilem sareng pilem, diantara séri éta The White Princess sareng The Capture, duanana kasuksésan hébat ti saprak angkatna, ogé anu sanés sapertos The Act, Power sareng Pennyworth sareng daptar panjang sayogi.

Unggal bulan pilem anyar sareng séri ekslusif ditambihan, éta kualitas HD sareng nawiskeun undeuran pikeun tiasa ningali éta tanpa Internét dimana waé, hal anu penting upami urang ngumbara atanapi angkat ka tempat-tempat tanpa liputan. Mibanda mesin pencari anu saé kanggo milarian séri sareng pilem.

Éta ngagaduhan masa uji coba 7 dinten, éta tiasa dibatalkeun iraha waé upami hoyong. Harga bulanan langganan nyaéta 4,99 euro per bulan.

MAIN STARZ
MAIN STARZ
harga: bebas

Hulu

Hulu

Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling henteu dikenal, sanaos jasa streaming ieu dioperasikeun di Amérika Serikat sareng upami urang hoyong nyéwa éta kami kedah nganggo VPN kanggo tiasa ngaraosan dina komputer atanapi telepon sélulér urang. Anjeun kedah ngalakukeun kabisat ka nagara sanés upami anjeun hoyong bersaing sareng Amazon, Disney + atanapi Netflix nyalira.

Hulu masihan aksés ka sakitar 200 saluran televisi sareng studio, katalog ogé ngamungkinkeun urang nonton pilem, serial, acara kanyataanana sareng kontes pas urang ngaksés login ku nami pangguna sareng kecap akses. Aya ogé sababaraha bungkus saluran kabel premium sareng tivi langsung di Amérika Serikat.

Paket dasar hargana sakitar $ 5,99 (5,44 euro kanggo ngarobih) kanggo pak dasar, sareng gumantung kana naha anjeun hoyong paket premium éta bakal naék $ 30-40 langkung. Réproduksi sakaligus dugi ka dua maksimal.

web: Hulu

Popcornflix

Mangrupikeun salah sahiji ti saeutik halaman anu nawarkeun kontén streaming kualitas gratis, nyayogikeun palayanan salami mangtaun-taun. Mangrupikeun alternatif hukum, dina hal ieu urang peryogi VPN kanggo tiasa ningali sagala rupa anu ditawarkeun ngalangkungan wéb sakali urang lebet. Éta museur kana pilem sareng séri.

Aya seueur pilem sareng serial ti mangtaun-taun ka pengker, nyorot pilem anu suksés di Spanyol sapertos Buaya Dundee (1983), tapi sanés ngan ukur hiji, urang ogé tiasa ningali anu sanés sapertos Stray Bullets atanapi Time anu utami halaman.

Henteu kedah langganan, aksés gratis ngalangkungan VPN.

web: Popcornflix

Movistar + Lite

Kumaha carana nonton Barcelona vs Real Madrid online

Tarohan anyar Movistar nyaéta ngaluncurkeun Movistar + Lite, layanan anu tiasa urang nyéwa tanpa ngagaduhan jasa samemehna pikeun ngaraosan seueur kontén ekslusif tina ieu sareng platform sanés. Ku ieu hoyong janten dina tingkat anu sami sareng HBO, Netflix sareng Disney + di luhur di Spanyol sareng di daérah anu sanés tempatna beroperasi.

Diantara eusi anu hébat anu bakal dipasihkeun saatos urang aksés nyaéta séri sapertos "Game of Thrones", Mad Men, Oranyeu nyaéta Hideung Anyar, House of Cards sareng seueur deui anu sanés, ogé aya program sapertos La Resistencia ku David Broncano sareng olahraga kajadian, diantarana seueur pisan hal.

Layanan Movistar + Lite hargana 8 euro per bulan sareng bakal ngijinkeun playback sakaligus maksimal dua alat dina waktos anu sami. Éta nawiskeun pikeun tiasa nganggo Movistar + Lite salami sasih artos enol, hal anu anjeun moal sono upami anjeun hoyong nyobian teras cicing dina platform éta.

web: Movistar +

HBO

HBO Spanyol nawiskeun bulan uji coba gratis

Mangrupikeun jasa streaming anu teu tiasa leungit tina daptar ieu, sabab éta mangrupikeun salah sahiji anu panglobana pikeun sadaya eusi anu ditawarkeun ku platform nalika urang ngagaduhan aksés anu munggaran ngalangkungan pendaptaran. Kualitas langkung saé dina platform ieu, sanaos kitu, saeutik demi saeutik ngagaduhan tingkat séri, pilem sareng dokumenter anu langkung luhur.

Aya seueur pilem superhero anu bervariasi, serial sapertos Silicon Valley, The Sopranos, Veep, Chernobyl atanapi "Game of Thrones" anu kawéntar, anu terakhir mangrupikeun séri anu paling sering dilongok dina sababaraha bulan ieu saprak pandemi COVID dimimitian - 19.

HBO di Spanyol nawiskeun waktos uji coba 2 minggu sateuacan nyéwa éta, sanaos anjeun tiasa milih pikeun nyéwa langsung upami anjeun hoyong ningali éta bulan-bulan. Ngamungkinkeun playback dina 2 alat dina waktos anu sami.

web: HBO Spanyol

langit

Sky parantos ngoperasikeun di Spanyol kalayan layanan streaming kualitas anu saé pisan. Sapertos jasa sanésna, éta masihan kami aksés kana séri, program, pilem sareng saluran TV tina tingkat tinggi, katalog na lumayan lega sareng urang bahkan tiasa nonton pilem dimana waé urang ngantepkeun, diantara seueur kamungkinan sanésna berkat deui palanggan playback na.

Sakali anjeun parantos ngontrak jasa per bulan, éta bakal ngijinkeun anjeun nonton saluran sapertos MTV, Canal Historia, Fox, SyFy atanapi Nickelodeon, salian ti 12 saluran sanés tina 16 anu ngagaduhan jasa ieu. Éta ogé bakal ngantep kami ningali program sareng séri anu disiarkeun ku saluran terkenal anu sanés di Spanyol atanapi luar negeri.

Sky Spain, sapertos pasanggiri, masihan aksés gratis hiji bulan saatos pendaptaran, saatosna éta biaya sakitar 6,99 euro per bulan. Éta bakal ngijinkeun playback dina tilu alat dina waktos anu sasarengan, hiji deui tibatan sesa jasa.

web: langit

 

Rakuten tv

Rakuten mutuskeun mésér Wuaki.tv, platform Spanyol anu parantos ngagaduhan sababaraha palanggan saprak layanan paménta dimimitian dina Internét. Ayeuna dina nami Rakuten TV éta mangrupikeun salah sahiji panaratas pikeun peluncuran mangtaun-taun ka pengker sareng teras beroperasi berkat urang Jepang.

Éta ngagaduhan katalog anu ageung tina séri sareng pilem anu ditujukeun pikeun pemirsa ngora, sanaos leres yén éta adaptasi lumayan pikeun masarakat umum upami anjeun hoyong ningali pilem iraha waé ku ngan ukur nyambungkeun. Rakuten TV ngagaduhan bagian anu disebat Videoclub dimana anjeun tiasa mayar biaya pikeun nonton kontén ekslusif, kalebet seueur pilem anu kaluar tina bioskop sareng anu tiasa diaksés di box office.

Harga langgananna 7,99 euro per bulan, sanaos ngalangkungan halaman aranjeunna nawiskeun bulan uji coba gratis kanggo uji jasa sakumaha jasa streaming anu sanés, sanaos anjeun kedah ngalebetkeun data pribadi anjeun. Nawarkeun playback sakaligus dina 2 alat.

web: Rakuten

YouTube

Sapuan YouTube pangalusna

Platform video terkemuka parantos nawiskeun sababaraha waktos pilihan pikeun tiasa nyéwa atanapi mésér pilem bioskop anu cukup rupa-rupa, anu handapna henteu tiasa diurutkeun dina urutan abjad atanapi milarian dumasar jinisna, hal anu aranjeunna kedah ngalereskeun upami aranjeunna hoyong gaduh masarakat umum.

Sakali anjeun ngalebetkeun YouTube.com anjeun kedah lebet kana mesin pencari «Pilem» sareng éta bakal mimiti masihan anjeun pilihan seueur diantarana, dina hal ieu anu unggul mangrupikeun eusi anu paling dipénta ku klien, dina hal ieu tina «Budak Goréng Pikeun Kahirupan", 1917, Underwater atanapi DoL Little, sareng sababaraha anu sanés.

Harga séwa atanapi mésér pilem bakal gumantung kana anu anjeun pilih, contona Bad Boys for Life ngagaduhan harga nyewa 3,99 euro sareng harga beuli 9,99 euro, masihan pilihan pikeun ningali éta dina resolusi anu béda, kalebet 4K.

web: Pilem Youtube

DAZN

dazn

Éta ngagaduhan katalog olahraga panggedéna, parantos kéngingkeun hak pikeun MotoGP sapinuhna, salian ti rupa-rupa acara olahraga langsung, kalebet gaduh bagian ageung maén bal internasional ku nambihkeun Premier kana hawu. Piala Amérika Kidul, J-League, MLS sareng seueur deui maén bal ti luar. Éta ogé ngagaduhan Euroleague sareng seueur olahraga sapertos Tenis, Ngabuburit, jsb.

Salain tina sadaya olahraga ieu, éta kalebet saluran Eurosport 1 sareng Eurosport 2 dina HD, dua saluran anu disiarkeun langsung sareng urang bahkan bakal tiasa ningali acara anu sanés, diantara kamungkinan anu sanés.

DAZN masihan 1 bulan gratis tina momen ieu, maka hargana 9,99 bulan atanapi 99,99 euro kanggo langganan taunan. Éta henteu ngagaduhan permanén, klien tiasa nungtut kontrak iraha waé.

DAZN: Langsung Olahraga
DAZN: Langsung Olahraga
pamekar: DAZN
harga: bebas

FuboTV

fubotv

Éta mangrupikeun aplikasi Android anu paling lengkep pikeun sadayana anu ditawarkeun saatos aplikasi dianggo. FuboTV nyaéta layanan streaming anu tiasa dianggo dina komputer, telepon sélulér, tablet atanapi alat anu cocog. Éta pastina mangrupikeun alternatif anu saé pikeun Netflix ku kalebet saluran DTT.

FuboTV ngagaduhan séri internasional anu pangsaéna, kalebet Game of Thrones, Outlander, Shameless, Jane the Virgin, Milyaran sareng seueur deui. Éta kalebet saluran Seri Movistar kalayan eusi fiksi anu pangsaéna, saluran gratis sapertos Antena 3, TVE-, Neox, Nova, Teledeporte, La Sexta sareng seueur deui anu sayogi. Pikeun sadayana ieu ditambihan tawaran acara olahraga upami anu kasebut di luhur sigana henteu saé pikeun anjeun sareng ngamungkinkeun rékaman 30 jam gratis pikeun ngarékam program anu anjeun pikahoyong.

Éta masihan kamungkinan pikeun nyobaan jasa gratis salami 7 dinten, maka biaya bulanan na 2,99 euro.

fuboTV: Runtuyan jeung Live TV
fuboTV: Runtuyan jeung Live TV
pamekar: fuboTV
harga: bebas

MiTele (Aplikasi sareng wéb)

TV kuring

Éta mangrupikeun platform digital Mediaset Spanyol, éta nawiskeun kontén dina paménta sareng live. Diantara saluran anu sayogi nyaéta Telecinco, Cuatro, FDF, Energy, Divinity sareng Be Mad, sadayana tiasa diaksés saatos anjeun masang aplikasi.

Diantara fungsionalitasna nyaéta nambihan eusi kana daptar anjeun, nambihan paporit, batesan browsing ka budak di bawah umur berkat kontrol kolotna, tingali eusi dimana anjeun ngantepkeun, kualitas HD video sareng anjeun tiasa berinteraksi sareng tombol ON Hatur nuhun kana saluran ieu anjeun tiasa ningali séri sapertos La que se Avecina, Castle, kuring terang saha anjeun, Castle, Grey's Anatomy, Cobra Alert sareng daptar anu saé dina musim na.

MiTele mangrupikeun aplikasi gratis, sanaos aya pilihan pikeun tiasa ngontrak MiTele Plus salami 3 euro per bulan atanapi 30 euro kanggo sataun pinuh pikeun ngaleungitkeun iklan sareng ngaksés kontén ekslusif, diantara kamungkinan nyaéta tiasa ngontrak LaLiga, anu Liga Champions sareng acara olahraga sanésna pikeun harga anu bakal béda-béda gumantung kana naha anjeun milih hiji paket atanapi anu sanés.

Mitele - TV dina paménta
Mitele - TV dina paménta

AtresPlayer (Android sareng Wéb)

Atresplayer

Tambihkeun sadaya saluran televisi DTT, diantarana anu utama nyaéta Antena 3, éta ogé kalebet Mega, Neox, Nova, LaSexta sareng Atreseries, sadaya saluran langsung sareng anjeun tiasa ngaksés kontén nalika anjeun ngantunkeun, salian ti gaduh daptar pikeun ditingali dina urutan.

Hatur nuhun kana saluran ieu anjeun tiasa nonton berita, sinetron, eusi barudak, dokumenter, program, pilem, serial nasional sareng internasional. Bakal aya ogé acara olahraga salami éta nyiarkeunana kana salah sahiji saluran gratis na.

Atresplayer mangrupikeun aplikasi gratis, anjeun ogé tiasa ningali eusi dina tablet, komputer sareng alat sanésna. Atresplayer parantos sababaraha waktos nawiskeun Flooxer, nyaéta akun premium pikeun nonton kontén ekslusif, sinetron, film dokumenter, serial sareng ogé pilem dina HD atanapi 4K. Harga Flooxer nyaéta 2,99 euro per bulan sareng 29,99 euro per taun, sanaos ogé ngamungkinkeun anjeun nyobian sacara gratis kanggo waktos anu pondok - henteu ditangtoskeun -.

ATRESplayer: Serial sareng berita
ATRESplayer: Serial sareng berita

DC Semesta

Platform streaming sadunya DC Entertainment sareng Warner Bros parantos lami aya. Éta bakal masihan pilihan pikeun tiasa séri, pilem komo komik anu didigitalkeun dina kualitas anu saé pisan. Upami anjeun resep pisan ka Justice League, Superman atanapi Batman, ieu pastina mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Éta henteu ngan ukur fokus kana séri atanapi pilem na nyalira, éta ogé perdana sareng serial sapertos Doom Patrol, The Swamp Thing atanapi Titans, sadayana parantos hasil mikat masarakat umum di Amérika Serikat pikeun tiasa ngagunakeunana di Spanyol anjeun peryogi VPN, sabab éta henteu acan operasi di Spanyol saatos.

Harga bulanan na $ 7,99 (7,27 euro di robih). Éta tiasa dianggo dina maksimal 2 alat sakaligus.

web: DC Semesta

Appflix, alternatif sanésna pikeun Netflix anu tiasa dianggo pisan

Jauh anu aplikasi sapertos SeriesDroid sareng PelisDroid, éta pikeun kuring enya Éta masih mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun nonton pilem sareng serial gratis, ieu ninggalkeun seueur anu dipikahoyong dina hal desain nyarios sabab aranjeunna parantos kéngingkeun antar muka anu teu lami sareng jauh tina aplikasi sapertos MoreDeDe apk o DitambahDeDe atanapi aplikasi ieu anu dinten ayeuna kuring badé nampilkeun sareng nyarankeun khususna.

Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Aplikasi anu kuring badé nampilkeun ka anjeun ayeuna, aplikasi anu ngaréspon nami AppflixCukup anéhna sareng sahenteuna pikeun momen ieu, kami bakal tiasa ngaunduh langsung ti Google Play Store ngalangkungan tautan langsung anu kuring tinggalkeun di handapeun garis ieu:

Upami dina nalika anjeun maca tulisan ieu, anjeun mendakan yén aplikasi Appflix parantos teu aya di Google Play Store kusabab éta parantos dihapus, tong hariwang sabab Tina Komunitas Androidsis di Telegram kami nempatkeun APK pikeun nganggo anjeun supados anjeun tiasa ngaunduh kalayan ngan pencét dina tautan anu sami ieu atanapi naroskeun ka moderator grup Android pangsaéna dina Telegram. Kuring ngingetan yén moderator ayeuna @jorgealejo, @Dezfachate, @AdemirFree@VampireFromNasareth sareng kuring sorangan @pakomola.

Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Appflix ngagunakeun sistem anu sami sareng aplikasi sapertos SeriesDroid S2 sareng PelisDroid S2 sanaos ku antar muka pangguna desain matérial anu kaleresan langkung pikaresepeun sareng épéktip dibanding dua aplikasi ieu anu kuring parantos nyarankeun langkung seueur sareng seueur pisan. Janten, ngan ku ngajalankeun aplikasi éta kami bakal ngaksés, henteu kedah pendaptaran atanapi jinis login naon waé, kana seueur pilem sareng séri gratis pikeun ditonton nalika streaming atanapi nga-download kontén langsung kana terminal Android kami.

Antarbeungeut anu saé pisan salaku kartu visual pisan ti mana kami bakal tiasa napigasi sadaya eusi anu disayogikeun dina sérver luar kana aplikasi.

Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Dina Appflix kami mendakan sadaya kontén anu disayogikeun dina sérver anu béda kalayan gampang dikategorikeun pikeun milarian sareng ngatur naon anu hoyong ditingali ku cara anu saderhana pisan sareng tertib. A) Leres urang gaduh dua kategori ageung sapertos Pilem sareng Seri, dimana di jerona urang bakal mendakan kontén anu dikategorikeun ku jinisna, paporit sareng pilihan anu disebut Discover dimana kami bakal disarankeun eusi dikategorikeun ku Popular, Billboard sareng Dipeunteun Pangalusna dina kategori kategori Pilem, sareng Populer, Dikaluarkeun dinten ayeuna atanapi dina Terbitan di kasus séri.

Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Dina unggal kartu anu ditingalikeun ka urang duaan dina kategori Pilem sareng Seri, di beulah katuhu luhur ditampilkeun haté anu ngan ku diklik, kartu éta bakal warna beureum, sahingga nyésakeun pilem atanapi séri anu diayakeun di katégori pilem atanapi séri karesep urang sahingga tiasa ngaksés kontén anu dicirian ku cara anu langkung gancang.

Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Ku ngaklik kartu tina pilem atanapi séri naon waé, salian ti tiasa ningali sadaya sérver anu dijalankeunana pilem atanapi séri, ogé kualitas atanapi bahasana, Inpormasi ngeunaan pilem atanapi serial anu dimaksud ogé ditingalikeun ka kami, kamungkinan ningali trailer atanapi trailer anu sayogi kanggo ningali naha éta aya resep urang sateuacan ningali éta, atanapi pilihan anu pikaresepeun pisan anu nyarankeun eusi anu sami sareng anu dipilih.

Aplikasi anu langkung saé tibatan Netflix sareng lengkep gratis

Kanggo sadayana éta sareng seueur deui, pikeun kuring ayeuna sareng ngabandingkeun Appflix sareng aplikasi sanésna pikeun nonton pilem sareng serial gratis, kuring pikir yén kami henteu ragu-ragu sateuacanna aplikasi anu pangsaéna pikeun nonton pilem sareng serial gratis. Aya ogé langkung seueur solusi anu anjeun tiasa tingali dina ieu Daptar halaman anu mirip sareng Plusdede.

Tulisan anu aya hubunganana:
Aplikasi pikeun nonton TV haratis, bahkan saluran bayar-per-ténjo!

Di bagian luhur tulisan Kuring nyéépkeun anjeun pidéo anu kuring nunjukkeun ka anjeun sacara rinci sagala aspek anu paling pikaresepeun dina aplikasi sareng di luhur sadayana, kuring nunjukkeun kumaha cara ngagunakeunana leres-leres pikeun lalajo pilem sareng séri gratis gratis dina streaming langsung ogé pikeun tiasa ngaunduhna pikeun nonton bari henteu kedah sambungan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   trouxx cenahna

    Kuring bakal ngaunduh tapi anjeun parantos ngalarang kuring dina saluran telegram anjeun kusabab nyarios jelas sareng kumaha kalakuan admin anjeun

  2.   Fransiskus Ruiz cenahna

    Administrator Android moderator atanapi moderator luar biasa sareng hatur nuhun dimungkinkeun pikeun ngaoperasikeun komunitas anu langkung ti 8300 anggota.
    Upami anjeun dilarang tina grup, éta panginten pikeun ngalanggar aturan hirup babarengan dina langkung ti hiji kasempetan.

    Salam sobat !!!

  3.   Walker cenahna

    Henteu kunanaon éta "langkung saé tibatan Netflix" sareng gratis. Kumaha anjeun ngatur pambayaran hak cipta ka anu bogana sapertos Netflix?

    Salam!

  4.   G cenahna

    Kaluar tina wates?
    Nyaeta curiga

  5.   Fransiskus Ruiz cenahna

    Lebetkeun Komunitas Androidsis di Telegram sareng unduh APK ti ditu anu parantos kami unggah sareng dianalisis.

    Salam !!!

  6.   Saul cenahna

    Uuffff dina hiji sisi kuring ngahargaan waktos pikeun mendakan aplikasi anyar sareng nyarankeun éta tapi kuring raoseun rada teu raoseun ningali kontén sacara haram. Kuring terang aranjeunna henteu nunjuk bedil ka kuring pikeun ngagunakeunana tapi kuring tetep sareng Netflix.

  7.   Gfreiller cenahna

    Naon lawon blog. Ngahapus tina pakan abdi dina 3… 2… 1

  8.   superbusti cenahna

    Abdi mendakan leres-leres kaduhung anjeun ngaiklankeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngaréproduksi eusi bajakan.

  9.   Alberto cenahna

    Pos ieu mirip pisan sareng anu sanés anu anjeun tulis dina 1 Oktober 2017 kalayan judul anu sami: «Langkung saé tibatan Netflix sareng gratis pisan !!. Plusdede sayogi di Google Play Store ».

    Kuring nyaritakeun hal anu sarua anu kuring béjakeun ka anjeun harita:

    - Boga pariwara
    - Sababaraha tautan henteu jalan
    - Maénkeun eusi anu haram
    - Kami henteu terang naha éta masih aya di Play Store.

    Tapi hé, éta (seueur!) Langkung saé tibatan Netflix.

    : facepalm:

  10.   facundo cenahna

    Aplikasi na terbatas nalika anjeun masangkeunana ti Play Store, tapi nalika anjeun nyobian maénkeun sababaraha eusi éta masihan anjeun tautan pikeun masang deui ti luar play store sareng di sana upami lengkep, kaleresan saé pisan

  11.   jaivinha cenahna

    Gratis !!!!!!! tapi henteu sareng serat optik kuring tiasa ningali cairan, sahenteuna di Chili kalayan 8 megabytes ADSL Abdi tiasa ningali Netflix tanpa latency sareng uji coba aplikasi ieu nganggo 40 MB serat optik, bahkan kuring henteu tiasa ningali 2 menit pilem ……. .Bébas !! !!!! hahahaha éta bakal gratis tapi éta ngabandungan.

  12.   Adrián ku Rafael Calzada cenahna

    Nempatkeun pilem henteu jalan, éta bakal muka layar sareng masihan anjeun pilihan pikeun "cobian engké". Répél waktos?