Kumaha terang upami hapé abdi gratis

Kumaha terang upami hapé abdi gratis

¿Kumaha terang upami hapé abdi gratis? Ngagaduhan telepon gratis ngamungkinkeun urang tiasa ngagunakeun éta sareng operator naon waé, tapi urang henteu salawasna sanggup mayar harga telepon gratis nyalira sareng tanpa aya jinis pembiayaan. Hal anu umum, sanaos kirang sareng kirang dilakukeun, nyaéta nyandak telepon unggal operator, anu bakal ngajantenkeun kami tetep sareng kami moal tiasa nganggo telepon sareng operator anu sanés ... kacuali kami ngaleupaskeun. Tapi kumaha urang terang naha ponsel urang gratis atanapi henteu?

Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngatasi sadaya mamang anjeun, dimimitian ku ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun terang naha anjeun tiasa nganggo ponsel anjeun sareng operator anu sanés dibandingkeun anu nyayogikeunana. Upami anjeun henteu tiasa, kami ogé bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngaleupaskeunana (langkung khusus, ngawartosan anjeun dimana) sareng upami kami bakal kaleungitan jaminan kusabab kanyataan parantos ngaleupaskeun.

Kumaha kuring terang upami hapé abdi gratis?

mobile gratis

Upami urang hoyong terang kumaha terang upami hapé abdi gratis atanapi urang ngan ukur tiasa nganggo éta sareng operator anu mana kami nampi, kami ngagaduhan pilihan ieu:

Cara pangbasajanna pikeun terang upami mobile urang gratis nyaéta, salami dimungkinkeun, nempatkeun a Kartu SIM ti operator anu sanés anu anjeun parantos nyayogikeun kami hapé. Upami héndsét tiasa dianggo, telepon kami gratis. Upami éta henteu tiasa dianggo sareng kami yakin yén kartu SIM tiasa dianggo, mobile kami henteu gratis.

Tulisan anu aya hubunganana:
Android gratis

Aya metoda alternatif anu séjén, nyaéta ngagunakeun kode mérekna sorangan pikeun milarian terang. Salaku conto sababaraha mérek terkenal anu nganggo Android, anjeun gaduh ieu:

Samsung

Kodeu Samsung anu urang ngagaduhan nyaéta: * # 7465625 #

Upami pilihan anu munggaran kaluar "MATI”, Telepon kami gratis. Upami "HIRUP", telepon urang henteu gratis.

Sony

Kodeu pikeun muka ménu rahasia telepon nyaéta: * # * # 7378423 # * # *

Layar bakal némbongan sareng sababaraha pilihan anu urang kedah pilih "Inpo jasa" terus "Konfigurasi"

Hayu urang ka tungtungna, dimana bagian “Status rooting”. Upami anjeun nyebatkeun "Sumuhun", anjeun bakal dileupaskeun. "Henteu" hartosna sanés.

LG

Hayu urang ka Setélan / Ngeunaan telepon /Émbaran Parangkat Lunak.

Upami vérsi dina "Versi Vérsi Parangkat Lunak" tungtungna "-EUR-XX”Naha éta gratis.

Huawei

Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta kumaha terang upami hapé abdi gratis sareng ti mérek Huawei, kode telepon Huawei nyaéta: * # * # 2846579 # * # *

Kami ngaksés Project Menu / Setélan Jaringan /Pamundut kaayaan kartu SIM.

Upami éta nyatakeun «Kaayaan konci kartu Sim NW_LOCKED»Naha éta henteu gratis.

Naha hénpon tiasa dikonci gratis?

Telepon IMEI

nuhun. Nalika urang ngajelaskeun engké, upami ponsel urang henteu deui tunduk kana kalanggengan, urang tiasa nyauran operator sareng aranjeunna bakal masihan kami kode buka konci gratis sareng tanpa nentang jinis perlawanan (kanyataanna, Movistar ngalaksanakeunana sareng tanpa permanén). Dina kasus anu paling parah, urang kedah ngalakukeun sababaraha paripé sareng ngawartosan aranjeunna yén telepon badé dianggo nganggo kartu prabayar atanapi naon waé anu aya dina pipikiran. Éta ogé panginten aranjeunna nyobian ngajual kami sababaraha jinis kontrak, tapi ieu mangrupikeun hal anu aranjeunna lakukeun iraha urang nelepon atanapi nyauran perusahaan tina jenis ieu sareng kami ngan ukur keukeuh yén naon anu aranjeunna nyobian ngajual kami henteu dipikaresep ku kami.

Upami di luhur sanés pilihan, urang tiasa nyobian aplikasi sapertos anu di handap ieu. Ieu aplikasi Aranjeunna henteu damel mujijat, tapi sigana tiasa dianggo dina hiji dina dua kasus, janten urang moal leungit nanaon ku usaha. Naon aplikasi ieu ngalakukeun nyaéta masihan kami kode muka konci anu urang kedah nyobian pikeun terang naha éta tiasa atanapi henteu. Upami éta henteu tiasa dianggo, urang tiasa nyobian cara anu kuring nyayogikeun engké.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Muka konci ponsel Movistar

Sakumaha urang maca dina halaman pangrojong Movistar, operator biru «Gratis pikeun sadaya pelanggan terminal mobile Movistar na anu mawa SIMLOCK. Ayeuna ogé pikeun klién anu gaduh permanén (pakait sareng terminalna) ». Upami kuring kedah jujur, anu terakhir parantos kaget kuring sareng bakal ngajantenkeun kuring marios naon anu diserat dina tulisan ieu. Pikeun muka konci telepon Movistar kami bakal ngalakukeun ieu:

  • Kami nyauran 1004 sareng nyungkeun kode buka konci.
  • Nalika aranjeunna naroskeun ka kami IMEI terminal, urang ngan saukur masihan ka aranjeunna. Dina tulisan ieu anjeun ngagaduhan inpormasi anu ngajelaskeun kumaha terang IMEI tina telepon.
    Akhirna, urang lebetkeun kode anu aranjeunna pasihkeun ka kami. Sakumaha anu dijelaskeun dina halaman wébna, kode na tiasa diuji dugi ka 10 kali henteu nganggo blok alatna. Saatos 10 usaha, terminal ngagantung.

Muka konci telepon sélulér dina Vodafone

Vodafone Éta ogé ngabébaskeun telepon sélulér gratis tapi, henteu sapertos Movistar, éta ngan ukur bakal ngosongkeun telepon sélulér anu teu tiasa dijantenkeun permanén. Pikeun nyungkeun kode buka konci pikeun terminal Vodafone, urang bakal ngalakukeun ieu:

  •  Kami ngaksés jasa vodafone Abdi tina halaman wéb na atanapi langsung tina www.vodafone.es/mivodafone.
  •  Dina layanan éta, urang kedah milih garis telepon anu badé dileupaskeun.
  •  Pencét dina tab Hapé kuring Sareng leres sareng urang milih Hapé kuring.
  •  Di handapeun halaman nyaéta pilihan pikeun muka konci hapé. Dina bagian ieu, urang lebetkeun IMEI sareng alamat email dimana kami bakal nampi kode na. Dina 48 jam aranjeunna bakal ngintunkeun kode buka konci sareng paréntah pikeun ngalebetkeun éta dina sélulér urang.
  • Urang lebetkeun kode sareng muka konci éta.

Muka konci telepon sélulér dina Oranyeu

Kumaha kuring henteu yakin lamun oranyeu ngaleupaskeun hapé gratis, kuring ngan ukur bakal nyebatkeun yén aranjeunna gaduh halaman anu sayogi (sayogi DIDIEU) pikeun nyungkeun muka konci terminal. Urang ogé tiasa nelepon 1470 (perorangan) atanapi 1471 (perusahaan) sareng nyungkeun kode buka konci.

Kumaha anjeun muka konci telepon sélulér ku IMEI?

muka konci smartphone

Muka konci telepon sélulér pikeun IMEI Éta salawasna sami, henteu masalah naon merk alat kami. Sacara logis, léngkah munggaran nyaéta pikeun terang naon IMEI tina telepon anu urang hoyong buka konci ieu sareng ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang lakukeun ku sababaraha cara:

  • Cara éta bakal tiasa dianggo dina telepon sélulér naon sabab éta kuring nyarios anu pangheulana nyaéta tina Kodeu 06. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nuturkeun léngkah ieu:
  1. Kami muka aplikasi Telepon.
  2. Upami urang henteu langsung ngaaksésna, urang toél pilihan anu bakal nyandak kami kana Keyboard, urang ngetik * # 06 #. Nomer IMEI bakal némbongan dina layar.
  3. Pikeun kaluar, urang némpél OK, Nampi atanapi téks anu urang lebetkeun kana modél sélulér urang.
  • Tina setting telepon. Cara séjén pikeun milarian nomer IMEI nyaéta ku milari dina setelan telepon, dina bagian inpormasi dimana kami bakal ningali vérsi Android sareng seueur data sanés ti terminal kami.
  • Ningali dina kotak. Cara anu sanés pikeun terang IMEI tina telepon urang nyaéta ku ningali kotak. Éta biasana di tukang, dimana modél alatna, sanaos urang tiasa gaduh telepon anu kotak na henteu nawiskeun jinis inpormasi ieu.

Ayeuna kami terang naon IMEI terminal kami, kami gaduh sababaraha pilihan, tapi 2 anu paling sering dianggo sareng épéktip:

Anjeun tiasa muka konci hapé dina tautan anu kami tinggalkeun anjeun
  • Upami ponsel urang henteu deui tunduk kana kalanggengan, hal anu pangsaéna nyaéta nelepon operator sareng nyungkeun kode kanggo ngaleupaskeunana. Ieu mangrupikeun hal anu dilakukeun ku lanceuk kuring sababaraha minggu ka pengker, sareng dina hal ieu anjeunna dilakukeun kana telepon sélulér 2008. Kami ngawartosan ka operator naon modél sélulér anu kami gaduh sareng IMEI-na sareng sababaraha detik aranjeunna bakal ngawartosan kami kode buka konci sareng petunjuk pikeun ngenalkeun ieu.
  • Upami urang henteu tiasa nyungkeun kode ti operator kami, Androidsis kolaborasi sareng DokterSIM pikeun nawiskeun jasa anu gancang sareng dipercaya ku anjeun pikeun tiasa muka konci telepon sélulérna. Hiji-hijina hal anu kedah urang lakukeun nyaéta:
  1. Lebetkeun halaman wéb ieu ka mobile gratis
  2. Daripada ngawartosan ka operator IMEI, kami bakal ngawartosan DoctorSIM.
  3. Kami ngolah sareng mayar jasa muka konci tina halaman wéb anjeun.
  4. Urang ngantosan nampi kode na.
  5. Kami nempatkeun kartu SIM tina operator sanés dina telepon kami
  6. Akhirna, urang lebetkeun kode muka konci sareng nampi.

Anjeun parantos diajar kumaha terang upami hapé abdi gratis Sareng ogé, upami éta kaiket sareng perusahaan anjeun, anjeun ogé parantos ningali kumaha ngaleupaskeun éta sacara gratis atanapi nganggo jasa pihak katilu.

Naha garansi leungit pikeun muka konci hapé?

Tulisan anu aya hubunganana:
Muka konci telepon sélulér pikeun dianggo sareng perusahaan sanés, sah atanapi haram?

Masalah jaminan sok hésé. Upami urang gaduh telepon sélulér anu dihubungkeun sareng perusahaan, urang ngan ukur tiasa ngaleupaskeun dina dua pilihan: nalika urang masih gaduh permanén atanapi nalika urang henteu gaduh deui. Upami urang henteu ngagaduhan permanén deui, operator wajib masihan kami kode buka konci gratis, janten urang moal kaleungitan garansi dina konsép naon waé. Salaku tambahan, upami urang henteu deui ngagaduhan masa jabatan sareng éta 24 bulan, urang moal ngagaduhan masa jaminan deui.

Masalahna tiasa sumping upami urang ngaleupaskeun hapé anu masih tetep kalanggengan. Operator henteu hoyong terang yén kami parantos ngaluarkeun telepon sélulér "na" kanggo nganggo éta sareng perusahaan sanés, anu, nyatana, naha urang dileupaskeun, leres? Sacara hukum, muka konci hapé sanés Akar eta atanapi ngarobih ROM, nyaéta, urang ulah ngarobih parangkat lunak naon waé anu tiasa kompromi integritasna, janten garansi éta kedah dijaga. Tangtosna, sapertos normal kedah nyandak ka operator kanggo ngalereskeunana, langkung saé henteu nyarios naon-naon anu kami parantos ngaleupaskeun upami aranjeunna henteu naros ka kami, upami henteu nyandak éta, mimitian prosedur supados aranjeunna ngalaksanakeun ngalereskeun sareng ngantosan kanggo méréskeun masalah urang.

Naha anjeun parantos mendakan upami ponsel anjeun gratis sareng anjeun tiasa nganggo éta sareng operator anu sanés? Upami anjeun ngagaduhan patarosan kumaha terang upami ponsel gratis atanapi henteu, tinggalkeun kami komentar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nacho Balaguera C. cenahna

    Urutan teu jalan dina Samsung

  2.   Luis cenahna

    Hapunten tapi DENGAN HUKUM (di Spanyol) sadaya telepon sélulér anu dijual ku operator kedah sumping GRATIS JEUNG SABABNA SOK BLOK, pelepasanna GRATIS. Éta dugi ka ayeuna aranjeunna henteu ngalakukeun éta sareng sababaraha hoyong nempatkeun medali yén kami saé mangrupikeun hal anu sanés, tapi operator sapertos urang Galicia Sunda parantos ngajantenkeun aranjeunna gratis saluyu sareng panerapan anu ayeuna.

    Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan hal ieu, milari FACUA dina mesin pencari karesep anjeun sareng aranjeunna bakal ngajelaskeun kumaha prosés na.

  3.   Lalaki Mirel cenahna

    Ati-ati, Bootloader teu aya hubunganana sareng naha éta dileupaskeun, rooting éta henteu ngaleupaskeun ogé. Ngarobih rom boh (upami dirobih parah anjeun tiasa icalan imei) Éta ngan ukur dikaluarkeun ku perusahaan x imei atanapi nganggo kotak ajaib

  4.   Ronald Leiva (Motursa) cenahna

    urutan pikeun samsung nyaéta Muuuuuuuuuuuuuy, ieu ngan ukur dianggo dina telepon ti taun 2005 dugi ka engké, sekuen ieu henteu jalan bahkan dina Galaxy S1

  5.   juru salamet cenahna

    Sae pisan, leres, ayeuna aya undang-undang ayeuna anu wajib ngajual ponsel anu dileupaskeun tapi anu dijual sateuacan hukum éta henteu, sareng kode na tiasa dianggo pikeun kuring sareng kuring kéngingkeun ménu anu dijelaskeun sareng perusahaan upami anjeun ngalakukeun henteu nganteurkeun dokuméntasi sapertos hapé éta milik anjeun, éta henteu dileupaskeun kusabab résiko éta tiasa dipaling

  6.   Yolanda cenahna

    Naon sekuen anu leres pikeun Samsung pikeun S5 ??? Anu diterbitkeun henteu tiasa dianggo pikeun kuring pisan

  7.   Moy cenahna

    Janten kuring terang atanapi henteu naon anu aranjeunna béjakeun ka anjeun di dieu kusabab hiji, nalika anjeun ningali ieu sareng maca koméntarna, aranjeunna ngabéréskeun anjeun sabab aya anu nyarios yén kuring henteu leres sareng dina halaman anu sami aranjeunna ngawartosan anjeun upami anjeun dibébaskeun atanapi henteu, aranjeunna ngahartikeun terang naha percanten atanapi henteu punten

  8.   Android Sergi Sr. cenahna

    Kusabab anjeun tiasa nempatkeun sim sanés ti perusahaan sanés

  9.   yazmine cenahna

    Hei, kode Samsung henteu jalan teu aya cara séjén pikeun terang upami éta dileupaskeun

  10.   Gabriela cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami telepon sélulér LG VS810PP tiasa dileupaskeun pikeun nganggo éta sareng perusahaan Telcel

  11.   Walter cenahna

    sareng upami éta disebatkeun dina huawei »SIM teu dikonci, punten sing terang yén!» ?? sabab kuring henteu tiasa nelepon atanapi nampi, tapi upami kuring nganggo 4g