Kumaha carana nulis dina wani di Facebook

Aplikasi Facebook

Jaringan sosial biasana diénggalan unggal waktos pikeun masihan pangguna fitur sareng elemen énggal dina panggunaanana. Salah sahiji anu paling umum nyaéta Facebook, jaringan sosial anu diciptakeun ku Mark Zuckerberg. Tapi henteu waktos atanapi persaingan parantos tiasa ngeureunkeun Facebook kumargi jaringan sosial terus ngabaru sareng tetep salah sahiji anu pang dianggo sareng tungtungna Anjeunna parantos réngsé ngagaleuh WhatsApp, Instagram sareng anu sanésna sanés. Halaman na teras janten luhur dina jaringan sosial sareng taun ieu parantos nyandak posisi kahiji numutkeun ka Statista.

Sareng akhir-akhir ieu dina Facebook, jinis kandel parantos mimiti dianggo pisan dina postingan sareng koméntar. Seueur pangguna anu heran kumaha éta tiasa dilakukeun sareng pikeun dinten ieu kami bade ngajelaskeun ka anjeun pikeun nuturkeun sababaraha pedoman pikeun ngahontal éta. Janten hayu urang ngajar anjeun kumaha nyerat kandel dina Facebook.

Nyarios yén prosés ngagunakeun font anu sanés dina jejaring sosial saderhana pisan, janten moal ngaluarkeun anjeun pikeun pamer ka babaturan anjeun pikeun cara nulis sacara kandel dina Facebook. Ati-ati, sabab bakal katingali engké, kami bakal nawiskeun anjeun pilihan anu béda ku anjeun tiasa mendakan macem-macem nalika nyerat dina jaringan sosial populér anu diadegkeun ku Mark Zuckerberg.

Naon gunana ngarobah hurup?

Facebook 3D

nu huruf kandel aranjeunna bakal nyorot naon anu anjeun parantos nyerat dina pesen anjeun, naha dina tulisan dina témbok atanapi dina koméntar. Téks na bakal ditulis dina jinis normal tapi jinis kandel bakal ngajantenkeun téks langkung narik perhatian.

Dina sadaya tulisan anjeun tiasa nempatkeun serat dina kandel dina Facebook pikeun nyorot naon waé anu anjeun pikahoyong, ogé nyerat téks anu panjang atanapi anu anjeun pikahoyong pikeun ditingali ku sadaya pengikut anjeun. Huruf ageung sareng hurup kandel bakal nyorot pesen anu bakal dibaca ku seueur jalma sabab langkung nonjolna.

Surat-surat ieu cocog pikeun ngaluncurkeun kampanye atanapi cara pikeun kolaborasi, nyorot pesen dina jaringan sosial anu tiasa ditingali ku pengikut anjeun. Salami mangtaun-taun ieu Facebook parantos ngerjakeun pangalaman pangguna ogé kana éstétika panganteur pikeun ngajantenkeun pangguna langkung gampang. Éta henteu hartosna yén mesin pencari bakal nempatkeun publikasi langkung saéNanging, éta mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun hoyong nyorot hiji hal atanapi upami anjeun resep kana sajak. Hurup kandel Facebook menonjol tapi henteu posisi.

Salaku tambahan, sanaos leres yén éta moal ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun kunjungan anjeun dina jaringan sosial anu populér, éta tiasa masihan sentuhan anu ngabédakeun janten anjeun iri ka babaturan anjeun. Sareng ningali gampangna nyerat kandel dina Facebook, anjeun henteu kedah sono kana kasempetan unik ieu.

Kumaha carana nulis dina wani di Facebook

Facebook Rasul

Aya pilihan anu sanés pikeun nyerat kandel. Salah sahijina nyaéta konvérter format, anu kapaké pisan pikeun milih font anu anjeun pikahoyong. Sareng ieu urang ogé tiasa nambihan kandel pikeun langkung nyorot pesen.

Pikeun nganggo konvérter teu perlu dipasang aplikasi dina alat anjeun, sabab anjeun tiasa langsung nganggo panyungsi wéb sareng nawiskeun efisiensi anu sami sareng upami dina aplikasi.

YayText

YayText idéal pikeun nyerat kandel dina jaringan sosial populér sapertos Facebook atanapi Tuenti. Dina Facebook anjeun tiasa milih sadaya jinis elemen sareng tambahan, ogé tiasa milih font anu anjeun badé dianggo sareng gancang.

Huruf kandel anu sayogi dina Facebook nyaéta: Bold (serif), Bold (sans), Italic (serif), Italic (sans), Bold / Italic (serif) sareng Bold / Italic (sans). Operasi na saderhana pisan:

  • Buka halaman YayText ngaliwatan tautan ieu.
  • Tambahkeun téks anu anjeun badé ngarobih teras salin pikeun nempelkeun téks anu anjeun hoyong sorot.
  • Ngaganti téks sareng pencét dina nyebarkeun supados dikonversi sacara otomatis.

Simbol

Salaku tambahan pikeun ngarobih huruf janten tiasa nganggo kandel dina Facebook Anjeun tiasa ogé ngalakukeun jinis-jinis hal sanés anu henteu dilakukeun ku halaman sanés. Mangrupikeun iket lengkep pikeun nyorot téks dina Facebook tapi ogé dina Instagram atanapi Twitter.

Salaku tambahan kana kandel anjeun ogé tiasa ngalakukeun fungsi-fungsi sanés sapertos ngagurat garis handap, mogok sareng nganggo miring. Mangrupikeun halaman lengkep anu parantos ditambihan hal-hal énggal. Mangrupikeun halaman idéal pikeun nalika anjeun milari hal-hal anu énggal sareng anu sanés.

  • Anjeun muka éta Alamat Fsymbols sareng ngantosan sadayana dimuat.
  • Tulis téks anu anjeun pikahoyong dina kotak.
  • Pasihan Generator / Kandel sareng salin pikeun nempelkeun dimana waé anjeun pikahoyong, naha éta Facebook, Twitter atanapi dimana waé anjeun resep.

Kandel dina Facebook kalayan aplikasi

aplikasi Facebook

Tapi anu sanésna tina pilihan anu saé pikeun nyerat kandel dina Facebook Éta sareng aplikasi anu sayogi di Play Store. Anjeun tiasa nambihan téks sareng pormat sadayana kalayan gancang sareng gampang.

Di dieu kami ngantepkeun anjeun dua aplikasi anu saé pikeun éta, kalayan nganggap kagancangan sareng janten salah sahiji anu paling sering dianggo ayeuna. Anjeun kedah nyerat, pencét dina kandel, salin téks sareng témpél dina jaringan sosial anu anjeun pikahoyong.

Font: Font sareng typeface

Mangrupikeun aplikasi anu saderhana pisan pikeun dianggo pikeun Instagram sanaos anjeun ogé tiasa nambihan téks dina Facebook sareng jaringan sanés. Éta gratis sareng salah sahiji aplikasi panggampangna pikeun dianggo kumargi anjeun kedah nyerat téks, milih font, nambihan kandel, salin teras témpél dimana waé anjeun hoyong.

Fontify

Éta cocog sareng seueur font tapi aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan kandel dina jaringan sosial sapertos Facebook, Instagram, jsb. Mangrupikeun aplikasi anu saderhana pisan kanggo dianggo sareng éta teras-terasan nampi pembaruan.

Fontify - Font pikeun Instagram
Fontify - Font pikeun Instagram
  • Fontify - Font pikeun Instagram Screenshot
  • Fontify - Font pikeun Instagram Screenshot
  • Fontify - Font pikeun Instagram Screenshot
  • Fontify - Font pikeun Instagram Screenshot

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya sababaraha pilihan pikeun diperhatoskeun upami anjeun hoyong resep kandel dina Facebook. Janten, ayeuna anjeun terang sababaraha cara nyerat dina jaringan sosial anu populér pikeun masihan béda pikeun panerbitan anjeun, sareng janten iri ka babaturan anjeun, tong ragu-ragu nganggo pilihan anu sanés anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun. Sareng anjeun ragu terang kumaha nyerat kandel dina Facebook!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.