Kumaha nonton Formula 1 gratis di 2021

Tempo rumus 1 haratis

La Formula 1 atanapi F1, sakumaha populérna disingget, éta kompetisi motorsport pangpentingna atawa turnamén global. Henteu kanggo nanaon anjeunna dikenal salaku ratu kategori mobil panggancangna atanapi kajuaraan sadaya. Éta sababna éta ditingali ku jutaan pemirsa unggal taun, kalayan panongton ratusan juta boh dina televisi sareng ku ayana unik sareng siaran dina Internét.

Upami anjeun kipas olahraga ieu sareng anjeun resep ngiringan balapan sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Formula 1, tapi anjeun henteu terang kumaha sareng dimana ningali éta, sareng anjeun henteu hoyong mayar éta, kami nyarioskeun ka anjeun. kumaha lalajo F1 gratis di 2021.

Ieu sababaraha pilihan anu pangsaéna pikeun ningali Formula 1. Anu kahiji, nyaéta DAZN, nampilkeun cara pikeun lalajo kompetisi F1 jeung MotoGP haratis nepi ka 1 bulan. Anu kadua, nyaéta Movistar +, henteu nawiskeun jasa éta gratis, bahkan samentawis, tapi dina cara anu sami kami nempatkeun éta sabab éta mangrupikeun metode fungsional anu sanés pikeun ningali F1 sacara sah.

DAZN

DAZN F1

DAZN nyaéta platform atawa layanan streaming nu ngandung sarta nyertakeun loba olahraga béda, kaasup Formula 1, tangtu. Ieu gaduh, sareng Movistar +, hak pikeun nyiarkeun F1 langsung sareng paménta, janten éta mangrupikeun pilihan utama pikeun nonton kompetisi mobil iraha waé anjeun hoyong, ogé salah sahiji anu pangsaéna di Spanyol sareng nagara sanés.

Sanaos anjeun kedah mayar kanggo kéngingkeun aksés kana kontén sareng sadaya anu ditawarkeunana, sapertos Netflix, Amazon Prime, Disney + atanapi jasa streaming anu sanés, ngidinan Anjeun pikeun ningali F1 haratis sarta tanpa ngalakukeun hal hébat.

Naha anjeun hoyong ningali MotoGP, F1, baskét, baseball, maén bal komo olahraga sareng hobi sapertos darts atanapi, nalika éta lumangsung, Olimpiade, DAZN janji sareng nawiskeun anjeun sasih gratis, dina tanda petik, éta patut dicatet, Kusabab, anu ditaroskeun, DAZN dibayar sareng ngecas 9,99 euro per bulan sareng tanpa permanén, atanapi 99,99 euro per taun, anu tungtungna ditarjamahkeun kana langkung ti 8 euro per bulan.

DAZN F1

Ok ayeuna Pikeun ningali Formula 1 gratis dina DAZN anjeun kedah nyéwa jasa, anu, sakumaha ceuk urang, 9,99 euro per bulan. Teras, sateuacan akhir bulan, anjeun kedah ngabatalkeunana. Ku cara ieu, teu aya biaya anu bakal diterapkeun anu ngirangan artos atanapi ngecas jumlahna kana kartu kiridit anjeun anu dianggo pikeun ngarékam pamayaran. Tangtosna, kami negeskeun yén jasa éta kedah dibatalkeun sateuacan akhir bulan, sabab, upami henteu, DAZN bakal ngecas 9,99 euro anu disebatkeun di luhur ... Ieu mangrupikeun trik saderhana anu sacara praktis ngamungkinkeun anjeun ningali Formula 1 sareng nikmati eusi anu variatif. di olahraga yén platform nu boga tawaran a.

Di sisi anu sanés, metode pamayaran anu sayogi dina waktos publikasi tulisan ieu kalebet ngagunakeun cara-cara ieu:

  • Kiridit sareng kartu debit (VISA, MasterCard sareng American Express).
  • Pangmayaran terpadu kana aplikasi Apple.
  • Tagihan sareng Google Play.
  • PayPal.
  • Kartu atanapi kode prabayar: ieu dipaké pikeun ngahindarkeun pakaitna rekening bank atawa kartu. Anjeun tiasa kéngingkeun éta dina situs fisik sapertos MediaMarkt, FNAC, LK Bitronic, Carrefour sareng GAME Stores. Éta ogé sayogi dina platform online sapertos Startselect, GAME, FNAC sareng Aliexpress.

Kitu ogé, DAZN gaduh aplikasi resmi anu sayogi dina Android (ngaliwatan Play Store) sareng dina iPhone ios (ngaliwatan App Store), janten. Anjeun tiasa ngaraosan Formula 1 sareng kompetisi sapertos MotoGP ngalangkungan ponsel, tablet, Smart TV sareng televisi anu cocog sareng Chromecast. Ngaliwatan link ieu Anjeun tiasa asup ka App Store pikeun ngundeur aplikasi. Di handap ieu urang ninggalkeun hiji ti Play Store pikeun Android.

DAZN: Langsung Olahraga
DAZN: Langsung Olahraga
pamekar: DAZN
harga: bebas
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot
  • DAZN: Live Olahraga Screenshot

Movistar +

Tempo Formula 1 dina Movistar +

Sakedap, Movistar + kaleungitan hak pikeun nyiarkeun kompetisi Formula 1 sareng MotoGP. Ieu janten éksklusif pikeun DAZN, sahingga mungkas kakuasaan Movistar + di Spanyol, nu ngan diwenangkeun parusahaan ieu némbongkeun eusi ngeunaan mobil jeung motor leagues balap.

Tapi, awal taun ieu, DAZN sareng Movistar + ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngabagi hak siar F1 sareng MotoGP dugi ka 2023. Ku cara kieu, pangguna tina duanana platform tiasa ningali balapan sareng kontén anu sami tina duanana olahraga ngan ku nyewa jasa hiji atanapi platform anu sanés.

Ieu daptar sadaya olahraga anu tiasa ditingali dina Movistar +:

  • Sadayana Formula 1 lengkep sareng hirup dina saluran DAZN F1.
  • Ngaliwatan saluran DAZN 1, DAZN 2, DAZN 3 sareng DAZN 4: Liga Premier, maén bal Copa del Rey, Turkish Airlines EuroLeague sareng Piala Dunia MotoGP ™.
  • Turnamén ténis.
  • Baskét: Liga Endesa sareng NBA sacara éksklusif.
  • Turnamén Rugbi utama.
  • GarageTV: dedicated 24 jam pikeun program patali mobil.
  • Ngaliwatan saluran Movistar Golf: Masters, British Open, US Open sareng PGA, Sirkuit Amérika Éropa, Golf Awéwé sareng LPGA. Ogé aksés ka Movistar + Golf Club (circuit amatir pangalusna di Spanyol, Audi Movistar + Golf Tour).

Di sisi anu sanés, henteu sadayana pakét Movistar + nawiskeun aksés ka olahraga DAZN sareng kontén F1. Anjeun ngan ukur tiasa nonton F1 dugi ka DAZN F1 upami anjeun gaduh pakét Fusion ieu ti Movistar +:

  • Fusion Total Plus sareng modalitasna
  • Fusion + Premium
  • Fusion + Premium Tambahan
  • Fusion + Total Premium

Kalayan pakét Movistar + TV ieu anjeun ogé bakal ngagaduhan DAZN kalebet:

  • motor
  • Olahraga Pilihan
  • bayaran
  • Premium sareng Disney +
  • Tambahan Premium
  • Total Premium

Tina sadaya anu disebatkeun, Anu sacara khusus nawiskeun liputan F1 sareng MotoGP nyaéta pakét TV Motor sareng Pilihan Olahraga., bisi rék ngalakukeun tanpa batur. Kahiji waragad ngeunaan 10 euro per bulan tambahan, sedengkeun nu kadua, nu nyertakeun leuwih olahraga , boga harga 15 euro. Tangtosna, pikeun nyewa aranjeunna anjeun kedah janten klien Fusion.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.