Kumaha ngamutahirkeun Pamulihan anu dirobih kana versi na anu paling anyar

Kumaha ngamutahirkeun Pamulihan anu dirobih kana versi na anu paling anyar

Kami parantos ngamimitian ngajelaskeun kumaha carana ngapdetkeun terminal Android tangtu kana vérsi anyar Android 5.0 Lollipop sacara teu resmi kalayan Roms Alpha munggaran ti Cyanogenmod 12. Ieu kasus LG G2 atanapi kasus Modél internasional Samsung Galaxy S4 GT-I9505.

Dina kasus LG G2, anu mana terminal kuring sorangan, kuring kedah ngawartosan éta Rom anu luar biasa sareng ngalir tanpa cacat kalayan ampir teu aya bug, sahenteuna naon anu tiasa urang anggap penting teuing. Dina kasus Samsung Galaxy S4, hal-hal masih kedah digosok, sanaos kanyataanna nyaéta Android Lollipop Rom katingalina fenomenal dina kadua kasus. Dina pos dinten ieu, kuring maksadkeun ngabimbing anjeun ngalangkungan Prosés pembaruan Pamulihan anu dirobih, prosés atanapi sarat anu teu diperyogikeun pikeun kedip-kedip ieu Roms Cyanogenmod 12 janten kasuksésan sareng hal éta jalan sakumaha éta kedah jalan.

Para perbarui Pamulihan anu dirobih kana versi pangénggalna anu sayogi pikeun terminal kami, éta sagampang pikeun muka halaman wéb proyék anjeun ogé TWRP, Philz o CWM. Unduh file anu dikomprés dina ZIP, salin kana mémori internal Android kami, balikan deui dina Pamulihan lami sareng flash éta tanpa kedah ngalakukeun nanaon nu Ngusap. Teras, pas flash, urang ngan ukur kedah ngabalikan terminal, tina pilihan Reboot, dina modeu Balikan deui kana Mode Pamulihan.

Kumaha kuring kéngingkeun vérsi TWRP Pamulihan anu paling anyar?

La vérsi pangénggalna tina TWRP Recovery anu dirobih urang tiasa ngaunduh tina halaman wéb ieu ku ngaklik link ieu. Maka anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina pilihan Kéngingkeun TWRP Kanggo Alat Anjeun sareng di drop-down nyerat modél terminal anjeun:

Kumaha ngamutahirkeun Pamulihan anu dirobih kana versi na anu paling anyar

Kumaha kuring kéngingkeun vérsi paling anyar tina Pamulihan Philz Touch?

Dina kasus Philz Touch Recovery éta sakedik langkung rumit kusabab éta henteu ngagaduhan mesin pencari sakumaha anu maju sakumaha anu aya dina halaman TWRP. Janten kénging vérsi pangénggalna Pamulihan Philz Touch urang badé ningali sadaya modél anu aya dina tautan anu sami ieu.

Kumaha ngamutahirkeun Pamulihan anu dirobih kana versi na anu paling anyar

Kumaha kuring kéngingkeun vérsi CWM Pamulihan pangénggalna sayogi?

Kéngingkeun versi panganyarna tina Clockworkmod Recovery, urang ngan ukur bakal ngahutang langsung ka halaman wéb ieu sareng pilih tina daptar seueur terminal anu cocog.

Kumaha ngamutahirkeun Pamulihan anu dirobih kana versi na anu paling anyar

Kumaha kuring ngamutahirkeun Pamulihan kuring kana versi pangénggalna?

Para perbarui Pamulihan anu dirobih kana vérsi anu pangénggalna, naon waé, urang kedah nuturkeun léngkah ieu saderhana tina Pamulihan anu parantos dirobih lami:

  1. Kami nyalin pos anu diunduh kana mémori internal terminal pikeun ngapdet.
  2. Urang balikan deui dina Mode Pamulihan.
  3. Tina pilihan masang urang milih pos anu diunduh na urang flash deui tanpa ngusap nanaon.
  4. Urang buka pilihan na reboot atanapi pilihan maju, gumantung kana Pamulihan anu dirobih kami, sareng kami milih opsi na Balikan deui kana Mode Pamulihan.

Nalika terminal dihurungkeun deui, éta bakal asupkeun Pamulihan deui sareng kami bakal tiasa parios sabab urang parantos gaduh versi pang anyarna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   adolf cenahna

    ROM mana (atanapi versi saham) saur anjeun anu pangsaéna pikeun lg g2?

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Upami anjeun hoyong flash Stock anu saé kdz terakhir anu saur kuring nyaéta Éropa terbuka H teras akar na voila.
      Kuring bakal ngajelaskeun kumaha ngalakukeunana tina Pamulihan nganggo kdz zip.

      Salam sobat.

      1.    adolf cenahna

        Oke, hatur nuhun kanggo waleran anjeun
        Salam.

  2.   adolf cenahna

    Hal sanésna, naha anjeun langkung resep stock kdz rom atanapi rom custom (langkung ti naon waé anu kuring paduli ngeunaan otonomi)?

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Ayeuna kuring nuju tetep nganggo ROM Evomagix Android 5.0 aosp.
      Upami kuring kedah milari ROM berbasis saham pastina bakal janten Cloudy G3.

      Salam sobat.

  3.   Nelson cenahna

    Dina daptar pikeun ngunduh twrp henteu nembongan lg g2. Anu mana anu kedah kuring unduh? Hatur nuhun

  4.   Andrew cenahna

    Selamat pagi sarerea.

    Abdi henteu tiasa mendakan pamulihan TWRP pikeun LG G2, dina pilihan kéngingkeun TWRP Kanggo Alat anjeun henteu nembongan. Naha aya anu gaduh ZIP anu diunduh, atanapi tautan pikeun ngaunduh? Hatur nuhun sateuacana.

  5.   CARLOS BARROSO cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, d802 internasional henteu muncul

  6.   Miguel cenahna

    Anjeun bakal mendakannana ku nempatkeun LG optimus G2

  7.   Fernando cenahna

    hiji patarosan, kumaha kuring ngarobih ti philz touch kana twrp? surak

  8.   urang Kristen cenahna

    Halo, nalika ngamutahirkeun pamulihan, kuring ngalakukeun éta sakumaha anu parantos dihirupkeun sareng dihirupkeun deui sareng nalika kuring hoyong asupkeun pamulihan éta saolah-olah éta ngaleungit, kumaha kuring tiasa nempatkeun deui, ayeuna kuring gaduh Android 5.0.1? Punten bantosan….

  9.   UniSoft-AleBo cenahna

    TWRP Pasang (Meryogikeun TWRP 2.8.4 atanapi saluhureuna parantos dipasang):

    Unduh file gambar TWRP pangénggalna (.img) tina tautan unduh sareng boot TWRP. Buka pikeun masang sareng mendakan sareng pilih tombol Gambar… Milarian gambar anu anjeun unduh teras pilih éta.

    Anggo cara ieu …….
    Pilih pamulihan sareng gesek kana flash.dd Pasang Métode (Meryogikeun Akar):

    Unduh file gambar pang anyarna (.img) tina tautan unduhan di luhur. Tempatkeun kana akar folder / sdcard anjeun sareng ganti nami janten twrp.img. Ngajalankeun paréntah ieu ngalangkungan cangkang adb atanapi aplikasi émulator terminal:

    su

    dd upami = / sdcard / twrp.img tina = / dev / block / platform / msm_sdcc.1 / by-name / recovery

  10.   Felipe Escala M. cenahna

    Dina halaman TWRP nembongan lg g2 tapi kuring henteu terang vérsi mana anu bakal diunduh pikeun D805 kuring, punten bantosan. Hatur nuhun

  11.   Luis cenahna

    Halo, kuring hoyong ngapdet pamulihan cwm samsung galaxy s2 i9100 kuring sareng kuring ningali yén vérsi anu pangénggalna nyaéta 4.0.1.5.
    Kuring ningali hiji Kuring parantos dipasang sareng éta v 5.0.2.7. Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring?

    hatur nuhun

  12.   yesus roa cenahna

    naha pembaruan ieu cocog sareng telepon naon?

  13.   Alberto Rosario cenahna

    ngabantosan kuring gaduh galaxy s4 sareng ieu kuring ngabersihkeun sistem sareng ayeuna nalika diaktipkeunna ngan kaluar yén dina logo galaksi sareng éta henteu muncul, abdi peryogi bantosan anjeun pikeun masang deui android anu kagungan kitkat 4.4.2, galaksi kuring nyaéta Sprint s4 L720.

  14.   bungkus cenahna

    Naon anu lumangsung upami kuring henteu pencét reboot, naha kuring henteu ngalakukeun éta sareng kuring kéngingkeun layar hideung ... naon anu kuring lakukeun dina hal ieu? Abdi gaduh lg g2

  15.   Manuel cenahna

    Kuring masang cyanogenmod sakumaha anu anjeun ngajelaskeun dina halaman anjeun, dina zuk z1 kuring pikeun ngungkulan WiFi. Masalahna parantos ngaleungit tapi henteu masang pembaruan sapeupeuting, éta naros ka kuring pikeun "pamulihan anu cocog pikeun pamasangan anu teu dijaga". Naon anu kedah abdi lakukeun ?? Abdi henteu pati terang .... hatur nuhun

  16.   Anjing goréng Linkon cenahna

    Pangalaman kuring, kuring gaduh S4 Mini GT-i9195, kuring gaduh Cyanogenmod 13.0-20160210-NIGHTLY-serranoltexx dipasang, Android Versi 6.0.1 Mashmellow, sareng unggal pembaruan énggal naroskeun ka kuring pikeun pamulihan anu cocog. Anu kuring muatkeun sareng ODIN, tapi éta ngaleungit sareng kuring teu tiasa ngapdet deui kecuali kuring flash na nganggo PC.
    Batur hal anu sarua kajadian ka anjeunna?
    Naha aya anu terang ngeunaan jalan kaluarna anu mungkin?

  17.   Fransisco cenahna

    halo, nalika kuring hoyong ngaunduh pamulihan éta ngagaduhan poster ieu…. TWRP pikeun Samsung Galaxy S2 i9100
    Modél Samsung i9100 Galaxy S2 moal nampi dukungan TWRP resmi. I9100 teu ngagaduhan partisi recovery bootable anu misah. Sabalikna, anjeun nyangkut naon pamulihan anu kalebet dina ROM atanapi boot atanapi gambar kernel anjeun. Anjeun tiasa mendakan TWRP kalebet kana sababaraha ROM, kernel, atanapi gambar boot, utamina upami anjeun tiasa mendakan OmniROM kanggo alat anjeun ... ..lamun saha waé anu tiasa ngabantosan kuring kuring bakal salamina sukur ....

  18.   oswaldo oliveros cenahna

    Wilujeng enjing rerencangan, kuring gaduh terminal cina, modél brand Blu Blu Studio hiji plus, kuring berhasil akar terminal sareng kingoroot, tapi kuring masih henteu mendakan pamulihan anu dirobih pikeun terminal ieu, r mediatek MT 6753, ARM korteks a53 prosesor, 8 intina,

  19.   Sebastian cenahna

    Halo, abdi henteu terang naha kuring ngagaduhan philz atanapi cwm, éta nyaéta nalika kuring nempatkeun pamulihan kuring nampi ieu dina bagian anu nyarios versi:
    »Philz touch 5
    versi dasar cwm »
    Janten kuring henteu terang anu mana pikeun masang pembaruan

  20.   sarua cenahna

    Naon anu dilakukeun nalika pamulihan adat anjeun henteu némbongan di mana waé waé nyaéta studio blu m m.

bool (leres)