Kumaha ngaktipkeun pencét dua kali pikeun ngahurungkeun Nexus 6 [ROOT]

Nexus 6

Nexus 9 tablet anyar ngagaduhan fitur anu saé sareng éta kamampuan pikeun hurungkeun tablet ku cara ngetok dua kali dina layar. Fungsionalitas anu parantos urang tingali dina LG G2 sareng telepon sanésna anu ngamungkinkeun urang tong mopohokeun mencét tombol kakuatan, anu ngabantosan urang pikeun langkung "produktif" dina terminal kami.

Pikeun naon anu sigana, éta Nexus 6 badé ngagaduhan fitur ieu sakumaha standar, tapi dina menit terakhir Google mupus kasempetan pikeun ngaluncurkeunana dina telepon anyar na diciptakeun ku Motorola sareng henteu ngaktipkeunana. Sanaos, hatur nuhun ka sababaraha pamekar XDA kami bakal tiasa ngaksésna, kumargi sanaos henteu aktip sacara standar éta sayogi di terminal. Anu diperyogikeun nyaéta ngagaduhan kaistiméwaan ROOT dina Nexus 6.

Ngaktipkeun dua kali klik dina Nexus 6 kalayan ROOT

Pencét Ganda

Sanaos aktivasina dua kali klik ieu tiasa dilakukeun ku ngetik garis paréntah anu saderhana, langkung gampang pikeun masang salah sahiji tina dua APK anu diluncurkeun tina XDAsabab nilai anu dirobih bakal disimpen deui ka aslina unggal telepon di-restart.

Salah sahiji aplikasi didaptarkeun di Play Store kalayan harga € 0,80 sareng disauran Nexus 6 Ketok Ganda pikeun Bangunbari anu sanésna gratis Como APK tina tulisan dina XDA Forums. Dua aplikasi mangrupikeun sumber terbuka, anu diapresiasi kumargi aranjeunna bakal ngasupkeun diréktori sistem telepon pikeun teuleum. Anu dilakukeun ku aplikasi ieu nyaéta nyerat "AUTO" dina / sys / bus / i2c / alat / 1-0004a / tsp.

Catetan penting

Nalika anjeun peryogi kaistiméwaan ROOT pikeun tiasa masang aplikasi ieu dina Lollipop, anjeun kedah terang naon Anjeun moal tiasa nampi apdet OTA upami anjeun ngagaduhan telepon dina kaayaan sapertos kieu. Ieu ngandung harti yén upami anjeun hoyong nerapkeun OTA atanapi flash gambar pabrik naon anjeun kedah deui ka nagara sateuacan ROOT. Ogé émut yén palaksanaan fitur ieu henteu sering jalan, maka Google parantos nyangsang aktivasina sacara standar, janten tong hariwang upami di sawatara waktos éta henteu jalan sakumaha mistina.

Pungsionalitas penting pikeun Nexus 6, éta upami anjeun sumping ti terminal anu ngagaduhan kamampuan ieu ngeklik dua kali pikeun ngahurungkeun layar anjeun bakal terang kagunaan hébat na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)