Kumaha ngaktipkeun layar sélulér tanpa némpél tombol

muka konci hapé tanpa tombol

Upami kaayaan hoyong kantos kajantenan ka anjeun hurungkeun layar sélulér tapi teu tiasa ngalakukeun éta kusabab tombol kakuatan rusak, tulisan ieu bakal museurkeun anjeun. Alesan anu paling umum nyaéta tombol ieu rusak, tapi ieu henteu sering terjadi sabab sigana ogé kajantenan anjeun dina sababaraha kasempetan yén anjeun kedah ningali kana hapé anjeun tapi henteu tiasa ngalakukeun éta kusabab panangan anjeun pinuh. Pikeun kaayaan sapertos kitu, alat-alatna gaduh cara alternatif pikeun ngalakukeun éta.

Pabrikan alat unggal waktos aranjeunna nyiptakeun fungsi anyar pikeun alat anu tiasa dianggap sékundér tapi éta ogé mangpaat pisan. Henteu janten masalah naon jinis fungsina, sabab langsung masihan pangguna pilihan pikeun tiasa ngagunakeun éta. Sareng khususna dinten ieu urang sumping nyarioskeun trik sareng fungsina pikeun tiasa ngaktipkeun layar sélulér tanpa némpél.

Cara pikeun ngahurungkeun hapé tanpa némpél

Tombol sisi Samung Galaxy S20

Bener nya éta tiasa seueur alesan naha anjeun kedah ngaktipkeun ponsel bari henteu kedah némpél tombol saluyu. Kami leres-leres nyarioskeun pembukaan konci layar anu terkenal, prosés dimana alatna hurung tapi layar pareum pikeun ngahemat batré.

Sareng kaleresan aya seueur alesan naha anjeun badé ngahurungkeun telepon sélulér anjeun tanpa kedah némpél tombol naon waé. Contona, meureun anjeun masak sareng anjeun beureum, malahan sacara harfiah. Dina hal ieu, sanés ide anu hadé pikeun némpél tombol kakuatan, sabab telepon bakal greasy sareng kokotor tiasa akumulasi dina tombol anu nyababkeun karusakan kapayunna.

Éta ogé panginten anjeun mikaresep dinten anu saé di pantai sareng rerencangan atanapi jalma anu dipikacinta sareng anjeun hoyong parios béwara pikeun ningali naha aya anu ngintunkeun anjeun anu matak. Tapi tangtosna, antara pasir sareng cai asin, dua unsur anu tiasa ngarusak telepon anjeun, langkung saé dijauhkeun tina hubungan fisik.

Solusina? Nya, éta saderhana muka konci layar telepon anjeun bari henteu kedah nganggo mencét tombol saluyu. Sareng ningali pilihan anu béda pikeun diperhatoskeun, langkung saé janten aman tibatan hapunten. Hayu urang tingali cara anu parantos kami pilih pikeun anjeun sareng anu tiasa nyandak anjeun langkung ti hiji gangguan.

Sateuacan neraskeun sareng sababaraha cara pikeun muka konci layar telepon anjeun tanpa kedah mencét tombol naon waé, ieu di handap kedah diperhatoskeun. Iwal ti metode anu sacara biometrically muka konci alat, Métode sanés anu bakal tiasa ngahurungkeun layar sapertos kecap akses, pin atanapi pola kedah dilebetkeun heula supados ponselna leres-leres teu dikonci.

Anjeun tiasa nganggo maca sidik telepon anjeun

Ku cara kieu aranjeunna bagian Dua metoda muka konci anu paling populér sareng paling terpadu nyaéta: sénsor sidik sareng muka konci muka. Dina pilihan Kaamanan anjeun tiasa ngonpigurasikeun duanana padika atanapi ngan hiji upami alatna ngan ukur hiji. Sakali anjeun ngonpigurasikeun sidik atanapi ramo anjeun, anjeun bakal tiasa muka konci alat anjeun-dina kasus anu munggaran- ku némpél sénsor atanapi -dina kasus anu kadua- ningali layar janten kaméra payun muka konci telepon.

Kaleresan metode ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling raoseun, langkung-langkung ayeuna mah Telepon jarak menengah naon waé anu tos ngagaduhan sistem muka konci parangkat lengkep. Sanaos padika pangenal sidik ogé épéktip pisan, penting pikeun dicatet yén dina sababaraha waktos anjeun panginten henteu hoyong némpél telepon.

Atanapi naon anu sami: upami éta kusabab tombol on / off henteu jalan, muka konci layar sélulér anjeun nganggo maca sidik mangrupikeun gagasan anu saé. Tapi upami henteu noda telepon, tong malah pikirkeun kumargi anjeun tiasa ngarusak sensor biometric sareng masalahna bakal langkung ageung.

Anjeun tiasa nyarios Ok, Google sareng masalah parantos dibenerkeun

Umumna teh asisten google Éta parantos diaktipkeun tina pabrik dina sadaya alat Android. Tapi anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun ngaunduh aplikasi Amazon's Alexa Assistant anu sayogi di Google Play. Kalayan asistén diaktipkeun, anjeun ayeuna tiasa muka konci telepon sélulér nganggo paréntah aktivasina asisten sora, anu mangrupikeun cara anu saé pikeun muka konci telepon sélulér nalika leungeun urang sibuk atanapi kotor. Janten tong ragu sareng bet anggo Google Asistén pikeun muka konci telepon anjeun bari henteu némpél.

Alat pikeun program éta

Upami anjeun gaduh alat anu langkung lami anu henteu ngagaduhan pilihan di luhur maka diperyogikeun ngagunakeun alat pihak katilu. Salah sahiji anu pangsaéna (paling dipeunteun sareng paling ngalaman dina ieu) nyaéta Screen Gravitasi, Anu tanggung jawab mareuman alat nalika anjeun nempatkeun kana saku anjeun atanapi nempatkeun kana méja. Sabalikna, éta hurung nalika anjeun nyandak tina saku anjeun atanapi nangtung. Sareng éta ogé ngajaga alatna nalika anjeun nganggo éta nalika ngadeteksi gerakan dina panangan anjeun.

Layar Gravitasi - Hurung / Pareum
Layar Gravitasi - Hurung / Pareum
  • Layar Gravitasi - Screenshot Dina / Pareum
  • Layar Gravitasi - Screenshot Dina / Pareum
  • Layar Gravitasi - Screenshot Dina / Pareum
  • Layar Gravitasi - Screenshot Dina / Pareum
  • Layar Gravitasi - Screenshot Dina / Pareum

Anjeun tiasa ogé nyieun tombol virtual

Sababaraha alat gaduh tombol home dina layar tibatan tombol home di tengah. Ieu ngamungkinkeun pikeun tiasa pencét dina layar sabab éta lumangsung ku tombol fisik, sareng tanpa kedah némpél tombol kakuatan. Sanaos pikeun ieu anjeun mimitina kedah ngaktipkeunana dina setélan layar, milari pilihan "Buka konci ku tombol mimiti" sareng ngaktipkeun pilihan.

Bet dina polah pinter

Unggal waktos héndsét gaduh seueur cara pikeun ngaktipkeun layar tanpa kedah némpél tombol kakuatan, sababaraha pilihan sareng elemen perangkat keras sapertos layar atanapi sénsor. Janten di dieu anjeun tiasa nganggo dua metodeu nyaéta aktivasina layar nalika anjeun nyandak telepon sareng ketok dua kali. Ieu mangrupikeun fungsi anu sayogi dina setélan aksés, sareng sakali anjeun ngaktipkeunana anjeun bakal ngagaduhan dua cara ieu pikeun ngaktipkeun telepon tanpa mencét tombol daya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.