Kumaha ngahapus pesen tina akun anjeun dina Messenger

Facebook Rasul

Messenger mangrupikeun salah sahiji aplikasi olahpesen anu paling populér diantara pamaké dina Android. Aplikasi Facebook mangrupikeun cara anu saé pikeun tetep nyambung sareng babaturan sareng kulawarga urang dina jaringan sosial. Salaku tambahan, antukna waktos, fungsi-fungsi anyar parantos dilebetkeun kana aplikasi pikeun tiasa gaduh obrolan anu langkung saé, tina sababaraha jinis emoji sareng stiker, dugi ka kamungkinan nelepon atanapi nelepon pidéo (kalebet panggilan grup).

Aya waktos nalika anjeun hoyong ngahapus pesen dina akun anjeun dina Messenger. Ieu tiasa tina obrolan khusus anu anjeun gaduh atanapi ngahapus sadayana upami anjeun ngarencanakeun lirén nganggo aplikasi ieu dina telepon Android atanapi PC anjeun. Dina sadaya kasus, aya cara pikeun mupus pesen sapertos kitu.

Hapus pesen tina obrolan dina Messenger

Panghapus pesen saderhana nyaéta nalika urang hoyong ngahapus pesen tina obrolan individu dina aplikasi. Éta tiasa mangrupikeun obrolan anu parantos lami teu aya kagiatan, atanapi tiasa janten obrolan sareng jalma anu nyandak kaputusan pikeun ngahapus akun Facebookna atanapi anjeun tiasa ngahapus akun Facebookna sareng angkat ngagunakeun Messenger. Bisi wae, ngahapus pesen tina obrolan individu saderhana pisan sareng tiasa dilakukeun duanana dina aplikasi dina Android sareng dina PC.

Dina Android

Hapus chat Messenger

Upami anjeun nganggo aplikasi Facebook Messenger pikeun Android, mupus pesen leres-leres saderhana. Dina sababaraha léngkah anjeun bakal tiasa mupus obrolan khusus (atanapi sababaraha) anu anjeun gaduh dina akun anjeun dina aplikasi. Léngkah-léngkah anjeun kedah nuturkeun pikeun ngahapus pesen-pesen éta nyaéta:

  1. Buka aplikasi Messenger dina telepon Android Anjeun.
  2. Milarian obrolan atanapi obrolan anu anjeun hoyong pupus tina akun anjeun dina aplikasi.
  3. Pencét panjang dina obrolan.
  4. Ménu nembongan di handapeun layar.
  5. Pencét kana pilihan hapus dina ménu pop-up.
  6. Upami aya deui paguneman anu badé dipiceun tina akun anjeun, balikan deui prosés ieu ku obrolan éta.

Prosésna ngan ukur sababaraha detik sareng kami ngaluarkeun obrolan éta saé. Ieu nganggap éta ogé file-file anu parantos ditukeurkeun dina chat cenah aranjeunna dileungitkeun salamina. Janten upami aya poto dina obrolan anu anjeun hoyong simpen, anjeun kedah ngaunduhkeunana kana alat anjeun sateuacan mupus obrolan éta dina akun anjeun.

Dina komputer

Utusan ngahapus obrolan PC

Pilihan séjén pikeun mupus obrolan khusus dina Messenger nyaéta ngalakukeun éta tina komputer. Sakumaha anjeun parantos terang, dina versi desktopna jasa olahtalatah ieu dilebetkeun kana Facebook. Prosésna mirip pisan sareng anu parantos kami laksanakeun dina Android, janten henteu nampilkeun komplikasi nalika ngalakukeun ieu. Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun nyaéta:

  1. Buka Facebook tina pangotéktak dina PC anjeun.
  2. Asup kana akun anjeun dina jaringan sosial.
  3. Pencét dina ikon Messenger di belah katuhu luhur layar.
  4. Obrolan dibuka dina menu turun-handap.
  5. Pencét kana pilihan dina tungtung, anu nyebatkeun "Tingali sadayana dina Messenger."
  6. Di sisi kénca layar anjeun bakal ningali obrolan. Milarian obrolan anu anjeun hoyong pupus.
  7. Pencét kana tilu elipsis gigireun obrolan anu nyarios.
  8. Dina ménu anu nembongan, pencét dina Hapus obrolan.
  9. Balikan deui prosés ieu ku obrolan anu sanés anu anjeun hoyong hapus ogé.

Saperti dina prosés ieu dina Android, upami urang ngahapus obrolan file multimedia dihapus urang gaduh di jerona. Maka, upami aya poto atanapi pidéo anu anjeun badé simpen dina komputer anjeun, anjeun kedah ngaunduh éta sateuacan obrolan ieu bakal dihapus, sabab upami henteu anjeun bakal kaleungitannana salamina. Anjeun kedah ngalakukeun hal anu sami sareng obrolan anu sanés anu anjeun badé ngahapus tina akun Messenger anjeun.

Hapus sadaya pesen Messenger

Utusan ngahapus sadaya pesen

Pilihan kadua anu urang mendakan nyaéta tina ngahapus sadaya pesen anu urang gaduh dina Facebook Messenger. Anjeun panginten hoyong lirén nganggo aplikasi ieu, janten anjeun teu hoyong tilas akun atanapi riwayat anjeun anu tersisa dina éta. Dina jinis kaayaan sapertos kieu, aplikasi ngamungkinkeun urang pikeun mupus sadaya pesen anu aya dina akun. Prosés ieu henteu rumit sareng tiasa deui dilakukeun dina sadaya vérsi aplikasi.

Teu aya cara pikeun mupus sadaya pesen nganggo hiji tombol kanggo mencét. Ieu ngandung harti yén urang kedah mupus unggal obrolan masing-masing dina akun urang, dina cara anu sami sareng anu parantos dilakukeun dina bagian saencanna. Upami anjeun ngagaduhan seueur obrolan dina akun Messenger anjeun, prosés na bakal langkung lami, janten anjeun kedah nyayogikeun kasabaran sareng ngaleungitkeun unggal obrolan anjeun dina aplikasi. Salaku tambahan, urang henteu kedah hilap kana obrolan anu aya dina Diarsipkeun, anu ogé kedah dihapus tina akun kami.

Henteu janten masalah upami prosés ieu dilakukeun dina aplikasi dina Android atanapi dina browser dina PC. Hasilna bakal sami dina dua kasus, janten masalah anu dipikaresep. Dina hal kuring, kuring parantos ngalaksanakeun prosés ieu dina versi desktop, kusabab éta ngagaduhan aksés langkung saderhana kana obrolan anu diarsipkeun tina aplikasi, henteu sapertos versi na dina Android. Léngkah-léngkah anu urang kedah nuturkeun dina hal ieu, sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, nyaéta:

  1. Buka Facebook tina pangotéktak dina PC anjeun.
  2. Asup kana akun anjeun dina jaringan sosial.
  3. Pencét dina ikon Messenger di belah katuhu luhur layar.
  4. Obrolan dibuka dina menu turun-handap.
  5. Pencét kana pilihan dina tungtung, anu nyebatkeun "Tingali sadayana dina Messenger."
  6. Di sisi kénca layar anjeun bakal ningali obrolan
  7. Pencét kana tilu elipsis di sisi katuhu obrolan.
  8. Dina ménu anu nembongan, pencét dina Hapus obrolan.
  9. Ngulang prosés ieu sareng sésa obrolan.
  10. Di luhur, gigireun Obrolan, pencét kana tilu elipsis.
  11. Buka Obrolan Diarsipkeun.
  12. Ngulang prosés pikeun nyabut obrolan ieu tina akun anjeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.