Kumaha carana miceun virus dina Android

Kumaha bisa ngaleupaskeun virus dina Android? Salah sahiji hal anu saé pikeun Android nyaéta urang bébas ngalakukeun naon waé. Hatur nuhun kana kabébasan ieu, urang tiasa masang aplikasi ti toko teu resmi, nganggo asesoris tina mérek naon waé sareng kéngingkeun aksés root atanapi super pamaké pikeun tiasa ngahontal kabébasan anu langkung ageung. Tapi kabébasan ieu ogé tiasa nyandak masalah, sapertos mendakan aplikasi anu dikompromi di toko henteu resmi anu ngirimkeun data kami ka sérver pikeun nawiskeun iklan anu dipersonalisasi, jinis virus atanapi malware anu katelah Ad-Sadar. Janten kumaha urang kedah meta pikeun maénkeun éta aman?

Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngatasi sadaya mamang anjeun, sapertos cara anu pangsaéna pikeun meta supados henteu aya virus anu mangaruhan urang, kumaha ngaleungitkeun virus dina Android upami urang parantos katépaan atanapi bédana antara Trojan sareng virus, sanaos cara anu leres pikeun nyauran éta "Malware", anjeun bahkan tiasa masang sababaraha antivirus gratis pangsaéna pikeun Android. Kitu cenah, dina tulisan ieu kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha miceun virus dina android, sanaos kami parantos sapuk yén éta malware. 

Trojan sareng virus dina Android, kumaha bedana?

Virus vs Trojan dina Android

Boh Trojan sareng virus mangrupikeun malware. Dina watesan, malware mangrupikeun perangkat lunak anu didamel kalayan niat jahat. Tapi diantara jinis perangkat lunak ieu aya seueur jinis:

  • Un trojan éta meunang namina tina kuda Trojan anu kawéntar. Kuda Trojan kuduna mangrupikeun kado anu ditingalkeun di gerbang kota ku musuh, pasukan Trojan ngabawa ka kotana tanpa ragu sareng tiwas ku sababaraha musuh Yunani di jerona. Virus Trojan meta dina cara anu sami: éta trik urang mikir éta hal anu saé, sareng sakali urang percanten, éta tindakan sareng ngalakukeun hal na. Kalayan kecap séjén, aranjeunna peryogi urang ngaji sareng percanten ka aranjeunna dina sababaraha cara ngarah tiasa ngainpeksasi urang sareng fungsina.
  • Un virus Mangrupikeun jinis aplikasi jahat anu ngainféksi sareng nyebar sacara bébas. Anu aya di Android nyaéta malware, anu hartosna yén éta mangrupikeun aplikasi jahat anu tiasa dianggo ngan sacara éksklusif upami urang ngantepkeun, anu aranjeunna bakal nyobian nipu kami pikeun ngaeksekusi aranjeunna sareng masihan aranjeunna idin. Dina Android, henteu file tiasa ngajalankeun sareng ngarobih tanpa ijin urang, janten teu aya virus dina Android.
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana nyingkahan penipuan atanapi malware dina WhatsApp

Akal nyaéta antipirus anu pangsaéna

Maké alat anu saé mangrupikeun antipirus anu pangsaéna. Tanpa ngaléngkah deui, kuring henteu nganggo antivirus dina Windows salami mangtaun-taun, sareng urang sadayana terang yén dugi ka ayeuna sistem Microsoft mangrupikeun sarang virus. Dina Android, sapertos dina sistem operasi sélulér atanapi desktop sanés, gampang pikeun nuliskeun halaman wéb anu nunjukkeun urang peringatan yén alat urang kaserang inféksi. Ieu, langsung, bohong. Maksud tina windows ieu nyaéta kami ngasupkeun tautan na hayu urang unduh parangkat lunak anu dina sagala kamungkinan bakal dibayar. Upami urang ningali jinis windows ieu, diantarana ogé urang tiasa terang yén urang parantos dipasihan hadiah, anu kedah urang lakukeun nyaéta ngalangkunganana. Tip anu saé pikeun ngahindaran klon, sabab parantos aya sababaraha berita anu di jerona Réplika Samsung S6 Aranjeunna sumping sareng parangkat lunak anu ngumpulkeun data anjeun.

Aya ogé jinis jandéla sanés anu langkung ngaganggu anu moal ngijinkeun kami pikeun nganapigasi. Jandéla ieu bakal ngebom kami ku jandéla pop-up anu bakal ngahalangan panyungsi kami dina upaya ngajantenkeun kami yakin yén kami parantos néwak virus jinisna ransomware (anu ngabajak alat urang, sapertos virus pulisi anu kawéntar). Salah sahiji jandéla anu bakal muncul bakal naroskeun kami pikeun ngasongkeun nomer telepon urang. Entong kitu! Anu kudu urang lakukeun upami éta kajantenan ka kami nyaéta, saatos dilaknat aranjeunna, buka setélan pangotéktak teras ngahapus sajarah.

Dina kasimpulan, akal sehat nyarios ka urang yén:

  • Teu aya anu masihan hadiah kanggo pelayaran.
  • Kami moal néwak virus ku ngan ukur nganjang ka halaman wéb.
  • Upami nembongan yén panyungsi kami parantos dibajak, kami ngahapus riwayatna.
  • Entong lebetkeun halaman ti legitimasi anu diragukeun.
  • Entong masang aplikasi anu asal diragukeun.

Langkung saé nyegahna tibatan ngubaran

Nyingkahan virus dina android ku ngaktipkeun Sumber aktip anu teu dikenal dina Android

Tip ieu sigana tiasa sami sareng anu sateuacanna, tapi henteu. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di luhur, anjeun tiasa masang aplikasi ti toko teu resmi dina Android. Tapi naha urang leres-leres hoyong nyandak résiko éta? Dina setelan telepon aya pilihan anu dipariksa sacara standar na nyegah pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal. Hadé pisan mun éta tinggalkeun sapertos ayeuna. Upami urang terang saha waé anu henteu ngendalikeun seueur téknologi sareng kami hoyong éta pastikeun, kami tiasa mastikeun yén aranjeunna parantos ngaktipkeun pilihan éta ngarah henteu tiasa masang aplikasi ti luar toko aplikasi.

Aya ogé pilihan sanés anu mariksa aplikasi pikeun henteu ngijinkeun atanapi ngingetkeun sateuacan masang aplikasi anu tiasa nyababkeun karuksakan alat. Pantes aya dua pilihan ieu dipariksa, anu dibarengan ku akal sehat bakal ngirangan kasempetan pikeun kapangaruhan ku aplikasi jahat.

Di sisi séjén, éta ogé hargana baca sadayana idin yén hiji aplikasi naroskeun ka kami dina waktos dipasang. Upami aplikasi senter naroskeun kami aksés ka kontak kami, ati-ati.

Kumaha carana miceun Trojan dina Android

Mode aman dina Android pikeun ngaleungitkeun virus

Tapi upami anjeun maca tulisan ieu, sigana bakal telat nerapkeun tip di luhur (atanapi sahenteuna pikeun masalah anu anjeun sangsara ayeuna). Sateuacan nyobian ngalih kana solusi dina akhir tulisan ieu kami bakal nyobian cabut trojan ku cara manual. Pikeun ieu kami bakal ngalakukeun ieu:

  1. Naon anu urang kedah lakukeun nyaéta ngamimitian alat dina modeu aman. Mode aman bakal ngajantenkeun aplikasi pihak katilu teu tiasa fungsina, janten malware anu ngajantenkeun kahirupan urang sangsara moal ogé. Pikeun nempatkeun alat dina modeu aman, dina kaseueuran alat urang kedah mencét tombol pareum sadetik, anu bakal nunjukkeun ménu shutdown.
  2. Teras we balik deui ka pencét pikeun sadetik sareng urang bakal ningali pilihan pikeun ngamimitian dina modeu aman. Upami alat anjeun henteu nawiskeun pilihan ieu ku cara kieu, anjeun kedah milarian internét pikeun milari kumaha ngamimitianna dina modeu aman dina alat khusus anjeun.
  3. Urang toél Mimitian dina modeu aman.
  4. Sakali ngamimitian urang kudu indit Setélan / Aplikasi sareng aksés kana bagian aplikasi anu diunduh.

Aplikasi sareng virus dina Android

  1. Dina daptar ieu urang kedah milari a aplikasi kalayan ngaran aneh atanapi henteu kedah dipasang. Salaku conto, gim Angry Birds upami urang henteu kantos nga-instal na atanapi aplikasi anu namina mirip sareng "xjdhilsitughls".
  2. Kami ngaleupaskeun aplikasi anu curiga éta.
  3. Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun ningali naon aplikasi pangénggalna parantos dipasang. Upami urang ningali anu anéh, urang dihapus.

Alat Manajer dina Android

  1. Teras, urang kaluar tina ménu aplikasi sareng angkat ka Setélan / Kaamanan / Manajer Alat jalur anu tiasa bénten-bénten gumantung kana alatna. Dina bagian ieu kami bakal ningali aplikasi anu ngagaduhan status administrator. Pencét dina kotak aplikasi anu henteu ngamungkinkeun urang uninstall teras pencét dina "Nonaktipkeun" dina layar salajengna. Ayeuna anjeun tiasa deui kana ménu aplikasi sareng ngahapus.
  2. Ayeuna urang balikan deui alat.
  3. Tungtungna, urang parios yén sadayana jalan leres.

Reset alat

Data pabrik ngareset pikeun ngaleungitkeun virus dina Android

Dina titik ieu, tetep diémutan yén aplikasi jahat mangrupikeun parangkat lunak, anu sanés rahasia. Dina kaseueuran kasus, virus tiasa dileungitkeun "sakitar", anu hartosna ku nyadangkeun data penting urang sapertos kontak, almenak sareng poto sareng balikkeun alat tanpa kéngingkeun salinan saluareun data penting.

Kumaha carana miceun virus dina Android

Android dumasar kana Linux sareng Linux didasarkeun kana Unix. Sistem operasi kulawarga Unix henteu tiasa néwak virus, atanapi ieu henteu dipikaresep pisan. Upami éta kasus yén alat Android kami parantos katangkep virus, éliminasi na henteu kedah béda sareng ngaleungitkeun Trojan. Abdi nyarios yén dimana urang kedah paling tingali nyaéta dina waktos ngaleungitkeun sacara manual, kumargi virus tiasa nyebarkeun langkung gampang tibatan Trojan. Sanaos kuring ngémutan yén sesah néwak, virus tiasa kaluar tina aplikasi nyalira sareng nginféksi folder sanés, janten hal anu pangsaéna tiasa balikkeun alat.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana miceun virus dina Android

Kumaha carana nyegah virus ti Android

Upami urang hoyong dijaga lengkep, sareng khususna ngémutan yén urang nembé kaluar tina masalah anu aya hubunganana sareng malware, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun masang antipirus alus. Aya seueur di Google Play, tapi anjeun kedah ati-ati pikeun ngaunduh anu pantes. Seueur aplikasi anu tiasa urang mendakan moal nawiskeun panangtayungan anu saé, janten kami tiasa nganggo alat anu tenang anu henteu aya anu kajadian sareng kami bakal ngalakukeun kasalahan.

Pikeun aman, ieu tilu antivirus pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan di toko aplikasi Google. Hal anu saé ngeunaan aplikasi ieu, salian ti katenangan anu jelas yén ngagunakeun aplikasi ti perusahaan penting sapertos kitu, éta aranjeunna leres-leres bébas.



Naha antivirus kanggo Android dianggo?

Ngajagi diri tina virus dina Android

Ieu bakal janten patarosan jutaan dolar. Sateuacan pangguna anu ahli, kuring bakal nyarios henteu, éta henteu patut. Antipirus anu ngajalankeun di tukang ngan bakal nguraikeun kinerja alat sareng éta henteu patut upami urang terang naon anu urang lakukeun. Nanging, éta tiasa janten ide anu saé pikeun anu henteu terang pisan naon anu dilakukeun, tapi sapertos pancegahan, upami kitu, anjeun nyobian masang aplikasi anu bahaya. Dina hal ieu, antipirus bakal ngingetkeun anjeun sareng henteu masangana, janten panginten pantes.

Tulisan anu aya hubunganana:
Antipirus pangsaéna pikeun Android

kacindekan

Pikeun malware mangaruhan urang dina Android, kolaborasi urang biasana diperyogikeun. Éta sababna urang kedah gaduh sirah sareng henteu percanten kana sagala hal anu urang tingali dina internét. Éta henteu pantes pikeun nganonaktipkeun kaamanan alatna sacara standar, tapi upami urang parantos ngalakukeun kasalahan, hal anu pangsaéna nyaéta:

  1. Hayu urang cobaan miceun virus sacara manual ku cara nuliskeun mode aman.
  2. Upami masalahna tetep, urang ngareset setélan pabrik.
  3. Sakali sadayana beresih, urang bakal mayungan diri urang ku antipirus anu saé anu ngajagi urang tina gagabah urang sorangan.

Naha anjeun parantos korban sababaraha parangkat lunak jahat dina Android sareng naha anjeun parantos berhasil méréskeun masalah éta? Tong ragu ninggalkeun pangalaman anjeun dina koméntar sareng bejakeun ka kami prosedur anjeun parantos nuturkeun ngaleupaskeun virus dina Android.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

177 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Waktos Hernández cenahna

    Saé kanggo data ... Abdi tiasa ngawartosan yén kuring gaduh antovirus anu gancang, épéktip sareng multifungsi anu saé pisan ... éta disebat PSafe sareng éta ngalakukeun sagalana ti awan tanpa masalah stagnasi, sareng langkung saé éta gratis ... hayu urang coba.

    1.    Kevin Daniel Sosa cenahna

      Kumaha virus ngaleungitkeun "Qysly.AJ" ⚠ ?? ti tabel android bantosan punten?

    2.    Lucas cenahna

      TULUNG.

      Abdi meunangkeun:

      Android / anydown / U.

      Aranjeunna ngawartosan yén éta malware sareng kuring kedah ngaleungitkeun éta sareng kuring henteu terang naha éta leres atanapi kumaha ngalaksanakeunana.

      Nuhun sateuacanna.
      ?

  2.   Carl cenahna

    Sabalikna, virus ti pabrik kalayan scan aplikasi totalvirus tina pementasan anjeun tiasa mendakan virus-virus anu saleresna sareng ieu kalolobaanana Trojans

    Meureun aya anu tiasa nyarios yén ieu positip palsu atanapi éta panyalindungan sistem tapi ieu tiasa diverifikasi nganggo 2 héndsét anu sami, versi anu sami maka positip palsu kedah diulang dina duanana upami aranjeunna percaya

    1.    Danny borrelli cenahna

      HELLO !! KABEH JEUNG JUMLAH CHANTADA JEUNG SADULUR VENHUMO, KUDU JATUH PSAFE, kuring TEU NGARÉJÉKKEUN SADAYANA SADAYANA MALWARE MALIKO, DUA TROJAN, SIA GAMPANG NGALENGKEUN MOBILE JEUNG RESET TI KANGGO KOTA, NOBODY bakal Nawiskeun aranjeunna sareng anu sanés?, Android henteu ngandung VIRUS, WINI dina aplikasi ATAWA dina pariwara, Putra kuring mariksa éta pikeun jinis TROJANS naon anu aya! LEUWIH ANTIVIRUS QI NGORONGKEUN, JEUNG 15 poé anu alus !! ! Nangkeup!

  3.   Miguel cenahna

    Cara ieu henteu dianggo pikeun kuring sareng kuring parantos nyobian batur sareng anu sanés
    Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring parantos parantos ngaunduh sababaraha aplikasi ti google play ka uninstall aplikasi sareng nanaon ogé kuring parantos ngaunduh antivirus sareng sanés. Kuring ogé ngaunduh total aplikasi virus sareng kuring ningali sababaraha aplikasi anu kainféksi sareng teu dikenal sareng éta nunjukkeun kuring langkung ti 80 virus. sareng aranjeunna moal tiasa dileungitkeun. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun.

    punten ngabantosan

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Salah sahiji pilihan nyaéta ngareset telepon Miguel upami anjeun ningali yén henteu aya hasilna pikeun anjeun.

      1.    B cenahna

        sareng upami éta henteu tiasa dianggo ogé?

        1.    cari monsor cenahna

          Halo, sélulér kuring lirén damel kusabab virus-virus, aranjeunna nyayogikeun sél komo dipiceun janten aktip deui, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring sareng élmuna?

          1.    Ernesto cenahna

            Milarian tutorial di YouTube pikeun nyebratkeun telepon anjeun 🙂 "Flash XXXX" modélna aya di tukangeun telepon dina labél anjeun ngan ngaleupaskeun batréna. Nya, supados henteu panas sirah anjeun ku virus, langkung saé nipkeun masalah dina akar na.

            1.    Hoyong cenahna

              Anjeun kedah masang deui perangkat lunak, milari éta numutkeun modél telepon anjeun atanapi tina aplikasi komputer naon waé telepon anjeun, upami henteu sakumaha anu aranjeunna carioskeun di handap anjeun kedah akar na sareng nyolok rom supados tiasa masang, sabab panginten virus kainféksi z-files root sistem ku sabab éta aranjeunna moal tiasa dileungitkeun.

        2.    Danny borrelli cenahna

          HELLO rerencangan kuring gaduh dua MALWARE anu kuat dina ngaladénan jasa sareng kaamanan, abdi nganonaktifkeun naon waé ogé, kuring ngotéktak telepon éta sareng kuring henteu tiasa ngaleungitkeun éta ku aplikasi root, TMB ngareset éta sareng éta pikeun anu QILOM janten gancang Sambung ka kuring Punten ngabantosan abdi ????????? Nangkeup sareng hatur nuhun!

  4.   kantos aldo ayala cenahna

    Kuring béjakeun yén kuring aya sababaraha virus nyaéta: monyét. Pelayanan Waktu.

    1.    Gambar placeholder Juan Carlos Castillo cenahna

      Kuring nalungtik sareng kuring parantos ngalaksanakeun seueur tutorial pikeun ngahapus aplikasi sareng artos upami éta tiasa dianggo, tapi kuring gaduh telepon bmobile sareng kuring mendakan yén aya sababaraha telepon Cina anu parantos nga-instal aplikasi sareng nganggo virus sareng aplikasi-aplikasi éta henteu tiasa dihapus sakumaha gampangna sakumaha anu aranjeunna nyarios, sareng leres kuring ogé gaduh monyét. Timeservice sareng opat deui anu kuring henteu tiasa mupus sareng aranjeunna anu mawa virus, hiji-hijina jalanna nyaéta nganonaktifkeunana ngarah henteu nyababkeun seueur masalah sareng ngabalikan deui éta henteu jalan sabab dipasang deui dina rom, sareng kuring seueur telepon sareng sadayana direngsekeun ku reboot tapi ieu mangrupikeun pertama kalina kuring nganggo telepon Cina sareng ngan ukur kusabab sony anu kuring mésér éta dina garansi

    2.    Gambar placeholder Juan Carlos Castillo cenahna

      Kuring miharep koméntar ieu di handap aya gunana pikeun anjeun

  5.   Walter cenahna

    Abdi ngagaduhan nokia..adorador, ayeuna samsung sareng andrtoid sataun katukang anu henteu lirén ngaganggu kasabaran kuring.

  6.   Carlos B cenahna

    bantosan kuring gaduh samsung galaksi samsung anu lambat pisan sareng nalika kuring ngonci éta, éta ngonci, kuring henteu tiasa ngalakukeun nanaon dina internét atanapi ngonci kuring ngagaduhan jasa virus sareng monkestest kuring tiasa mupus monyét dina reset tapi anu sanés salah teraskeun, upami kuring ngarobahna dina sistem operasi mupus virus? hatur nuhun

  7.   Luiz cenahna

    Dina Xperia M kuring kuring henteu tiasa ngaleupaskeun virus, upami kuring ngamimitian dina modeu aman éta tetep katingali jalan nalika kuring ngahapus?

  8.   Davy urang cenahna

    Kuring henteu acan tiasa ngaleungitkeun engriks, mobile ocker sareng ngukur virus tina tablet Síragon 4n kuring kalayan henteu aya léngkah, tapi anu kuring lakukeun nyaéta ngareset alat kuring kana data pabrik, trikna sateuacan ngalakukeun ngareset, nganonaktifkeun aplikasi, atur ulang alat, sawaktos Anjeun ngahurungkeun aksés (penting pisan) pikeun aplikasi di dinya miceun virus gancang-gancang, parios aplikasi anu ngajalankeun sareng verifikasi upami éta dinonaktipkeun, upami kitu, balikan deui, nalika anjeun ngaktipkeun langsung aksés aplikasi angkat virus deui, jelas Virus bakal némbongan unggal-unggal anjeun ngahurungkeun alatna, tapi ku langsung ngakses aplikasi sareng ngaleungitkeun virus, alatna bakal ngajalankeun tanpa aya masalah, awas pikeun ngalakukeun éta unggal-unggal anjeun ngahurungkeun.

    1.    Michel cenahna

      Hai Davys, kuring gaduh virus anu sami dina telepon Blu kuring. Abdi gaduh sadaya aplikasi anu ngandung virus dinonaktifkeun tapi éta henteu tiasa dihapus. Sareng kuring henteu terang naha kuring sono sabab unggal kuring ngaktipkeun data sélulér pikeun gaduh internét, pariwara mimiti muncul dina layar utama

  9.   Gilbert cenahna

    Nuhun Manuel Ramirez.
    antivirus saé pisan 360energy Kuring ngarengsekeun masalah sareng mr porno

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Anjeun wilujeng sumping gilbert!

  10.   gersy cenahna

    Kuring ngalakukeun rekomendasi anu saé sareng éta dianggo pikeun kuring, virus disebat engriks sareng kuring parantos gélo nuhun ...

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Wilujeng sumping gersy, kuring resep pituduh ieu ngabersihan telepon anjeun! : =)

      1.    Elena cenahna

        Wilujeng siang.
        Kuring henteu ningali rekomendasi anu anjeun pasihkeun gersy.
        Kuring gaduh masalah anu sami, ogé diantarana. Anjeun tiasa masihan abdi panduan pikeun ngabersihkeunana. Abdi ngaapresiasi

      2.    brayan cenahna

        Tingali upami anjeun bantosan kuring punten kuring gaduh 5trojans sareng kuring mulihkeun kana data Fabrika sareng kuring ogé ngareset deui sareng teu nanaon punten tip

  11.   Joseph Raphael cenahna

    Dina waktos ieu aranjeunna nembongan ka kuring dina halaman spanduk yén batré kuring diserang ku 4 virus, sareng telepon sélulér kuring umur dua dinten, kuring masih henteu masang anu anéh, éta ngawartosan kuring pikeun ngamutahirkeun xperia kuring, tangtosna henteu. nampi, kuring nyimpen deui sareng tanda hideung anu ngan ukur nyebatkeun nampi, janten kuring kedah nutup peramban, abdi henteu terang naha éta virus atanapi éta sababaraha server anu hoyong nginféksi telepon sélulér ... kedahna kuring pormatna ?

    1.    Anonimo cenahna

      Upami éta aya dina halaman wéb, kuring pikir anu paling disarankan pikeun dilakukeun nyaéta netepkeun deui wéb anu aya dina jandéla pop-up, sareng, kuring nyaritakeun ti pangalaman, kalayan masihan windows nampi, gaya upami windows browser muncul, éta henteu kajantenan nanaon, tapi upami éta bagian tina halaman wéb sapertos kitu, FLEE.
      Pd: sanés virus, tapi program anu aranjeunna hoyong pasang anjeun gaduh kamungkinan 99,99999% janten virus

    2.    panawaran cenahna

      Sateuacan nalika kuring gaduh Sony e1 hal anu sami kajadian ka kuring, sakapeung kuring bakal internetan sareng halaman bakal kaluar nyarios yén telepon sélulér kuring gaduh virus sareng kumargi kuring gaduh antivirus dipasang dina telepon sélulér, kuring ngalakukeun analisa sareng éta kaluar yén sadayana henteu kunanaon kuring ngira yén antipirus abdi lepat, teras kuring diklik unduhan sareng ngirim kuring ka play store sareng ngawartosan kuring masang 360 kaamanan, kuring masangna, kuring ngalakukeun analisa sareng anu sami tanpa inféksi. Teras kuring ngagaduhan halaman deui anu nyarios yén éta bakal ngamutahirkeun Android kuring, kuring klik dina unduhan sareng anu sami pikeun masang aplikasi ti play store, kuring masang hiji tapi kuring ngahapus maka kuring sadar yén ieu ngan ukur propaganda, sareng nalika engké datang kaluar hal anu sami kuring henteu deui merhatoskeunana, tapi ayeuna kuring sadar yén éta masalah sareng sejarah.

    3.    Isabella cenahna

      Demi Gusti ... nami anu pikaseurieun anjeun (brayan) sabanding sareng tingkat éjaan sareng teu cocog tatabasa.

  12.   Marco Moreno cenahna

    Manuel Ramirez Sigana mah kuring leungit telepon sélulér kusabab virus ieu teu biasa, teleponna lambat teuing kuring ngareset ti pabrik sareng virus na tetep, virus diwangun ku aplikasi mana anu parantos lirén sareng nunjukkeun tanda-tanda éta sapertos WeQR parantos ngeureunkeun sareng ngaleungitkeun sareng Caststudio ieu parantos liren sareng sajabina sareng lambat pisan janten hésé pikeun kuring lebet kana setélan tapi kuring ogé tiasa ngalebetkeun publikasi anu ku kuring dibayangkeun kusabab Akar anu kuring lakukeun ka telepon sélulér kuring 2 taun ka pengker , punten Manuel bantosan pisan kuring: https://www.facebook.com/marco.a.moreno.3958

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Naha aya cara anu tiasa anjeun Anyarkeun kana sababaraha versi Android anu langkung énggal? Vérsi Android naon anu anjeun anggo?

  13.   gelut saeutik cenahna

    alus pisan, hapus virus anu nyababkeun kuring gélo .. .. hatur nuhun kana tuto….

  14.   zelden cenahna

    Kumaha carana abdi tiasa ngaleungitkeun virus tina telepon sélulér kuring, sabab kuring parantos ngalakukeun hal anu sami pikeun malikeun pabrik sareng virus tetep, tapi henteu kapendak salaku aplikasi, saolah-olah éta prosés android anu sami, kuring henteu terang upami kuring ngartos nyalira sareng sanaos lirén atanapi maksakeun lirén terus muncul, virus ieu ngaganggu kuring, punten bantosan.

  15.   Kate cenahna

    Éta kajadian ka kuring sami sareng Zelden, kuring gaduh tab bq sareng jinis virus tetep kabuka ngawartosan kuring pikeun ngaunduh aplikasi X, sareng telepon kuring kaserang inféksi. Sareng nalika ngalakukeun modeu aman, kuring henteu ngagaduhan aplikasi anu jahat, kuring nampi anu biasana, anu biasana (whatsapp, instagram ...) Kuring parantos nga-pulihkeunana sareng saatos sakedik kajadian deui, naha éta bakal dilakukeun?
    hatur nuhun

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      @Kate upami anjeun gaduh virus anu masih aya dina BQ anjeun sanaos anjeun ngalakukeun reset data pabrik, cobi henteu masang aplikasi naon waé salain ti anu asalna sacara standar sareng tingali naha virus rélikasi. Upami éta tetep sami, sareng telepon anjeun dina garansi, janten BQ, cobian ngahubungi jasa téknis pikeun ningali naha aranjeunna tiasa ngalereskeunana. Éta nyaéta lamun éta virus anu diintegrasikeun kana pakakas hardware, bahkan upami anjeun ngareset éta tetep bakal hirup sareng hirup.
      Anu anjeun henteu tiasa gaduh smartphone ti sababaraha bulan ka pengker yén kusabab parangkat lunak anjeun henteu tiasa nganggo normal. Ngahubungan BQ.

  16.   zelden cenahna

    mmmmm henteu seueur bantosanna.

  17.   Nicholas Reyes cenahna

    Kuring gaduh 2 Bmobile Ax610 sareng ax620, ti hiji waktos ka waktos anu sanés sababaraha apks sacara otomatis diunduh; disebut pornclub, saber batré, touch pinter, budak awéwé pink, teras anu sanés sacara otomatis unduh sareng lengket kana sistem anu teu mungkin dicabut, kuring jengkel, sareng kuring mikir ngeunaan masihan ijin ka diri kuring dina ponsel sareng mariksa naon anu aya dina sistem. Sareng anu henteu kanyahoan kana tanggal aplikasi telepon sélulér ngahapus aranjeunna nganggo Root explore, teras sareng SD babu, mendakan mayit tina aplikasi cenah sareng ngahapus. Teras kuring ngareset ngadamel Cel, ogé pormat panyimpenan internal nganggo komputer. Pikeun mupus résidu tina apks, ngabahayakeun. masalah dibéréskeun dugi ka aya béwara salajengna.

    1.    Sofia cenahna

      Halo Kuring bakal nyobian ngalakukeun hal anu sami sareng anjeun, telepon sélulér abdi kampak b512 sareng kuring mawa masalah anu sami

  18.   Sumbang cenahna

    Kuring gaduh tablet lenovo a850 kalayan seueur virus salaku aplikasi, kuring ngahapus inpormasi ti pabrik sareng aplikasi éta masih aya, kuring nyobian ngaunduh antivirus 360 kaamanan sareng éta henteu ngantep kuring, kuring henteu tiasa ngahapus tina aplikasi , éta henteu masihan kuring pilihan pikeun mupus, tablet kuring tetep nyangkut, éta hurung deui nyalira, halaman iklan kabuka, kuring peryogi bantosan punten teu terang naon deui anu kedah dilakukeun !!!

  19.   Andrés cenahna

    Nya, éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring sabab kuring uninstall salah sahiji cara atanapi sanésna sareng éta pasang deui nalika kuring ngahurungkeun sareng kuduna éta nyarios ngamutahirkeun android

    1.    Andrés cenahna

      virus disebut engrils

      1.    zelden cenahna

        ok, éta disebut engrils, tapi patarosan anu jutaan dolar nyaéta .. Kumaha cara ngaleungitkeunna?

    2.    tully cenahna

      Perkara teu sabaraha kuring pormat atanapi balikeun deui, aplikasi sistem tetep katingalina hanjakalna, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  20.   Reinier hernandez cenahna

    Hatur nuhun kana bantosanna, bisi kuring mobile Cina sareng budak awéwé nyandak éta maén, anjeunna henteu ati-ati sareng muka bear naon waé anu némbongan dina layar. Hatur nuhun sareng kuring bakal nganjang kana situs ieu langkung sering.
    Cao

  21.   Daniel Castro cenahna

    tetep masang apks sareng éta moal ngantep kuring muka apk waé ngan ukur buka virus

  22.   Marxe cenahna

    Teu aya antipirus anu mendakan malwere sél kuring sareng éta sering ngirim spam kuring nalika kuring muka program naon waé anu kuring lakukeun sadayana tapi kuring henteu mendakan masalahna .. Antmalwere .e nyarios yén éta di-host dina sistem / app / con .android.louncher gw apk sareng kuring milari éta sareng kuring henteu tiasa mendakanana sareng éta henteu ngijinkeun aplikasi janten teu dihaja.

  23.   Dani cenahna

    Réréncangan, kuring ngagaduhan masalah, kuring gaduh sababaraha aplikasi anu dipasang, nelepon, éta nyauran mobileocrony, monyét sareng panggilan jasa anu sanés unggal sering kuring kéngingkeun aplocasion dieureunkeun sareng éta ngalambatkeun telepon sareng henteu masihan pilihan pikeun dicabut.

  24.   Linda cenahna

    Halo Manuel Ramirez, kuring gaduh réplika Galaxi s6, kuring néwak virus sareng kuring henteu tiasa ngaleungitkeunana, henteu kumaha kuring ngareset deui nalika aktipkeun, aranjeunna diaktipkeun deui, naon anu anjeun nyarankeun? Hatur nuhun sateuacana.

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Reset ka pabrik sareng upami éta tetep sami, kuring bakal nyobian akun gmail anu sanés pikeun telepon pikeun ningali naha anjeun ngagaduhan virus anu numbu ka akun. Sareng wartoskeun ka kuring!

      1.    Luis Galviz cenahna

        Kuring gaduh blu 4.0advance Kuring parantos ngalakukeun sadayana anu mungkin pikeun mupus virus tapi ngan ukur ditumpurkeun sareng kusabab langkung seueur akar cel sigana ngaleungitkeun sareng henteu ngaleungit, éta tetep aya sareng dina mode aman éta tetep jalan Abdi ngan ukur tiasa nganonaktifkeun

  25.   william gonzalez cenahna

    Kuring gaduh bmobile AX1050 sareng kuring henteu terang deui naon anu kedah dilakukeun sareng virus-virus anu henteu ngantep kuring ngalakukeun nanaon dina sél kuring, hanjakalna aplikasi google play jasa némbongan sareng studio ucing dieureunkeun sareng henteu ngantep kuring ngalakukeun nanaon sareng upami kuring ngalebetkeun navigasi éta sacara otomatis unduh aplikasi anu ngandung virus sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun deui, éta moal ngantep kuring ngalakukeun nanaon dina sél kuring, punten bantosan

  26.   Camu cenahna

    Abdi gaduh virus sareng iraha kuring badé nyabut sareng nganonaktifkeunana. Tombolna abu-abu. Tulung
    Kuring parantos mendakan virus, éta mangrupikeun Trojan sareng masang gim anu tiasa kuring uninstall
    Tapi kuring henteu tiasa ngaluarkeun virus nyalira. AAAAAAAAUXILIOOO !!

  27.   Camu cenahna

    Abdi gaduh virus sareng iraha kuring badé nyabut sareng nganonaktifkeunana. Tombolna abu-abu. Tulung
    Kuring parantos mendakan virus, éta mangrupikeun Trojan sareng masang gim anu tiasa kuring uninstall
    Tapi kuring henteu tiasa ngaluarkeun virus nyalira. AAAAAAAAUXILIOOO !! Disebut jasa plugin almenak google

  28.   Camu cenahna

    hjdhdh
    Abdi gaduh virus sareng iraha kuring badé nyabut sareng nganonaktifkeunana. Tombolna abu-abu. Tulung
    Kuring parantos mendakan virus, éta mangrupikeun Trojan sareng masang gim anu tiasa kuring uninstall
    Tapi kuring henteu tiasa ngaluarkeun virus nyalira. AAAAAAAAUXILIOOO !! Disebut jasa plugin almenak google

  29.   maykol cenahna

    halo manuel Abdi peryogi bantosan anjeun mendingan telepon sélulér kuring ngagaduhan virus Trojan mimitina éta ngan ukur masang apks anu teu aya gunana sareng iklanna némbongan éta ngaganggu pisan kuring nyobian milarian bantosan dina internét tapi henteu aya anu ngabantosan kuring sareng telepon éta lambat pisan kuring ngadamel kasalahan anu paling parah kuring tiasa ningali yén éta ngabalikan deui sareng teu dihurungkeun deui, kuring ngan ukur ngagaduhan logo pabrik pikeun telepon sélulér ku S4025 SORANGAN JEUNG MÉTÉNÉ NÉÉNÉNÉ yén éta ku urin anu hébat SEJAK TELEPON Sél Sélpon kuring nyaéta dinten anu biasa. DINTEN! Abdi ngahaturkeun nuhun sateuacanna pikeun ngabantosan

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Sorangan 748? pabrik merek naon éta? Anjeun kedah milarian kombinasi konci pikeun nuliskeun pamulihan upami éta ngamungkinkeun anjeun. Sareng ngawartosan

  30.   LegénD cenahna

    Naha aya anu sanggup ngalereskeunana? Kuring parantos beres hard reset sareng teu nanaon, pas anjeun nyekel koneksi internét éta sneaks di detik sareng pop-up kaluar deui sareng deui muka sareng muka aplikasi malah ngabalikan deui mobilena, kuring henteu terang yén virus anu kuat ieu aya pikeun android, aranjeunna kedah tapis dina setélan pabrik sareng teu aya jalan pikeun mupus éta ..

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta milari jinis ROM khusus CyanogenMod atanapi ROOT hapé. Anjeun masang pamulihan khusus sareng ti saprak éta anjeun ngusap sadaya file sistem. Pilihan sanésna nyaéta nyobaan akun Gmail sanés kajabi ti anu biasana anjeun anggo.

  31.   leudas cenahna

    halo ti isuk-isuk telepon kuring bakal muncul jandela pop-up dina layar nyarioskeun pikeun masang aplikasi Abdi pasih tapi kuring ngaunduh aplikasi nalika kuring resep sareng pormat éta, balikan deui kalayan aman sareng teu aya anu tetep sami sareng unggal-unggal janten parah nalika kuring lebet kana Internét ngawartosan kuring aplikasi engrils parantos ngeureunkeun sadaya aplikasi anu parantos diunduh ku nyalira sareng dicabut tapi teu nanaon, punten bantosan kuring, ngawartosan kuring kumaha ngahapus

  32.   David cenahna

    Kuring ngungkulanana dina Xperia zr anu ngamutahirkeun Android kalayan Flashtool, aranjeunna tiasa ngalakukeun hal éta sami-sami gumantung kana mérek telepon.

  33.   Luis Omar cenahna

    tetep ku virus dina google play henteu muka whatsapp

  34.   ameng cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah sareng ponsel Samsung Galaxy A3 kuring, virus parantos lebet ka kuring anu nyegah kuring ngadamel layar janten jalan, anu hartosna ponsel kuring henteu kapake.
    Kumaha carana kuring tiasa ngareset deui ku tombol, kuring henteu tiasa ningali nanaon.
    hatur nuhun

  35.   Ben cenahna

    Halo… Telepon sélulér kuring masang aplikasi sanaos kuring henteu hoyong… naon anu kuring lakukeun nyaéta ngabalikan telepon sélulérna ... tapi Aplikasi na henteu dihapus ... Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun… punten bantosan kuring kuring bakal ngahargaan éta ...

  36.   Willy cenahna

    Pitunjuk anu saé pisan salaku pilihan pikeun pembasmian virus dina android, nanging aya virus sanés anu janten langkung hésé pikeun ngaleungitkeun kasus anu kuring gaduh nyaéta kuring parantos ngalaksanakeun sagala léngkah sareng tetep tanpa nyabut CM Security sapertos anu kuring tingali kedah aya janten sababaraha virus anu disuntik dina apk éta anu kuring hapus tina situs sareng éta henteu dihapus dina cara naon waé xD
    Hiji-hijina hal anu tersisa pikeun kuring nyaéta ngamuat sistem deui haha

  37.   Mary curhat cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalebetkeun mode aman dina motorola d3 kuring sareng kuring nyobian ngalakukeun naon anu didaptarkeun ku tutor tapi éta moal ngantep kuring, naha aya cara séjén pikeun nuliskeun modeu aman ???? nuhun sateuacanna

  38.   KIKE cenahna

    milarian folder sys SD
    didieu sumping aplikasi anu masang nyalira
    unggal sering nganonaktifkeun aplikasi anu curiga
    ngabantosan kumaha kuring miceun aplikasi anu nyebatkeun
    aranjeunna pabrik tos dipasang ...
    tebgo 7 aplikasi anu masang nyalira
    nalika ngareset telepon sélulér ..

  39.   Roxana cenahna

    Henteu aya léngkah anu aranjeunna turutan anu gunana kusabab virus na teras teu tiasa ngaleungitkeun

  40.   Jibril cenahna

    Kuring gaduh galaxi grand 2 anu dianggo saé dugi sababaraha aplikasi diénggalan sareng mimiti kacilakaan, éta henteu lebet deui ngalebetkeun aplikasi sareng dihirupkeun deui sepanjang waktos.

  41.   Otto Fernandez cenahna

    Bantosan gancang ...
    Sobat, kuring parantos ngalaksanakeun sagala anu anjeun carioskeun, tapi tetep kuring henteu tiasa ngaleungitkeun virus ...
    Kusabab éta pura-pura janten aplikasi sistem
    Aplikasi anu sami nyebut dirina Engrils: sareng nyarios Qysly.S "Variant"

    Aya ogé IS.JAR sareng nyebatkeun Qysly.S «Variant»

    Di sagigireun Engrils sareng nyebatkeun TrojanDropper.Agent.FN "Variant"

    Naon anu kuring tiasa lakukeun ????
    hatur nuhun

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Pariksa pembaruan pikeun telepon anjeun

  42.   roberto cenahna

    Punten punten bantosan kuring kuring teu tiasa uninstall aplikasi mrporn punten bantosan

  43.   Valencia Ale cenahna

    MALWARE JEUNG TROYANO AING TEU NYAHO JEUNG ANJEUN SAMA TAPI GEUS SANGUT, APLIKASI HANYA DIPASANGKEUN, JEUNG BEUNGEUT, kuring ngan ukur nyokot 1 minggu ku telepon sél jeung kuring ngan ukur detéksi ku LOOKOUT ANTIVIRUS Sareng Kuring ngaleungitkeun aranjeunna sareng anjeun henteu tiasa, éta ngagentos-na ogé nyatakeun kasalahan, cobian langsung ti komputer kuring sareng henteu, ngan ukur mupus formasi sareng nampi éta normal sareng ogé sareng komputer sareng masang éta deui sanaos kuring henteu ngagaduhan wifi atanapi DATA, Naon anu kuring tiasa laksanakeun? AKUN AS JAMINAN HENTEU? NUNJUK TELEPON Sél ENGREÉNYA BAWÉ JEUNG LAMUN TEU AYA TIASA TIASA KUMAHA GAMPANG KA Sél Sél kuring, Bantosan !!!

  44.   milih cenahna

    Wilujeng sonten, kuring ngagaduhan masalah sareng sababaraha virus Trojan, malware anu kuring henteu tiasa mupus (sistem kaamanan, firewall sareng jasa waktos) anu ngagantungkeun alat atanapi masang aplikasi tanpa idin. Kuring parantos nyobian sareng antipirus sareng teu nanaon, kuring parantos ngareset modeu pabrik sareng teu nanaon, aranjeunna masih némbongan deui, hiji-hijina cara pikeun nganonaktifkeunana sareng aranjeunna henteu nunjukkeun teuing, sadayana dimimitian nalika kuring mimiti nganggo internét atanapi wifi data nalika nganggo aplikasi atanapi masang hiji, kuring parantos nyobian ngarobih tina akun Gmail kana anu sanés sareng aranjeunna masih muncul deui, naon anu tiasa dilakukeun sacara épéktip pikeun ngeureunkeun atanapi mupus lengkep virus ieu? Naha éta bakal mupus parangkat lunak ieu sareng masang anu sanés ti pabrik?

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Naha anjeun masang aplikasi anu sanés salah sahiji anu paling terkenal?

      1.    Luis Miguel cenahna

        Kuring gaduh telepon mini blu study c sareng ngagaduhan virus anu kuring teu acan tiasa ngaleungitkeun. Kuring parantos ngalaksanakeun sadayana. Kuring parantos ngaleungitkeun anti virus anu disebat virus total sareng strawbrn troja ngadeteksi virus sareng henteu tiasa ngaleungitkeunana, éta ngawartosan yén éta dina bahaya rooting. kersa masihan kuring mugia anjeun tiasa ngabantosan kuring

        1.    Otto Fernandez cenahna

          Coba pikeun beku virus ku aplikasi "LINK2SD". Anjeun kedah janten pangguna robot kanggo ieu teras cabut ku antivirus "CM Security".
          Janten kuring tiasa ngaleungitkeun virus ieu:
          Engrils TrojanDropper.Agent.FN
          Engrils Qysly.S
          Adobe Air

          Salaku tambahan, ku antipirus ESET, kuring ogé ngatur virus karantina:
          IS.JAT Qysly.S
          AnyDownload.L

          Salaku tambahan, CM Security tiasa didownload ti Google Play, éta mangrupikeun salah sahiji antivirus anu pangsaéna anu kuring kantos tingali, kuring nyarankeun anjeun nempatkeun éta salaku pangurus alat supados anjeun tiasa ngawatesan aksés ka sadaya aplikasi anjeun ku pola ...

          Kabeneran….

          1.    Otto Fernandez cenahna

            Hapunten…
            Dina pesen kuring saencanna, anu kuring maksadna nyaéta anjeun kedah janten pangguna root pikeun nganggo aplikasi Link2SD ...
            Kecap panyatur maénkeun guyonan ka kuring ...

    2.    Manuel Ramirez cenahna

      Tingali naha éta ngagaduhan pembaruan resmi pikeun alat anjeun atanapi upami anjeun ngagaduhan cara pikeun kéngingkeun ROM anu gaduh versi Android anu langkung mutakhir. Gagal ieu aya hubunganana sareng kode jahat anu anjeun parantos pasang dina alat anjeun, komo upami anjeun nganggo reset pabrik atanapi akun Google anu sanés, éta bakal kajadian deui ka anjeun.

      Upami anjeun henteu mendakan pembaruan resmi, kéngingkeun ROOT sareng milarian ROM khusus kanggo masang Android anu langkung ageung. Punten, punten. Salam!

      1.    Yolanda Prados Ruiz cenahna

        Abdi peryogi bantosan punten..MOBILE abdi mangrupikeun sistem ENRGY sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun naon waé ogé VIRUS dipasang sareng nalika kuring nyambung ka internét anu dipiceun hungkul

  45.   Leonardo cenahna

    Punten. Kuring ngagaduhan virus tapi éta moal ngantep kuring mupus sareng nyababkeun aplikasi anu sanés diunduh. Naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  46.   Natalia cenahna

    Halo, hatur nuhun kanggo inpo na ... tapi kuring henteu tiasa ngaleungitkeun Trojan, éta sanés dina aplikasi anu kuring parantos unduh, tapi éta aya dina sistem android tablet kuring, antivirus anu kuring pasang ngadeteksi na teras dibawa ka tab dimana anjeun tiasa nempatkeun "force stop" atanapi "uninstall" tapi éta 2 core henteu muncul sateuacanna, janten kuring henteu tiasa ngalakukeun nanaon. Kuring parantos nga-restart tablet sapertos ti pabrik 2 kali sareng Trojan masih aya. Naha anjeun ngagaduhan ideu naon deui anu kuring tiasa nyobian? Abdi hoyong pisan ngaapresiasi

  47.   Monserrat vs. cenahna

    Halo, dinten anu saé, kuring gaduh alcatel hiji touch6012A Tapi Pengumuman ieu muncul ka kuring sareng kuring masihan éta CANSELAR sareng éta henteu ngaleungitkeun kuring gaduh naon atanapi nyanghareupan pesen atanapi pesen na éta ngawartosan kuring henteu aya jawaban éta jalan unggal ningali kuring nyoba muka. APLIKASI JEUNG KITU NYUATKEUN QIRTENIA EMPAT VERSI JEUNG KUMAHA SIA KUDU Cabut? X QI Moal ngaruksak BATERI JEUNG SÉLÉ CEL Q SAYA BISA NU NGAWIH HAYANG Sateuacanna.

  48.   Koswara cenahna

    Wilujeng siang, vel abdi nganggo pornclub sareng kuring henteu tiasa dicabut, hao

    1.    Ana cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngamimitian deui, kuring ngaluarkeun batréna sareng teu nanaon. Béjakeun ka kuring, Victor, kumaha anjeun méréskeunana?

  49.   Marcelo cenahna

    Dear: Kuring gaduh Huawei G Play. Masalahna nyaeta anu nganggo virus .. Abdi diformat dina telepon sélulér sareng dina PC .. éta teras-teras némbongan.
    Abdi nyandak anjeunna ka serv. teknisi sareng aranjeunna ngawartosan yén éta sanés solusi.
    Ieu virus na. Saha anu tiasa ngabantosan abdi ??
    Shedun.main.j mangrupikeun virus sareng dipendakan di Firewale Service

    1.    Otto Fernandez cenahna

      Sae pisan, mimitina pikeun nyebatkeun yén pesen ieu rada panjang, tapi, langkung saé upami anjeun maca sadayana, kanggo ningali naha éta nginjeumkeun anjeun sami sareng kuring ....

      Kadua: Penting pikeun anjeun terang yén dina kasus kuring, éta ngan ukur jalan kusabab sél kuring aya dina akar atanapi dina modeu root. (Upami alat anjeun henteu di-rooting, éta ogé tiasa dianggo pikeun anjeun, tapi, anjeun kedah ngalangkungan bagian tina aplikasi LINK2SD "Langkung Turun" sareng teraskeun sareng léngkah-léngkah anu sanés pikeun ningali ...

      Ok, sakitar 3 atanapi 4 minggu ka tukang sél kuring katépaan virus "Engrils Variante" sareng saatos sababaraha dinten sababaraha virus sanés kumargi kanyataan yén engrils ngagaduhan kamampuan masang aplikasi sareng virus anu pura-pura janten aplikasi sistem sareng henteu tiasa gampang dipiceun ...
      Virus anu dipasang nyaéta:
      1) Engrils «Qysly.S»
      2) Engrils «TrojanDropper.Agent. FN »
      3) AdobeAir
      4) IS.JAR "Qysly.S"
      5) Anydownload.L
      6) Rupa-rupa aplikasi anu henteu dikenal ...

      Anu kuring lakukeun nyaéta:
      1) Pasang Link2SD pikeun ngabekukeun virus "Engrils", anu paling ngaganggu.
      2) Pasang sareng jalankeun aplikasi Stubborn Trojan Killer, ieu kedah ngaleungitkeun sadayana Trojan dina sistem
      3) Teras pasang sareng jalankeun CM Security ...
      Ieu kedah dianggo pikeun miceun sadaya tilas virus sanés dina sistem ...

      Catetan1) Kaseueuran inpormasi ieu dicandak tina forum anu sanés, tina pesen ti pangguna, anu tétéla henteu merhatoskeunana. Kiridit ka jalma ieu.

      Catetan2) Sanaon Trojan Killer Kuat kedah dianggo, dina kasus kuring, éta henteu ...
      Nanging, CM Srcurity ngurus sadaya virus, kalebet "Engrils" anu ngaganggu.

      Kuring nyarankeun anjeun ngaunduh sareng ngajalankeun sadaya aplikasi sapertos di luhur, sanaos upami anjeun hoyong, kantun unduh CM Security sareng buka alat anjeun nyalira ...

      Note3) Masalah sareng engrils nyaéta virus anu terus-terusan, sareng anu ieu, sapertos anu sanés, kalebet anu mangaruhan anjeun, tiasa muncul deui sababaraha dinten saatos dileungitkeun ...

      Éta sababna kuring béjakeun ka anjeun: Éta 120 atanapi 125 jam saatos ngaleungitkeun sadaya virus tina sistem, "Engrils" muncul deui dina sistem kuring.
      Tapi waktos ieu, éta langkung gampang dihapus. Candak kana pilihan, manajemén aplikasi, sareng hapus.

      Kira-kira 3 minggu ti saprak éta, sél bersih sareng henteu nampilkeun kuring ancaman virus atanapi naon ...

      Note4) Penting pikeun anjeun ulah ngahapus salah sahiji aplikasi ieu, khususna CM Security sabab aranjeunna parantos ngalayanan kuring langkung saé tibatan program antivirus anu langkung populér, sapertos antivirus mobile avast (anu bahkan henteu mikawanoh sadaya virus) atanapi ESET Mobile antivirus . diaku, tapi henteu dileungitkeun ...

      Note5) ngemutan naon anu kuring carioskeun yén sababaraha virus condong muncul deui, panginten kusabab kode pamrogramanna nyalira, éta saé, upami sadaya antivirus anu disebatkeun di dieu (Trojan killer, CM Security and ESET) ngajalankeun sahenteuna sakali per poé , saminggu, datang ka lalaki, éta ngan ukur siga 15 menit sapoé.
      Kuring ngulang: virus dileungitkeun ti mimiti kuring ngajalankeun alatna, tapi, sakitar 4 atanapi 5 dinten sanggeusna, salah sahiji na némbongan deui, sanaos tanpa panangtayungan sistem sareng langkung gampang ngaleungitkeun waktos ayeuna ...

      Note6) Akhirna, nyarankeun yén anjeun salawasna ngagaduhan pilihan "Sumber anu teu dikenal" dinonaktipkeun.
      Sababaraha virus henteu kéngingkeun anjeun nganonaktipkeunana, tapi sakali anjeun nyabut, punten mareumanana ...

      Note7) Sadaya aplikasi anu kuring carioskeun di dieu, tiasa sareng kedah diunduh ti Google Play.

      Salaku tambahan, kuring nempatkeun CM Security salaku administrator alat, anu ngamungkinkeun kuring ngajaga alat langkung saé, tiasa nempatkeun pola buka konci pikeun aplikasi anu paling peka ...

      Nya, upami anjeun maca wasiat ieu atanapi saha waé anu ngalakukeun éta, kuring ngarepkeun éta bakal ngabdi pikeun anjeun ogé.
      Éta dianggo 100% kanggo kuring ngalakukeun éta sakumaha dituduhkeun di luhur.

      Salam.

      1.    Manuel Ramirez cenahna

        Hatur nuhun pikeun masukan!

  50.   Alfred cenahna

    Sabulan ka pengker kuring mésér tablet pikeun putri 9 ″ abdi tina mérek Hello Kity sareng nalika kuring masang total 360 antivirus kuring ngadeteksi virus: jasa plugin kalénder google masang sababaraha aplikasi sareng éta ngeusi mémori 1RAM kuring sareng kuring henteu tiasa mupus kusabab Éta henteu masihan kuring pilihan, pilihan pikeun nganonaktifkeun dikedalkeun.

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Upami éta henteu masihan anjeun pilihan, éta file sistem. Naha anjeun ngagaduhan kakurangan kinerja atanapi aya kajadian dina tablet anjeun anu nyegah operasi normal na?

  51.   Andrea reyes cenahna

    Abdi Henteu Tiasa Pareuman Aman Naon anu kuring kedah lakukeun?

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Naon modél alat anjeun gaduh? Naha anjeun ngagaduhan kaistiméwaan ROOT?

  52.   Luz cenahna

    Wilujeng énjing Manuel, putra abdi gaduh S6 laudvo,
    Kuring ogé gaduh éndoms ,, sareng Kingroot, kuring parantos tiasa miceun sadaya porno, .. anu kaluar, tapi anu teu mungkin, dinten ayeuna kuring badé nyobian sagala anu dicarioskeun ku budak éta dina catetan sareng kuring bakal nyaritakeun anjeun.
    Tapi di sagigireun éta masalahna nyaéta kuring kedah mupus anu sanés sareng éta ngamungkinkeun kuring masang play store tapi dina waktos ngabuka éta henteu kéngingkeun kuring sareng éta nyarios yén kuring leungit sértipikat kerahasiaan, ogé pikeun tiasa lebet rekening gmail.
    Naon anu kuring tiasa lakukeun.

  53.   cahaya cenahna

    Wilujeng énjing, kuring nyobian ngalaksanakeunana sareng kuring henteu kéngingkeun éta aman, kuring kéngingkeun 3 pilihan pamulihan, nyaéta anu kuring nyobian, gancang sareng normal.
    Sareng dina engrils éta kénéh.

  54.   Diego Armando cenahna

    Héi sadayana, kuring masang aplikasi dina android kuring tapi antivirus macafee kuring ngadeteksi éta salaku virus malware tapi éta henteu tiasa dicabut dipasang sanés, maksakeun nutup sareng nganonaktifkeunana, kuring nuturkeun paréntah dina halaman anjeun, lebetkeun modeu aman tapi éta henteu tiasa dicabut.

  55.   Alejandro cenahna

    Halo emmm muhun kuring gaduh virus engril éta sareng kuring nyobian mupus (tanpa root) sareng teu nanaon ... root telepon sareng nyobian mupus na teu nanaon ogé ... Kuring nuturkeun léngkah anjeun sareng henteu ogé tampoco numutkeun I baca yén éta henteu jalan pikeun nyolokkeunana atanapi ngareset telepon kusabab virus Nuturkeun kaleresan, éta matak capéeun kuring sanajan ayeuna kuring tiasa ngendalikeun virus ku nganonaktifkeun tapi unggal-unggal kuring ngahurungkeun deui telepon sareng ngahurungkeun Wi-Fi , seueur deui virus anu dipasang anu langkung gampil ngaleungitkeun ... kaleresan kuring asa pisan upami anjeun tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan

    1.    Alejandro cenahna

      Kuring tiasa ngaleungitkeun virus engril tapi kuring masih gaduh 5 leungit (anjeun tiasa terang mana virus atanapi trollane kalayan total virus)
      Adobe hawa
      Jasa Bfc
      com.android.sync
      com.android.vson
      Google mayar upate
      Kaleresan kuring henteu tiasa ngaleungitkeun aranjeunna janten kuring kedah mareumanana. Engril dileungitkeun ku ngeureunkeun engril sareng nganonaktifkeun saatos ngalangkungan trollan killer sareng kaamanan cm (aya di play store)
      Pikeun masalah kuring, kuring pikir hiji-hijina solusinya nyaéta ngarobah rom kana telepon (kuring henteu acan nyobian) sareng kuring henteu hoyong flash deui sabab aranjeunna nyarios yén ngagilirkeun troll terus 😐
      Abdi gaduh lge lg-p768
      Kalayan android 4.1.2 (jelly_bean)
      Dupi diakar
      Punten bantosan hatur nuhun

      1.    Manuel Ramirez cenahna

        Ngajaga sistem anu mutahir hartosna ngakses tambalan kaamanan anu anyar, nyegah Trojan, malware, jst. Anjeun leungit nanaon ku nyobian ROM a. Milarian di HTCmania terminal anjeun sareng cobian. Anjeun parantos ngawartosan kami! Salam!

  56.   Nirmar cenahna

    Wilujeng wengi, hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngalaman kasalahan anu sami, sareng virus anu sami, salah sahiji cara pikeun méréskeun éta nyaéta ngotéktak komputer sareng masang PURIFY, anu dipasang dina KINGROOT, pas dipasang mikeun pilihan "Murni" dina bagian Di handap ieu anjeun bakal ningali pilihan "alat" teras "Inflated Software Remover" ti ditu anjeun langsung tiasa ngaleungitkeun aplikasi anu ngaganggu anjeun, sareng anjeun tiasa pastikeun ngabalikan komputer anjeun, tanpa aya masalah anu muncul deui.

  57.   anonim450 cenahna

    Hai, kuring gaduh galaxy grand prime sareng kuring gaduh virus salami sababaraha sasih disebat com.google.system.s. Upami kuring nyobian statusna henteu tiasa dipiceun, layar kuring bakal ngadat. bantosan punten: /

  58.   joaquin cenahna

    Halo, 2 taun ka pengker kuring gaduh ideatab a3000 sareng sadayana jalan lancar tapi kuring ngagaduhan aplikasi sapertos engriks pornclub mobile secyryti sareng aplikasi anu sanésna, seuseueurna érotis sareng anu leres mah kuring henteu tiasa nanaon sabab seueur windows sareng iklan dibuka kuring

  59.   carlitos cenahna

    Anjeun terang naon-naon, kuring parantos nyobian sadayana sareng teu aya anu tiasa dianggo, ngan ukur dina ezet antipirus masihan hasil yén ieu kajantenan humanware lebet kana situs-situs porno sareng sadaya virus ieu asalna ti ditu, janten seuseueurna aplikasi anu érotis, anjeun disalahkeun ningali Entry halaman erotis éta sareng ayeuna aranjeunna kuciwa tapi teu mungkin pikeun mareuman aplikasi éta aranjeunna kedah ngalakukeunana sacara manual pikeun mareuman byeee hatur nuhun

  60.   Claudia cenahna

    Hayu urang tingali naha telepon sélulér ku bantosan virus
    Éta sanés nanaon, sareng ngaunduh aplikasi nyalira ngabantosan

  61.   Dario cenahna

    hatur nuhun

  62.   shany cenahna

    Halo sadayana, kuring ngagaduhan masalah, kuring ngagaduhan alcatel one touch idol 2 mini sareng kuring resep tapi tilu minggu ka pengker kuring ningali aplikasi anu disebut pornclub dina layar utama kuring, kuring henteu terang kumaha kuring dugi ka dinya tapi telepon sanésna dimimitian pikeun ngaunduh pidéo kageulisan sareng anu sanésna ... Kuring nganonaktifkeun sadayana tapi aranjeunna tetep ngaganggu kuring janten kuring jengkel sareng ngahurungkeun deui hapé tapi aplikasi na henteu musna sareng sabalikna janten parah, aranjeunna henteu tiasa deui ngalirkeun kuring. bluethoot ogé kuring badé nyambung kana jaringan wi fi mana waé ... aranjeunna pikir yén upami kuring ngalakukeun éta leres-leres jalan? Abdi peryogi pisan bantosan. Hatur nuhun

  63.   Ferguson cenahna

    Salam hormat ka sadayana, kuring nyebatkeun kuring ngagaduhan tim merek irulu u1 anu saé salami sataun satengah, salami saminggu aya 2 virus: android.malware.at_tiack.c sareng anu sanésna disebat android.troj.at_permad.c Kuring dipasang dina telepon avg antivirs, master bersih, killer trojan nekad, kaspersky, avg cleaner, cm security sareng sedih. Éta anduk panas tangtosna, Trojan beku dina sistem (dinonaktipkeun) tapi henteu dihapus. sareng kuring parantos maca sakumna forum anu katingalina saé pisan dina sagala tulisan, tapi upami aya anu terang kana aplikasi anu kuring ngabasmi 100% trout dina sistem, kuring bakal ngahargaan kana:

  64.   maria kalderon cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu serius sareng mmi cair mérek mérek, virus lebet kana éta sareng masang aplikasi porno anu henteu dipikahoyong sareng éta parantos dikawasa ti pabrik sareng teu aya anu tiasa dianggo bantosan

  65.   Oscar cenahna

    Kuring nyimpen alcatel kuring ngahurungkeun sareng legenda na némbongan, aplikasi sistem. Alat parantos dieureunkeun sareng éta henteu ngantep kuring ngaksés telepon, kuring parantos nga-reset ulang tapi legenda anu sami nembongan sapertos anu kuring lakukeun

    1.    Danny borrelli cenahna

      HELLO !! ANU NYAHO? PANGSAÉNA TEU NANGGO ANTIVIRUS KA ANDROID !!!!, ANJING ANJEUNNA DI KOMPUTER, SISTEM, JEUNG LAIN-LAIN, PARA ANDRID TEU LAYANAN, TAPI SANG BÉBÉ NÉSA? MALWARE !!! !! Aranjeunna ngajantenkeun kuring musibah !!! Teras kuring teu gaduh ANTIVIRUS, JEUNG Q KUDU PERHATOSAN SADAYANA SADAYANA JEUNG DIKASIHAKEUN SADAYANA OKÉ jeung kuring henteu jalan-jalan deui waé, ayeuna éta kanyataanna DIBENTUKNA Éta Sempurna !!!! Tangkeup!

    2.    Danny borrelli cenahna

      MOBILE abdi mangrupikeun SONY XPERIA E3 Punten Q ULAH Sebutkeun !!!,

    3.    Manuel Ramirez cenahna

      Pilari pembaruan resmi pikeun Alcatel anjeun dina halaman dukungan pabrikan. Upami anjeun henteu acan, angkat ka HTCmania dina forum anu pas pikeun ningali naha anjeun ngagaduhan ROM khusus anu tiasa ngapdet telepon anjeun kana versi Android anu langkung énggal. Salam!

  66.   jonasg cenahna

    Halo, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring? Kuring gaduh tilu virus tipe-malware anu kuring henteu tiasa ngaleungitkeun, salah sahijina némbongan salaku appl. Pengunduh gratis Mp3 sareng dua anu sanésna katingali ku kuring salaku alat anu mangrupikeun bagian tina pangurus tapi henteu masihan kuring pilihan pikeun uninstall tapi pikeun nganonaktifkeun sareng aktipkeun naon anu kuring kedah lakukeun, kuring parantos dipasang sababaraha antivirus sareng henteu sapertos avg ogé ngaunduh vérsi anu lengkep sareng tetep kuring henteu tiasa ngahapus

  67.   Susana cenahna

    Halo putra abdi kuring ngaunduh anu disebat aptoide sareng ti dituna telepon henteu ngantep kuring ngaunduh aplikasi pornografi sareng layar anu nyatakeun wifisetting henteu lirén némbongan APA LAKU ????

    1.    Aithyara cenahna

      Halo!! Hal anu sami kajadian kuring, kuring ngaunduh aplikasi ngalangkungan aptoide sareng ayeuna kuring kéngingkeun gambar porno tina aplikasi anu disebat mrporn unggal waktos sareng éta ngajantenkeun kuring nelepon kana server porno ... abdi henteu terang naon anu kedah ngalakukeun

    2.    Manuel Ramirez cenahna

      Tingali naha aya pembaruan sistem tina setélan> perkawis> pembaruan parangkat lunak. Aranjeunna biasana kalemahan kaamanan. Upami anjeun ngagaduhan terminal anu diperbarui anjeun tiasa nyingkahan seuseueurna. Anjeun carioskeun, salam!

  68.   Jennifer cenahna

    Pareuman hurungkeun deui telepon sareng ayeuna kuring henteu tiasa masang aplikasi

  69.   Larusso cenahna

    Kuring ngalakukeun sagala rupa anu dicarioskeun, sareng kuring henteu tiasa ngajawab masalah.
    Kuring gaduh Trojan anu dipasang sepanjang waktos, éta dideteksi ku antivirus (berkat masalah ieu, kuring nyobian seueur), aranjeunna ngaleungitkeun éta sareng dipasang deui, sareng sajabina. Kuring ogé gaduh sakitar 3 urang Yahudi dipasang, kalayan prosedur anu sami. Kuring ngalakukeun sagala rupa anu aya sareng anu bakal aya, sareng kuring henteu tiasa mendakan solusina!

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Pariksa pembaruan resmi pikeun alat anjeun. Pilihan sanés ROM khusus pikeun ngalereskeun cacat kaamanan

  70.   bakal cenahna

    Abdi ngagaduhan tabel anu langkung saé sareng kuring henteu tiasa mupus panyusutan anu tiasa dilakukeun

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Tingali upami aya pembaruan resmi. Salam!

  71.   Haroldman76 cenahna

    Wilujeng énjing, kuring hoyong ngabagi gelut anu kuring gaduh sareng virus "engriks" éta sareng 2 deui jalanna nyaéta: hard reset, henteu nyambungkeun kana internét, Anggo program Mobilego (Dina komputer kuring) anu kuring tiasa masang aplikasi kalayan anu kuring tiasa ngaleungitkeun virus anu di handap ieu 360 Kaamanan, saatos dipasang sareng nyeken alat kuring tiasa nganonaktipkeun aplikasi anu kainféksi (1 nganonaktifkeun nunjukkeun bewara, 2 mupus data, Angkatan ngeureunkeun sareng tungtungna nganonaktifkeun aplikasi éta) léngkah salajengna Akar alatna, hatur nuhun ka Mobilego Abdi tiasa kuring masang aplikasi tina PC kuring Kuring ngadamel Akar sareng KingRoot (sakali diakar, unduh Link2SD sareng hapus aplikasi beku anu bakal aya dina engriks, hawa adobe sareng engirls kuring.
    Kuring miharep anjeun resep sumbangan kuring

  72.   jorheperios cenahna

    Aplikasi PARALLEL
    Éta dipasang dina janji masihan anjeun akun whatssap ganda sareng nomer hiji.

    Nalika anjeun masangkeunana, éta komputer hurungkeun deui komputer tanpa lirén, anu manaskeun komputer anjeun. Kuring henteu weruh naon deui karusakan anu bakal dilakukeun.

    Sakali deui kajadian, cobian pikeun mareuman sambungan data mana waé gancang-gancang. Maka hindarkeun duplikasi inpormasi

    Kuring nuturkeun kana modeu aman sareng dicabut. Dihaturkeun p_t_ / naséhatna. Éta alus.

  73.   Jose Sanchez cenahna

    Héi sadayana, ngan ukur pikeun ngawartosan anjeun, kuring ngagaduhan klon samsun s6 sareng sababaraha dinten terakhir janten luntur kumargi virus sumebar dina akar anu teu kéngingkeun kuring lebet, layar disimpen pikeun anjeun ngalebetkeun kecap akses sareng teu aya kajadian, anjeun moal tiasa lebet kana sistem éta kedah dicatet yén kuring ngalaman sababaraha virus tina anu parantos disebut tadi sareng parantos sadayana sareng kuring henteu tiasa lebetna, anjeun ngahurungkeun sareng otomatis sareng éta nempatkeun layar anu henteu ngantepkeun anjeun ngalakukeun nanaon parantos nyerah kuring terang yén solusina nyaéta ngarobih rom tapi kanggo telepon Clone na teu aya saur abdi OBSOLEN PROGRAMMED ku pabrikan pikeun anjeun mésér ptro
    Pokokna, ati-ati sareng upami aya anu terang tentang kumaha cara ngahudangkeunana deui, kuring bakal ngahargaan, salam

  74.   Valeth Lievano cenahna

    A layar dipasang anu nyatakeun "Sélna gaduh virus sareng batréna henteu hadé" atanapi anu sapertos kitu, anu kuring sadar nyaéta unggal-unggal kuring muka konci éta, kuring milarian alesan na dina aplikasi saatos masihan sababaraha lap kuring mendakan aplikasi dipasang yén Éta henteu ngagaduhan nami sareng éta henteu ngantepkeun dirina dibongkar, kuring nyobian sareng anu rata sareng anu rata, anu matak lieur, saatos masang avast éta nawiskeun kuring aplikasi anu ngendalikeun wallpaper sareng mimiti sareng nyandak kuring pilihan kaamanan anu ngamungkinkeun aplikasi ngontrol sél sareng reuwas, aya aplikasi anu henteu gaduh nami sareng henteu ngantep kuring ngalakukeun nanaon ogé, kuring balik deui ka rujak pikeun rebicir sareng kuring ngagaduhan inféksi 00000, peringatan ieu kaluar unggal-unggal kuring Henteu dikonci, parantos capé kuring mutuskeun masang aplikasi anu nawiskeun ka kuring avasta Disebut APUS, Kuring NGABALIKAKEUN Sababaraha Kali, tapi kuring ngajaga peringatan ieu, dugi ka kuring nganonaktifkeun "ijinkeun pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal", tapi peringatan éta tetep di dinya, kuring ngamimitian ngonpigurasikeun APUS sareng éta ngamungkinkeun pikeun ngamimitian sareng kuring indit mariksa se Kaamanan aplikasi anu kéngingkeun ngendalikeun hapé sareng kejutanana, aplikasi anu kuring henteu tiasa miceun nalika ngaganti anu ngamimitian, kuring tiasa ngaleungitkeunana sareng ti dieu kuring angkat ka aplikasi anu dipasang sareng éta parantos kéngingkeun aplikasi, sareng kuring ngahurungkeun deui éta, nalika nulis bewara fatal kuring parantos ngaleungit, ieu pangalaman kuring sareng virus, sanaos ahli komputer, éta kabeneran waé tibatan ku logika naon anu kuring lakukeun. Nuhun sareng 10+ kana wéb.

  75.   tagihan cenahna

    Kuring parantos ngabéréskeun pabrik, ngaleungitkeun aplikasi jahat, ngaunduh sareng ngaji 4 antipirus sareng kuring masih ngagaduhan masalah anu sami. Aplikasi sareng pariwara teras teras-terasan diunduh sareng telepon sélulér kuring otomatis dieusian ku virus. Jigana virus na aya dina setélan sistem operasi. Upami kuring henteu mendakan penjelasan anu langkung lengkep ihwal kumaha cara nga-reset pabrik, teraskeun sareng masalah anu sami.
    Salaku tambahan, janten telepon sélulér damel, kuring teu acan langkung ngapdet deui tibatan naon waé.
    Hapé mangrupikeun telepon sélulér mérek Sky. Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi? Hatur nuhun

    1.    Haroldman76 cenahna

      Janten kuring tiasa méréskeun virus "engriks" sareng 2 deui jalanna nyaéta: hard reset henteu nyambungkeun kana internét, Anggo program Mobilego (Dina komputer kuring) anu kuring tiasa masang aplikasi anu kuring tiasa ngaleungitkeun virus anu nyaéta 360 Security ieu, saatos masang sareng nyeken alat kuring tiasa mareuman aplikasi anu kainféksi (1 nganonaktifkeun nunjukkeun bewara, 2 mupus data, Force stopping sareng akhirna nganonaktifkeun aplikasi) léngkah salajengna Akar alat, hatur nuhun kana Mobilego kuring tiasa install aplikasi tina PC kuring dina Root Kuring tumaros nganggo KingRoot http://king.myapp.com/myapp/kdown/img/NewKingrootV4.85_C139_B255_en_release_2016_03_29_105203.apk sakali rooted unduh Link2SD sareng mupus aplikasi beku anu bakal aya dina kasus kuring, hawa adobe sareng engrils

  76.   Marilyn C cenahna

    Halo, kuring gaduh Blu Studio 5.0II sareng kuring nampi tab Firewall Service sepanjang waktos sareng éta nempatkeun kuring dina telepon. pisan, lambat pisan sareng éta henteu ngantep kuring muka seueur aplikasi, punten bantosan kuring kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring parantos nga-restart pabrik sareng éta teraskeun sami. Hatur nuhun

  77.   Mary Almendarez Campos cenahna

    Halo, kuring gaduh telepon udara inco sareng kuring parantos ngalaksanakeun sagala léngkah dina halaman komo, aplikasi anu nganggo virus sareng iklan terus diunduh. Naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Naha anjeun ngamutahirkeun kana vérsi anu pang anyarna pikeun sistem?

  78.   Enrique cenahna

    Pendapatna leres-leres ngalemeskeun kuring, kuring ngalereskeun sababaraha android tapi ieu ... éta mangrupikeun pad-724lj sareng kuring nampi aplikasi WeQR parantos dieureunkeun sareng henteu ngawartosan kuring pikeun ngareset deui atanapi anu sapertos éta kuring téh téknisi teu malire geus diprogram obsolescence

  79.   estiven ipia cenahna

    Kadang-kadang tablet android kuring tetep nyangkut sareng kuring milarian virus sareng kuring henteu tiasa mendakanana, naon anu anjeun nyarankeun? Kuring hatur nuhun kana perhatosan anjeun

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Disarankeun anjeun ngagaduhan sistem anu leres diénggalan. Tingali upami anjeun ngagaduhan pembaruan Android. Salam!

  80.   Victor padilla cenahna

    Héi sadayana, kuring ngagaduhan masalah sareng virus dina moto x play kuring, anu kuring lakukeun nyaéta masang VirusTotal, kalayan aplikasi ieu kuring tiasa mendakan virus sareng dina cara anu sami nunjukkeun kumaha antivirus éta tiasa dileungitkeun, éta Trojan HiddenAds, kuring masang McAfee sareng langsung kauninga sareng ngaleungitkeunana, kuring miharep éta bakal ngalayanan anjeun sareng hatur nuhun sadayana kana koméntar anjeun, anjeun parantos ngabantosan kuring.

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Hatur nuhun kana naséhat anjeun Koswara!

  81.   Ulysses cenahna

    Kuring gaduh virus anu parantos ngambil alih aplikasi dina sistem com.android.user.manager anu kabuka di tukang pikeun ningali pesen kuring, wasap kuring, nyiptakeun folder dina SD kuring, nyiptakeun telepon droidamd anu sanés anu henteu ngamungkinkeun dirina dihapus, ngan ukur ti kuring mupus pc na di tungtungna éta didamel deui, éta masang program sanésna tanpa ijin kuring, éta nyambung kana wifi sareng data bahkan saatos nganonaktipkeunana. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun.

  82.   Yolanda Prados Ruiz cenahna

    ALUS KA SADAYANA SORANG TELEPON kuring ngan ukur sering Sateuacan kuring nyambung ka internét anu tiasa ngabantosan kuring

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Tingali naha anjeun ngagaduhan pembaruan sistem pikeun telepon anjeun. Salam Yolanda!

  83.   Michael cenahna

    Wilujeng énjing, dina kasus kuring, kuring henteu terang kumaha virus asup kana telepon android kuring, éta ngan ukur sumping sareng kuring henteu gaduh waktos kanggo naon-naon sabab mimiti pareum sareng henteu lami salami 2 detik, ayeuna éta hurung sareng pareum nyalira

  84.   marilin cenahna

    Wilujeng wengi, kuring gaduh Samsung Galaxy Grand Prime sareng unggal-unggal kuring ngaktipkeun data atanapi nyambung kana Wi-Fi, aplikasi mimitian diunduh sareng dipasang, iklan sareng halaman porno ditingali, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, telepon sélulér edan, punten, kumaha kuring ngaleungitkeun virus éta?.

  85.   Luis Fernando cenahna

    Sél TELEPON SAMSUNG GALAXI 5 SILINGKEUN ANJEUN VIRUS, JEUNG SABAB NU NANGTU ANTIBIRUS, Yakin yén aya sababana telepon sélulér bener-bener boga vIRUS, kuring bisa narima éta antivirus. Hatur nuhun

  86.   Javier Felipe Vilca Figueroa cenahna

    Hatur nuhun kang alus ... Peringatan ieu ngabantosan kuring ngaleungitkeun virus anu kaleresan henteu kauninga ku antipirus hatur nuhun ... Abdi bagja ayeuna: v

  87.   Maria Celeste cenahna

    Hapunten tapi kuring aya anu naroskeun ka aranjeunna tapi éta sigana patarosan anu konyol pikeun anjeun tapi kuring masih ragu kuring badé masang file sareng anti virus kuring scanning sareng kaluar yén éta ngagaduhan virus Trojan sareng pilihan pikeun mupus kaluar sareng kuring masihan ka hapé engké Tina éta antipirus kuring nyarios yén teu aya nanaon sareng tablet kuring henteu ngalaman salah sahiji kagagalan anu ceuk aranjeunna kedahna tapi kuring masih gaduh mamang sareng panginten panginten anjeun tiasa masihan kuring naséhat ngeunaan ieu punten

  88.   Antonio cenahna

    Halo telepon abdi muka windows ngan nyerat ngan keyboardna ngan ukur nalika hoyong ds a lenovo s820 sababaraha bantosan ?? Kuring parantos ngaunduh anti virus sareng teu aya anu dianggo pikeun kuring ... +

  89.   Thiago cenahna

    Saha waé anu gaduh virus kedah nyandak éta ka tempat hapé sareng naroskeun naha aranjeunna ngémutan ka kuring, kuring bakal nyandak kana tempat anu aranjeunna flashkeun ka kuring sareng kuring mimiti ti mimiti. Éta langkung saé tibatan "hard restet" tapi biayana kuring $ 600 peso Uruguay anu sakitar 20 dolar

  90.   Tiasa waé cenahna

    Hai… eh, muhun kuring ngagaduhan masalah sareng tablet 2 10.1; Anu kajadian nyaéta pikeun sababaraha dinten éta parantos ngamimitian deui sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, ogé modeu aman tiasa dianggo, bantosan: c

  91.   Kadieu Io cenahna

    Kuring gaduh pangalaman sareng Orinoquia auyantepuy y221 -u03 anu mangrupikeun telepon sél Venezuelan, kuring masang aplikasi ti PLAY STORE, sigana mah éta disebut daur ulang anu bersih atanapi anu sapertos kitu, éta nyaéta nalika kuring ngajalankeun éta ngagaduhan virus sapertos neiphal sareng Key Chain, Nalika nyambungkeun kana internét, aranjeunna aktip sareng mimiti ngaunduh tautan pornografi sapertos pidéo panas, salian ti ngajantenkeun telepon sél super lambat.

    Pareuman Virus: Henteu hasil, aranjeunna tetep ngaunduh tautan anu katépaan.

    Pamulihan Pabrik: Virus dihirupkeun deui.

    Akar: Virus masih aya dina akar.

    Ngusap penghapusan sareng restorasi ti pamulihan: Sarua sareng restorasi pabrik.

    Kedip-kedip: Hiji-hijina jalan kaluar anu mungkin, sanaos mangrupikeun prosés anu hipu, éta ngan ukur peryogi sakedik elmu pikeun ngalaksanakeunana sareng éta hasil sampurna, tapi upami anjeun parantos ngalaksanakeunnana sareng teknisi khusus, aranjeunna bakal ngeusi batre anjeun pisan. Ogé, upami anjeun gaduh jaminan, anjeun tiasa nyandak kana tempat dimana telepon sél dibeli sareng aranjeunna bakal ngalereskeun pikeun anjeun.

  92.   Ricardo cenahna

    Manuel Abdi peryogi bantosan anjeun !!!!! Kuring ngagaduhan alcatel one touch idola mini s2 sareng éta nyatakeun kuring leungit kartu sim, kuring kaluar tina aplikasi anu kuring anggo sareng éta ogé hurungkeun nyalira sareng dimimitian deui. SuperbCleaner, SuperLocker, Apus, DuBatterySaver, DuBatterySpeed, Finger tap, sareng anu sanés ... Naon anu kuring tiasa laksanakeun ???? Kuring parantos nga-pulihkeun deui ti pabrik, kuring ngawangun deui nilai-nilai, kuring ngaluarkeun chip, SD sareng éta tetep sami ... AAAAAUXILIOOOOO X Punten !!!!! Kuring hatur nuhun sateuacana pikeun bantosan anu pastina anjeun bakal pasihkeun ka kuring

  93.   KEKA. cenahna

    HALO SADAYANA!! Naon anu kuring béjakeun ka aranjeunna !? Kuring gaduh babaturan anu gaduh telepon sél kalayan MALWARE, aranjeunna sumping ka kuring pikeun ngabantosan atanapi masihan aranjeunna pendapat ngeunaan paripolahna anu dikelola ku MALWARE, langkung ti sadayana sami sareng MALWARE, anu ngagaduhan MALWARE «PORNCLUB». Pendapat Anu Pangsaéna Anu Kuring Pasihkeun Éta Anu Ngagaleuhna Dina GARBAGE SANGSA TEU GAMPANGKEUN Ngeureunkeun ATAWA Hapus PORNCLUB, Kusabab upami anjeun nganggo internét bakal diterapkeun deui. Janten upami anjeun gaduh masalah anu sami, Mésér telepon sél anu énggal sareng ngalungkeun anu dirusak.

  94.   adrienne garcia cenahna

    Halo, wilujeng wengi .. Abdi gaduh blu sateuacanna 4-0 .. Kuring ngaco deui sareng ujug-ujug awéwé Cina murni kaluar. Téhnisi ngawartosan yén anjeunna gaduh malware tapi anjeunna henteu tiasa mendakan kumaha carana éta kusabab anjeunna tumaros sareng uih deui sareng anu sami, ,, bantosan kuring

  95.   yeraldin cenahna

    Halo alus kusabab aplikasi na ngadeteksi kuring yén toko muter bahaya

  96.   pésito23 cenahna

    Seueur THANKSAAAAAAAAAS 😀 Kuring nyayogikeun sareng kuring ngira yén éta henteu jalan kusabab virus kuring nalika muka setélan ngawartosan kuring yén android parantos ngénggalan tapi antara kuring ngaleungitkeun admin sareng kaluar deui maka kuring ningali lamun anjeunna muka deui setélan abdi tiasa masihan anjeunna yén enya sareng mupus virus éta maka kuring masihan deui sabab éta ngawartosan yén éta ngamutahirkeun teras kuring ngahapus: DDD

  97.   Jose del rosario cenahna

    Vladimir: Kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng méja kuring, naon anu kuring lakukeun nyaéta nempatkeun éta dina modeu USB, teras kuring ngalirkeun antivirus Avast sareng alamat anu antipirus masihan kuring, kuring badé ngonpigurasikeun folder sareng milarian nami virus sanaos kuring kedah ngalakukeun ROOT

  98.   angel keppis (Imut Imut) cenahna

    Hatur nuhun kana tutorialna, kuring tungtungna tiasa ngaleungitkeun sababaraha virus anu ngagaduhan telepon android kuring.

  99.   Eneique cenahna

    Dina kasus kuring (S3 neo) iklan dibuka yén kuduna kuring bakal meunang Iphon 6, yén kuring kedah ngapdet telepon, éta ngagaduhan virus sareng kedah masang naon-naon, sareng anu sanésna bangor.
    Kuring ngamimitian dina modeu aman, mimitina kuring henteu ningali aplikasi anu curiga tapi upami aya aplikasi administrator alat dipariksa tapi tanpa nami, kuring mareumanana teras kuring perhatoskeun dina pangurus aplikasi yén aya aplikasi anu henteu aya idéntifikasi ( sanés nami atanapi poto), éta dasarna garis hideung tapi nempatan ruang sakitar 8 megabyte, noél garis sareng épékna éta aplikasi kalayan sababaraha kaistiméwaan, kuring uninstall na sareng masalahna direngsekeun. Nantikan, terang nomer telepon anjeun sareng terang sepanjang waktos (upami tiasa) naon anu aranjeunna pasang.

  100.   taneuh cina cenahna

    Upami anjeun hoyong terang kumaha leres-leres mupus virus tina android anjeun, video ieu bakal ngabantuan pisan https://www.youtube.com/watch?v=qo2aTjOZsvQ&t=13s

  101.   taneuh cina cenahna

    Ieu tutorial ieu sareng sadaya padika pikeun ngaleungitkeun malware tina android anjeun https://www.youtube.com/watch?v=qo2aTjOZsvQ&t=13s

  102.   ChineseGraund QPin QPun QPan cenahna

    Di dieu kuring ngantepkeun tutorial ieu sareng sababaraha cara pikeun ngaleungitkeun virus sareng malware tina android anjeun. Kuring ngantepkeun anjeun kode rahasia pikeun masang deui parangkat lunak anjeun upami anjeun henteu tiasa mupus éta kalayan padika sareng sél anjeun bakal balik ti pabrik. Kuring miharep éta ngabantosan anjeun. https://www.youtube.com/watch?v=qo2aTjOZsvQ&t=13s

  103.   Aron cenahna

    Kuring nuturkeun sagala léngkah sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring

    Ngalakukeun ieu kuring mendakan 2 malware .Fapaprovider sareng datagosoel

  104.   Christian Bravo cenahna

    Halo, kuring ngartos kaayaan aranjeunna pisan, aranjeunna sacara ajaib nyandak kartu SD sareng masalahna ngaleungit, bayangkeun yén kuring gaduh telepon anu dipésér 3 bulan ka pengker sareng kuring kedah mayar kanggo sataun satengah, sabab éta masihan kuring seueur kasieunan saprak kuring maca éta henteu Éta tiasa dihapus, dina kasus kuring, kuring ngulang "ajaib" éta cicing di SD kuring, ngaleungitkeun éta sareng nyabut aplikasi anu di-host di dinya tina telepon, éta mangrupikeun virus anu nunjukkeun kuring iklan unggal detik sareng éta bakal gaduh halaman wéb, bangor pisan

  105.   AKAD cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng anu kakeunaan dina sababaraha koméntar, aplikasi anu disebut Hi Security ngumbar masalah ieu. Unduh éta ti playstore sareng kuring ngarepkeun éta tiasa ngatasi masalah anjeun. Mudah-mudahan henteu telat.

  106.   Julian cenahna

    Halo kuring gaduh j7 perdana sareng saur kuring éta gaduh virus, masalahna nyaéta tombol tukang sareng énggal henteu jalan sareng kadang wi-fi henteu jalan, kuring parantos nyobian mulangkeun, ngaunduh antivirus tapi teu nanaon, éta bakal lami muhun tapi teras gagal deui.
    Abdi ngahargaan naséhat naon waé.

  107.   gatazo555 cenahna

    Dinten ieu kuring nyobian masang APK wéb video caster tina 4shared sareng kuring ngagaduhan seueur windows di tungtungna kuring ngagaduhan jandela pikeun masang avg antivirus sareng éta henteu ditutup janten éta henteu ngalengkepan pamasangan caster video wéb janten kuring mutuskeun klik pikeun masang sareng éta mangrupikeun kalepatan ageung abdi kusabab virus anu nganggo logo antivirus avg dipasang sareng unggal waktos kuring nyobian mencabut program antivirus avg anu parantos dipasang dina sistem, éta ngaco layar konci sahingga teu tiasa dipiceun sareng hal anu sami kajadian Nalika kuring nyobian masang antivirus anu sanés kuring ngagaduhan jandela anu nunjukkeun antivirus anu kuring badé pasang badé dicabut sareng éta moal ngantep kuring nyabut antivirus avg atanapi ngantep kuring masang antivirus anu sanés tapi tungtungna mah tiasa ngalakukeun éta saatos ngalakukeun seueur juggling pikeun anu resep email abdi marioemprendedor555@gmail.com.

    1.    cenahna

      ku panasaran kumaha anjeun méréskeunana?

  108.   Javier Jose Lucena cenahna

    Salah sahiji malware anu paling parah di ditu disebat ZEROA, malware ieu sakali dieksekusi nampi hak kana akar (nyaéta, éta akar alat sareng ngambil alih hak-hak pangguna super) pas ieu dilakukeun, éta ngamungkinkeun pilihan kaamanan »dipasang ti anu teu dikenal sumber »sareng nyandak kendali jaringan sareng sababaraha kecap ngan ukur aya hiji pilihan pikeun REISNTALAR ROOT DIRECTORY sareng ogé aya fragméntasi hébat Android anu sadayana bakal ngatur sabab tiasa ningali naha pabrikan masihan dukungan téknis sareng nyayogikeun parangkat lunak yén pikeun roockies di android ayeuna paling maju sabab aranjeunna umumna henteu asup kana sarap booby ieu

  109.   Carolina cenahna

    Halo, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun ngaleungitkeun virus anu disebat FotaProvider, punten hatur nuhun pisan

  110.   Eric cenahna

    Nya, kuring ngagaduhan masalah anu kuring henteu terang naon anu dipasang pikeun kuring, upami éta virus atanapi naon, tapi éta tetep tiasa dianggo sareng modeu aman, sareng teu aya anu anéh dina daptar aplikasi. Éta nutup sadaya Aplikasi anu kuring buka, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, alat kuring nyaéta bq Aquaris M5, upami aya anu terang hal kuring bakal ngahargaan éta

  111.   Wally cenahna

    Halo. Aya virus énggal anu disebat "com, google.provision" anu ngagaduhan idin pikeun sadayana. Kuring parantos reboot telepon sababaraha kali tapi henteu mupus. Kuring henteu acan nyobian akar.
    Kumaha cara kuring mupus virus ieu?

  112.   debbie cenahna

    Halo, telepon sélulér kuring gaduh virua auper beurat, éta disebat chromes tine, bahkan logo Chrome éta nyalira, antivirus kuring sering kadeteksi, éta uninstall na masang deui nyalira, kuring milarian folder dimana éta, kuring dihapus deui sareng nembongan deui, kuring henteu terang terang lakukeun

  113.   Reynaldo Romulo Ramos Huamaliano cenahna

    Éta henteu ngabantosan kuring pikeun malikeun setélan pabrik, sabab nalika kuring mimiti ngotéktak deui, pesen "launcher 3 parantos lirén" nembongan sanaos kuring masang antivirus avast, naha masalah ieu, komputer kuring sateuacanna.

    1.    cenahna

      Reynaldo milarian tutorial tentang kumaha cara nga-root telepon sélulér anjeun, anjeun ngaunduh tautan 2 sd sareng ngahapus, anjeun parantos ngawartosan kuring

  114.   panawaran cenahna

    Kuring gaduh pangalaman anu parah pisan sareng virus, hiji dinten kuring hoyong ngaunduh aplikasi sareng ku teu dihaja kuring masang aplikasi anu sanés éta. Ujug-ujug dina telepon sél panyungsi dijalankeun di tukang anu ngahalangan aksés kuring kana Internét sareng kusabab teleponna di-rooting abdi badé ngahapus tapi kuring perhatoskeun yén super SU henteu kéngingkeun ijin ka kuring nalika kuring lebet kana super SU kanggo ningali naon anu lumangsung tanda muncul ka kuring yén Super SU parantos lirén sareng éta moal ngantep kuring asup aplikasi janten kuring nganonaktifkeun virus tapi nalika kuring nyambung kana Internét éta diaktipkeun deui pikeun ngaunduh aplikasi anu henteu kapake, telepon sélulérna gancang pisan, éta nyéépkeun batréna dina waktos anu sami Édan, telepon sélulér bakal hurungkeun nyalira deui sareng nalika dihurungkeun éta nyatakeun yén éta nganyahokeun atanapi ngaoptimalkeun aplikasi, mareuman virus, kuring parantos ngareset pisan sareng éta henteu mupus hiji-hijina solusinya nyaéta nyandak telepon sélulér dimana téknisi nyebrotna sareng masalahna dibenerkeun.

  115.   Nixon cenahna

    Abdi gaduh virus com.android.system.v5, abdi henteu tiasa ngaleungitkeun, kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta?

    1.    cenahna

      cabut virus nganggo LINK 2 SD tapi anjeun kedah janten pangguna root kanggo nganggo alatna sareng dipasang SUPER SU dina hp anjeun, maka anjeun carioskeun. Salam

  116.   Damian cenahna

    Abdi hoyong ngadamel pamundut, putra abdi dina aplikasi dina S8 anu sanés ti playstore, sareng telepon ngalebetkeun perangkat lunak parangkat lunak anu pareum sareng henteu hurung, henteu ngeusi batre atanapi nyirian lampu ngecas, ogé henteu nanaon pisan. naha aya cara pikeun kéngingkeun telepon deui. Kuring ngantosan koméntar anjeun. hatur nuhun pisan

    1.    cenahna

      Bahkan henteu tiasa ngalebetkeun pamulihan?

  117.   Elena cenahna

    halo, abdi peryogi bantosan nganggo hapé kumargi kuring ngahurungkeun sareng muka konci tapi éta bakal layar hideung dipareuman

  118.   MadCheste cenahna

    Aya salah paham dina tulisan. Anjeun salah cacing pikeun virus. Virus kedah dijalankeun ku pangguna, ngalangkungan lampiran, unduhan, tautan pondok, jst. Nanging, cacing éta mangrupikeun réplika nyalira sareng nginféksi langkung seueur sistem sacara otomatis, sapertos I Love You, the Sasser, Blaster, jst. Atanapi cacing munggaran anu kawéntar dina sajarah, worm Morris.

    Tungtungna, cacing komputer sumebar ti komputer kana komputer, tapi teu sapertos virus, éta ngagaduhan kamampuan sumebar tanpa bantosan jalmi.