Kumaha carana masang Google Play Store dina tablet Amazon Fire HD naon waé tanpa ROOT atanapi ADB

Tutorial ieu diénggalan dugi ka 1 Juni 2020

Tablet Amazon aranjeunna parantos dijual sapertos donat, ampir saloba éta tablet cina, kumargi aranjeunna diluncurkeun nembé sataun katukang. Tablet anu nawiskeun performa anu saé pikeun réproduksi sadaya jinis eusi multimédia sareng anu harga aranjeunna, Fire HD 8 tina entri ieu ayeuna aya dina € 99.99, ampir teu mungkin teu mésér hiji kanggo sadayana kulawarga.

Salah sahiji cacat leutik tina tablet ieu, bahkan anu gaduh versi Android fork, nyaéta kami henteu tiasa ngaksés Google Play Store, sabab éta ngagaduhan toko Amazon nyalira. Toko ieu henteu goréng pisan, tapi éta henteu seueur aplikasi sareng sadaya kontén hébat anu didugikeun ku Google pikeun nawaran Android. Henteu sadayana leungit, kumargi, upami anjeun gaduh tablet Fire HD ti Amazon, anjeun tiasa masang Google Play Store upami anjeun nuturkeun sadaya léngkah di handap ieu atanapi pidéo anu dijantenkeun sami. Ngomong-ngomong, anjeun bahkan henteu kedah ROOT atanapi henteu nganggo paréntah ADB.

Kumaha carana masang Google Play Store dina tablet Amazon Fire HD naon waé

Seuneu HD 8

Dina tutorial sareng pidéo ieu Kuring parantos nganggo Amazon Fire HD 8 anu kuring parantos Abdi kéngingkeun kesan munggaran kuring sakedap waktos ka pengker. Tutorial ieu Éta cocog pikeun tablet Amazon Fire, naha éta layar 7 or atanapi Fire generation ″ generation Tablet Tablet generasi th th th th th, janten hayu urang teraskeun.

Tutorial ieu diénggalan dugi ka 1 Juni 2020
  • Para masang APK anu diperyogikeun, sanaos éta sanés kawajiban, kumargi anjeun tiasa mencét tina bilah béja dina unduhan anu sami, kami badé masangkeun ES File Explorer aya di toko Amazon. Naon penjelajah sanés anu bakal dilakukeun.
  • Ayeuna urang kedah angkat Setélan> Kaamanan sareng aktip masang aplikasi tina sumber anu teu dikenal

Sasakala teu kanyahoan

Ieu di handap nyaéta unduh sadayana APKsa teras e install aranjeunna nalika urang unduh aranjeunna dina urutan urang unduh aranjeunna:

Kalayan ieu anjeun bakal gaduh sadayana aplikasi Google sareng kaasup sadayana jasa anu aya hubunganana kana kaulinan. Ku cara kieu anjeun tiasa ngakses répertoar ageung tina aplikasi tina tablet anu nawiskeun pangalaman anu saé sapertos anu tos kuring bébéja. Ogé, ulah sono aplikasi tina toko toko gratis anu anjeun tiasa kéngingkeun unggal dinten upami anjeun nganjang ka bagian tawaran unggal dinten kami.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kuring parantos ngaleungitkeun Google Play Store. Kumaha kuring pasang deui?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Si Davo cenahna

    … Sareng umur batréna bakal ngirangan pisan 😉

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      Salaku tukeran pikeun gaduh sadayana aplikasi anu anjeun pikahoyong, perdagangan saé! Salam

      1.    Ysvelia cenahna

        Halo, upami kuring masang jasa Google, naha éta mangaruhan jasa Amazon?

      2.    Charly cenahna

        Nuhun, playstore tiasa dianggo sampurna dina firé hd8 ″ 2020 anu nyebatkeun yén éta henteu jalan pikeun nuturkeun léngkahna hiji-hiji sabab éta muncul dina tutorial, tong ngalangkungan naon-naon, hiji-hijina hal anu henteu jalan nyaéta nempatkeun laucher atanapi keyboard, anu sacara standar henteu tiis, aya anu terang anu tiasa dianggo dina seuneu énggal tutorial anu sateuacanna henteu jalan dina anu anyar anu kuring parantos nyobian.

  2.   Ucing abu-abu cenahna

    Hai, kuring gaduh patarosan. Kuring gaduh vérsi 5.3.3.0 sareng kuring henteu terang naha Google maénkeun jasa tiasa dianggo saé. Nya éta kuring hoyong maénkeun kaulinan sapertos Clash Royal sareng clash of clans anu jasa Simpen kedah dianggo saé. Éta salawasna gagal kuring. Naha jasa bakal dianggo saé? Jawaban punten. Kuring gaduh Kindle Fire 7 hd. Vérsi parangkat lunak 5.3.3.0

  3.   Cristian cenahna

    Wilujeng énjing, kuring gaduh OS versi 4.5.5.2 éta nyaéta anjeun tiasa ngaunduh toko muter dina Kindle Fire HDX kuring

  4.   Santiago cenahna

    Hatur nuhun pisan. Éta janten sampurna

  5.   Jordi cenahna

    Kuring gaduh HD Kindle turn sareng vérsi sistem 7.5.1_user_5170020
    Kuring parantos ngaunduh file-file na, tapi nalika kuring nyobian masang anu pertama éta nyatakeun yén aya parse error anu parantos terjadi sareng bungkus sareng henteu ngantep kuring masang. Aya solusina?

    1.    Adri cenahna

      Candak hal anu sami.

  6.   Nuria cenahna

    Nalika kuring muka google play kuring kajiret dina "mariksa inpormasi". Aya solusina?

    1.    Chayito cenahna

      Hello.
      Kuring gaduh masalah sareng éta nyaéta kuring ngaunduh apk sareng nalika kuring badé dipasang éta ngajantenkeun kuring gagal nganalisis paket, kuring parantos nga-download aktip ti tempat sanés tapi éta henteu kajantenan di dinya.

  7.   Juan cenahna

    Hatur nuhun pisan, dina seuneu 2015 7 ″, éta hebat pisan, gancang sareng gampang, éta bakal saé, bantosan ieu diapresiasi.

    1.    laura c cenahna

      Kuring ngalakukeun sadayana prosés tapi tungtungna Play Store henteu pernah muncul dina mimiti aplikasi tablet. Naon anu kedah abdi lakukeun? hatur nuhun

  8.   Carlos Éduardo cenahna

    Hatur nuhun pisan, rekomendasi anu valid, éta tiasa dianggo dina seuneu hd10

  9.   Carles soler cenahna

    good morning
    Kuring parantos masang sadayana tapi ikon playstore henteu némbongan dina desktop.
    Kuring buka aplikasi sareng upami éta tapi ti ditu teu tiasa muka.
    Kumaha kuring tiasa ngajantenkeun ikon na muncul dina desktop?
    hatur nuhun

  10.   Vianey cenahna

    punten, naha anjeun parantos méréskeun masalah anjeun?

  11.   Ramon Telleria cenahna

    Halo

    Abdi mésér Fire HD 10 Tablet ti 9. Generasi, tanggal 24 Januari; sareng kuring gaduh dina panangan abdi ti kaping 30. Nanging, dinten ieu kuring milari alternatif pikeun masang APK naon waé di jerona, kumargi kuring nyobian masang Google Play tina cadangan Aplikasi anu kuring gaduh, tapi éta henteu kabuka sareng kuring angkat sapertos kieu dugi ka ayeuna.

    Kuring milarian sareng ngaunduh sababaraha file anu kuring tingali dina sababaraha situs wéb anu ngaku perlu; sareng kuring nyobian sababaraha versi tapi teu aya jalan.

    Tétéla anjeun moal tiasa deui dina modéren ieu; atanapi upami aya anu nyobian pilihan, punten bagikeun ka kami.

    Hatur nuhun sateuacanna.

    Nuhun kana waktos na.

    Rahmat sareng Perdamaian.

  12.   Ramon Telleria cenahna

    Pikeun anu ngagaduhan Fire HD 10 ti 9. Generasi kuring nyarankeun video ieu; kumargi aranjeunna nawiskeun file anu cocog sareng éta.

    link: https://m.youtube.com/watch?v=Yl7wmFiCvCk

    Wilujeng ka sadayana. Nuhun kana waktos na. Rahmat sareng Perdamaian.

  13.   Jose Dominguez cenahna

    Kuring gaduh seuneu 8 tablet, generasi ka-8, OS 6.3.1.5. Kuring otorisasi aplikasi anu teu dipikaterang asal. Saatos ngaunduh opat apk ti Play Store, kuring nyobian masang «manager akun» ka 1, tapi éta henteu jalan. Manajer Akun Google nembongan dina layar, kuring ngalakukeun éta pikeun masang sareng "aplikasi henteu dipasang" nembongan, "iketna sigana rusak".
    Kuring nyobian versi anu diunduh langkung lami tibatan apk ieu sareng kasalahan anu sami.
    Kuring henteu terang naha éta kedah ningali, yén sateuacanna kuring gaduh play store dipasang sareng kuring uninstall sacara teu sengaja.

  14.   Carlos cenahna

    Tautan kadua henteu jalan

    1.    daniplay cenahna

      Hai Carlos, Kuring parantos nyobian tautan anu kadua sareng éta tiasa dianggo, anu mana anu anjeun maksud? Sing salamet.

  15.   ismelda cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun sagala léngkahna tapi dina tungtungna nalika kuring muka kantong kaulinan toko éta tetep nyangkut «mariksa inpo», naon anu kuring lakukeun ayeuna? Anjeunna parantos ngagaduhan sakitar 20 menit dina kaayaan éta. Abdi ngahargaan pisan perhatosan anjeun.