Kumaha cara nyéépkeun batréna kirang dina Android nalika nganggo WiFi

Batré dina Android

Batré mangrupikeun salah sahiji aspek anu ngahasilkeun perhatian anu paling aya diantara pangguna Android. Pentingna otonomi na cekap pikeun sadidinten. Dina kaseueuran kasus, urang tiasa nganggo trik anu ngabantosan urang ngahémat sakedik batre atanapi nganggo langkung épisién. WiFi, anéh upami disada, tiasa ngabantosan kami dina hal ieu.

Di dieu kami ngantepkeun anjeun kana sababaraha tip anu bakal aya gunana pikeun kami. Anjeun tiasa ningali kumaha urang tiasa ngahémat batré dina Android nganggo WiFi. Kusabab sanaos kanyataanna dina sababaraha kasus urang kedah nyambung kana jaringan nirkabel pikeun jalan, urang tiasa ngalaksanakeunana ku cara anu langkung épisién.

Ku cara kieu, sanajan urang nyambung kana jaringan nganggo telepon Android kami, urang moal nyéépkeun langkung énergi tibatan diperyogikeun. Janten urang tiasa ngalaksanakeun kagiatan anu dibutuhkeun, tapi henteu nganggo konsumsi anu langkung ageung dina telepon. Naon anu urang tiasa laksanakeun?

Batréna handap

Pareuman WiFi dina bobo

Salah sahiji cara paling gampang pikeun ngahemat batré dina telepon Android anjeun berkat WiFi nyaéta nganonaktifkeun jaringan pikeun bobo. Ku cara kieu, urang tiasa nyingkahan koneksi sapertos kitu. Cara pikeun mareumanana memang saderhana, sabab kami ngagaduhan pilihan ieu dina setting alat kami nyalira. Janten dina sababaraha léngkah urang badé réngsé sadayana.

Urang buka setélan telepon sareng urang kedah kana bagian WiFi dina telepon urang dina teleponna. Maka diperyogikeun pikeun buka setélan WiFi. Urang bakal ningali yén salah sahiji pilihan dina telepon nyaéta anggo WiFi dina bobo. Kami pencét, teras éta masihan kami sababaraha pilihan, salah sahijina nyaéta "henteu pernah." Urang kedah milih henteu pernah.

Ku ngalakukeun ieu, urang nyegah jaringan bakal tetep aktip nalika telepon Android urang, atanapi tablet, bobo. Hal anu bakal ngabantosan urang ngahémat batré ku cara saderhana.

Anggo jaringan WiFi 2,4 GHz

Anjeun panginten aya perhatosan yén nalika urang nyambung kana WiFi sareng kami nampi daptar konéksi anu sayogi, kami gaduh sababaraha jinis koneksi. Éta ogé nunjukkeun urang inohong anu béda, ti saprak aya 2,4 konéksi GHz sareng anu sanés anu nunjukkeun 5 GHz. Beda utama nyaéta anu baheula condong rada laun, kusabab frékuénsi handapna.

WiFi Android

Tapi ngamangpaatkeunana mangrupikeun hal anu tiasa masihan kami kaunggulan, sapertos dina hal ieu dina konsumsi batré. Kusabab nyambungkeun kana jaringan 2,4 GHz meakeun batréna langkung alit tibatan jaringan 5 GHz. Mangrupikeun kaunggulan utami yén jinis sambungan ieu nawiskeun kami. Ku alatan éta, pikeun sababaraha pamundut khusus, éta tiasa janten mangpaat pisan pikeun kami, sabab éta langkung éfisién.

Logisna, upami sambunganna lambat teuing sanés hal anu ngimbangan urang. Tapi upami urang ningali yén kecepatan konéksi anjeun tiasa ditampi, sareng éta ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun fungsi anu urang pikahoyong atanapi diperyogikeun, disarankeun. Kusabab urang bakal ngirit batre sakedik dina telepon Android urang.

Pareuman jaringan anu aya bewara

Android 8.1. Buka wifi

Seueur pangguna biasana nganonaktipkeun sababaraha bewara salaku cara ngahémat énergi sareng ngirangan sajumlah prosés dina telepon Android anjeun. Ku alatan éta, trik terakhir ieu moal teuing héran atanapi énggal. Sareng bahkan tiasa dipikaterang ku sabagian anjeun. Tapi éta ogé menonjol pikeun saderhana sareng tiasa janten bantosan batréna.

Nalika kami nganggo WiFi diaktipkeun dina telepon, Kami nampi bewara anu dipikaterang yén aya atanapi langkung jaringan anu sayogi. Urang tiasa mareumanana pikeun ngahémat sababaraha batré ku cara saderhana. Anu kedah urang lakukeun nyaéta buka setélan WiFi telepon. Éta aya dimana urang mendakan kamungkinan pikeun ulah aya bewara ngeunaan ieu sacara otomatis.

Cara ieu langsung, sareng tiasa dianggo salaku ukuran tambahan. Sanaos pangaruhna kana batréna langkung saé tibatan dua anu sanés anu parantos kami carioskeun di luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.