Kumaha Akar Android

Kumaha akar Android

Sanaos sistem operasi Android nawiskeun ka urang kabébasan anu cukup pikeun ngalakukeun sagala hal, urang tiasa salawasna mendakan sababaraha larangan. Wates ieu tiasa dipiceun upami urang kéngingkeun aksés super-pangguna atanapi, sabab langkung dikenal di Android, Root. Tapi, Kumaha carana akar Android?

Seueur alat anu nawiskeun kamungkinan pikeun rooting alat Android kami kanggo PC, tapi ogé aya aplikasi anu ngamungkinkeun kami kéngingkeun aksés Akar tina smartphone kami atanapi tablet.

Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngajelaskeun bagian tina naon anu aya hubunganna sareng janten Akar na Akar Android. Kami bakal ngajelaskeun sakedik di luhur naon anu janten Akar sareng urang bakal nyarioskeun sababaraha aplikasi pikeun Akar alat urang, duanana ngeunaan alat anu maksa kami nganggo PC, sapertos Root Master, sareng anu sanés anu bakal ngamungkinkeun kami ngalaksanakeun tugas tanpa ieu.

Naon gunana pikeun janten pangguna root dina Android?

Pamakéan root dina Android

Sakumaha anu kuring sebatkeun sateuacan, sanaos dina Android kami gaduh kabébasan pikeun ngalakukeun nanaon, urang salawasna ngagaduhan batesan. Salaku sistem operasi anu basisna Linux, pikeun ngalakukeun sababaraha tindakan urang kedah ngagaduhan idin khusus. Salaku conto, aplikasi Cerberus anu fungsina pikeun ngontrol alat urang ti jauh upami aya maling, éta ngan ukur tiasa jalan upami alatna parantos Diakar. Sapertos dina kasus Cerberus, upami urang hoyong tiasa ngagunakeun sadaya fungsi anu dimungkinkeun, henteu masalah kumaha bahaya, tina alat Android, urang kedah akar na.

Janten Akar ogé urang tiasa:

  • Cabut lapisan personalisasi tina mérek.
  • Cabut aplikasi anu tos dipasang (bloatware).
  • Ngaronjatkeun kagancangan sistem.
  • Ningkatkeun otonomi.
  • Salajengna pribados alat.
  • Laksanakeun operasi Wi-Fi anu henteu sayogi tanpa Akar (sapertos nyandak deui kecap akses).
  • Ngalakukeun cadangan anu langkung jembar (nganggo alat sapertos titanium Nyadangkeun).

Aplikasi anu pangsaéna pikeun root dina Android

Aplikasi pikeun akar dina Android

Aya puluhan aplikasi anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun akar alat Android urang, tapi kuring bakal nyorot kieu.

  • vRoot. Salah sahiji anu terkenal sareng paling dianggo nyaéta VRoot. Sapertos aplikasi sanés anu pangsaéna pikeun Akar alat Android kami, éta saderhana pisan dipaké, tapi éta ngan ukur sayogi pikeun PC. Salaku tambahan, éta ogé ngajantenkeun jalan deui sareng jalan pikeun ampir sadaya versi Android (ti 2.2 dugi ka versi anu paling ayeuna).
  • ROOT ROOT. Ieu salaku épéktip aplikasi sapertos anu sateuacanna, tapi VRoot cenah ngagaduhan tingkat kasuksésan anu langkung luhur. Éta ogé dianggo pikeun jalan deui (katelah unroot) sareng tiasa dianggo sareng kaseueuran telepon Android sareng tablet.
  • FramaRoot. Salaku aplikasi anu henteu meryogikeun komputer, éta henteu tiasa dianggo dina saloba alat atanapi mérek salaku pakakas anu sateuacanna, tapi éta ogé mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun. Di PENTING Anjeun gaduh postingan anu ngajelaskeun kumaha cara Akar alat Android nganggo Framaroot.
  • KingRoot. Aplikasi sanés anu ngamungkinkeun urang pikeun Akar alat Android urang tanpa kedah gumantung kana PC. Dina situs wéb aranjeunna nyatakeun yén éta tiasa dianggo dina 103.790 alat anu sanés. Naha anjeun bakal janten salah sahiji diantarana?
Tulisan anu aya hubunganana:
[APK] iRoot, kumaha akar Android mobile tanpa PC

Pasti ku salah sahiji aplikasi ieu, anjeun bakal diajar kumaha akar ponsel Android atanapi tablet anjeun. Upami Anjeun hoyong root SamsungAplikasi ieu ogé cocog sareng hénpon sareng tablet perusahaan Koréa.

Kumaha Akar Android sareng Akar Master

Kumaha akar sareng Root Master

Sateuacan teras nerangkeun Kumaha Akar Android sareng Root Master, kuring nyarankeun anjeun maca tulisan Mamang eksistensial Android; Pikeun akar atanapi henteu kana akar? Éta patarosan yén batur sapagawean kuring Fransisco diterbitkeun dina jaman na. Sigana mah penting pikeun kuring pikeun ngingetan yén ku cara rooting alat Android, mérek tiasa nolak ngalereskeunana upami urang hoyong ngamankeun jaminan na, sanaos sanés anu paling umum. Di sisi anu sanésna, dina cara nu sami sareng urang ngagaduhan aksés ka sadaya cache alat kami, kami ogé muka panto pikeun parangkat lunak jahat lakukeun hal anjeun, salami kami ngajalankeun éta sareng masihan anjeun idin pikeun ngalakukeun éta (hal anu bakal kami laksanakeun tanpa kanyaho éta).

Upami anjeun parantos maca tulisan anu tos disebutkeun di luhur sareng anjeun jelas ngeunaan éta, hal munggaran anu anjeun kedah terang nyaéta ngagunakeun Root Master anjeun kedah ngagaduhan alat anu aya diantara Versi Android 1.5 sareng 5.x. Éta ogé kedah diperhatoskeun yén metode ieu ngan ukur disarankeun pikeun terminal-terminal anu henteu ngagaduhan alat anu khusus pikeun Diakar, sapertos Framaroot u Odin, anu kadua pikeun Samsung. Upami anjeun nyumponan sarat, ieu mangrupikeun léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Kami unduh Root Master .apk ti PENTING.
  2. Upami urang henteu ngagaduhan ijin kanggo masang aplikasi tina sumber anu teu dikenal diaktipkeun, urang aktipkeun.
  3. Kami masang Root Master .apk.
  4. Kami ngajalankeun aplikasi. Urang bakal ningali layar sapertos anu mimiti dicandak. Di dieu urang henteu kedah ngalakukeun nanaon, kantun ngantosan éta mariksa kasaluyuan sareng alat kami.
  5. Upami alat urang cocog sareng Root Master, urang bakal ningali layar anu sanés sapertos dina gambar layar dimana kami bakal ningali tilu tombol. Urang kedah noél tombol anu nyatakeun «Akar».
  6. Urang ngantosan aplikasi pikeun nganalisis alat sareng layar sanésna nembongan anu ogé bakal ningali kecap "Akar".
  7. Kami maénkeun dina "Akar."
  8. Urang antosan.
  9. Nalika prosés na réngsé, sadaya anu tetep nyaéta noél tombol ungu sareng kami bakal rooted alat urang.
  10. Tapi hiji hal deui anu leungit: nalika urang réngsé Rooting alat urang sareng Root Master, urang bakal ningali aplikasi anyar anu namina SuperSu. Anu ngarugikeunana nyaéta dimungkinkeun yén aplikasi ieu dina basa Cina. Upami aya masalah, pantes waé ka Google Play sareng ngaunduh SuperSu atanapi Superusuario dina basa Spanyol.

Pilihan anu sanés anu ngamungkinkeun urang Rooting Android tanpa gumantung kana PC nyaéta iRoot. Éta mangrupikeun aplikasi anu langkung modéren tibatan Root Master sareng anjeun gaduh tutorial anu ngajelaskeun kumaha cara ngagunakeunana dina pos kami iRoot, Akar seueur terminal Android tanpa peryogi PC. Salaku tambahan, sakumaha anu dijelaskeun dina tulisan éta, ngalakukeun pamilarian dina Androidsis tina jinis "kumaha carana akar [alat]", tanpa tanda petik sareng ngagentos "[alat]" ku alat anu urang hoyong Akar, anjeun bakal mendakan inpormasi pikeun Akar sacara praktis alat Android mana waé. Anjeun ogé tiasa pencét PENTING sareng milarian tulisan anu béda-béda anu parantos kami lakukeun dina sababaraha taun terakhir.

Naha anjeun parantos terang kumaha akar Android sareng ieu atanapi metode anu sanés? Ngarasa Luncat ninggalkeun pangalaman anjeun dina komentar.

Kumaha terang naha kuring root atanapi henteu

root Checker

Anjeun panginten tiasa ragu naha anjeun parantos ngasuh telepon Android atanapi henteu. Hal anu dimungkinkeun upami anjeun parantos ngagaleuh telepon ti anu sanés. Janten upami anjeun hoyong terang, aya cara saderhana pikeun milari. Cara anu pangsaéna pikeun mariksa nyaéta ku ngagunakeun aplikasi. Aplikasi ieu disebat Root Checker.

Aplikasi ieu, anu tiasa diunduh link ieu, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun mariksa naha anjeun akar atanapi henteu. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta masang aplikasi dina telepon Android anjeun. Di jerona anjeun bakal mendakan tombol anu ngamungkinkeun anjeun nganalisis alat anjeun. Janten, éta bakal nyaritakeun yén anjeun akar atanapi henteu. Éta saderhana terang, sareng peryogi sakedik waktos.

Kumaha upami kuring henteu root

Upami urang sanés pangguna root, éta nganggap yén urang henteu ngagaduhan aksés ka ijin superuser. Pangguna anu akar dina Android ngagaduhan aksés kana diréktori akar sistem operasi na dipasang. Kituna ngamungkinkeun urang pikeun ngamanipulasi file-file saur na. Sakitu seueur parobihan anu tiasa dilakukeun dina hal ieu.

Kituna, upami anjeun sanés akar, anjeun moal ngagaduhan kamungkinan ieu. Anjeun ngan saukur tiasa ngagunakeun normal telepon Android anjeun, tanpa gaduh aksés kana file ieu anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih sababaraha aspék telepon Android Anjeun.

Naha bahaya pikeun akar ponsel?

Rooting ponsel anjeun mangrupikeun hal anu tiasa masihan anjeun seueur kaunggulan sareng fungsi tambahan. Sanaos ogé aya rangkay bahaya anu teu tiasa diémutan. Mimiti, upami anjeun masang aplikasi dina telepon anjeun, sababaraha ijin dipénta, pikeun tiasa masang dina alat.

Upami anjeun pangguna root, anjeun masihan aksés aplikasi pikeun sadaya file sistem. Ieu nganggap yén aplikasi éta henteu ngagaduhan watesan aksi sareng aranjeunna ngagaduhan aksés ka sadayana. Hal anu tiasa bahaya pisan, utamina upami anjeun gaduh aplikasi jahat dipasang. Kusabab anjeun bakal tiasa ngalakukeun sadayana anu dipikahoyong dina alat kami.

Di sisi séjén, prosés rooting Android rumit. Ieu sababna henteu disarankeun pikeun pangguna anu kirang pangalaman pikeun ngalakukeunana. Kusabab éta gampang pikeun ngalakukeun kasalahan, anu tiasa ngahasilkeun akibat fatal pikeun alat urang. Ogé nalika anjeun akar, anjeun kedah ati-ati pisan kana naon anu anjeun pasang, idin atanapi file anu anjeun cekel.

Kituna, root telepon Android Anjeun éta mangrupikeun hal anu kedah dipikirkeun ogé sateuacan ngalakukeun. Kusabab upami iraha waé anjeun kuciwa, sanaos mungkin pikeun ngabalikkeun prosés na, henteu gampang pikeun ngahontal éta.

Naha jaminan dijamin ku root?

QuadRooter, bug anu mangaruhan 90% alat Android

Meureun dina sababaraha kasempetan anjeun kantos nguping ngeunaan topik ieu. Ieu mangrupikeun salah sahiji masalah paling rumit nalika ngeunaan akar. Sakumaha anjeun tiasa kaleungitan garansi telepon Android, tapi éta henteu pasti 100%. Ku alatan éta, éta ngahasilkeun seueur mamang diantawis konsumén.

Éta leres sabagian, tapi upami anjeun terang arahan Uni Éropa, tiasa waé ieu bakal janten halangan. Upami anjeun nyicingan nagara Uni Éropa sareng parantos ngagaleuh telepon di salah sahiji nagara, kaayaan na rada rumit. Naon deui, éta biasana gumantung kana unggal pabrikna.

Sanaos tren dina taun-taun ayeuna nyaéta pabrikan éta parantos kirang permisif dina hal ieu. Salaku conto, upami anjeun gaduh masalah sareng telepon Samsung, hal anu pangpayunna aranjeunna tingali nyaéta naha anjeun root atanapi henteu. Upami kitu, perbaikanna moal aya jaminan. Hal anu tiasa janten biaya anu ageung pikeun pangguna. Tapi, pabrik naon waé anu bakal tiasa gampang mendakan upami anjeun akar.

Tapi, sakumaha urang parantos nyarios, éta gumantung kana pabrikna. Sanaos éta résiko nyata, yén nalika anjeun akar anjeun bakal kaleungitan jaminan. Dina waktos ayeuna teu aya kabijakan anu jelas dina pengertian ieu. Upami aya mamang, anjeun tiasa teras konsultasi halaman wéb pabrikan, dimana biasana aya sababaraha inpormasi ngeunaan éta.

Anjeun oge tiasa nyumputkeun akar Upami aya aplikasi naon waé anu masihan anjeun masalah pikeun janten pangguna super.

Naon anu kuring lakukeun upami saatos rooting dina android kuring henteu tiasa ngamutahirkeun?

Sejen tina masalah utama anu tiasa urang nyanghareupan nalika ngalakukeun root. Nalika anjeun ngalakukeun ieu dina telepon anjeun, bewara pembaruan biasana musna. Sanaos éta gumantung pisan ka unggal pabrikna. Kusabab kitu, pembaruan OTA, anu mangrupikeun naon anu biasana urang tampi dina telepon, urang lirén nampi.

Ieu maksa urang kedah milari pembaruan nyalira. Kami gaduh halaman dimana anjeun tiasa ngaunduh pembaruan ieu sacara manual, dina bentuk APK, contona. Tapi, ieu tiasa nimbulkeun sababaraha bahaya. Mimiti, urang henteu terang naha éta mangrupikeun pembaruan anu aman sapertos Android. Ogé, ku cara masangna, éta sigana bakal ngaleungitkeun akar tina telepon.

Ku alatan éta, pas anjeun dipasang apdet, anjeun sigana bakal gaduh akar deui. Janten anjeun kedah ngalangkungan prosésna deui. Janten dina pengertian ieu aya sababaraha kakurangan anu nyusahkeun pikeun kéngingkeun pembaruan atanapi masang éta.

Tips pikeun tetep diémutan sateuacan rooting

Kumaha cara unroot

Upami anjeun parantos nyandak kaputusan pikeun akar telepon Android, aya sababaraha aspék anu anjeun kedah tumutkeun sateuacan ngamimitian prosésna. Ku cara kieu, upami anjeun badé ngamimitian prosés, anjeun moal ngagaduhan masalah salami éta.

Sateuacan ngamimitian, anjeun kedah pastikeun anjeun ngagaduhan sahenteuna 60% batré dina telepon. Mangrupikeun prosés anu tiasa nyéépkeun waktos sareng nyéépkeun waktos pisan. Kituna, anjeun kedah pernah ngalakukeun éta ku batréna low. Kusabab ieu tiasa nyababkeun masalah atanapi anjeun panginten henteu tiasa ngalengkepan.

Upami anjeun badé kana akar komputer, langkung saé nganggo laptop. Kusabab ku cara kieu anjeun henteu gumantung kana arus. Upami komputer pareum, kusabab listrikna pareum, anjeun tiasa nyababkeun karusakan telepon anu teu tiasa diubaran. Maka, laptop langkung aman dina hal ieu.

Nalika anjeun akar, data anu disimpen dina telepon moal dihapus. Boh anu anjeun gaduh dina mémori internal boh anu dina SD. Upami anjeun hoyong ngadamel salinan éta henteu kunanaon, pikeun kaamanan, tapi éta moal dihapus ku cara naon waé.

Kumaha kuring ngaleupaskeun akar

Upami anjeun parantos janten pangguna root dina telepon Android anjeun, tapi anjeun henteu ningali kaunggulan sareng anjeun hoyong ngabalikkeunana, kami kamungkinan pikeun ngalakukeunana. Dina pengertian ieu, aya sababaraha kamungkinan, anu gumantung sabagian kana ROM anu parantos anjeun anggo nalika rooting telepon anjeun.

Aya sababaraha ROM anu ngamungkinkeun anjeun unroot sacara langsung. Aranjeunna gaduh fitur anu ngabantosan anjeun ngabalikkeun parobihan sareng balikkeun telepon kana kaayaan aslina. Éta mangrupikeun fungsi anu disebat Unroot. Tapi éta sanés hal anu urang sayogi dina sadaya ROM khusus di ditu.

Salaku tambahan kana ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun aplikasi anu sanés. Penjelajah file sapertos ES Explorer ngabantosan urang pikeun ngaleungitkeun folder root, janten sakali réngsé, nalika ngabalikan telepon, urang gaduh telepon deui dina kaayaan aslina. Aya ogé aplikasi anu sanés di Play Store, anu ngamungkinkeun anjeun ngabalikkeun akar sadaya telepon. Anjeun tiasa ngaunduh dieu.

Upami anu anjeun pasang teu masihan anjeun kamungkinan ieu, anjeun tiasa miceun ku cara manual. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta masang deui firmware aslina. Sababaraha pabrik masihan pangguna alat pikeun ngainstall deui firmware anu dipiboga ku aranjeunna, janten akar na lengkep dihapus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

183 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   luis cenahna

    ngahapus inpormasi tina telepon? pikeun nexus 5 kuring mah iraha waé anjeun kedah muterkeun anjeun kedah pormat ... sareng kuring henteu hoyong

    1.    Daniel cenahna

      pos unggulan. Kuring sanggup akar optimus pro lite kuring ngajentul dina 2 menit. Hatur nuhun pisan.

      1.    dionélin cenahna

        Aplikasi naon anu anjeun anggo?

    2.    Ignacio cenahna

      Kumaha kuring ngarobih andrid kana basa Spanyol dina galaxi s4 kuring saprak kuring ngamutahirkeun sareng sadayana aya dina basa Inggris

  2.   George cenahna

    Kuring ngiringan patarosan, naha rooting sareng metode ieu ngalibatkeun pormat?

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Cara ieu henteu pormat atanapi mupus data nanaon.

      1.    Kevin Vargas cenahna

        Halo sobat, kuring gaduh galaxy s2 t989 ose kana telepon sélulér anu disebatkeun hercules ... anjeun pikir anjeun tiasa nganggo aplikasi éta pikeun ngarobih vérsi androit kuring. Abdi ngantosan waleran anjeun

      2.    gissel cenahna

        Halo Francisco, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring mésér Samsung Galaxy Ace 4 sareng tétéla éta dilaporkeun salaku anu dipaling, jalma anu ngajual éta ka kuring (mantan sobat) henteu tanggung jawab, kumaha kuring tiasa ngarobih imie sahingga janten sanggup ngagunakeunana?

  3.   CFgorka cenahna

    Kuring ngan ukur ngalakukeun éta sareng teu aya pormat anu diperyogikeun.

  4.   arrhenius cenahna

    naha cocog sareng nexus 4? Naha garansi leungit upami éta réngsé?

  5.   Karmén cenahna

    Kuring ngagaduhan xperia s, naon anu diakar? Naha éta saé pikeun kagancangan sareng durasi batréna?

  6.   Asterisk cenahna

    Ngagaduhan tombol beureum sareng ungu atanapi ungu, aranjeunna badé nyerat «tombol ungu», nalika ungu tiasa hartosna «diangkat warna beureum anu narik dilanggar»

  7.   cofla2004 cenahna

    dina XT890 atanapi Razr I, ngan ukur tombol ungu kaluar dina tungtungna. Sareng henteu akar na

  8.   Giora minor cenahna

    Deluxe, jalan hébat dina Samsung Tab 3 tablet.

    1.    Andrés cenahna

      Halo Giovanni, naha anjeun ngagaduhan ST-210 sareng Android 4.1.2? Abdi Andres ti Argentina. Hatur nuhun!

  9.   Adam cenahna

    wow éta hasil leres hatur nuhun pisan. Salam babaturan.

  10.   Adrian Kurnia cenahna

    Kalayan nexus 7 2012 éta henteu tiasa dianggo 🙁

  11.   Emanuel cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun aplikasi manajemén root Cina?

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Lebetkeun Play Store sareng pasang SuperSu

      1.    Emanuel cenahna

        Hal anu sami kajantenan kuring, saatos muter, kuring masang supersu dina basa kuring, kuring muka, ngapdet binér sareng éta dipasang, saatos kuring bérés sareng sadaya anu kuring lebet kana menu Android, setélan, aplikasi, tingali sadayana, milari Akar cina sareng nganonaktifkeunana. Ti dinya supersu mimiti ngatur akar. Abdi henteu mendakan pilihan anu sanés

  12.   terus terang cenahna

    Éta tiasa dianggo pikeun kuring dina s3 mini kuring tapi teras naon anu kuring lakukeun?
    Sareng mana aplikasi anu cocog pikeun mindahkeun aplikasi kana sél kusabab kuring nyobian hiji sareng éta henteu jalan ..

  13.   Robert cenahna

    Francisco wilujeng wengi
    Kuring ngalereskeun root master sareng saatos kuring aktipkeun, kuring ngaunduh aplikasi anu disebat Font nyaéta ngarobih serat antar muka, anu kajantenan éta lg g2 reboot nyalira sareng nalika mimiti masihan screenshot sareng pesen: wilujeng sumping pikeun mupus: deui-deui sareng peryogi satengah jam. Kuring mareumanana sareng éta bakal balik sareng teras pesen anu sami teras muncul.
    Kuring béjakeun yén kuring hariwang patarosan kuring nyaéta: Rusak sistem operasi anjeun? leungit garansi? Kumaha kuring hirup deui? PUNTEN BANTOSAN ABDI.

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Milarian androidsis kanggo postingan pikeun flash umn firmware asli dina modeu offline sareng anjeun bakal nga-hirupkeun deui.
      https://www.androidsis.com/lg-g2-como-instalar-el-recovery-modificado-en-android-4-4-2-kit-kat/

  14.   yomar cenahna

    Kuring tumaros dina samsung galaxy mega kuring sakuduna mah akar na sareng pangguna super Cina kaluar tapi kuring ngaunduh root checker sareng éta nyarios yén kuring henteu root. Hiji-hijina cara kuring nyabut akar Cina nyaéta ngaunduh rom resmi kuring sareng kedip-kedip ku odin dina istilah sanés éta henteu dianggo pikeun samsung samsung galaxy mega 6.3 att kuring

  15.   Mauricio cenahna

    Naha éta tiasa unrooted ku parangkat lunak anu sami?

  16.   mario cenahna

    Nexus 5. Android 4.4.2. Éta henteu jalan

  17.   Luri olete cenahna

    Sarua di dieu, Nexus 5. Android 4.4.2. Éta henteu jalan

  18.   Adolfo quevedo cenahna

    Upami éta dianggo pikeun kuring dina lg g2 d805 ti Claro Colombia sareng kuring parantos ngahapus aplikasi anu tos dimuat anu ngan ukur nyéépkeun rohangan. Hatur nuhun Francisco pikeun tutorial ieu kuring parantos nyobian kalayan cara anu sanés tanpa hasil

  19.   Dahaka Dunkelheit cenahna

    Éta damel dina tablet noblex t7014 pabrikan Argentina anu henteu sanés mangrupikeun tablet Cina hisense sero 7 lite anu nyamar ... rooting saderhana, sareng teu kedah di-restart tablet ... Anu nyarios yén aranjeunna diturunkeun root checker sareng kuring némbak aranjeunna yén henteu. Aranjeunna akar, aranjeunna pasti janten kacau kusabab manajer root Cina, pastina nalika kuring naroskeun naha aranjeunna hoyong ngijinkeun aksés root kana checker root sabab henteu ngartos basa Cina aranjeunna maénkeun nanaon sareng ngahalangan aplikasi pikeun aksés root chke, pituduh ku warna nalika lebet aplikasi manajemén Cina, upami huruf Cina warna beureum, aplikasi na henteu ngagaduhan ijin root, janten kuring nyarankeun undeuran Supersu pas aranjeunna parantos ngakar, janten Ati-ati, aplikasi Cina ogé bakal ngingetkeun anjeun yén Supersu hoyong aksés root, tingali ogé dimana némpél pikeun masihan ijin, teras mareuman aplikasi Cina tina setélan aplikasi sareng meungpeuk ijinna nganggo supersu upami anjeun tiasa gaduh sadayana mesen .., sareng kanggo cinta di Entong diunduh fon, anjeun kedah pastikeun pisan yén ROM ngadukung aranjeunna upami hal anu sami henteu bakal kajadian ka anjeun salaku pangguna lg ... Nuhun pikeun hiji-hijina cara anu dianggo pikeun kuring

    1.    gise cenahna

      ok nuturkeun léngkah francisco sareng déwan-déwan anjeun kuring bakal ngalaksanakeun éta ka tablet kumargi kuring ngagaduhan anu sami, kuring ngan ukur hoyong terang upami parobihan anu diuntungkeun ku anjeun, upami anjeun tiasa ngaunduh langkung seueur aplikasi, naha anjeun tiasa mindahkeun kana kartu? Hatur nuhun pisan!!

  20.   Allan cenahna

    Kumaha kuring unroot?

  21.   loba cenahna

    Di Motorola, moto g di tungtung ngan ukur kaluar tombol ungu. Sareng henteu akar na

  22.   Álvaro cenahna

    Teu dianggo pikeun kuring dina xperia z kuring kéngingkeun tombol ungu ??????

  23.   Carmelo cenahna

    Éta parantos dianggo pikeun kuring dina: i-joi (i-Call 350); ngan nalika masang Super Su pikeun ngapdet binér, éta masihan kuring = herror. Di sisi anu sanésna ... nalika masang Root Checker Basic… .SI éta nyebatkeun kuring tina «Selamat Perangkat ini memiliki root acces» ¿¿¿¿¿

  24.   tungtung cenahna

    Dina NoTE II henteu hasil éta nyatakeun kasalahan dina kaamanan anyar Saumsung sareng tombol ungu nembongan anu terang naon anu disebatkeun hehehe

  25.   kembang bakung cenahna

    Saatos nyobian sababaraha cara akhirna dianggo pisan dina kacang lég Lg 7 anu diénggalan, hatur nuhun Francisco.

  26.   viruschip cenahna

    abdi gaduh asus memo pad fhd 10,1 kalayan adroid 4.3 sareng henteu ngalakukeun nanaon pisan atanapi root atanapi ngalakukeun léngkahna tapi henteu root

  27.   Ramses Garcia cenahna

    Éta hasil pikeun kuring, gampang gancang sareng saderhana !! Abdi biasana henteu mairan! Kuring ngajaga anu hadé atanapi anu goréng! tapi waktos ieu kuring hoyong bagikeun yén upami éta tiasa dianggo dina LG pro Lite kuring sareng pikeun anu masihan koméntar naon anu warna ungu, pikeun kuring éta anu di kénca kuring beureum sareng anu di belah katuhu kuring ungu = ungu !! hahaha naon kasimpulan na nasib alus!

  28.   Alexander De La Asuncion cenahna

    Kuring nembé rooted tab galaksi GT-P3113 sareng tétéla hébat, kuring moal pormat atanapi mupus nanaon. Nuhun !!!!!

  29.   john cenahna

    Éta henteu dianggo pikeun kuring dina s4 mini kuring

  30.   Maty cenahna

    Kuring unduh, abdi ngalaksanakeun sagala léngkah kalayan leres tapi dua warna ungu sareng beureum henteu némbongan. Ngan ukur ungu sareng teu aya kamajuan salajengna. Aya anu ngabantosan abdi?

  31.   Carlos cenahna

    Dina pilihan pamungkas kuring ngan ukur kéngingkeun tombol ungu ageung sanés beureum sareng ungu anu nembongan dina néwak.
    Telepon abdi mangrupikeun kamonésan galaksi Samsung sareng teu sanés anu sanés kuring henteu tiasa akar upami anjeun tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan

  32.   Koswara cenahna

    Sae pisan di daytona kuring tapi kuring mupus ap

  33.   Susi cenahna

    naha tiasa dianggo dina samsung s4 mini ??

  34.   Santiago cenahna

    Anjeunna sapuluh !! Hiji-hijina hal anu kuring henteu terang nyaéta kumaha mareuman aplikasi pikeun nganggo supersu. Kuring gaduh android 4.1.1 sareng éta henteu masihan kuring pilihan pikeun nganonaktifkeun. Upami anjeun tiasa ngabantosan kuring, éta bakal saé.

    1.    Juanjo cenahna

      Sasaurang anu ngagaduhan i-call 350 peryogi salinan sadaya file dina folder APP persis pikeun mendakanana, anjeun kedah lebet mémori internal sélulér sareng jalur SISTEM / APP nyaéta kuring ngahapus sababaraha file sareng kuring henteu émut mana anu kuring pupus sareng éta méré kuring seueur kasalahan, punten aya anu ngadamel salinan folder anjeun, email abdi pjuanjo_1@hotmail.com

      Salam tur nuhun

  35.   Fran cenahna

    Bantosan masangkeunana mah kuring ngerjakeun tapi tungtungna na éta henteu nembongkeun langkung ti tombol ungu sanés anu beureum sareng ti dinya éta henteu kajantenan ..

  36.   Santiago Marcos Soria Preiti cenahna

    Tungtungna kuring uninstall master na super ngajalankeun pikeun sapuluh. Root checker ngawartosan yén éta parantos diakar. Kuring unduh greenifie anu nempatkeun aplikasi dina hibernasi sareng ayeuna alcatel kuring dina idola touch tiasa lancar pisan. Hatur nuhun pisan. Éta henteu ngadorong kuring pikeun akar. Catet yén Francisco ngingetkeun yén henteu sadaya telepon sélulér dina sistem ieu. Salam ti Argentina.

  37.   Mohamed cenahna

    naha cocog pikeun sony sp kuring?

  38.   Alexander cenahna

    Aplikasi na ngalayanan kuring sampurna, kuring gaduh Samsung S4 sareng patarosan kuring nyaéta, saatos rooting telepon, naha kuring tiasa uninstall aplikasi na?

  39.   ozuki cenahna

    Kuring rooted xperia L na éta hebat pisan… .tapi dina mini galaxy s3 ngan ukur aya tombol ungu ... .. naon anu salajengna?…

  40.   Pablo cenahna

    Kuring gaduh moto g kuring masangna, kuring nuturkeun léngkahna sareng tombol ungu nembongan, kuring mencét éta sareng katingalina huruf Cina tapi éta maca sdcard sareng root .. Sareng kuring nganggo pamariksaan akar sareng éta ngawartosan yén kuring sanés root . sapertos abdi?

  41.   Andrés cenahna

    Abdi henteu tiasa ngapdet alat Samsung galaxy s III mini kumaha kuring tiasa uninstall program ieu hatur nuhun

  42.   Carlo Coello cenahna

    XPERIA Z Ultra, kuring nuturkeun léngkahna sareng tungtungna mah ngan ukur ningali tombol ungu, sanés tombol ungu sareng beureum, kuring mariksa naha éta root na henteu jalan. Naha aya anu terang ngeunaan alternatip?

    1.    Daniel cenahna

      nalika anjeun pangguna root anjeun moal tiasa ngamutahirkeun mangrupikeun salah sahiji karugian anjeun ngan ukur tiasa ngapdet sacara manual ku cara ngaunduh sareng nganggo pc

  43.   leandro cenahna

    Halo éta tiasa dianggo sareng saku galaksi ditambah 4.0.4

  44.   g cenahna

    Halo, kuring ningali yén hal anu sami kajadian ka seueur sapertos dina léngkah pamungkas, ngan ukur tombol tunggal ungu nembongan yén nalika dipencet henteu nanaon ... ... sareng root henteu jalan ... aya solusi? Abdi gaduh kawéntar galaksi. Hatur nuhun pisan.

  45.   adolf cenahna

    Kumaha carana akar galaxy s4 mini sareng android 4.2

  46.   Ruben cenahna

    Hatur nuhun pisan parantos sampurna pikeun kuring dina alcatel one touch m, pop (520),

    Kuring parantos nyobian kalayan cara anu sanés sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, tapi anjeun damel sampurna pikeun kuring 😀

  47.   Pablo cenahna

    Halo babaturan, ieu saé

  48.   Jun cenahna

    naa dina s4mini éta henteu masihan, dina tungtungna aya 2 tombol

  49.   yeuh cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina Ace Galaksi kuring, tungtungna mah ngan ukur kéngingkeun tombol ungu panjang

  50.   ramie cenahna

    éta sadayana bohong

    1.    Santiago Marcos Soria Preiti cenahna

      Kuring tiasa mastikeun yén kuring henteu, kumargi kuring tumaros dina alcatel kuring. Kuring parios sareng kuring nganggo aplikasi anu meryogikeun superuser.

  51.   Armando cenahna

    Hei sobat, naha dianggo pikeun lg l9 sareng android 4.0?

  52.   clau cenahna

    Program kuring pikeun ngaleungitkeun sareng mindahkeun aplikasi sd sareng éta nyungkeun kuring rott nalika ngalakukeun langkah demi langkah éta tiasa dianggo saé pisan sareng ayeuna kuring tiasa nyabut aplikasi operator sélulér tina xperia kuring katingalina

  53.   Jorge cenahna

    hey, kuring masang superus anu sanés sareng anu aplikasi masihan kuring henteu ngantep kuring nganggo .. naon anu kuring tiasa lakukeun?

  54.   Billy cenahna

    Kuring ngalakukeun sagala rupa anu anjeun lebetkeun sareng kuring hoyong parios naha kuring parantos gaduh alat sareng akar Checker tapi éta nyatakeun "Hapunten" Alat ieu henteu ngagaduhan aksés kana jalur anu ditangtoskeun
    Dupi anjeun ngawartosan naon anu kedah dilakukeun?
    Kuring gaduh tablet acer iconia B1-A71 versi 4.2.1
    Abdi ngahargaan pisan.

  55.   Izés cenahna

    Batur parantos nyobian dina xperia m (c1904) ... Abdi hoyong terang naha éta tiasa dianggo dina modél éta

    Kuring gaduh modél éta tapi kuring henteu wani akar

    1.    Izés cenahna

      patarosan sanés naha éta diunduh dina format EXE?

  56.   malaikat cenahna

    Kuring damel dina saku galaksi Samsung neo nuhun akhirna abdi root hatur nuhun bro
    Catetan henteu dianggo pikeun Samsung galaxy fame atanapi x phería cobian deui sareng dulur-dulur kuring sareng teu nanaon

  57.   brian cenahna

    Halo ... nami abdi Brian ... Abdi hoyong nyungkeun bantosan anjeun ... masalahna nyaéta kuring ngalaman masalah sareng aplikasi ieu sareng éta nalika masangna, sanés ngan ukur henteu akar root s4 kuring, tapi sakali kuring masang na nalika kuring sadar yén éta henteu jalan kuring hoyong uninstall tapi kuring henteu tiasa ngalakukeun éta ... Abdi hoyong naros anjeun naha kuring henteu tiasa ngalakukeun ieu sareng kumaha kuring tiasa uninstall tina alat kuring ... punten miharep anjeun tiasa ngabantosan abdi ..!

  58.   brian cenahna

    Halo ... nami abdi Brian ... Abdi hoyong nyungkeun bantosan anjeun ... masalahna nyaéta kuring ngalaman masalah sareng aplikasi ieu sareng éta nalika masang éta henteu ngan ukur henteu akar s4 tapi sakali kuring dipasang na nalika kuring sadar yén éta henteu jalan kuring hoyong uninstall tapi teu tiasa ngalakukeun éta ... Abdi hoyong naros anjeun naha kuring henteu tiasa ngalakukeun ieu sareng kumaha kuring tiasa uninstall tina alat kuring ... punten dipiharep anjeun tiasa ngabantosan abdi ..!

  59.   min cenahna

    Kalayan Alcatel One touch 918-D kuring kéngingkeun palang ungu panjang, tapi teu aya anu beureum sareng teu aya anu sanés. Abdi pasihkeun sareng teu nanaon. Kuring kéngingkeun sababaraha serat nalika mencét. Goréng teuing, kuring bakal nyobian cara anu sanés

    1.    Santiago Marcos Soria Preiti cenahna

      Rékam aq upami anjeun henteu android 4 saterasna, aplikasi ieu moal jalan dina alcatel anjeun.

  60.   florentine obando cenahna

    Dina halaman naon kuring tiasa ngaunduh

  61.   Esteban cenahna

    >. <henteu tiasa dianggo dina HTC VIVID ngan ukur pormat sél na

  62.   Nahili cenahna

    LUCU! Rébuan Hatur Nuhun!

  63.   malaikat cenahna

    Dina lg L7x kuring éta henteu hasil, ngan ukur tombol ungu anu kaluar sareng henteu akar

  64.   Juragan Whipala cenahna

    che francisco henteu jalan ... abdi tumaros sadayana ... masang program ... sadayana nuturkeun numutkeun pitunjuk dugi ka réngsé. tapi root checker ngawartosan yén kuring sanés root
    sareng supersu henteu nembongan ka kuring oge. abdi gaduh galaksi s3.
    Pelukan

    Nando
    Laskar Pelangi

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Milarian Androidsis "Kumaha cara akar Samsung Galaxy S3" yén anjeun gaduh tutorial khusus pikeun kéngingkeun Akar.

      Salam sobat.

      https://www.androidsis.com/samsung-galaxy-s3-como-hacer-root-en-android-4-3/

      https://www.androidsis.com/como-rootear-el-samsung-galaxy-s3/

  65.   iorelk cenahna

    gaduh virust file apk dsd pc m ngahalangan antipirus

  66.   Unduh APK gratis cenahna

    Nuhun corduroy, anjeun parantos ngabantosan pisan ku rotasi ieu.

  67.   Carlos Lopez cenahna

    Kuring gaduh nova kuring henteu terang naha anjeun tiasa akar

  68.   reggi cenahna

    Dianggo dina lenovo s960t

  69.   Juvenal Tarqui cenahna

    Upami Super Su nyarios yén éta henteu diakar, éta kusabab éta henteu. Aya dua jinis root hiji mangrupikeun pangguna root sareng anu sanés mangrupikeun pangguna novice ...

  70.   m cenahna

    nalika mareumanana teras kaluar tina akar

  71.   arkon cenahna

    Abdi tiasa unroot

  72.   Noel cenahna

    Naha éta tiasa dina motorola d1?

  73.   danieldgtldaniel cenahna

    anu Xperia Go mustahil pikeun Akar Kuring parantos nyobian sadayana 🙁

  74.   Enrique cenahna

    Kuring nganggo samsumg s3 internasional (i9300) sareng kuring henteu nyepeng éta, kuring ngan ukur kénging bar ungu sareng teu aya anu kaluar, anggo robot checke sareng éta nyarios yén éta henteu diakar sakumaha kuring

  75.   Jose cenahna

    Naha anjeun tiasa ngajawab anu ngan ukur nampi tombol ungu di tungtungna? HATUR NUHUN

    Sababaraha parantos naroskeun ka anjeun sareng anjeun teu acan ngajawab saha waé ngeunaan masalah éta.

  76.   Fransiskus Ruiz cenahna

    Tangtosna kuring tiasa ngajawab, éta saderhana éta aplikasi henteu cocog sareng terminal ieu.

    Salam babaturan kuring.

  77.   sthefy89 cenahna

    Punten kanggo sél kuring sareng Samsung Galaxy Mega GT-I9152 sareng aplikasi ieu henteu dianggo pikeun kuring, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun akar sél kuring ... hal anu sanés upami aya anu terang kumaha ngarobihna janten 4G, punten bantosan kuring .

  78.   rapih cenahna

    Ieu henteu tiasa dianggo pikeun kuring, sél kuring versi android 4.3 sareng ngan aya hiji tombol ungu sadayana dina basa Cina kalayan kecap root di tengahna, aya cara séjén pikeun ngalakukeunana tanpa framaroot sareng tanpa nganggo pc?

  79.   mario cenahna

    naha éta dianggo pikeun M4?

  80.   Pablo lopez cenahna

    Mario Abdi gaduh M4TEL ss1090 sareng éta dianggo saé pikeun kuring

  81.   Fransiskus Javier cenahna

    Sareng kanggo Samsung galaxy s three mini

  82.   libistik cenahna

    anjeun tiasa akar gova jeruk?

  83.   josimar garcia cenahna

    Kuring gaduh mérek telepon sélulér, kumaha éta tiasa diakar sareng kuring nyobian sareng sababaraha program tapi teu aya anu kajadian

  84.   Jorge Monsvais cenahna

    Kumaha upami, kuring hoyong terang upami anjeun tiasa ngasongkeun motorola X modél XT1058, kuring bakal ngahargaan lamun anjeun tiasa ngajawab kuring, kumargi kuring masih henteu ngadorong akarna, kumargi éta nyandak akar pikeun milarian sababaraha file anu kuring teu dihaja dihapus, saatos ieu anjeun tiasa unroot?

    Hatur nuhun pisan sateuacana !!

    Salam !!

  85.   ferinxon cenahna

    MY pantech Discover henteu hoyong ngahurungkeun wifi saatos malikkeun cadangan sareng Wifi password Recovery ... kumaha kuring masang OS deui tina root?

  86.   hijiac cenahna

    Kumaha balik deui kana kaayaan pabrik sareng root master hatur nuhun

  87.   mickey cenahna

    Hai: kumaha kuring tiasa nyabut apk Cina sareng ngagentoskeun sareng SuperSu? Sacara standar idin aya dina basa Cina. Sareng kuring henteu ngartos dimana kuring kedah nyirian. Abdi peryogi jawaban anu ngadesek punten.

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Pas anjeun ngaunduh SuperSu atanapi SuperUser ti Play Store, éta bakal naroskeun ka anjeun upami anjeun hoyong uninstall Cina.

      Salam.

  88.   mickey cenahna

    Halo: Kuring gaduh mini Galaxy SIII sareng éta saé, rooting tanpa masalah tapi nalika kuring hoyong nganggo superSU éta henteu ngantep kuring, kusabab aplikasi Cina sacara standar henteu ngijinkeun kuring. Abdi peryogi jawaban anu ngadesek punten. Oh ... sareng pikeun anu gaduh sapédah RARZ D1 root na tanpa masalah sareng framaroot.

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Pilihan séjén anu anjeun gaduhkeun nyaéta ngalebetkeun jalur / data / aplikasi atanapi / Sistem / aplikasi sareng milari APK aplikasi Akar Cina, nyaéta, SuperUser Cina sareng mupus ku file explorer Root. Teras Anjeun balikan deui sareng pasang Superuser atanapi SuperSu sareng éta waé.

      Salam sobat.

      1.    Gambar placeholder Pablo Alvarez cenahna

        Kumaha upami rerencangan, kuring ngan ukur ningali layar ungu sareng kuring mariksa sareng root checker upami kuring root sareng nyatakeun henteu, naon anu kuring lakukeun? Abdi gaduh IBS mini

  89.   hikari cenahna

    Hai abdi gaduh Sony L sareng Abdi hoyong akar. Upami kuring nganggo aplikasi anu anjeun pasihkeun ... naha henteu kunanaon? Kusabab kuring henteu hoyong ngaco telepon abdi. Nuhun salam

  90.   christian507 cenahna

    Kuring henteu muka aplikasi galaxy note 2 i317m bel sareng kalayan famroot kuring ngan ukur meunang gandalf

  91.   maksimal cenahna

    Wilujeng siang, hayu atuh urang carioskeun naon anu kajantenan kuring ngalaman program ieu ku lg g2 kalayan kit kat 4.4.2, sareng upami kuring parantos terang yén kuring henteu kedah nyobian, kuring masang sareng root, kuring nyobian program anu diperyogikeun root ch2 atanapi anu sami, pikeun ngarobih nilai dina gim, sareng éta jalan, nalika kuring ngabalikan deui telepon, éta henteu jalan deui, kuring dipasang deui, éta ngawartosan yén root checker mangrupikeun root, atanapi anu sanés nya éta anu disebatna, kuring masang super su sareng éta henteu dianggo deui pikeun kuring, kuring ngaleupaskeun sadayana sareng deui kuring masang Cina, deui kuring mangrupikeun akar, kuring buru-buru masang naon anu kuring peryogikeun, program pikeun nyalin sareng nyimpen sadayana wi kuring kecap akses fi (ngan ukur root) sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring, tapi éta ngan ukur lumpat kosong, didieu sadayana kacau, program naros kuring pikeun ngabalikan deui wifi, sateuacan nalika kuring root 4.2 éta henteu naros ka kuring tapi kuring masihan ok , ti waktos éta kuring tetep wi fi dina palang, siga anu hoyong hurung, tapi henteu leres-leres hurung pernah, sapertos nalika urang mareumanana sareng di jalan, tapi di tengah jalan. Kuring reboot telepon, éta masih sami. Kuring henteu ngagaduhan pilihan yén reset hese, kuring kaleungitan sadayana, sareng reuwas, éta masih sami saatos hard reset, didinya kuring hariwang saprak kuring ngareset 2 kali sareng teu nanaon, kuring ampir balik kana jasa téhnis, tapi dina tamat sareng salaku pilihan terakhir kuring nyobian ti pc Ku pc suite masang deui kit kat 442, éta moal ngantep kuring, dugi ka kuring ningali pilihan pikeun ngalereskeun pembaruan anu goréng (éta disebat hal anu mirip sareng pilihan anu kuring henteu émut persis) Kuring tumaros sareng nyandak salami nalika kuring ngapdet kana kit 442, kuring réngsé kuring ngalakukeun reset anu sesah anu sanés sareng éta parantos dibereskeun.
    Kuring béjakeun lamun batur ngalaman masalah anu sami, sareng patarosan kuring pikeun jenius Fransisco nyaéta anjeun mikir yén éta tiasa kajantenan, éta bakal janten akar anu goréng atanapi éta program kata sandi, sareng naha hard reset ku sorangan henteu ngalereskeun sareng kedah masang deui kk442 kanggo ngalereskeunana? Hatur nuhun pikeun maca sareng salam ti Argentina ka Fransisco sareng sadayana.

  92.   Emmanuel cenahna

    Kumaha cara kuring nganyahokeunana mangga?

  93.   Andy Moreno cenahna

    Hebat. Nuhun, sadayana tétéla alus pisan.

  94.   José cenahna

    Naha anjeun terang naha éta tiasa dianggo sareng Primux Zeta?

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      hal anu pangsaéna nyaéta anjeun nyobaan sareng ngawartosan kami.
      Salam babaturan kuring.

  95.   Antonia Betlehem cenahna

    Naha éta dianggo pikeun lg l3 kuring? 🙂

  96.   Gonzalo cenahna

    Kumaha kuring unroot samsung galaxy s4-mini gt-19190 jelly bean 4.2.2?

  97.   Kamenizer cenahna

    Kuring henteu terang naon anu bakal kajantenan, sababaraha dinten ka pengker program damel pikeun kuring sakumaha anu dituduhkeun dina tangkapan layar, sareng pamariksa root negeskeun yén kuring parantos aya akar, tapi ayeuna kuring sadar yén kuring henteu aya deui akar, kuring nyobian nganggo aplikasi na deui, sareng sabaraha Kanggo seueur, kuring ngan ukur ningali tombol ungu ageung, salian ti éta upami kuring diklik, kuring nampi pesen yén éta moal tiasa nyambung ka Abdi henteu terang dimana. Éta saé nalika éta lumangsung.

  98.   Jorge Karang cenahna

    Diuji dina QBEX QBA769, damel leres. Ramah pisan.

  99.   rodrigo satria cenahna

    Kuring ningali jandela sakedik nganggo tombol ungu tunggal sareng nyatakeun root sapertos 4 kali, naon hartosna na?

  100.   Siegfried cenahna

    Suksés diuji dina Bogo QC yén Framaroot gagal; Kuring kéngingkeun dua ikon, hiji maos Akar, anu ieu kuring "beku" sareng Titaniun sareng sigana pesen SU ​​henteu aya deui dina basa Cina. Ikon anu sanés tiasa dibekukan atanapi dicabut atanapi naha anjeun kedah neraskeun akar?

  101.   anjeunna andres cenahna

    Jigana tulisan ieu parantos aya sababaraha waktos, tapi henteu nganyenyeri, naroskeun
    Kuring gaduh xperia t2 ultra sareng kagungan JB, tapi kuring dianyarkeun janten Kitkat 4.4.3.
    Naha anjeun tiasa root sareng apk ieu?

  102.   Edward cenahna

    nona kuring kéngingkeun tombol ungu, aya aplikasi sanés pikeun akar hpc abdi

  103.   Alexis cenahna

    Sareng upami kuring gaduh Android 4.4 🙁

  104.   Elias hernandez cenahna

    Halo, kuring miharep sareng anjeun ngajawab kuring gancang pikeun seueur, éta damel di mini s3 tapi kuring ngan ukur kéngingkeun tombol ungu sanés anu beureum, android abdi anu nyatakeun éta kompatibel tapi pikeun sababaraha alesan éta henteu jalan sareng Kuring henteu kantos ngakar sél pikeun henteu nampi éta, naon sababna?

  105.   Manrique nerio cenahna

    Halo Francisco Ruiz la Verdad Viejo, tutorial anjeun ngabantosan kuring pisan !! Hatur nuhun pisan kuring ngagaduhan masalah file build.prop sareng éta henteu ngijinkeun kana akar tapi hatur nuhun kana tutorial anjeun root na parantos beres sareng kuring tiasa ngabenerkeun file anu lepat sateuacan Hatur nuhun sepuh jaga sareng berkah!

  106.   Samuel cenahna

    vérsi telepon abdi nyaéta 4.4.2

    Naha éta bakalan akar?

  107.   Yveth cenahna

    Halo, abdi parantos ngagaduhan sadaya léngkah, bahkan tombol ungu, tapi nalika kuring nyobian nganggo aplikasi tangkepan layar katingalina henteu nganggo akar, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  108.   Edwin lopez cenahna

    Punten naha anjeun tiasa ngapdet deui kanggo alcatel D1 aranjeunna bakal ngabantosan kuring pisan kumargi ayeuna kuring henteu mendakan naon-naon pikeun ngabasmi éta

  109.   MossenLluch cenahna

    Sakali SuperSu dipasang éta ngawartosan yén kuring kedah ngamutahirkeun binér, tapi éta parantos parantos satengah jam. Naon anu kedah abdi lakukeun?

  110.   saha waé anu peryogi waleran cenahna

    Naha tombol ungu panjang muncul sareng sanés tombol beureum?
    Milik abdi huawei a
    Vérsi Android 4.3

  111.   Jesus Mendez Ledezma cenahna

    Tombol ungu kusabab alat anjeun henteu cocog….

  112.   tanda cenahna

    Kuring gaduh ponsel Cina ku android 4.1 sareng aplikasi na jalan sampurna, tulisan anu saé pisan.

  113.   Yesus Manuel cenahna

    Halo: Kuring gaduh tablet (leres putri abdi), anu ngan ukur kecap "ANDROID" anu nembongan. upami ditingalkeun, sapertos kitu dugi ka batréna béak. Aya naon.
    Upami aya anu ngajawab kuring, kuring bakal pisan ngahaturkeun nuhun

  114.   Sander cenahna

    Halo urang, kuring kéngingkeun tombol ungu ageung éta sareng ponsel kuring mangrupikeun SGS3 tina Android jelly bean 4.3 Maksad abdi janten vérsi anu cocog numutkeun program janten upami aya anu terang solusi na atanapi mendakan hal-hal di ditu, wartosan kuring gmail abdi anjeun éta kuring bakal lirén di dieu ^^ borjalb98@gmail.com

  115.   12085151mlili + cenahna

    halo, naha anjeun terang kumaha mindahkeun aplikasi ka sd 32gb tanpa peryogi root? Kuring parantos nyobian rébuan aplikasi tapi éta henteu jalan. Sareng upami éta kedah janten root saatosna, kumaha kuring mindahkeun aplikasi kana sd? hatur nuhun

  116.   mario cenahna

    anjeun tiasa akar lg g3 tangtosna kalayan aplikasi ieu

  117.   SMP abraham cenahna

    Dina s4 kuring henteu jalan kuring kéngingkeun tombol ungu tunggal anu ngabantosan

  118.   Emilio cenahna

    Hai Francisco, abdi henteu mendakan robot naon anu dianggo pikeun kuring nganggo fnac 10 tablet 🙁 ¿¿¿
    Naha anjeun terang naon waé anu tiasa ngabantosan kuring? Hatur nuhun.

  119.   Éléét cenahna

    Hai, naha aya anu terang upami Ucing B15 tiasa diakar ku metode ieu? Abdi henteu tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan terminal ieu dina internét sareng éta dieusian ku seueur aplikasi anu ngan ukur ngan ukur rohangan.

  120.   poe cenahna

    Éta bakal cocog sareng cél EXPERIA ZL C6502 kuring.

    1.    Fransiskus Ruiz cenahna

      Coba éta sareng bejakeun ka kami.

      Salam sobat.

  121.   Mike cenahna

    Hayu urang nyarios Sakali sampurna dialihkeun, .. tapi kumaha upami engké kuring hoyong reboot telepon abdi ka modeu pabrik, naha mungkin? naha éta bakal terus diteruskeun atanapi naha konfigurasi éta ngaleungit

    Surak

    1.    Siegfried cenahna

      Upami anjeun ngareset, ngareset tetep; kawas anyar, anjeun bakal kedah akar deui.

  122.   Esteban cenahna

    Halo sobat, kuring gaduh tren galaksi lite GT S7390L, kuring ngan ukur ngalaksanakeun prosés sareng teu hasil, saur kuring, léngkah pamungkas henteu kaluar sapertos anu di luhur, vérsi android nyaéta 4.1.2, sareng di akhirna kuring kéngingkeun layar anu sanés nganggo tombol Hiji ungu sareng henteu masang supersu atanapi anu sami, punten ngabantosan, hatur nuhun: P.

  123.   DT cenahna

    Hai Francisco patarosan kuring ieu nyaéta kieu kuring gaduh LG 7X sareng android 4.4..2 naha éta tiasa diakar?

  124.   juan sebastian gaviria cenahna

    Naha béntang samsung galaxi kuring GT-S5282 tiasa di-root?
    Gracias

  125.   Yesus c cenahna

    Éta cocog sareng motorola moto e kalayan vérsi Android 4.4.4 Kuring ngantosan waleran anjeun

  126.   johan sebastian cenahna

    Mah kawas éta

  127.   Álvaro cenahna

    Ungu beureum atanapi ungu

  128.   Pablo cenahna

    Samsun S3, kuring nuturkeun léngkahna sareng tungtungna mah ngan ukur ningali tombol ungu, sanés tombol ungu sareng beureum, kuring mariksa naha éta root na henteu jalan. sababaraha pitulung?

  129.   Camilo cenahna

    Kuring rutin nganggo root master sareng nalika ngahurungkeun hurup Cina nembongan

  130.   yesus garcia cenahna

    Kuring parantos nyobian 5 kali dina s3 mini kuring sareng nalika kuring bérés jandéla sanésna nembongan sareng henteu dihapus, kuring nutup root master sareng lebet root checker sareng éta nyarios yén éta henteu diakar

  131.   Ivan cenahna

    Naon anu kuring lakukeun pikeun akar S Galaxy Young

  132.   setau cenahna

    Wilujeng énjing, tablet Samsung galaxy tab-2 10.1 root tanpa masalah. Android 4.2.2 Hatur nuhun pisan

  133.   manu cenahna

    Tautan pikeun ngaunduh root master nyaéta bubu pati

  134.   Luis Sergio cenahna

    Naha éta dianggo dina samsung galaxy s4 mini 4.4.2 kuring?

  135.   Christian perez perera cenahna

    Dina root master link scam murni
    Éta masang panguat telepon pikeun anjeun sareng teu aya irung pikeun nyoplokkeun.
    Hatur nuhun man, hatur nuhun pisan….

  136.   carlosparrales cenahna

    Kumaha akar tablet SuperSonic SC-91JB

  137.   PAKASAN08 cenahna

    Halo, abdi parantos nyobian rotmaster sareng hasilna sami sareng kingrot, henteu aya gunana, abdi parantos diuji dina galaxy s4 sareng android 4.4.2, sareng huawei sareng mui 3.0, sareng éta henteu tiasa dianggo di salah sahiji waé, punten , sateuacan ngadepkeun naon-naon, parios alat mana anu cocog, kuring ngajaga pendapat kuring yén hiji-hijina cara pikeun muterkeun ponsel nyaéta anu tradisional ngalangkungan komputer, naon waé anu aranjeunna nyarios dina koméntar anu seueur sareng rupi halaman internét sareng forum, kuring teu tiasa pernah muterkeun ponsel kalayan apk anu dipasang dina alat, éta parantos ngalangkungan pc, sareng anu ngagaduhan anu nyarioskeun kumaha anjeunna parantos ngalaksanakeunna sareng di mana mobile, modél sareng versi android, Kuring miharep pikeun solusi, abdi henteu acan hasil ...

  138.   ecaste cenahna

    sélulér kuring mangrupikeun alps s850c sareng teu aya jalan pikeun akar Kuring parantos nyobian sadaya padika anu aya sareng nanaon —- BANTUAN!

  139.   Jose Antonio cenahna

    Kumaha carana muterkeun tablet

  140.   Maria Eugenia Hernandez cenahna

    Gawe sareng alcatel kuring hiji touch 4033A

  141.   Alan Alonso cenahna

    Naha éta pikeun LTE S3?

  142.   Malaikat Perez cenahna

    ka ROPA08, dina funker s454 sareng dina tablet bravus 950, samnsumg s2, yén anjeun moal tiasa atanapi terang sanés hartosna anu sanés henteu, kuring henteu gaduh ideu ngeunaan élmu komputer, telepon sareng kuring parantos ngahontal seueur hal, nyaéta anjeun ulah anjeun tiasa éta panginten anjeun henteu ngalakukeun éta kalayan saé, di luhur kuring parantos maca anu teu tiasa ngabédakeun antara beureum sareng ungu ... dokter mata mangrupikeun pilihan.
    Kuring gaduh Samsung S2 sareng Loolypop 5.1.1. Éta siga shot, batréna mah rata-rata antara 16 sareng 22 jam rata-rata, janten éndah.
    Sareng sadaya hatur nuhun ka jalma-jalma ieu anu damel pikeun jalma-jalma teu resep sapertos kuring anu ngamangpaatkeun karyana.
    Nuhun ka anu masak, jalma dagang GRATIS.

  143.   Edison J. Romo R. cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo, layar pamungkas Root Master henteu némbongan sareng layar sanésna némbongan dina Samsung Galaxy S4 I9500 kuring.

  144.   Rodrigo cenahna

    Halo sobat, tinggalkeun aplikasi anu dipasang sareng mupus na ngaleungitkeun akarna, naha anjeun terang kumaha kuring tiasa ngalakukeun ngaleungitkeun éta tanpa ngaleungitkeun akar na? Anu kajadian éta siga super tapi dina basa Cina sareng kuring henteu terang naha éta tiasa dirobih atanapi upami aya versi Inggris bakal langkung saé. Punten bantosan. Éta dianggo pikeun kuring dina xperia s tapi kuring henteu hoyong aplikasi éta sareng kuring henteu terang naha aya cara pikeun mupus tanpa mangaruhan akar

  145.   Luiz cenahna

    Abdi henteu ngaunduh aplikasi bangsat

  146.   cabé cenahna

    Hatur nuhun pisan, inpormasi anu saé, kuring tiasa ngasongkeun tablet AIKUM AT792HC kalayan gancang pisan.

  147.   Crisgame: 3 cenahna

    Henteu tiasa akar samsung galaxy tab 3 (smt210) abdi android 4.4.2.
    Aplikasi naon anu tiasa kuring anggo ???
    Punten kuring peryogi pikeun meretas game sareng upami anjeun ogé ngabantosan kuring ngarobih gim ieu nyaéta: AVATAR MUSIK anjeun tiasa ngaunduh ti play store ☺.
    Punten éta dina telepon sélulér kuring anu nganggo hack dipaké tapi henteu aya anu dianggo pikeun kuring? .
    Janten bantosan punten, kuring nyuhungkeun ...?

  148.   Enzo cenahna

    HELLO rerencangan abdi hoyong naros ka anjeun upami anjeun tiasa ngawartosan cara ngadamelna ku SAMSUNG GALAXI TRED LITE

  149.   Agoos Campos cenahna

    Naon ikon Root Master? Kusabab seueur anu nembongan ka kuring
    hatur nuhun

  150.   annie cenahna

    Halo Frank, wilujeng wengi kuring ngan ukur ngarepkeun anjeun tiasa ngabantosan abdi ... salaki kuring maca kuring sadaya pesen kuring sareng watsap tina alat atanapi komputer anu sanés, sadayana nunjukkeun yén anjeunna gaduh akar atanapi naon janten anjeunna ningali kuring kumaha kuring tiasa ngaleungitkeun éta sareng éta Abdi henteu tiasa gaduh deui telepon sélulér kuring punten bantosan kuring ieu hariwang ... hatur nuhun yén anjeun cageur

  151.   san patés cenahna

    ganti hapé teras ngalih

  152.   1234asd56789 cenahna

    moal salah sahiji aplikasi ieu aya gunana! (aranjeunna ngan ukur ngadamel gangguan)

  153.   Daniel cenahna

    hi francisco tingali kuring gaduh samsung galaxy grand prime sm-g531f x punten tiasa anjeun ngabantosan kumaha kuring tiasa root x punten

  154.   Daniel cenahna

    hi francisco tingali kuring gaduh samsung galaxy grand prime sm-g531f x punten tiasa anjeun ngabantosan kumaha kuring tiasa root x punten

  155.   Maryneku cenahna

    Kuring nampi éta pikeun ngaunduh Kuring kedah nyimpen telepon kuring sareng kuring henteu hoyong sareng upami henteu maka éta moal ngantep kuring ngaunduh !!! Naon anu abdi lakukeun?

  156.   manya cenahna

    Teu aya jalan anu kuring tiasa akar Samsung Galaxy Trend 2 Lite.. Kuring parantos nyobian ampir sarébu cara sareng teu nanaon .. upami aya anu nitah kuring ka ditu sareng masihan anjeunna ciuman

  157.   Dayan dataran cenahna

    Salam ..
    Tah waktos ayeuna ieu kuring badé naros bantosan anjeun sabab kuring tiasa akar Samsung S7 tanpa nganggo pc S7 abdi nyaéta Android 7.0 sareng kuring nyobian sababaraha akar tapi kuring henteu tiasa ngabantosan hatur nuhun sateuacanna ...

  158.   Julio Cesar cenahna

    Kuring gaduh huawei Y6 II kalayan adroid 6.0, kuring ogé parantos nyobian sababaraha cara sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén éta kuat pisan pikeun akar

  159.   Alexander coila cenahna

    Halo, lg x max kuring henteu dialihkeun sareng kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta?

  160.   Julian cenahna

    Pikeun p8 lite?