Ketok Ksatria sareng Kastil Gelap mangrupikeun péngkolan RPG retro anu bakal ngagurudag anjeun

RPG Clicker nyaéta hiji genre anu cukup matak pikeun gampangna anu sakuduna maénkeun éta, kusabab otomatis pahlawan sareng tim anu ngiringan anjeunna nyerang gerombolan musuh anu kaluar milarian aranjeunna pikeun maéhan aranjeunna. Jinis kaulinan vidéo diantarana aya sababaraha judul kualitas luhur di Google Play Store sareng anu kami parantos biasa mencét layar sacara animasi pikeun langkung sering némbakan. Ketuk Titans mangrupikeun salah sahiji anu ngaliwat sapanjang garis ieu pikeun ngabentuk video game anu kualitas visual hébat sareng di mana urang ampir tiasa ngantepkeun ramo nalika mencét teu henti-henti dina layar telepon pinter urang.

Ketok Knight sareng The Dark Castle mangrupikeun RPG clicker sanés anu ngagaduhan kualitas anu cekap pikeun janten kaulinan favorit anjeun dina kategori ieu. Grafik Retro, a alus rupa-rupa sahabat Kalayan ngabentuk tim kami sareng sagala jinis bos akhir anu bakal ngajantenkeun hal hésé pisan pikeun urang maju ngalangkungan penjara-penjara anu keuheul. Unsur RPG anu dipiboga nyaéta kakuatan pikeun ngatur baju besi sareng senjata masing-masing anggota kelompok, tingkatkeun karakter anu béda sareng nganggo kaunggulan anu tangtu pikeun tiasa langkung nyerang ka rébuan musuh anu bakal urang tepang ampir Teu aya watesna dungeons Ketok Ksatria jeung The Dark Castle.

Istana poék ngantosan urang

Carita éta nyandak urang ka putri anu tungtungna disalametkeun tina monster, sanaon Royal Escorts mendakan sumber tina kekejian di Kastil Gelap. Janten Raja sacara gancang ngirimkeun ékspédisi pikeun ngéléhkeun monster-monster éta sahingga ngaleungitkeun pasukan jahat sakali sareng sadayana. Ieu tempat urang lebetkeun gim balik ngabentuk tim yén anjeunna dugi ka tugas sareng tiasa ngadominasi monster anu aya di Kastil Gelap.

Ketok satria

Ketok Ksatria sareng Kastil Gelap nyaéta a Clicker 2D RPG runner sajajalan kalayan gaya visual pikeun piksel seni sareng retro. Nalika urang ngaleungitkeun monster sareng mendakan dada anu bakal dibuka ku konci, urang bakal kéngingkeun langkung seueur emas anu ku urang tiasa mekar protagonis sareng muka konci unggal prajurit, tukang sihir sareng kelas anu beragam anu ngagaduhan gim ieu.

Sadaya pakakas masing-masing pahlawan dina grup tiasa ningkat sareng senjata bahkan tiasa didamel ningkatkeun kakuatan satria sahingga nyiapkeun anjeun pikeun konfrontasi paling hese. Ksatria dipirig ku malaikat anu bakal tanggel waler ngabantosan anjeunna dina ngempur sareng nawiskeun pangobatanana salaku tukeran pidéo.

Ngadamel tim anjeun pikeun ngalawan jahat

Ketok Ksatria ngamungkinkeun nalika anjeun maot, anjeun tiasa ngamimitian kaulinan sacara otomatis, janten upami anjeun lirén maénkeun éta, grup anjeun bakal terus bajoang pikeun anjeun. Tangtosna, anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun ningkatkeun kagancangan serangan sareng gerakan ku mencét teras-terasan nganggo ratusan tombol tombol dina layar. Ku pulsa-pulsa éta anjeun bakal kéngingkeun bar amukan pikeun ngeusian sahingga dina sakedap anjeun nyandak langkung seueur kakuatan sareng tiasa ngaleungitkeun langkung seueur musuh dina hiji waktos.

Ketok satria

 

Satria tiasa ditingkatkeun janten meunang baju wesi khusus ku karuksakan sareng pertahanan anjeun bakal ningkat, sajabi ti kamampuan anu sanés. A clicker RPG anu saé anu ngagaduhan kualitas anu saé sareng pangguna dibantosan ku tutorial anu nunjukkeun masing-masing bagian antar muka pikeun ngalengkepan tim anu langkung saé anu tiasa langkung maju.

Anjeun ngagaduhan gratis ti Play Store kalayan micropayments atra.

Kualitas téknis

Ketok satria

Pagelaran na alus teuing sareng elemen masing-masing sapertos grafik, soundtrack atanapi épék serangan aranjeunna sadayana kahontal pisan. A clicker RPG 2D anu saé anu bakal nyandak anjeun sateuacan sababaraha jam maén pikeun ningkatkeun tingkat unggal pamilon dina grup anjeun anu anjeun bakal nyobian ngéléhkeun kakuatan jahat.

Pendapat editor

Ketok Ksatria sareng Kastil Gelap
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
  • 80%

  • Ketok Ksatria sareng Kastil Gelap
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • Gameplay
    Penerbit: 85%
  • Grafis
    Penerbit: 80%
  • Sora
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Naros

  • Grafik retro na
  • Béb pamungkas bos

Kontra

  • Éta aya langkung lingkungan

Unduh App

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   NanospeedGamer cenahna

    Hai, sobat! Kuring ngahubungi anjeun kamari dina sababaraha kasempetan sabab dina salah sahiji pidéo anjeun ngagaduhan tautan anu goréng, kuring masih ngantosan jawaban!

    1.    Manuel Ramirez cenahna

      NanospeedGamer Saé! video naon anu anjeun tingal?