Komunikasi sareng abdi nyaéta Biwenger: sadayana anu anjeun kedah terang

pasihan terang abdi

Taya ragu loba anjeun wawuh jeung Ngaranna Biwenger, sanajan éta anyar. Kusabab pasihan terang abdi, implengan nu geus meunang loba dipikaresep ti masarakat, kaasup pamaké Android, geus diganti Biwenger. Pangatur virtual ieu parantos lami populer sareng parantos nampi seueur peminat. Pamaké bersaing ngalawan pamaké séjén unggal minggu pikeun nyieun tim fantasi virtual. Pamaké earn titik ku cara ieu, nu sarua jeung meunang game. Dina paragraf di handap ieu kami nyarioskeun langkung seueur ngeunaan Comuniame, ayeuna katelah Biwenger.

Seueur pangguna nyiptakeun kontes sorangan Komunikasi sareng abdi, dimana urang manggihan template kalapa kalawan anggaran komponén kawates. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Biwenger, baca tulisan ieu.

Komunikasi janten Biwenger

Komunikasi kaulinan

Comuniame diganti ngaranna Biwenger sababaraha taun ka pengker, nuturkeun kaputusan rék dilegakeun sacara internasional. Seueur anu parantos terang yén Biwenger mangrupikeun nami tilas Communiame. Biwenger langkung gampang diucapkeun tibatan Communiame, kitu ogé dina Internét sareng di toko aplikasi, sabab éta kirang umum. Ku cara ieu, Biwenger parantos tiasa nyambung sareng jutaan jalma.

Hasilna, AS, mitra média parusahaan, geus jadi manajer lamunan Biwenger. Biwenger parantos ngabantosan jasana janten anu pangsaéna nalika ngawangun tim sareng bersaing unggal dinten. Biwenger ogé sayogi salaku aplikasi pikeun sistem operasi sélulér (Android sareng ios).

Léngkah munggaran maén

Kontak kuring logo

Hal kahiji urang kedah ngalakukeun nalika urang hoyong maén kaulinan on biwenger nyaéta nyieun rekening. Sadaya anu urang peryogikeun nyaéta alamat email sareng kecap akses. Kalayan éta urang tiasa nyiptakeun tim dina sagala rupa olahraga, sapertos maén bal. Anjeun ogé tiasa gabung dina liga resmi atanapi anu acak di dieu. Urang tiasa milih upami urang hoyong maén nyalira atanapi sareng pasangan, ogé milih nami liga, teras urang tiasa ngadaptarkeun pamaén sareng maén.

Es Penting pisan yén sadaya posisi di tim kami katutupan. Lamun henteu, urang bakal dihukum ku titik négatip (-4 husus). Ku alatan éta, éta merenah pikeun néangan salila saminggu naon bisa urang ngagunakeun. Unggal Jumaah, Comuniame nutup jam sabelas peuting, nyaéta nalika pertandingan Liga dimimitian. Ku alatan éta, penting pisan yén urang salawasna ati-ati.

Penting pikeun terang yén urang moal tiasa ngaleuwihan wates anggaran 350 juta euro anu dipasihkeun ka urang ti mimiti. Duit maya mangrupikeun hiji-hijina hal anu urang kedah ngamimitian padamelan ieu, janten urang kedah nganggo bijaksana. Nu leuwih luhur tingkat, nu leuwih luhur harga (langkung mahal). Anjeun kedah ngalakukeun math pikeun ningali sabaraha anu anjeun tiasa nyéépkeun (nu langkung luhur tingkatna, langkung luhur hargana). Milarian kasaimbangan éta bakal penting pikeun ngawangun tim kompetitif di dieu.

Dina hal ieu, hiji bangku diwangun ku opat pamaén diperlukeun. Nanging, aranjeunna kedah janten pamaén anu béda. Sajaba ti éta, kiper, bek, gelandang jeung maju diperlukeun. Kusabab pamaén kudu nomeran pamaén béaya rendah pikeun ngalengkepan sadayana 13 pamaén diperlukeun ku platform nu, tim prepares ku cara kieu.

Éta panggih ulah milih opat pamaén mahal teuing, Kusabab anggaran teu bisa ngaleuwihan. Strategi anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta mariksa skorna sateuacan ngadaptarkeun aranjeunna sareng tim anu aranjeunna maén, sabab ieu mangrupikeun inpormasi anu penting. Salaku tambahan, Biwenger biasana nawiskeun data ngeunaan skor pamaén nalika milih aranjeunna, anu tiasa ngabantosan urang nalika milih pengganti ieu pikeun tim kami.

Titik Kontak

nu poin anu akumulasi ku Biwenger (baheulana Communiame) dina dasar mingguan. Unggal Minggu, nalika kaulinan minggu urang menyimpulkan, total agrégat diitung. Sapanjang saminggu, poin tina unggal pertandingan akumulasi sareng, dina ahir dinten, poin dileler ka pamaén dumasar kana pagelaranana. Poin ogé dileler mingguan salaku hasil tina titik dileler ku AS. Poin dileler pikeun tiap pertandingan, sarta ogé bisa deducted ti pamaén pikeun kinerja goréng.

Base A pamuter pikeun pertandingan ditangtukeun ku chroniclers, anu bisa pangajén basa positif atawa négatif dumasar kana kinerja pamuter urang. Salaku kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pamaén meunang atawa leungit titik pikeun timnya, hal anu penting pikeun tumut kana akun ieu. Urang antosan earn titik meunang atawa mingpin tangga ieu, tapi oge mungkin leungit titik. Titik dina Communiame ditugaskeun sapertos kieu:

  • -2 titik: pamuter geus dimaénkeun goréng dina pertandingan.
  • CS: Éta henteu acan dicitak atanapi pamaén maén bal henteu cekap maén menit dina pertandingan.
  • 1 poko: nambihan 2 titik, pamuter geus dimaénkeun di tingkat sedeng.
  • 2 sekop: 6 titik tambahan pikeun pamuter nu geus dimaénkeun cukup ogé.
  • 3 sekop: nambihan 10 titik, pamuter geus beredar di pertandingan.
  • 4 piceun: 15 titik, skor pangluhurna. Pamaén geus saukur stellar dina pertandingan. Biasana henteu seueur pamaén anu nampi skor ieu.

barisan

Kami parantos nyarios perkawis ieu, tapi urang bakal butuh regu 15 pamaén, kalawan opat substitutes ku leungeun. Unggal pangguna platform kedah gaduh lineup lengkep unggal dinten, janten urang kedah gaduh 11 pamaén. Sok sesah pikeun ngaduga pamaén mana anu bakal maén dina pertandingan mana waé, ku kituna urang bakal rutin mariksa kemungkinan line-up. Upami aranjeunna pamaén biasa, urang bakal terang yén timna bakal gaduh kontinuitas.

Saban poé, urang bakal nalungtik naha éta sabelas boga kamungkinan. Panggantian penting, utamana lamun urang rék masihan pamaén séjén kasempetan, sakumaha meureun aya kasus dimana urang hoyong ganjaran pamaén anu geus earned menit sarta maénkeun ogé. Mibanda lima belas pamaén tinimbang sabelas bakal masihan urang skuad leuwih kompetitif. Janten urang tiasa nampi langkung seueur poin dina platform ieu.

File

Biwenger

Anjeun tiasa ngarobah pamaén iraha wae mun anjeun masih boga loba duit atawa lamun geus nyieun duit. Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun mariksa lamun keur gaining titik dina sababaraha rounds atawa lamun aya pamaén anu teu nedunan alus pikeun nempo lamun aya batur rék ngarobah. Ieu mangrupikeun faktor anu kedah diémutan dina pertandingan ieu sepanjang waktos.

Urang tiasa ngarobih pamaén dina regu dina bagian tim. kudu pilih posisi anu urang hoyong robih lajeng milih salah sahiji loba pamaén. Tapi, saméméh ngalakukeun kitu, urang kudu nalungtik sabaraha duit urang masih boga. Ku ngaklik dina pamuter on sawah, anjeun bakal nempo sababaraha pamaén, lajeng Anjeun bisa milih pamuter sejen. Anjeun tiasa earn titik Komunikasi ku ngaganti pamaén ku cara kieu. Penting pisan pikeun meunteun kaayaan ieu sacara saksama, tapi anjeun kedah ngantosan sababaraha minggu kanggo ningali naha tim nyitak poin.

tiasa anjeun nitenan wates belanja Anjeun mun anjeun migunakeun alat ieu pikeun nempo naon pamaén bisa meunang. Tangtu, anjeun kudu difokuskeun posisi weakest di tim anjeun, dimana anjeun leungit paling titik unggal minggu, contona. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa kéngingkeun poin sareng pamuter éta sepanjang waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.