Kisaran Xperia Compact bakal balik ka pasar di 2021

Xperia Compact 2021

Kuda ageung, leumpang atanapi henteu jalan. Paribasa ieu seueur dianggo di Spanyol (kuring henteu terang naha éta dianggo di nagara Amérika Latin) negeskeun yén langkung ageung, langkung saé nerapkeunana kana séktor smartphone. Layarna langkung ageung, langkung saé. Untungna, pabrik parantos ngahalangan antara 6 sareng 7 inci, janten urang tiasa nyandak kalayan gampang dina saku urang.

Nalika Apple ngenalkeun mini iPhone 12, seueur pangguna panginten éta éta bakal mobile sampurna anjeun ku ukuran, hal anu ogé dipikiran Apple, tapi hanjakalna pikeun Apple sareng pangguna éta henteu acan sapertos kitu, dugi ka tingkat anu Apple parantos ngalangkungan bagian produksi iPhone 12 mini kana iPhone 12 sareng modél sanés.

Xperia Compact 2021

Kiwari, milarian hapé leutik dina Android sareng pakakas paling anyar teu mungkin, ti saprak teu aya pabrik anu masih kénéh tohan kana modél anu pas dina hiji panangan.

Sahenteuna dugi ka ayeuna, kumargi Sony nuju ngarencanakeun lancarkeun deui rentang Compact taun ayeuna, sigana didorong ku Apple's iPhone 12 mini (sanaos ditingalikeun yén éta sanés kasuksésan penjualan anu diarepkeun ku Apple).

Bocor resmi kalolobaan pabrik Android, @OneLeaks, parantos nyebarkeun sababaraha renders dimana urang tiasa ningali kumaha Xperia salajengna dina jajaran Compact.

Xperia Compact 2021

Mangrupikeun smartphone anu nganggo Layar 5,5 inci, kalayan gado anu menonjol dina bagian handap layar sareng sampel dina bagian luhur dina bentuk cai dimana kaméra payun ayana.

Dina waktos ayeuna, aranjeunna henteu acan dileupaskeun naon anu bakal janten spésifikasi yén urang badé mendakan modél ieu, tapi paling kamungkinan sipatna pertengahan jarak, tanpa seueur fitur, adil sareng diperyogikeun pikeun sektor anu ditujukeun modél ieu: jalma anu boro-boro ngagunakeun telepon pinter pikeun nelepon sareng ngalakukeun hal poto séjén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.