Super EQ S1, analisa, kinerja sareng harga

Urang balik deui sareng analisis dina headset Bluetooth nirkabel. Tapi waktos ieu kami masihan anjeun modél anu formatna "over ear", atanapi naon anu sami, headphone anu lengkep nutupan ceuli, Super EQ-S1. Headphone headband sareng ukuran idéal pikeun jalma anu resep ngalebetkeun diri dina musik anu ngupingkeun.

Tina panangan Hiji hate, perusahaan anu urang parantos tiasa nganalisis sababaraha alat anu aya hubunganana sareng sora. Sareng kumaha upami kisaran produk Super EQ ieu dimana kami mendakan modél ieu anu bakal kami carioskeun sadayana. Conto anu jelas pisan anu gaduh alat anu kualitas kalayan kinerja anu saé teu kedah deui nyéépkeun seueur.

Super EQ S1, langkung seueur tibatan anu diarepkeun

Nganalisis headphone Super EQ S1 ku titik urang tiasa ningali kumaha naon anu urang ngaku ngagaduhan produk kualitas leres pisan. Tanpa ragu, hal anu pangpayunna nonjol nyaéta na penampilan fisikjeung desain anu kahontal pisan. Dua poin anu ngajantenkeun tawaran produk a gambar "premium" kalayan nanaon sirik ka jangkung pangluhurna.

Tapi henteu ngan ukur aspék fisik nyaéta titik diferensiasi Super EQ S1 ieu. Téknologi anu ngalengkepanana, ogé ogé pagelaranana yén éta tiasa nawiskeun pangguna ngajantenkeun salah sahiji pilihan anu paling pikaresepeun dina waktos ieu. Utamana upami urang tumut kana kisaran harga dimana aranjeunna ngalih. Anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun anjeun Super EQ-S1 dina harga pangsaéna dina halaman wéb resmi.

Unboxing Super EQ S1

Waktuna parantos sumping eusi kotak tina headphone Super EQ S1. Kali ieu kami parantos ngadamel unboxing dobel kumargi kami nampi dua unit headphone dina dua warna anu aya. Kami gaduh headphone na, anu sumping dilipet sareng urang kedah ngaleungitkeun pikeun nempatkeun aranjeunna dina posisi "normal".

Kami ogé ngagaduhan sapasang kabel, duanana penting. The kabel ngecas batré, sareng Format Micro USB. Sareng a Kabel jack 3.5mm pikeun tiasa nyambungkeun headphone kana alat naon waé sareng port ieu upami batréna béak. Kami ogé ngagaduhan detail ti pabrikan dina bentuk tas bawa empuk sareng gampang dibuka.

Upami teu kitu, kotak Super EQ S1 ngan saukur gaduh dokuméntasi produk Palasik, singget pituduh pituduh sareng makalah anu aya hubunganana sareng garansi.

Desain Super EQ S1

Dina produk anu katingali salaku headset, anu ogé kalayan ukuran anu cukup, desain janten fundamental. Alat anu bakal katingali ku sadayana nalika urang nganggo di luar kedah pikaresepeun, sahenteuna pikeun anu mésérna. Kami parantos ningali headphone anu langkung nguping dina sagala rupa bentuk, ukuran sareng warna sareng urang tiasa nyarios éta Super EQ S1 aya dina posisi anu bijaksana.

nu Super EQ-S1 kalayan harga anu pangsaéna dina halaman wéb resmi OneOdio

Kami mendakan desain anu tanpa kasohor pikaresepeun pikeun panon. Kami parantos cukup untung sareng nyobian dua warna anu sayogi; hideung bodas. Sareng diantarana, sajaba ti warna utami aranjeunna ngagaduhan aspek sareng aspek anu sami anu ngabédakeunana masing-masing.

Headphone bodasna Aranjeunna gaduh warna anu sami dina bahan kulit anu nutupan busa sareng ikat sirah. Tapi bagian bunderan anu tetep di luar headphone parantos réngsé dina pérak. Najan kitu, headphone hideung aranjeunna ngajaga warna anu sami dina awak luar. Dina dua kasus, di jero tali sirah réngsé ku a warna beureum ciri pabrikan. 

Kami mendakan hiji headband anu manjang meh tiasa dianggo dina sirah ageung. 

Dina earbud katuhu encontramos kancing fisik anu ngawula pikeun anjeunna kontrol playback musik. Sareng urang ogé tiasa nganggo éta pikeun ngajawab atanapi nolak telepon. Di earphone kénca nyaeta ngecas port, kalayan format Micro USB. Ogé di dieu aya mikropon sareng 3,5 port mini jack pikeun nyambungkeun analog kabel audio.

Pad tina headphone ogé pantes disebatkeun khusus. Didamel nganggo ebusa lemes anu adaptasi éndah pikeun anatomi urang. Aranjeunna balikeun deui bentukna langsung. Sareng aranjeunna sumping dibungkus material "Poli-kulit" kualitas luhur. Sareng berkat jahitan anu katingali aranjeunna nawiskeun tampilan anu "luhur".

Fitur Super EQ S1

Waktosna kanggo nyaritakeun sagala rupa anu ngagaduhan Super EQ S1 pikeun urang. Sareng urang kedah mimitian ku nyarioskeun perkawis pembatalan sora aktif. Salah sahiji fitur anu paling seueur dipilarian dina modél headphone naon waé ayeuna. Super EQ S1 nyaéta dilengkepan dugi ka opat mikropon bi-arah éksklusif pikeun pangalaman ngabolaykeun noise endah tina nepi ka 33 desibel.

Salian ti pembatalan noise aktif anu luar biasa sapertos kitu, éta ogé Fitur anu modeu transparansi. Urang nyarios ku cara panengah dimana salian ti ngadangukeun musik anjeun kalayan sampurna kalayan volume anu dipilih, urang tiasa ngupingkeun naon anu ngurilingan urang tanpa kasusah. Idéal upami urang hoyong perhatosan upami aranjeunna nyarios sareng kami di kantor, atanapi nalika urang ngalangkungan daérah patalimarga anu sibuk, jst. Upami headphone ieu sapertos anu anjeun milari, kéngingkeun Super EQ-S1 harga pangalusna.

Inpormasi anu penting iraha waé urang nyarioskeun perkakas "pikeun indit" nyaéta otonomi yén produk sanggup nawiskeun. Dina kasus headphone Super EQ S1 urang nyarioskeun ngeunaan kamungkinan panggunaan anu teu kaganggu dugi ka 45 jam. Tanpa ragu, langkung ti cukup jumlah pikeun lengkep mopohokeun beban anjeun salami sabtu minggu, salaku conto.

Henteu sadaya headphone saukuran ieu ngagaduhan kamungkinan tilepan. Super EQ S1 tiasa narilep tina unggal cup ceuli pikeun nyandak tapak anu langkung alit. Sampurna pikeun nempatkeun éta dina kantong pangangkut anu urang mendakan dina kotak sareng yén éta sok janten bagian tina koper utama urang. Naon deui, bolu anu ngeusian hampang ngajantenkeun panggunaan na henteu ngaganggu atanapi mencét kalayan ergonomika anu nerjemahkeun kana pangalaman pangguna anu leres-leres raoseun.

Urang moal tiasa hilap panyambungan anu S1s ieu Super EQ ku OneOdio gaduh. Kami gaduh sambungan Bluetooth 5.0, hal anu ngajamin urang sinyal tanpa gangguan. Tapi urang ogé ngagaduhan kamungkinan pikeun ngaitkeun sareng nyambungkeun headphone urang sakaligus sareng dugi ka dua alat béda. Hal anu dina prakna pikaresepeun pisan.

Méja Spesifikasi Téknis

Marca Super EQ ku OneOdio
model S1
wujud jeung ukuran Ngalangkungan ceuli
kelir Hideung sareng bodas
Conectividad Bluetooth 5.0 dugi ka 2 alat dina waktos anu sami
Ngahontal 1o méter
Otonomi horas 45
Teu aya sora ngabatalkeun Hybrid kalayan réduksi dugi ka 33 dB
Tilepan SI
dimensi X x 17 15 14 cm
beurat 300 g
harga 51.95 €
Link pameseran Super EQ-S1

Pro sareng kontra

Naros

Kami mendakan kualitas sora berkat super bass sareng pembatalan noise.

El rarancang jeung bahan ogé di luhur kisaran harga.

Cacah terus 45 jam panggunaan aranjeunna titik tambah hébat.

Naros

  • Super Bass sareng ANC
  • Desain sareng bahan
  • Otonomi

Kontra

Headphone bodas siga gampang kotor.

Kabel ngecas nganggo Format Micro USB katingalina tanggal.

Kontra

  • Kokotor
  • Ngecas kabel

Pendapat editor

Super EQ-S1
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
51,95
  • 80%

  • Super EQ-S1
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)