Worder: Kumaha ngagunakeun pikeun meunang di Appalabrados

Worder

Sapertos séri Netflix's The Squid Game henteu dumasar kana ide asli, kaulinan kecap anu populér muncul, kitu ogé. Kanyataanna, dumasar kana kaulinan dewan populér Scrabble, sareng éta ogé sayogi pikeun alat sélulér.

Pikeun sakabéh jalma anu geus diadopsi Apalabrados salaku padika hiburan occasional atawa rutin, lamun aya kalana anjeun macét atanapi anjeun teu tiasa mendakan kecapna Anjeun peryogi, ramatloka Worder aya pikeun mantuan Anjeun.

Naon Apalabrados

keprok

Sakumaha kuring parantos mairan di luhur, Apalabrados mangrupikeun versi digital tina kaulinan papan Scrabble klasik, Kaulinan anu tujuanana pikeun nempatkeun dina papan sadaya hurup anu kami parantos ngawangun kecap. Unggal hurup boga skor béda, skor nu ditambahkeun pikeun ménta jumlah total titik pikeun kecap.

Apalabrados sadia pikeun anjeun ngundeur sagemblengna bebas , ngawengku Iklan na purchases di-aplikasi.

Kalawan leuwih ti 10 taun di pasar, éta salah sahiji aplikasi pangalusna sadia dina Play Store pikeun laksana mint urang sapopoé, diajar kecap anyar, ngalegaan kosakata urang ...

Ditepuk
Ditepuk
pamekar: étermax
harga: bebas

La alternatif pangalusna pikeun Apalabrados nyaéta aplikasi resmi pikeun kaulinan ieu, Scrabble GO, aplikasi anu gaduh evaluasi anu langkung saé ku pangguna tibatan Apalabrados kalayan jumlah unduhan sareng rating anu sami.

Scrabble GO sadia pikeun dunduh gratis, ngandung iklan sareng pameseran jeroeun aplikasina

Scrabble® GO
Scrabble® GO
pamekar: Scopely
harga: bebas

Kumaha karya Apalabrados

Apalabrados nempatkeun dina pembuangan kami dewan tina 15 pasagi x 15 pasagi. Urang tiasa nyiptakeun kecap sacara horisontal sareng vertikal nganggo hurup anu parantos disimpen dina papan.

Lamun urang nempatkeun chip dina kotak ditandaan héjo, biru atawa beureum, skor nu dimekarkeun nuturkeun pola ieu:

  • DP: Kecap ngalikeun skor anjeun ku dua.
  • TP: Kecap ngalikeun skor anjeun ku tilu.
  • DL: Hurup dina kotak ieu, ganda skor Anjeun.
  • TL: Hurup dina kotak ieu ngagandakeun skor anjeun.

Mimitina, unggal pamuter narima 7 tokens. Pamuter kahiji kudu nempatkeun hiji kecap nu ngaliwatan kuadrat sentral dewan. Lamun pamaén teu boga cukup hurup pikeun nyieun hiji kecap, anjeunna nampi tokens dugi anjeunna tiasa nyusun kecap.

Naon Worder

kecap kecap

Worder mangrupikeun situs wéb anu ngamungkinkeun urang manggihan kecap dumasar kana pola, boh pikeun Kecap, sakumaha keur crosswords, Scrabble, kaulinan hangman jeung sagala kaulinan kecap séjén. Tapi, salian ti éta, ogé bisa digunakeun pikeun kaperluan séjénna saperti dina nyieun puisi atawa tembang néangan kecap-kecap anu sajak.

Halaman wéb ieu idéal salaku bantosan kadang-kadang di Apalabrados, sabab sanés ngagambarkeun kaunggulan penting leuwih pesaing Anjeun. Nyandak kana akun yén éta téh kaulinan pikeun bersaing jeung demonstrate pangaweruh Anjeun, teu aya gunana make eta rutin meunang sagala kaulinan.

Kumaha Worder jalan

Worder nawiskeun kami dua cara pikeun maluruh kecap anu urang peryogikeun unggal waktos.

lirik sadia

hurup Worder sadia

Metoda ieu ngamungkinkeun urang Lebetkeun sadaya hurup anu urang kedah nyiptakeun kecap. Contona, upami urang gaduh hurup: A, A, V, O, S, urang bakal nuliskeun eta hurup (teu masalah dina urutan) dina kotak search ku kituna web bakal mulangkeun sakabeh kecap nu bisa diwangun. kalayan éta hurup.

Urang ogé bisa ngagunakeun éta ngaganti sababaraha hurup ku tanda bintang, tanda bintang mangrupikeun hurup anu bakal digabungkeun sareng anu kami lebetkeun pikeun nyiptakeun kecap anu bermakna. Urutan kecap henteu penting.

Contona, upami urang ngasupkeun hurup VOS **, Worder bakal neangan kecap anu kaasup tilu hurup éta, kecap nu teu merta bakal nembongkeun eta hurup dina urutan sarua. Jumlah maksimum tanda bintang anu tiasa dianggo nyaéta 3.

Pola kecap

pola kecap kecap

Hal-hal janten rumit di Apalabrados nalika urang hoyong ngamangpaatkeun hurup anu geus aya dina papan. Ieu sababaraha conto kumaha Worder tiasa ngabantosan urang mendakan kecap dumasar kana pola anu tangtu:

  • Kecap "ZU-" dimimitian ku ZU tanpa wates hurup. CLOG.
  • Kecap "-FAZ" ditungtungan ku FAZ tanpa wates hurup. panganteur.
  • «…» Bakal nunjukkeun urang kecap 3-hurup. NAON.
  • Kecap "-ZZ" ngandung hurup Z dua kali. jazz.
  • «..LA» kecap anu dimimitian ku dua hurup jeung ditungtungan ku LA. Lamun tinimbang nulis dua titik, urang nulis leuwih, jumlah titik bakal jumlah hurup nu kecap bakal nembongkeun saméméh LA tungtung. BURUK.
  • "HO-LA" bakal nunjukkeun urang kecap tanpa wates hurup anu dimimitian ku HO sareng ditungtungan ku A. Halo.
  • Kecap "HL-" nu dimimitian ku H, dituturkeun ku hurup naon, lajeng L bakal dipintonkeun sarta hurup béda bakal nuturkeun tanpa angka rengse. hallo.
  • Kecap "-MI.TE" ditungtungan ku MI dituturkeun ku hurup jeung NTE. Anjeun ATE.
  • Kecap "-Z-MIND" anu ditungtungan ku MIND sareng ngandung Z. KALAUHAN.

Pondokna, pikeun milarian kecap urang kudu ngandelkeun titik jeung hyphens.

  • nu angka ngagambarkeun jumlah hurup anu urang hoyong tingali.
  • nu naskah ngagambarkeun hurup al tanpa wates.

Duanana métode pilarian bisa digabungkeun, pikeun leuwih ngurangan jumlah kecap.

Trik Anu Disponsoran

  • Upami anjeun gaduh seueur vokal, gabung aranjeunna nyieun diftong, hiatus atanapi triphthongs.
  • Upami anjeun gaduh seueur konsonan, nempatkeun éta babarengan pikeun nyieun suku kata kecap anjeun damel.
  • Anjeun nganggo kecap skor pangluhurna dina kotak kalayan tanda baca ganda atawa rangkep tilu hurup jeung kecap.
  • Teundeun kecap anjeun dina kuadrat ganda atawa rangkep tilu hurup jeung kecap tanda baca saméméh sabalikna Anjeun.
  • Upami aya U dina papan sareng anjeun gaduh hurup Q, meunang leupas tina eta pas mungkin.
  • Hal anu sami kajadian sareng X jeung Ñ, Kusabab jumlah kecap anu nganggo hurup ieu henteu umum pisan saluareun anu munggaran anu aya dina pikiran sareng hurup Ñ.

Alternatif pikeun Worder

Kecap alternatip

Upami anjeun henteu hoyong nganggo halaman wéb pikeun milarian kecap anu anjeun peryogikeun unggal waktos, anjeun gaduh pilihan sanés anu sayogi ngaliwatan aplikasi Apalabrados.org.

Aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun manggihan hurup jeung kecap ngagunakeun runtuyan pola sami pisan sareng anu ditawarkeun Worder ka kami sareng ngamungkinkeun urang mendakan kecap dugi ka 12 hurup.

Ditampi, éta sayogi pikeun anjeun ngundeur haratis, ngawengku Iklan, tapi anjeun teu meuli di-aplikasi. Éta cocog sareng ios sareng Android.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.