Kaulinan pertanian anu pangsaéna pikeun Android

Kaulinan Android anyar

Kaulinan tegalan mangrupikeun hiji jinis anu ngagaduhan seueur popularitas mangtaun-taun. Bagéan tina kamashuran ieu aranjeunna ngahutang kana Facebook, Kusabab dina jaringan sosial urang mendakan kaulinan tina téma ieu. Kaulinan anu berhasil ngahubungkeun jutaan pangguna di panjuru dunya. Salaku tambahan, pasti langkung ti hiji émut ka undangan anu ngaganggu.

Tapi, jinis ieu parantos ngantunkeun jaringan sosial. Ayeuna, urang tiasa mendakan seueur kaulinan tegalan sayogi pikeun Android. Ukur jalan-jalan ngalangkungan Play Store kanggo ningalna. Kituna, urang ngantepkeun anjeun di handap ieu ku pilihan anu pangsaéna Naon anu urang tiasa mendakan.

Ku cara kieu, pikeun sadayana anu resep kana jenis kaulinan ieu, milarian langkung gampil. Anjeun moal kedah milarian deui sadaya kaulinan tegalan anu sayogi pikeun Android. Ieu sareng kaulinan anu pantes dianggo dina daptar ieu:

Hay Day Farm Android

FarmVille 2: Liburan di Desa

Urang mimitian daptar ku salah sahiji judul anu paling dikenal, meureun anu paling dikenal bahkan. Pasti seuseueurna anjeun terang kaulinan ieu. Dina hal anu sami urang bakal tiasa Ngala sato, nyiapkeun resep, milari objék khusus sareng kagiatan sanésna. Salaku tambahan, kami kamungkinan pikeun nyiptakeun koperasi pikeun dagang sadaya katuangan. Éta tiasa sareng babaturan sareng tatangga.

Éta ogé masihan kami kamampuan pikeun panén pepelakan sareng kami tiasa ngaradikeun kebon sepanjang waktos. Kamungkinan kaulinan paling klasik sareng penting dina jinisna. The unduh kaulinan ieu Android Éta gratis. Sanaos kami mendakan beuli di jero.

FarmVille 2: Raus auf urang Land
FarmVille 2: Raus auf urang Land
pamekar: Zynga
harga: bebas
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf
  • FarmVille 2: Potret layar Land Raus auf

Ladang surga

Dina kaulinan ieu urang ngalih ka surga tropis dimana tegalan urang bakal ayana. Janten éta mangrupikeun kaulinan pertanian khusus. Di sagigireun tegalan urang sorangan, urang ogé ngagaduhan sakumna pulau kanggo urang. Tapi ieu pulau ogé pinuh ku misteri. Sesuatu anu ngajantenkeun gim sakedik langkung ngahibur sareng sakedik kalebet jinisna.

Sajaba ti éta, méré urang pilihan pikeun ngalilindeuk sato galak sapertos singa, jerapah atanapi pandas. Urang ogé tiasa nyiptakeun spa nyalira di pulau ieu. The unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos, di jero urang mendakan pameseran.

Paradisefarm: Glücksinsel
Paradisefarm: Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel
  • Paradisefarm: Potret layar Glücksinsel

Ari Héjo!

Judul anu pang populerna di buruan kebon. Éta mangrupikeun gim anu populér pisan dina Android. Waktos ieu urang kedah ngurus kebon, salian ti ngalakukeun bisnis sareng rerencangan sareng tatangga. Kami kedah ati-ati pisan kana pepelakan sareng sato. Kaulinan méré urang pilihan pikeun ngaropea tegalan sareng urang ogé tiasa ngalegaan.

Salian ti sadayana ieu, urang ngagaduhan stan nyalira dimana urang ngajual sareng mésér pepelakan sareng pamaén sanés. Pikeun langkung maju, gim masihan urang pilihan pikeun ngawangun kampung urang sorangan sareng nampi pangunjung. Upami anjeun nuturkeun jinis sareng gim simulasi ieu, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun diperhatoskeun. Ngundeur game pikeun Android gratis, sanaos aya anu ngagaleuh di jero.

jarami Poé
jarami Poé
pamekar: Supercell
harga: bebas
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay
  • Potret layar Poé Hay

Kahirupan di Ladang Laut

Kami nutup daptar sareng kaulinan ieu. Éta panginten mangrupikeun salah sahiji anu paling henteu dikenal di antara buruan tegalan. Kali ieu urang kedah bersaing sareng rerencangan sareng tatangga pikeun ningali saha patani anu pangsaéna. Kami gaduh seueur kagiatan di tegalan. Diantarana teh tina miara pepelakan sareng sasatoan sareng ngajual pepelakan pikeun kauntungan. Desain kaulinan Mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling menonjol, kusabab éta ngabédakeunana.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos, sapertos kasus anu sateuacanna, urang mendakan beuli di jero.

Dorfleben Kuste
Dorfleben Kuste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste
  • Potret layar Dorfleben Küste

Ieu mangrupakeun opat kaulinan tegalan anu paling ayeuna urang tiasa mendakan dina Android. Kami arepkeun yén pamilihan ieu dipikaresep ku anjeun sareng ulah ragu pikeun ngaunduh karesep anjeun kana ponsel anjeun. Kumaha saur anjeun ngeunaan pilihan kaulinan ieu?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anonim cenahna

    Sareng Stardew Valley?