Kaulinan tarung pangsaéna pikeun Android

Kaulinan Android

Kaulinan gelut kagolong kana jinis anu parantos kasohor. Aranjeunna teras-terasan diantawis kaulinan anu laris dina konsol atanapi komputer. Janten éta mangrupikeun masalah waktos sateuacan jenis-jenis kaulinan ieu ogé bakal ngahontal telepon Android. Hal anu parantos kajantenan, kumargi pamilihanana lega pisan ayeuna.

Dina pertandingan gelut, kadali mangrupikeun bagian penting tina éta. Kusabab éta penting pisan yén aranjeunna akurat, upami teu game kaleungitan hakekat na. Naon deui, grafikna ogé kedah nyumbang kana pangaruh sareng réalisme carita.

Kalayan diémutan ieu, kami parantos mutuskeun ngadamel Pilihan sareng kaulinan tarung pangsaéna anu urang tiasa mendakan dinten ayeuna pikeun Android. Ku cara kieu, anjeun tiasa sacara gampil mikaresep paporit dina telepon. Siap pendak sareng aranjeunna?

Kaulinan Android anyar

Ketidakna 2

Mangrupikeun salah sahiji judul anu paling terkenal sareng anu paling dipeunteun pikeun jinis ieu. Ieu angsuran kadua saga populér ieu. Dina sami kami urang patepung sareng sadaya pahlawan Liga Kaadilan. Tanpa ragu, anu paling menonjol ngeunaan kaulinan ieu nyaéta na grafik hébat, anu ngabantosan pisan kana carita gimna. Ogé urang gaduh sagala rupa kombo nalika ngeunaan gelut. Janten gelutna spektakuler.

La unduhan kaulinan tarung ieu kanggo Android gratis. Sanaos di jero urang mendakan pameseran.

Ketidakna 2
Ketidakna 2
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot
  • Ketidakadilan 2 Screenshot

Robot Maéhan Beusi

Kaulinan anu béda sareng aslina. Dina hal ieu urang kedah kontrol robot urang sorangan, anu urang tiasa ningkatkeun nalika urang maju ngalangkungan buruan. Ngarah aranjeunna tiasa diajar téhnik énggal atanapi ngagaduhan rupa-rupa senjata. Éta mangrupikeun gim multiplayer, janten urang tiasa bersaing sareng pangguna ti sakumna dunya di dinya. Kagungan a téma senang sareng komunitas online anu saé.

La unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos, sapertos anu diarepkeun, urang mendakan balanja di jero.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Kalangkang ngalawan 3

Saga kawéntar sanés, anu teras-terasan ningkat unggal cicilan. Dina angsuran katilu ieu, anu paling menonjol nyaéta grafik anu hébat yén kaulinan milik. Urang tiasa milih antara tilu gaya tarung bénten di dinya. Sareng urang tiasa ngembangkeun sagala jinis kamampuan anu ngabantosan urang sateuacanna sareng ngungkulan konfrontasi urang. Tanpa ragu, pilihan kualitas sanés anu gaduh sajarah anu saé.

La unduhan kaulinan tarung ieu kanggo Android gratis. Tapi, sapertos batur, aya balanja di jero.

Marvel Battle of Superheroes

Hiji kaulinan dumasar kana jagad raya Marvel, Sangkan urang bakal tiasa milih pahlawan karesep urang didinya. Salah sahiji aspék anu paling pikaresepeun dina kaulinan nyaéta masihan kami pilihan pikeun ngawangun aliansi. Janten urang ngagabung kakuatan sareng pangguna sanés pikeun ngéléhkeun musuh. Ogé urang gaduh sagala rupa misi di buruan. Grafik pisan licin dina kaulinan ieu.

La unduhan kaulinan tarung ieu kanggo Android gratis. Sanaos urang gaduh pameseran di jero.

Fana Kombat X

Saga sejen anu dipikaterang ku seueur pangguna. Waktos Ieu aranjeunna balik sareng langkung seueur kaulinan anu telenges sareng brutal tibatan dina acara-acara sateuacana. Deui, perlu disorot dina grafik hébat, anu ngabantosan pisan pikeun spektakuler permainan. Upami teu kitu, operasi na sami sareng dina angsuran saga anu kawéntar.

La unduhan kaulinan tarung ieu kanggo Android gratis. Sanaos, urang mendakan balanja di jero.

Tinju Nyata 2 Rocky

Kami nutup daptar ku ieu kaulinan tinju. Kamungkinan paling lengkep anu urang tiasa mendakan pikeun Android ayeuna. Kaulinan nyayogikeun kami pilihan pikeun milih antara jalma kawéntar sapertos Rocky Balboa atanapi Ivan Drago. Grafik spektakuler sareng rupa-rupa gerakan ngajantenkeunana janten salah sahiji gim tarung anu paling narik.

La unduh kaulinan ieu gratis. Sanaos, urang gaduh pameseran di jerona, sapertos dina sesa gim.

Tinju Real 2
Tinju Real 2
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Ieu pilihan urang sareng kaulinan tarung pangsaéna pikeun Android. Janten urang ngarepkeun anjeun pikaresepeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)