Kaulinan salamet anu pangsaéna pikeun Android

Kaulinan salamet

Pilihan kaulinan anu sayogi pikeun alat Android dilegakeun unggal dinten. Kaulinan anyar tina sababaraha jinis sumping. Hal anu nawiskeun langkung seueur pilihan pikeun dipilih. Jinis anu tiasa dipikaresep ku seueur jalma nyaéta kaulinan salamet. Mangrupikeun jinis anu pinuh ku tindakan sareng dimana urang kedah nguntungkeun diri pikeun salamet.

Upami anjeun resep jenis kaulinan ieu dimana seueur aksi sareng adrenalin. Tapi anu tujuan utami jelas pisan: Urang kedah salamet pisan. Pilihan jinis kaulinan ieu pikeun Android parantos tumuh pisan. Kami ngantepkeun anjeun anu pangsaéna anu sayogi ayeuna.

Ku cara kieu, upami anjeun resep nyobian kaulinan salamet, éta gampang dimungkinkeun dina telepon Android Anjeun. Salaku tambahan, tanpa kedah nyéépkeun artos. Éta ogé kedah dicatet yén sadaya gim ieu ngagaduhan grafik anu saé anu ngabantosan urang dina carita. Detil penting pisan pikeun seueur pamaén. Kaulinan naon anu parantos daptar?

Kaulinan Android

Rakit Survival: Pamungkas

Urang mimitian ku kaulinan ieu anu nyandak urang dina petualangan di sagara. Urang kedah néwak objék anu urang mendakan dina cai. Kalayan objék ieu urang bakal tiasa ngawangun pakakas hirup kalayan anu moro sahingga ngajaga urang hirup. Tapi, aya ancaman anu gedé pisan anu bakal ngajantenkeun kahirupan urang langkung rumit. Kusabab cai na pinuh ku hiu. Janten urang kedah ati-ati pisan. Kusabab aranjeunna lapar pisan.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos di jerona urang mendakan pameseran sareng iklan.

Poé Tukang di Bumi: Salamet

Kadua, urang mendakan salah sahiji gim bertahan hirup anu pang populerna di Play Store. Mangrupikeun gim anu ngagabungkeun seueur unsur anu béda, tina sababaraha jinis. Tapi, tugas urang jelas pisan, urang kedah salamet pisan. Urang bakal kedah serangan zombie nyanghareupan nalika anjeun jalan-jalan di daérah anu katépaan. Salaku tambahan, urang kedah kéngingkeun tuangeun supados tiasa mayunan sareng tetep hirup. Kaulinan masihan urang pilihan pikeun maén nyalira atanapi dina hiji tim. Pilihan anu saé upami anjeun milari gim kalayan seueur tindakan.

Ngundeur kaulinan salamet ieu pikeun Android gratis. Sanaos di jerona urang mendakan pameseran sareng iklan.

Poé Panungtung di Bumi: Überleben
Poé Panungtung di Bumi: Überleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben
  • Poé Panungtungan di Bumi: Potret layar Uberleben

Pulo salamet: mekar

Dina pertandingan katilu ieu dina daptar kami sacara radikal ngarobah adegan. Kami angkat ka pulau gurun dimana kami tungtungna terdampar. Sakumaha anjeun ngarepkeun, tugas utama urang nyaéta salamet di pulau ieu. Kituna, urang kedah ngalakukeun hal-hal anu parantos urang tingali pisan dina pilem. Urang badé ngawangun tempat panyumputan anu aman sareng ngajagi urang tina hujan sareng tiis. Ngadamel seuneu, moro sareng nyingkahan cilaka atanapi masalah kaséhatan. Sanaos, ieu sanés bakal gampang sabab urang bakal nyanghareupan sagala rupa tangtangan sapanjang pertandingan.

Ngundeur kaulinan salamet ieu pikeun Android gratis. Sanaos kami mendakan pameseran sareng iklan di jerona.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Tapak Perang Terakhir: Salamet

Anu pamungkas, urang mendakan salah sahiji gim anu paling narik dina jinis ieu. Dina hal ieu kami aya di hiji pulau sareng 39 pamaén séjén. Urang sadayana parantos dibuang di pulau ieu sareng urang sadayana kedah salamet. Tapi, kami henteu mawa nanaon. Kusabab kitu, urang kedah maju sareng ngahontal unsur-unsur anu ngabantosan urang salamet sareng éta moal aya pamaén sanés anu tiasa ngéléhkeun kami. Urang kedah moro, tapi sok di daérah anu aman. Kusabab sesa pamaén ogé dina kaayaan anu ekstrim.

Ngundeur kaulinan salamet ieu pikeun Android gratis. Sanaos, sapertos dina sesa pertandingan, di jero urang mendakan pameseran sareng iklan.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.