Kaulinan pangwangunan anu pangsaéna pikeun Android

Kaulinan pangwangunan Android

Aya seueur jinis kaulinan anu sayogi pikeun Android. Ieu ngandung harti yén sacara praktis sadaya pangguna alat Android tiasa mendakan kaulinan anu aranjeunna pikaresep. Jinis anu parantos lami sareng kasohor pisan di kalangan pangguna, éta kaulinan pangwangunan. Kaulinan dimana urang kedah ngawangun kota sorangan.

Ayeuna urang tiasa mendakan seueur gim ieu sayogi di Play Store. Tina naon sigana seueur pangguna pamilihan rumit. Kalayan ieu dina pikiran, kami parantos ngajantenkeun pilihan sareng kaulinan pangwangunan anu pangsaéna pikeun Android. Kaulinan naon anu parantos daptar?

Kaseueuran kaulinan dina daptar ieu dipikaterang ku pangguna. Janten anjeun moal reuwas mendakan sababaraha hal. Tapi, sadayana éta mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun anu tiasa urang mendakan dina kategori kaulinan konstruksi ieu.

Kaulinan Android

Megapolis

Salah sahiji gim pangwangunan pang populerna sareng populér pikeun Android. Éta gaduh unduhan anu parantos ngaleuwihan 10 juta. Janten pasti aya pilihan anu paling populer di kalangan pangguna. Di buruan urang bakal tiasa nyiptakeun kota urang sorangan sareng ogé ngembangkeun prasarana anu penting pikeun sami sareng bandara atanapi stasiun. Kami ogé bakal ngurus kauangan anjeun. Janten urang kedah kéngingkeun kota buka ogé sareng tumuh sepanjang waktos.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos di jerona urang mendakan pameseran.

SimCity BuildIt

Kaulinan SimCity dipikaterang sadunya. Boh dina alat Android sareng komputer. Éta mangrupikeun gim ngawangun kota paling klasik anu tiasa urang mendakan. Sanaos aranjeunna ngaluncurkeun vérsi énggal. Operasi na henteu seueur robih dibandingkeun sareng pangiriman anu sanés. Urang kedah nyiptakeun kota nyalira sareng janten walikota. Janten urang kedah pastikeun yén sadayana lancar, yén éta aman sareng jalma-jalma bagja.

Ngunduh kaulinan ieu pikeun Android gratis. Sanaos di jerona urang mendakan pameseran sareng iklan.

SimCity BuildIt
SimCity BuildIt
harga: bebas
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt
  • Tangkepan SimCity BuildIt

Kota Island 4 Sim Town Village

Saga anu sanés anu resep kana popularitas anu hébat diantara pangguna sistem operasi Google. Naon anu ngajadikeun kaulinan ieu béda nyaéta urang kedah ngawangun kota pulau urang sorangan. Janten proses ieu ngagaduhan kasusah tambahan. Tapi, upami heunteu, éta henteu jauh teuing tina kaulinan sanés jinis ieu. Tanpa ragu, kanyataan yén éta mangrupikeun pulau aheng masihan sentuhan anu khusus pisan.

Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos di jero urang mendakan pameseran sareng iklan.

Westbound: Cowboys Bahaya Ranch!

Ieu kaulinan anu béda pisan. Sakumaha kami nyangkut dina gaung kaluar kulon. Janten urang bakal kedah ngawangun kota-kota anyar urang di tempat ieu. Janten gaya ngawangun sareng lokasi na leres-leres bénten waktos ayeuna-ayeuna. Naon deui, urang ogé kedah milarian harta karun di buruan. Janten ngagaduhan sababaraha fungsi tambahan anu pikaresepeun pisan. Anjeun ogé kedah sorot grafik Anjeun, Anu ngajantenkeun bénten pisan sareng kaulinan sanés dina daptar.
Ngunduh kaulinan ieu pikeun Android gratis. Sanaos di jero urang mendakan pameseran sareng iklan.

2020: Nagara Kuring

Kami nutup daptar ku judul ieu anu ogé milik saga anu kawéntar. Peran urang dina hal ieu nyaéta ngawangun sareng ngatur kota kapayunna. Janten, mimiti sagala, anu paling menonjol nyaéta arsitéktur sareng grafik gim. Kusabab aranjeunna niru pisan naon anu bakal janten kota hébat kapayunna. Kami ogé badé pendak sagala rupa misi anu urang kedah laksanakeun pikeun mayunan. Tujuan utama nyaéta supaya kota maju sareng berkembang.
Ngundeur kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos di lebet, sapertos kasus anu sateuacanna, urang mendakan pameseran sareng iklan.
2020: Nagara Kuring
2020: Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring
  • 2020: Potret layar Nagara Kuring

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.