Kaulinan non-freemium pangalusna pikeun Android

Kaulinan Android non-freemium pangalusna

Kaulinan mangrupikeun jinis perangkat lunak anu hadé pikeun alat sélulér; Di hiji sisi kami ngagaduhan aplikasi (jaringan sosial, éditan poto sareng pidéo, panyungsi, widget, jasa streaming musik atanapi pidéo, sareng sajabana) sareng di sisi anu sanésna, gim, éta "aplikasi" anu urang tiasa nyéépkeun jam-jam. tina kanyataan, di dunya imajinér sanésna atanapi ngan saukur ngabunuh waktos dina antrean di bank.

Tapi aya hiji hal anu ngaganggu seueur urang, sanaos kaunggulanana: modeu freemium, nyaéta, éta kaulinan unduhan gratis anu anjeun pasang, mimitian sareng, langsung tina bat, atanapi anjeun kedah mayar pikeun nikmati. Langkung saé, atanapi langsung, anjeun kedah mayar upami anjeun hoyong teraskeun maén. Nyanghareupan jenis kaulinan ieu, aya deui anu sanés kaulinan anu, saatos mayar, anjeun tiasa ngaunduh sareng nikmati dugi ka bosen, Henteu aya beuli atanapi carita dina aplikasi. Dinten ieu kami masihan anjeun proposal modéren ku sababaraha kaulinan sanés freemium anu hadé pikeun Android. Teu aya kejutan, teu nyingsieunan!

Crashlands

Crashlands mangrupikeun salah sahiji gim anu paling bergengsi. Caritana museur kana a treuk galaksi anu parantos kajebak di dunya alien sareng dina kulit saha pamuterna bakal kéngingkeun. Tujuanana nyaéta ngawangun pangkalan anu éléh musuh bari nganggo sagala rupa barang dina sadidinten. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngalilindeuk sababaraha monster pikeun ngarobih kana piaraan anjeun. Ieu mangrupikeun gim anu lengkep sareng lengkep, kalayan panyingkronan awan, dukungan kontributor éksternal, sareng seueur deui.

Crashlands
Crashlands
harga: 7,49 €

Suung 11

Suung 11 meunang penghargaan pikeun kaulinan indie pangalusna 2017 dina Google Play Awards. Éta mangrupikeun gim anu panasaran pisan sabab protagonis anjeun nganggap peran samacam gumpalan raksasa? yén anjeun kedah ngendalikeun nganggo ramo anjeun nyalira pikeun ngancurkeun bagéan éta nalika éta tumuh dina arah anu séhat, pikeun maju.

Kaulinan freemium ieu menonjol pikeun musik anu hébat anu ngabahekeun anjeun dina suasana mékanika anu lumangsung sapanjang tujuh dunya, kalayan prestasi anu béda sareng tingkat kasulitan.

Suung 11
Suung 11
harga: 5,49 €

Minecraft: Pocket Edition

Minecraft: Pocket Edition mangrupikeun versi sélulér tina salah sahiji gim pang populerna sareng anu kasohor dina sadaya sajarah. Milik ku buta Microsoft, éta mangrupikeun kaulinan lengkep kabuka dimana anjeun tiasa ngalakukeun ampir naon anu anjeun pikahoyong. Di Minecraft anjeun tiasa ngajajah dunya ku cara acak sareng ngawangun sagala anu tiasa dibayangkeun, ti saderhana dugi ka paling rumit, istana maksakeun atanapi bumi anu aya gunana.

Kalayan modeu kreatif anjeun gaduh sumber daya anu teu aya watesna tapi upami anu anjeun pikahoyong nyaéta petualangan nyata, lebetkeun mode salamet "ngadamel senjata sareng baju waja pikeun nyingkirkeun mahluk anu bahaya."

 

Minecraft
Minecraft
pamekar: Mojang
harga: 7,99 €

Serial gim "Lifeline"

Dina hal ieu, urang henteu ngarujuk kana hiji kaulinan, tapi kana kumpulan lengkep kaulinan tina séri Lifeline. Ieu mangrupikeun "carita interaktif" sareng dina unggal carita ieu - gim anjeun kedah nuturkeun carita jalma anu ngabantosan batur. Hal anu pangsaéna ngeunaan kaulinan ieu nyaéta anjeun bakal janten jalma anu, kalayan kaputusan anu dilakukeun, bakal ngawangun carita.

Kami sateuacan kaulinan téks janten éta kedah dianggo sampurna dina kaseueuran alat, anjeun ngan ukur kedah mayar sakali waé sareng anjeun tiasa aksés sadayana judul ngalangkungan Halaman pamekar 3 Menit Kaulinan dina Play Store, mangrupikeun séri narasi interaktif.

 

NBA Jam ku EA Olahraga

Sareng upami olah raga sacara umum sareng baskét khusus anu janten hal anjeun, NBA Jam mangrupikeun kaulinan non-freemium anu anjeun ngan ukur kedah mayar tunggal sareng salaku imbalan anjeun bakal nyéépkeun jam-jam sareng senang-senang nyobian nyetak saloba poin anu mungkin sateuacan unggal pertandingan ku baskét. Sareng pikeun nambihan kasenangan, gim ieu kalebet pamaén baskét NBA sareng mékanik anu tiasa masihan anjeun kakuatan super pikeun nyetak tilu baskét berturut. Salaku tambahan, éta nawiskeun pangrojong pikeun Android TV, pikeun pengontrol game externis, modeu multiplayer lokal sareng online ...

NBA JAM ku EA SPORTS™
NBA JAM ku EA SPORTS™
harga: Pikeun diumumkeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.