Kaulinan multiplayer pangsaéna pikeun Android

Kaulinan kanggo ulin sareng rerencangan

Maénkeun kaulinan dina smartphone Android anjeun sok pikaresepeun. Sanaos, aya hal anu ngajantenkeun langkung pikaresepeun sareng sanggup bersaing ngalawan babaturan anjeun. Kabeneran, pilihan kaulinan anu nawiskeun kami pilihan ieu parantos ningkat sacara signifikan. Langkung seueur kaulinan multiplayer sayogi di Play Store. Sareng jinis anu langkung bénten, janten aya pikeun sagala rasa.

Kituna, di handap ieu kami ngantepkeun anjeun pilihan sababaraha kaulinan multiplayer pangsaéna pikeun Android. Janten, upami anjeun milarian gim dina katégori ieu, anjeun bakal tiasa mendakan kaulinan anu anjeun pikaresep. Siap pendak sareng aranjeunna?

Sadayana mangrupikeun kaulinan anu masihan kamungkinan urang ngamangpaatkeun modeu multiplayer. Ku cara kieu anjeun bakal tiasa nyanghareupan babaturan anjeun di aranjeunna sahingga ngajantenkeun pangalaman pangguna langkung saé ku cara kieu. Kaulinan naon anu parantos daptar urang?

Kaulinan Android anyar

Pesenan sareng kiruh

Urang mimitian ku kaulinan ieu anu seueur tingali salaku MMORPG pangsaéna kanggo Android ayeuna. Kami ngagaduhan seueur pilihan karakter anu tiasa dipilih. Ti orc, elf atanapi mendel, sareng anu sanésna. Naon deui, nawarkeun kami seueur pilihan kustomisasi pikeun karakter urang. Sesuatu anu diragukeun ngajadikeun éta béda ti gim Android anu sanés. Kami dina dunya anu pinuh lamunan. Kaulinan Éta ngagaduhan modeu multiplayer anu urang badé satuju sareng séri sareng marga anu sanés supados maju, gelut sareng menangkeun.

La unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos kami mendakan beuli di jerona.

Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG
Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot
  • Pesenan & Rusuh Online 3D MMORPG Screenshot

Narik ati

Salah sahiji gim anu paling saderhana, tapi salah sahiji anu paling pikaresepeun anu tiasa urang mendakan dina kategori ieu. Kusabab éta kaulinan anu dumasar kana Trivial Pursuit Palasik, tapi waktos ieu urang maénkeun ti smartphone kami. Operasi na henteu acan robih pisan. Kituna, urang gaduh patarosan tina sababaraha kategori sareng tujuan kami pikeun ngajawab ogé supados kéngingkeun kéju alit ieu. Teu aya kejutan dina hal ieu. Naon deui, urang tiasa milih jalma anu urang hoyong maénkeun sareng nangtang aranjeunna kana perang. Janten pastina tiasa nyiptakeun kacamatan anu pikaresepeun pisan sareng réréncangan atanapi kulawarga.

La unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos kami mendakan pariwara di jerona.

Narik ati
Narik ati
harga: bebas
  • Potret layar Atriviate
  • Potret layar Atriviate
  • Potret layar Atriviate
  • Potret layar Atriviate
  • Potret layar Atriviate
  • Potret layar Atriviate
  • Potret layar Atriviate
  • Potret layar Atriviate

Tic Tac toe Online

Katilu, urang nyanghareupan kaulinan anu klasik sakumaha anu saderhana. Kusabab éta anu tilu sakaligus dina kahirupan, anu kami ogé maénkeun dina salembar kertas di kelas. Waktos Ieu urang tiasa maénkeun éta dina smartphone urang dina cara saderhana. Deui, éta mangrupikeun kaulinan anu operasi na henteu nunjukkeun kejutan. Urang sadayana terang kumaha kaulinan ieu tiasa diputer. Kami tiasa nangtang babaturan pikeun maénkeun kaulinan dina vérsi ieu anu diperbarui tina kaulinan.

La ngaunduh kaulinan multiplayer ieu kanggo Android gratis. Sanaos kami mendakan pariwara di jerona.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Aspal 8: Angkutan

Salah sahiji gim balap paling spektakuler anu urang mendakan dina Android Aranjeunna henteu tiasa leungit tina daptar. Kusabab éta ogé nawiskeun kami kamungkinan maén dina modeu multiplayer ngalawan babaturan urang. Grafik tina kaulinan ieu aranjeunna henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji poin anu kuat, sabab ngagaduhan kualitas anu spektakuler. Hal anu langkung saé tibatan kaulinan mobile paling. Kami gaduh sababaraha modus balap anu sayogi di buruan. Janten urang tiasa milih anu paling cocog pikeun urang.

La unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos di jero urang mendakan pameseran sareng iklan.

aspal 8 - Rennen Otomatis Spiel
aspal 8 - Rennen Otomatis Spiel
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot
  • Aspal 8 - Rennen Auto Spiel Screenshot

Kira lagu na!

Kami nutup daptar sareng kaulinan anu pikaresepeun ieu dimana urang tiasa bersaing sareng réréncangan pikeun nebak lagu anu nuju diputer ayeuna. Janten kuis musik anu ngahibur pisan sareng hampang. Janten upami anjeun pameget musik, éta mangrupikeun cara anu saé pikeun nguji élmu musik anjeun. Salah sahiji kakuatanana nyaéta perpustakaan musik ageung anu dipiboga ku éta.

La unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos di jero urang mendakan pameseran sareng iklan.

Tebak Lagu - Kuis Musik
Tebak Lagu - Kuis Musik
pamekar: S Kuis Éta!
harga: Pikeun diumumkeun
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik
  • Tebak Lagu - Potret layar Kuis Musik

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.