Kaulinan memori Google pangalusna

kaulinan memori Google

Pikiran peryogi latihan upami hoyong tetep sibuk.a, pikeun ieu anjeun gaduh kaulinan béda jeung nu ngalakukeun tugas ieu. Dipikawanoh salaku kaulinan memori, unggal sahijina bakal ngalakukeun hiji pakasaban penting, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngaronjatkeun hiji aspék penting kayaning perhatian, kitu ogé remembering hal.

Dianjurkeun ku para ahli, unggal kaulinan boga peculiarity, nu taya lian ti ngalengkepan unggal hal anu bakal diperlukeun pikeun ngalengkepan eta. Seuseueurna gratis, sanaos leres yén anjeun gaduh batur kalawan harga handap, aranjeunna henteu biasana balik ti 2 ka 4 euro tur mangrupakeun hiburan murni.

Dina daptar ieu kami nunjukkeun anjeun kaulinan memori google pangalusna, dina sababaraha di antarana anjeun teu kudu install nanaon dina alat, sedengkeun di batur anjeun bakal, saprak aranjeunna aktip ti toko. Google biasana gaduh corat-coret, sadayana sayogi dina hiji alamat, biasana nyimpenna sanaos ngalangkungan taun-taun.

Upeti ka gnomes kebon
Tulisan anu aya hubunganana:
Kaulinan anu disumputkeun pangsaéna ti Google

Santa Tracker kaulinan memori

Santa Tracker

Dumasar kana waktos Natal, Santa Tracker mangrupa kaulinan memori nu Anjeun gabung dua gambar sarua, entertaining sabab boga waktu pikeun tiap tingkat. Kasusahna kawilang rendah, sanaos nalika tingkatan ngalangkungan bakal langkung seueur jandela anu dibuka jeung kudu apal kana posisi masing-masing.

Anjeun bakal mimitian ku dasar-dasar, nyaéta dua jandela pikeun nembongkeun, teras opat jeung saterusna nepi ka maksimum mungkin, keur entertained ku ngabogaan jam maksimum 30 detik ngalawan. Kaulinan ieu téh salah sahiji coretan paling lengkep ti sungut Gunung View, nu boga loba batur sadia dina database na.

Biasana aya kombinasi anu gampang, sakapeung urang kedah émut unggal hal Natal, anu tiasa janten salju, bal pantai berwarna, gelas, diantara seueur hal anu sanés. Sakali anjeun coba éta, éta bakal adiktif, sabab merlukeun acuity visual jeung inget dimana hiji jeung lianna.

 

Kaulinan mémori Inca

mémori Addon Inca

Addon ieu pikeun Google Chrome bakal ngabantosan urang maénkeun anu wani jeung judul memori penting jaman inca, nu urang ogé kudu ngagabung dina gambar sarua, utamana dua. Sapertos dina saacanna, waktos bakal janten musuh awon urang, tapi anu pangsaéna nyaéta tiasa maén saloba-kali anu dipikahoyong dina browser urang.

Kaulinan mémori Inca tina Playtouch geus dimekarkeun ku tim balik pausahaan, tingkat nu jumlahna aya 120 sadia. Kartu jumlahna aya 40, anjeun kedah ngumpulkeun béntang sapanjang kaulinan. kartu flip sareng ngapalkeun mana anu anjeun tingali nalika ngangkat dua anu sateuacana.

Agility méntal deui penting di dieu, éta bakal salawasna ngajaga anjeun jagjagKituna, perlu nu salawasna nengetan maksimum. Kaulinan mémori Inca anu pikaresepeun sareng biasana mangrupikeun salah sahiji anu paling henteu dipikanyaho ku Google. Éta peryogi anjeun parantos dipasang sareng masang Google Chrome dina dua léngkah.

Mémori kaulinan

kaulinan memori musik

Éta sejen kaulinan googleSaterusna, teu gampang pikeun ngamimitian jeung kudu inget catetan musik opat sato laut. Anjeun kedah tetep sareng sora sareng gerakanana, ngajantenkeun sorana sami sareng nalika pertandingan dimimitian, anu ampir sok pondok.

Sabar di dieu kedah gelar, éta naha anjeun kedah nyobian nyandak léngkah maén, teras upami anjeun kéngingkeun anjeun bakal ningali kumaha tingkat naékna. Sorana saé pisan, upami anjeun teu acan maén sateuacanna sigana pajeulit, kadang biasana ningali urang gagal.

Lamun gagal, sato bakal emit a Geter béda, coba mun teu ngantep éta lumangsung, sanajan éta leres ngalakukeun eta jadi gancang yén éta téh pajeulit pikeun panon manusa. Kaulinan mémori Google ieu mangrupikeun salah sahiji anu bakal nyandak anjeun maksimal, kudu nyaring jeung loba lamun ngaklik on unggal sato.

Tic-tac-toe

Tic-tac-toe

Google mutuskeun pikeun ngawengku tic-tac-toe antara kaulinan memori na, nu urang bisa maénkeun kalayan CPU, ngabogaan kamampuhan pikeun ngalengkepan unggal spasi kalayan salah sahiji chip urang. Milih pangalusna slot , lajeng antosan naon komputer bade ngalakukeun tur ngéléhkeun dina ngan leuwih sababaraha detik muter .

Sanaos henteu janten kaulinan mémori anu dianggo, didieu hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaéta kasalahan upami anjeun henteu hoyong eleh saingan anjeun, anu biasana ngagaduhan tingkat anu saé. Anjeun tiasa ngabalikan deui kaulinan saloba anu anjeun pikahoyong, sahingga gaduh kaulinan anu pikaresepeun tanpa kudu masang nanaon dina handphone anjeun, tablet atawa komputer.

Sanajan basajan, kaulinan dewan ieu geus dimaénkeun ku bungsu sarta leuwih luhur kana waktu, ngabogaan dampak hébat. Éta entertaining, éta ogé valid pikeun sagala umur, kudu maén kaulinan munggaran pikeun neuleuman sarta luhureun sakabeh ngéléhkeun CPU nu teu biasana ngahampura salah sahiji kaulinan.

Kuis Poé Bumi

kaulinan pikir memori

Dumasar patarosan, kaulinan ieu bakal ngajadikeun anjeun squeeze memori AnjeunKu alatan éta, leuwih sae pikeun nyoba mikir ngeunaan jawaban sateuacanna lajeng nyieun kaputusan. Earth Day Quiz mangrupikeun judul anu pikaresepeun ti Google, anu parantos ngaitkeun jutaan pamaén di sakumna dunya dugi ka ayeuna.

Sanajan keur kuesioner a, eta bakal ngabejaan Anjeun di ahir kaulinan nu sato anjeun, anjeun bisa ngarobah gumantung kana naon nyebutkeun iraha wae. Ieu valid pikeun sagala umur, ti pangheubeulna nepi ka paling canggih, pikeun ngalakukeunana, maén ti browser nu.

Jawabanna biasana tos ditetepkeun ku panulis, dina hal ieu Google, Anjeun moal boga loba pilihan, husus 3-4 waleran pikeun tiap patarosan. Ieu, kawas nu séjén, sia kudu senang jeung ningali sato naon anjeun dina unggal rounds patarosan anu bakal nanya ka anjeun, coba ngajawab kalawan sirah anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.