The 5 kaulinan golf pangalusna pikeun mobiles Android

The 5 kaulinan golf pangalusna pikeun mobiles Android

Golf mangrupikeun salah sahiji olahraga anu pang populerna di dunya sahingga aya seueur kaulinan golf di Play Store. Ku alatan éta, urang ayeuna daptar pilihan tina 5 kaulinan golf pangalusna pikeun mobiles Android kiwari.

Di handap ieu anjeun bakal mendakan kaulinan golf pangsaéna anu tiasa diunduh ayeuna ngalangkungan Play Store. Éta sadayana gratis sareng ogé diantara anu paling diunduh sareng dipeunteun pangluhurna di toko.

Sateuacan angkat ka manah masalahna, éta kedah diperhatoskeun yén, sanaos kaulinan di handap ieu anu anjeun bakal mendakan dina daptar ieu gratis, sakumaha anu parantos kami nunjukkeun, hiji atawa leuwih bisa boga sistem micropayment internal, anu bakal muka konci fitur anu langkung maju, dunya, tingkat, perbaikan, bungkusan barang sareng seueur deui. Sanajan kitu, eta bisa dipaliré tanpa ado salajengna.

Pertempuran Golf

perang golf

Pikeun ngamimitian kompilasi ieu, kami ngagaduhan Golf Battle, salah sahiji judul golf anu paling diunduh di Play Store, Teu nyebut yén éta téh salah sahiji anu geus diundeur paling genre masing-masing, saprak éta boga leuwih ti 50 juta undeuran nepi ka kiwari.

Kaulinan ieu boasts grafik 3D kacida alusna nu mana, bareng jeung senang jeung soundtrack immersive, nawarkeun cukup hiji pangalaman kaulinan entertaining. Sareng tangtosna, upami seueur tingkatan anu lumangsung dina skenario anu béda sareng lapangan golf, masing-masing langkung kompleks tibatan anu sanés; Dina patarosan, aya leuwih ti 120 liang , kursus jeung tingkat manggihan tur nungkulan. Kéngingkeun halangan di Leuweung Pinus sareng ulah ngantep panas anjeun turun di Pagunungan Rocky, langkung seueur tiis di Lebak Salju. Ogé, ulah ngantep pepelakan langkung seueur tibatan anjeun di Leuweung Maya atanapi bentang anu luar biasa tina Windy Cliffs ngahalangan anjeun.

Salah sahiji fitur pangalusna tina Golf Battle éta eta mangrupakeun multiplayer full-fledged, sabab ngidinan Anjeun pikeun maénkeun nepi ka genep babaturan dina waktos anu sareng. Candak kasempetan pikeun nunjukkeun kaahlian anjeun sareng janten anu pangsaéna dina unggal perang golf. Sabalikna, pikeun nambihan langkung pikagumbiraeun kana pertandingan, Golf Battle ogé gaduh sistem pikeun ningkatkeun klub, klub sareng bal atanapi bal golf pribadi. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun trik sareng nembak, sareng seueur deui.

Pertempuran Golf
Pertempuran Golf
pamekar: Miniclip.com
harga: bebas
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle
  • Potret layar Golf Battle

Super Stickman Golf 2

Super Stickman Golf 2

Upami anjeun hoyong kaulinan golf anu henteu peryogi Internét, Super Stickman Golf 2 mangrupa salah sahiji pangalusna nanaon na, sabab boga hiji mode individu nu ngan anjeun ngalawan halangan unggal tingkat, tanpa ado salajengna. Nya kitu, lamun rék ngukur diri taktak jeung taktak jeung pamaén séjén, Anjeun ogé bisa ngamangpaatkeun mode multiplayer na.

Kaulinan ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangbasajanna dina daptar ieu, kalayan grafik 2D sareng dinamika sareng midangkeun anu cukup saderhana. Sanajan kitu, éta bener entertaining, sarta teu keur nanaon nu eta boga leuwih ti 5 juta undeuran di toko. Ieu utamana alatan kanyataan yén Cai mibanda ngeunaan 180 liang anu bakal tangtangan anjeun ti mimiti nepi ka rengse, tiap hiji crazier ti séjén. Éta ogé gaduh 53 prestasi pikeun muka konci, ogé 28 topi sareng 10 pamaén golf anu tiasa didamel nalika anjeun maju dina pertandingan sareng tingkat ngéléhkeun. Ogé, aya rupa-rupa shooting power-up nu mantuan Anjeun ngéléhkeun tingkat leuwih gampang.

Super Stickman Golf 2
Super Stickman Golf 2
pamekar: Mie
harga: bebas
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar
  • Super Stickman Golf 2 Potret layar

WGT Golf Game ku Topgolf

wgt golf kaulinan android

WGT Golf Game ku Topgolf mangrupakeun kaulinan golf kalawan grafik realistis pikeun sakabéh jalma anu lulus ti kaulinan kalayan grafik animasi na langkung cartoonish. Judul ieu, sakumaha diwincik ku pamekarna, mangrupikeun simulator golf kalayan fisika gerakan anu saé pisan. Di dieu anjeun bisa manggihan sababaraha lapangan golf paling iconic di dunya: Pebble Beach, nu dipaké pikeun kajawaraan PGA Tour 2010, atawa Royal ST. George's, tempat pikeun turnamén The Open Championship di 2011.

Kaulinan ieu sagemblengna bebas , tapi ngidinan Anjeun pikeun nyieun purchases internal pikeun ngaronjatkeun alat Anjeun atawa, langsung, meunang tantangan. Leres pisan, peryogi sambungan internét, sabab mangrupakeun multiplayer kalapa full-fledged.

5 kaulinan dahareun pangalusna pikeun mobiles Android
Tulisan anu aya hubunganana:
5 kaulinan dahareun pangalusna pikeun mobiles Android

Kaulinan Multiplayer tiasa dicoo sareng réréncangan atanapi pamaén ti sababaraha daérah dunya. Pikeun leuwih interaksi, Kaulinan ieu gaduh obrolan langsung sareng papan peringkat kompetisi. Salaku tambahan, pikeun nyebarkeun kaahlian anjeun di lapangan, éta ngamungkinkeun anjeun ngabagi hasil sareng nembak pangsaéna dina jaringan sosial sapertos Facebook sareng Twitter.

WGT Golf
WGT Golf
pamekar: wgt
harga: bebas
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot
  • WGT Golf Caphshot

Golf Master 3D

master golf 3d

Pindah ka salah sahiji kaulinan golf pangsaéna pikeun Android, urang mendakan diri urang sateuacanna Golf Master 3D, kaulinan séjén kalawan grafik 3D realistis nu boga saeutik atawa nanaon sirik ka batur nanaon na. Na yén kaulinan ieu boga sagalana nu peryogi maén keur jam tanpa nalangsara ti boredom, saprak éta hadir kalawan loba liang , tiap hiji mibanda halangan unik sarta dumasar kana kursus profésional populér di sakuliah dunya.

Kadalina gampang, tapi unggal tingkatan janten langkung pajeulit nalika kaulinan maju. Oge, lamun ditambahkeun kana ieu nu bisa maénkeun kalayan pamaén ti sakuliah dunya, unggal leuwih hade tinimbang nu séjén, anjeun bakal manggihan dibaturan kaulinan nangtang nu bakal butuh nembak pangalusna anjeun dina unggal kasempetan. Janten nyiapkeun saloba mungkin sareng ngaropea heula pamuter anjeun sareng nyiapkeun klub anjeun kalayan seueur paningkatan anu anjeun tiasa kéngingkeun dina Golf Master 3D.

Golf Master 3D
Golf Master 3D
harga: bebas
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot
  • Golf Master 3D Screenshot

Mini Golf Raja

raja golf mini

Pikeun nutup ieu kompilasi kalayan mekar, Mini Golf Raja Éta mangrupikeun kaulinan anu kami pilih. Judul ieu béda ti anu sanés sabab di dieu lapangan golf atanapi liang langkung alit, tapi henteu langkung sesah sareng nangtang pikeun éta.

Grafik animasi mangrupikeun anu pangsaéna, kitu ogé soundtrack na. Salaku tambahan, éta gaduh modeu multiplayer pikeun maén sareng jalma ti sakumna dunya. Jeung dinamis nya basajan; ngan sered ramo Anjeun pikeun tujuan jeung leupaskeun bal ka arah liang, tapi overcoming halangan, tangtu. Dupi anjeun tiasa ngadamel liang dina hiji?

Mini Golf Raja
Mini Golf Raja
pamekar: RisingWings
harga: bebas
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot
  • Mini Golf Raja Screenshot

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kapang cenahna

    Éta sanés pikeun pariwara, tapi anjeun parantos ngantunkeun kaulinan golf anu saé tina 5 luhur.
    Kuring nyebutkeun ieu tina pangalaman, sabab kuring geus lila maén: Golf Clash.

    1.    daniplay cenahna

      Molda nyeratna.