Ieu mangrupikeun kaulinan disumputkeun tina Microsoft Edge sareng ieu kumaha anjeun tiasa maén

Kaulinan disumputkeun Microsoft Edge

Microsoft Edge parantos janten salah sahiji panyungsi pang populerna sakuliah dunya, malah dina alat Android. Alatan apdet anu sering sareng kinerja anu kuat, browser basis Chromium parantos janten salah sahiji pilihan anu pang populerna. Kusabab pangsa pasar globalna, pangsa pasar Microsoft Edge terus ningkat sanajan dina alat Android.

Microsoft Edge kalebet kaulinan anu disumputkeun nu bisa diaksés dina sakabéh édisi na, kaasup alat Android. Anu nganggo Microsoft Edge panginten tiasa ngahibur kaulinan. Handap urang ngajelaskeun kumaha eta bisa diputer. Anjeun teu kedah masang kaulinan tambahan pikeun maénkeun kaulinan ieu dina telepon anjeun.

Microsoft hoyong nuturkeun conto Google dina palaksanaan kaulinan rusiah di Ujung. Salila sababaraha taun, Google parantos nambihan seueur kaulinan rusiah ka Chrome, janten pilihan anu langkung populér. Urang bakal ningali upami Edge kalebet kaulinan anu langkung disumputkeun dina waktosna, ngajantenkeun aranjeunna langkung populer tibatan Chrome. Dina sagala hal, kaulinan ieu geus mangrupa hambalan dina arah nu bener, sarta kami bakal ngabejaan ka maneh kumaha carana maén di handap.
awan
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaksés awan tina Android

Kumaha carana ngaksés kaulinan anu disumputkeun di Microsoft Edge

Kaulinan disumputkeun Microsoft Edge

Pikeun ngakses kaulinan disumputkeun tina Microsoft Tepi, Anjeun tiasa ngalakukeun eta dina sagala versi browser, jadi dina komputer Anjeun, tablet atawa telepon Android. Anjeun kedah masang browser dina telepon Android anjeun upami anjeun hoyong maén game, tangtosna. Upami anjeun teu acan gaduh, anjeun kedah ngaunduh gratis tina Google Play Store:

Microsoft Tepi
Microsoft Tepi
harga: bebas

Dina raraga maénkeun kaulinan ieu dina telepon Android urang, urang kudu mimiti ngundeur browser. Sakali kami geus rengse eta, ngakses game bakal basajan. Sadaya anu urang laksanakeun nyaéta muka browser dina telepon urang teras milarian bar alamat di luhur layar. Teras, urang ngawanohkeun tepi: // ombak dina palang alamat teras klik "Go". Ieu bakal mawa urang langsung ka buruan.

Urang bisa maénkeun kaulinan ieu langsung dina alat Android urang ku nuturkeun ieu léngkah basajan. Ieu kabuka pikeun maén saloba urang hayang, jadi éta cara nu sae pikeun maéhan waktos nalika urang dina telepon android urang jeung urang teu bisa ngundeur kaulinan séjén. Ieu cara loba gampang maén nalika anjeun dina lebet nu.

Kumaha gim disumputkeun ieu

Microsoft Edge nyumput game surfing

Kaulinan disumputkeun ieu dina Microsoft Edge sigana janten paporit klasik pikeun pangguna sadaya platform, sareng éta leres-leres gaduh kamampuan pikeun ngalakukeunana. Éta mangrupikeun alternatif browser Microsoft pikeun kaulinan dinosaurus Google Chrome, anu parantos janten ikon budaya. Ku sabab kitu, kaulinan ieu pasti bakal ngahudangkeun minat loba, sanajan aya béda jelas antara dua.

Dina kaulinan browser dumasar laut ieu, urang jadi surfer sarta kami nyoba mindahkeun ngaliwatan cai bari Ngahindarkeun sagala rupa halangan. Urang kedah nyingkahan sagala halangan (sapertos batu, hiu sareng para peselancar sanés) dina perjalanan urang nalika surfing. Kasusahna ningkat nalika urang maju, nalika urang nyanghareupan halangan anu langkung seueur. Kagancangan urang ogé ningkat nalika urang maju, janten ngahindarkeun halangan ieu bakal gumantung kana kaahlian sareng refleks urang.

Kaulinan disumputkeun dina Microsoft Edge ngagabungkeun cara béda pikeun nyieun kaulinan leuwih metot. Aya sababaraha halangan tetep sumebar di sapanjang Maze, sapertos pulo sareng kapal. Di sisi séjén, urang ogé kudu nyingkahan gurita anu bakal ngudag urang lamun urang luncat kana eta. Hal ieu ngajadikeun kaulinan leuwih seru sarta ogé leuwih hese. Éta langkung teu kaduga, tapi ogé langkung sesah maén.

Kumaha patandingan dianggo dina kaulinan

Kaulinan disumputkeun Microsoft Edge

Sateuacan ngamimitian kaulinan disumputkeun tina Microsoft Edge, urang kedah hormat aturan kaulinan sareng sadar kana barang anu disayogikeun ka urang. Urang mimitian ku tilu kahirupan sareng tilu tingkat stamina (atanapi énergi) supados urang tiasa ngarencanakeun sasuai. Salian ti éta tilu modus gim, Kaulinan nawarkeun kami tingkat béda tina kasusah. Modeu kaulinan ieu sayogi:

  1. Modeu normal: Dina mode ieu urang kudu surfing jeung Dodge halangan anu bakal meunang di jalan urang. Langkung jauh anjeun angkat tanpa halangan-halangan ieu, langkung seueur titik anjeun bakal disimpen.
  2. Modeu Serangan Waktos: modeu séjén Ieu dimimitian ku stopwatch kalawan waktu nu tangtu. Gagasanna nyaéta anjeun kedah ngumpulkeun jumlah koin maksimal tina cai nalika anjeun angkat sateuacan waktos anu dipasihkeun.
  3. Modeu slalom (modeu zig zag): Panungtungan, ieu mode paling pajeulit dina kaulinan ieu. Anjeun kedah ngetok sadaya panto ku cara anu lincah sareng gancang, janten anjeun kedah sabar, gancang, sareng refleks anu saé.

Aya rupa-rupa modus kaulinan dina kaulinan ieu nu ngajadikeun eta pikaresepeun pikeun angka nu gede ngarupakeun pamaén. Urang salawasna bisa balik pikeun salah sahiji modeu séjén lamun mode kaulinan normal teu sigana cukup nangtang. Ogé, kaulinan bakal langkung pikaresepeun pikeun sadaya pangguna Android sabab tiasa dianggo béda dina modeu ieu. Éta sanggup nyugemakeun rupa-rupa rasa sareng jinis pangguna kalayan sakedik kasusah.

AdBlockAndroid
Tulisan anu aya hubunganana:
AdBlockers gratis pangsaéna pikeun Android

Kadali di buruan

Microsoft Edge nyumput game surfing

Panginten teh pamaké heran lamun kadali kaulinan ieu aranjeunna gampang dianggo dina Microsoft Edge. Urang tiasa ngajamin yén kadalina rada gampang dianggo. Ogé, kadali anu basajan dina sakabéh versi game. Kalayan kecap sanésna, urang moal mendakan masalah nalika maén tina alat Android urang, ogé tina komputer urang. Kaulinan nawarkeun kadali touch gampang, jadi ieu teu kudu jadi masalah pikeun sagala pamuter.

Urang bisa mindahkeun surfer ka katuhu atawa ka kénca ngetok layar ka arah éta. Urang toél layar ka arah nu urang hayang karakter pindah pikeun nyegah halangan. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kadali gampang dianggo. Upami Anjeun gaduh hiji alat Android kalawan layar badag, anjeun bakal ngarasakeun kaulinan leuwih, tapi euweuh pamaké tina sistem operasi kudu boga kasusah wae.

Microsoft Tepi geus nyumputkeun kaulinan ieu bari, tapi geus bisa nembongkeun yen eta boga kabéh bahan diperlukeun pikeun jadi judul sejen well-dipikawanoh, kawas kaulinan dinosaurus kapanggih dina Google Chrome. Anjeun tiasa maénkeun éta dina alat naon waé sareng nikmati pikeun rupa-rupa modeu kaulinan. Maénkeun éta saderhana, ngahibur sareng tiasa diaksés kusabab rupa-rupa modeu kaulinan. Ieu bébas maén dina alat Android Anjeun. Nyiapkeun pikeun senang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Amy Dennis cenahna

    WOW… Abdi henteu terang sateuacanna. Hatur nuhun Android