Kaulinan arcade

Kaulinan arcade pangsaéna

istilah arcade Éta mangrupikeun kecap anu nyebar pisan sareng populér di séktor video game. Tegesna, éta ngarujuk kana éta mesin vidéo anu biasa urang tingali di tempat umum sapertos bar, warung kopi, pusat perbelanjaan sareng arcade. Aranjeunna janten kasohor pisan nalika taun dalapan puluhan sareng dina salapan puluh sembilan puluhan, utamina kusabab kanyataanna sanés judi atanapi tohan, aranjeunna henteu ngagaduhan seueur larangan hukum.

Nanging, antukna, istilahna arcade parantos mekar sareng ayeuna kami nganggo pikeun ngarujuk kaulinan video PalasikKaulinan vidéo gaya Retro anu ngingetan urang kana mesin-mesin anu urang sebutkan sateuacanna. Aranjeunna biasana kaulinan relatif gampang maénSajauh mékanika paduli, anu grafik anu luar biasa atanapi téknologi canggih henteu biasana diperyogikeun. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh popularitas anu hébat, sareng henteu ngan ukur diantara pamaén anu langkung lami, tapi ogé di antara sadaya pamaén anu mendakan hal anu béda dina jinis kaulinan anu aranjeunna henteu terang dina waktos éta. Sareng pikeun téma anjeun, anjeun bakal mendakan gim arcade tina sababaraha sareng sababaraha jinisTi mimiti platform, shooters atanapi balapan, dugi ka gelut, aksi, olahraga atanapi petualangan. Sareng ayeuna, tanpa ado salajengna, kami nawiskeun anjeun a Pilihan sareng sababaraha kaulinan arcade pangsaéna pikeun Android. Ngarasakeun sareng senang-senang!

fernanfloo

Dina «Fernanfloo» anjeun bakal ngasongkeun idéntitas karakter menawan ieu anu kedah nyanghareupan angkatan sato anu nyegah anjeun ngahubungi kipas anjeun. Muka konci kostum énggal pikeun Fernanfloo sareng tingkat sateuacanna saatos tingkat kalayan bantuan power-up, gim anu pikaresepeun pisan sareng ngahibur anu ogé nawiskeun mékanika saderhana, tapi henteu gampang.

fernanfloo
fernanfloo
pamekar: BBTV
harga: bebas
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo
  • Screenshot Fernanfloo

Ngajalankeun Temple

"Temple Run" mangrupikeun petualangan énggal anu matak ngahibur anu anjeun kedah napigasi sagala rupa halangan, luncat gawir sareng seueur deui bari ngumpulkeun koin sareng kakuatan akumulasi. Pamaké ngajelaskeun salaku pikagumbiraeun pisan sareng adiktif, sareng aranjeunna henteu kakurangan iota alesan.

Ngajalankeun Temple
Ngajalankeun Temple
pamekar: Imangi Studios
harga: bebas
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple
  • Screenshot Run Temple

YooB Kaulinan

Sakumaha tiasa dicandak tina judulna, "YooB Games" sanés ngan ukur kaulinan, tapi lengkep platform anu ngahijikeun langkung ti dalapan puluh kaulinan béda sareng rupa-rupa gaya, téma sareng katégori anu jembar ti buruan pelari anu teu aya tungtungna atanapi gaya Tetris, dugi ka pertandingan perang sareng peperangan, balapan sareng walker lapar sakapeung.

YooB Kaulinan
YooB Kaulinan
pamekar: Tepok-Mobile
harga: bebas
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games
  • Potret layar YooB Games

Dunya Super Leuweung

Kaulinan sareng protagonis "Super Jungle World" bakal ngingetan pisan ka anjeun ngeunaan Super Mario Bross. Éta perkawis a Kaulinan ngaji tanpa wates anu anjeun kedah luncat komo némbak seuneu pikeun nyingkahan puluhan halangan sareng ngaleupaskeun musuh ngalangkungan kontrol anu diaktipkeun pikeun éta.

"Super Jungle World" ngagaduhan grafik anu lucu pisan, warni sareng warni, sareng langkung ti 199 tingkat kasusah, Jadi pikaresepeun dijamin salami sababaraha jam maén.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Geometri Dash Lite

«Geometri Dash Lite» nyaéta a platformer Palasik dipak ku aksi sareng gancangan frenetic. Tokoh géometrik mangrupikeun tokoh protagonis tina kaulinan ieu dimana anjeun badé nyobian katerampilan anjeun pikeun jalan "ngalangkungan jalan bahaya sareng halangan anu seukeut", boh ku cara ngaluncatan, ngageser, ngalakukeun pirouet anu teu mungkin di awang-awang bahkan ngabalikeun hukum gravitasi.

Geometri Dash Lite
Geometri Dash Lite
pamekar: Kaulinan RobTop
harga: bebas
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot
  • Geometri Dash Lite Screenshot

Super Android 2

Kaulinan sanés anu diideuan ku Super Mario Bross nyaéta "Super Andrio 2", gim anu tokohna, Andrio, ngagaduhan tujuan pikeun nyalametkeun putri anu diculik ku monster. Pikeun ieu anjeun kedah lumpat, luncat, geser ngalangkungan sababaraha platform, hindging ton halangan sareng ngéléhkeun puluhan tingkat kasulitan. Tanpa diragukeun, gim anu sanés anu pikaresepeun sareng adiktif anu anjeun badé pikaresepeun. Sareng tangtosna, tong hilap néwak sadaya objék anu sayogi pikeun ieu, sabab ku éta waé anjeun bakal kéngingkeun poin anu tiasa anjeun tukeur pikeun kahirupan.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Zombie Tsunami

Dina "Zombie Tsunami" gelombang undead parantos nyerang sareng ngancurkeun kota, nyéépkeun unggal manusa anu hirup dina jalanna. Naha anjeun pikir tujuan anjeun bakal salamet tina zombie? Teu aya nanaon éta, anjeun kedah ngatur pikeun néwak manusa. Langkung seueur manusa anu anjeun candak, langkung seueur koin anu anjeun badé kéngingkeun kakuatan-up anu ngabantosan anjeun ngancurkeun sagala anu anjeun mendakan di jalur anjeun.

Zombie Tsunami
Zombie Tsunami
pamekar: Mobigame SARL
harga: bebas
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie
  • Screenshot Tsunami Zombie

Subway para peselancar

Dina «Subway Surfers» anjeun bakal ngasongkeun idéntitas skateboarder, upami sanés ahli propésional, ampir saha anu dina skateboard na kedah kabur ti inspektur pulisi sareng anjingna. Jang ngalampahkeun ieu anjeun kedah nuturkeun jalur karéta tapi tangtosna, karéta henteu gampang pisan janten anjeun kedah nyingkahanana bari ngoleksi saloba koin sabisa-bisa pikeun ningkatkeun kakuatan sareng kagancangan anjeun ku ngalakukeun aksi anu teu mungkin.

Subway para peselancar
Subway para peselancar
pamekar: SYBO Kaulinan
harga: bebas
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers
  • Screenshot Subway Surfers

Lapar hiu Évolusi

Dina "Hungry Shark Evolution" anjeun parantos tiasa ngabayangkeun saha protagonis asli, hiu anu lapar pisan. Éta kaulinan cai anu dikemas, pangaruh pikeun dimana anjeun anjeun bakal nyandak bijil tina hiu lapar anu nyéépkeun sagala hal dina jalanna; Pendakan dunya anyar sareng mahluk anyar dina dasar laut, mendakan harta karun énggal, ngempelkeun hiu alit salaku tentara anjeun, nantang babaturan anjeun sareng seueur deui. Ah! Sareng anjeun ogé tiasa ngaropea hiu.

Lapar hiu Évolusi
Lapar hiu Évolusi
pamekar: Ubisoft
harga: bebas
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar
  • Screenshot Évolusi Hiu Lapar

Dunya Lep 3

«Lep's World 3» anu bergengsi platformer sareng kaulinan balap dibintanginya Lep, urang Irlandia anu ramah sareng lucu anu kampungna anu saé sareng sauyunan dumadakan bakal diserang ku sababaraha troll jahat anu nyandak harta karun ieu sareng nyulik sadayana. Nya, sadayana kecuali Lep.

Lep ayeuna anjeun, sareng misi anjeun bakal nyalametkeun sadaya warga nagara ku ngaji, ngaluncatan sareng ngageser 120 tingkat tina kasusah sareng lima dunya anu endah. Anjeun ogé kedah ngéléhkeun lima musuh hébat sareng ngumpulkeun tujuan anu anjeun bakal kéngingkeun katerampilan anu bakal ngabantosan anjeun dina misi anjeun.

Dunya Lep 3
Dunya Lep 3
pamekar: nerByte GmbH
harga: bebas
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot
  • Lep's World 3 Screenshot

Piano Kotak 2

"Piano Tiles 2" mangrupikeun gim anu saderhana, tapi sanés gampang. Jeung anjeun bakal tiasa maénkeun puluhan lagu tina seueur rupa-rupa sareng gaya dina piano, tapi anjeun kedah tetep fokus sareng henteu gagal iraha waé. Salaku tambahan, anjeun bakal tiasa bersaing sareng pamaén sanés ti mana waé dunya sareng "kacanduan" pikeun naék rangking global.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Flippy Knife

"Flippy Knife" mangrupikeun kaulinan anu nuturkeun jejak anu populér sareng kontroversial Manuk Flappy sanaos waktos ieu perkawis malédog péso ngarah murag kana jalan anu bener. Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, gim na henteu sagampang éta kusabab éta modeu kaulinan bédaTi saprak naék témbok nyekel péso dugi ka sababaraha cara malédogkeun péso, kalebet modeu arcade anu bakal ngalangkungan tingkat kasulitan anu béda. Naha anjeun bakal nempelkeun péso dina jalan anu anjeun kedah atanapi anjeun maledogkeun sedemikian rupa sehingga pencét kana tempat anu sanésna sareng ragrag? Nguji téknik anjeun sareng kamampuan anjeun pikeun ngahontal kakuatan anu leres sareng condong. Ah! Sareng henteu ngan ukur péso, tapi ogé pedang, kampak sareng sajabana langkung ti tilu puluh senjata bénten tapi sadayana seukeut pisan.

Flippy Knife
Flippy Knife
harga: bebas
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy
  • Screenshot Péso Flippy

Implengan Akhir IV

Dina pilihan kaulinan arcade atanapi retro anu pangsaéna, anjeun moal tiasa sono "Final Implengan IV", salah sahiji anu terkenal Kaulinan RPG (Role Playing Game) didamel ku Nintendo. Judul kaopat tina saga nandaan titik balik ngahontal tingkat popularitas anu luhur pikeun anu mimiti kaasup Sistem Battle Time Aktip (ATB) sareng sistem anu ngamungkinkeun anjeun pikeun mindahkeun kakuatan sareng kamampuan ka pamaén sanés pikeun ngabantosan aranjeunna dina perang.

Dumasar kana vérsi pikeun Nintendo DS anu dirilis taun 2008, "Final Fantasy IV" kanggo fitur alat Android Grafik 3D, karya Rendering hébat sareng jam sareng jam petualangan.

Final FANTASY IV (3D NGUMBAK)
Final FANTASY IV (3D NGUMBAK)
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar
  • Final FANTASY IV (3D REMAKE) Potret layar

Super Juhari Run

Kami parantos nyebatkeun Mario Bross sababaraha kali, tapi ayeuna waktosna nyebatkeun "Super Mario Run" salaku salah sahiji gim arcade pangsaéna pikeun alat Android. Diluncurkeun kirang ti sataun katukang, ngajaga intisari gim klasik anu seueur sareng seueur jam parantos maok ti urang salaku murangkalih. A kaulinan runner sajajalan éta kabuka di sababaraha dunya sareng sababaraha tingkatan, anu anjeun tiasa maénkeun kalayan ngan hiji jari, sareng éta bakal nyiptakeun kecanduan sapertos anu anjeun henteu kantos alami sateuacanna.

Super Juhari Run
Super Juhari Run
harga: bebas
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot
  • Super Mario Run Screenshot

sonic dash

Karakter klasik séjén dina dunya gim video nyaéta landak biru Sonic, anu suksésna anu luar biasa ngarah anjeunna diasimilasi salaku gambar perusahaan anu lahir, Sega. Di Play Store anjeun gaduh sababaraha judul anu dibéntangan ku Sonic, tapi di dieu kami ngadugikeun "Sonic Dash", petualangan anu anjeun bakal ngendalikeun landak ieu sareng anjeun bakal ngajalankeun kecepatan maksimal ngalangkungan rohangan 3D nyingkahan sababaraha halangan, rupa-rupa sareng sesah. Upami "Super Mario Run" janji jam senang, "Sonic Dash" henteu jauh ti tukang.

Sonic Dash - SEGA Laufspiele
Sonic Dash - SEGA Laufspiele
pamekar: téga
harga: bebas
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar
  • Sonic Dash - SEGA Laufspiele Potret layar

Pac-MAN

Ampir ikon taun dalapan puluhan sareng bagian tina taun sembilan puluhan. "Pac-Man" meureun kaulinan arcade paling wawakil sareng klasik tina waktos éta. Wisata ngalangkungan labirin bari nyéépkeun bal énergi, ngalemahkeun hantu sahingga anjeun tiasa tuang sateuacan aranjeunna kéngingkeun deui kakuatanana. Ngahasilkeun, nyéépkeun sareng nyéépkeun sareng ngumpulkeun poin pikeun level up. Basajan maén, tapi beuki hésé diéléhkeun, PAC-MAN mangrupikeun gim anu luar biasa adiktif sareng ngahibur anu bakal nyandak jam-jam bobo anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.