Jerit Hayam, kaulinan hayam anu dikawasa ku sora anjeun sareng anu pencét dina Android

Kali ieu kuring masihan anjeun tulisan anu rada béda, sareng éta, sanaos kuring masihan anjeun pos video anu aya hubunganana sareng a kaulinan android, ieu teu aya hubunganana sareng kaulinan anu urang biasa maénkeun dina sistem operasi Android héjo. Bédana kaulinan ieu dugi ka tiasa maénkeun na, nyaéta ngagaduhan hype anu luar biasa dina jaringan sosial anu béda sareng média khusus di dunya Android.

Kaulinan disebut Hayam ngajerit sareng paling dikenal pikeun kaulinan budak awéwé anu dikawasa ku sora. Kaulinan dina gaya platform klasik paling murni, kalayan bédana ageung yén éta dimaénkeun tanpa panangan sareng ngan ukur nganggo sora kami pikeun nanganan budak awéwé anu marahmay.

Jerit Hayam, kaulinan hayam anu dikawasa ku sora anjeun sareng anu pencét dina Android

Jerit HayamKumaha carana tiasa sanés, urang tiasa ngaunduh langsung sareng gratis ti Google Play Store, toko aplikasi resmi pikeun Android. Hiji-hijina kakurangan anu kuring tiasa kaluar tina kaulinan ieu, upami aya hiji hal anu istimewa beda pisan sareng kaulinan platform sanés kanggo Android, nya éta itungan, pikeun rasa kuring kalayan pariwara kaleuleuwihi sareng posisi parah di luhur.

Ngaleungitkeun ieu tina publisitas anu pikeun kuring penting pisan sabab éta ngahambat urang seueur dina pangalaman pangguna sareng gim, anu leres nyaéta Scream Hayam mangrupikeun gim anu saé pisan pikeun Android Sanaos henteu cocog pikeun ulin di tempat umum, janten kuring bakal nyaritakeun yén éta henteu ngan ukur cara pikeun ngendalikeun budak awéwé anu hadé kalayan kanyataan saderhana nganggo sora urang.

Jerit Hayam, kaulinan hayam anu dikawasa ku sora anjeun sareng anu pencét dina Android

Beda anu hébat tina Scream Chicken aya dina midangkeun na, langkung saé tibatan dina midangkeun na anu henteu langkung ti platform klasik pikeun Android, bédana anu hébat aya dina cara urang kedah ngendalikeun karakter kaulinan video na.

Pikeun mindahkeun budak awéwé liwat tingkat anu béda sareng dunya anu kalebet kana kaulinan lengkep gratis, urang bakal kedah sacara harfiah hum, nyanyi atanapi ngan ukur ngaharewos ka budak awéwé, ku cara kieu anak hayam bakal maju ku jalan ngaliwatan tingkat anu saluyu sareng cara anu sami pisan nalika leumpang.

Jerit Hayam, kaulinan hayam anu dikawasa ku sora anjeun sareng anu pencét dina Android

Luncat atanapi ngalangkungan halangan anu béda anu timbul di jalan, urang kedah  angkat nada anu urang ngendalikeun hayamUpami urang nyarios sareng anjeunna urang kedah nyarios langkung banter sareng upami urang humarurung atanapi nyanyi ka anjeunna urang kedah ngalakukeun éta langkung banter sahingga anak hayam nurut ka urang sareng ngaluncatan halangan, gawir, sareng sajabana.

Jerit Hayam, kaulinan hayam anu dikawasa ku sora anjeun sareng anu pencét dina Android

Éta saderhana tapi dina waktos anu sami pikaresepeun nyaéta cara berinteraksi sareng anu kawilang anyar ieu Gim Android anu dina sababaraha dinten ayeuna pencét kana jaringan sosial anu béda.

Jerit Hayam, kaulinan hayam anu dikawasa ku sora anjeun sareng anu pencét dina Android

Unduh Chicken Scream gratis ti Google Play Store

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁
Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.