Kaulinan offline pangsaéna kanggo Android

Kaulinan Android anyar

Ayeuna urang tiasa milih tina sababaraha kaulinan anu diunduh dina telepon Android Anjeun. Sanaos, bagian ageung tina kaulinan ieu diperyogikeun sambungan internét. Hal anu prinsipna henteu masalah. Kacuali nalika kami aya dina situs tanpa konéksi Internét. Misalna di luar negeri.

Kabeneran aya seueur kaulinan Android anu tiasa dianggo kalayan henteu kedah sambungan internét. Janten, urang tiasa ngaraos gim tanpa kedah hariwang dimana urang ayana. Sora hébat, leres? Kami ngantepkeun anjeun di handap ieu sareng pilihan anu kaulinan offline pangalusna pikeun Android.

Jalan dieu urang tiasa maén iraha waé urang hoyong tanpa kedah hariwang naha urang gaduh internét atanapi henteu. Pilihan ieu ngusahakeun seueur rupa-rupa, janten kami ngantepkeun anjeun ka sababaraha gim. Janten pastina anjeun bakal mendakan salah sahiji anu anjeun pikaresep. Siap pendak sareng aranjeunna?

Kaulinan Android

BADLAND

Urang mimitian daptar ku kaulinan pinuh ku petualangan jeung aksi. Lokasi buruan, di leuweung anu paling rame, ngabantosan seueur carita. Tujuan kami nyaéta mendakan naon anu kajantenan di leuweung ieu, kumargi henteu sadayana sa éndah sigana. Sanaos, di jalan urang bakal pendak sagala rupa halangan. Kaulinan anu ngahibur kalayan grafik anu saé.

urang tiasa unduh game offline ieu kanggo Android gratis, sanaos aya ngagaleuhna.

BADLAND
BADLAND
harga: bebas
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND
  • Potret layar BADLAND

Crossy Jalan

Tujuan anu urang gaduh dina kaulinan ieu nyaéta meunang sajauh mungkin tanpa tiwas. Sanaos urang kedah ngalangkungan sagala rupa ruteu, masing-masing langkung rumit. Janten urang kedah janten terampil sareng gancang pisan. Utamana kusabab upami urang lami teuing gerak, garuda anu ngalayang ngalangkungan buruan bakal néwak urang.

Un Kaulinan Android anu paling ngahibur sareng pikaresepeun. Unduhan kaulinan ieu gratis, sanaos anjeun ngagaduhan pembelian di jerona.

Crossy Jalan
Crossy Jalan
pamekar: PAUNGSI HIPSTER
harga: bebas
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy
  • Screenshot Jalan Crossy

NBA Jam

Nami gimna parantos nyéépkeun urang ku ideu anu jelas. Urang kami ngalih kana liga baskét pangalusna di dunya. Urang tiasa milih tim sareng nyiapkeun pikeun kéngingkeun saloba pertandingan sabisa. Kaulinan anu saé pikeun pencinta baskét. Kami gaduh pilihan pikeun bersaing ngalawan babaturan, sanaos dina éta hal anjeun kedah gaduh WiFi atanapi Bluetooth.

La download tina kaulinan ieu hargana 5,49 euro. Harga anu sigana siga kaleuleuwihi. Upami éta sanés masalah, éta mangrupikeun gim olahraga anu saé pikeun Android.

NBA JAM ku EA SPORTS ™
NBA JAM ku EA SPORTS ™
harga: 4,99 €
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™
  • NBA JAM ku Potret layar EA SPORTS ™

smash pencét

Kaulinan anu urang kedah megatkeun saloba kristal-gancang. Aranjeunna badé masihan kami jumlah terbatas kelereng anu kedah urang anggo pikeun ngahontal tujuan urang. Éta mangrupikeun kaulinan anu paling ngahiburSalaku tambahan, meupeuskeun gelas paling santai. Asa hébat pisan!

La unduh kaulinan ieu kanggo Android gratis. Sanaos sapertos batur dina daptar ieu, kami mendakan pameseran di jerona.

smash pencét
smash pencét
pamekar: si asa
harga: bebas
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot
  • Smash Hit Screenshot

Cacing 4

Dina kaulinan ieu kami urang janten cacing sareng hiji-hijina tujuan urang nyaéta ngéléhkeun tim saingan urang dina hiji perang. Kabeneran, urang bakal ngagaduhan daptar senjata sareng tindakan anu saé pikeun urang. Urang tiasa ngagunakeun éta pikeun ngéléhkeun saingan urang. Serangan antar tim silih berganti. Janten anjeun tiasa nyiapkeun langkung saé.

La ngaunduh game offline ieu kanggo Android ngagaduhan harga 4,99 euro. Salaku tambahan, kami mendakan beuli di jerona. Sanaos mésér henteu diperyogikeun pikeun maju.

Cacing 4
Cacing 4
harga: 4,39 €
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot
  • Cacing 4 Screenshot

Perang géométri 3

Dina kaulinan offline ieu pikeun Android urang kedah niup jelema jahat. Kami patepang sareng musuh anu urang kedah niup. Sadaya ieu dina langkung ti 100 tingkat yén kaulinan milik. Janten urang moal bosen. Tiap tingkat béda sareng kasusah na ningkat kana waktos. Salaku tambahan, urang gaduh 12 modeu perang anu béda.

urang tiasa unduh kaulinan ieu dina alat Android kami dina harga 8,99 euro. Harga anu rada kaleuleuwihi, tapi upami sanés halangan urang nyanghareupan gim anu ngahibur pisan.

Aplikasi na henteu kapendak di toko. 🙁

Ieu pilihan urang sareng kaulinan offline pangsaéna kanggo Android. Kami arepkeun anjeun pikaresepeun sareng aya salah sahiji anu anjeun resep dina daptar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.