Kumaha Akar Android

Kami ngajelaskeun kumaha carana akar Android anjeun saléngkah demi gaduh aksés Root dina sélulér atanapi tablet naon waé sareng henteu kedah peryogi PC.

Waze

Ngoptimalkeun Waze ku tips ieu

Tilu trik pikeun kéngingkeun langkung seueur tina Waze dina Android. Pendakan trik saderhana ieu pikeun ngagunakeun aplikasi Android kalayan éfisién.

Trik pangsaéna pikeun Huawei P20 Pro

Trik pangsaéna pikeun Huawei P20 Pro

https://youtu.be/PQvaKk-JpDc Si eres usuario de uno de los smartphones gama alta de Huawei, esta serie de trucos para el Huawei P20 PRO seguro que te van Vídeo en el que les muestro los mejores trucos para el Huawei P20 Pro. Vídeo tutorial válido también para el P20 y el Mate 10.

Unduh musik FLAC

Kumaha cara ngaunduh musik dina kualitas sora anu paling luhur. FLAC !!

https://youtu.be/wJYRiDiYDBg En los tiempos de streaming que estamos ya casi nadie lleva música de manera física en su Smartphone y, pero aunque nos Vídeo en el que les enseño a descargar música en formato FLAC de alta calidad, M4a de 500 Kbps o seleccionar la calidad de descarga que más te convenga.

YouTube ngaluncurkeun logo sareng antarmuka dina telepon sélulér sareng komputer

Trik YouTube anu pangsaéna pikeun Android

Trik pikeun kéngingkeun langkung seueur tina YouTube dina Android. Pendakan trik ieu anu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun aplikasi populér pikeun dianggo langkung saé.

Trik supados Netease tiasa dianggo deui pikeun anjeun !!

Trik supados Netease tiasa dianggo deui pikeun anjeun !!

Saatos ngajar anjeun kumaha cara masang Netease dina basa Spanyol dina tutorial anu sanés sareng éta parantos lirén damel, ayeuna kuring nyandak anjeun trik sénsional ieu anu ku anjeun tiasa ngajantenkeun Netease tiasa dianggo deui ku cara anu saderhana pisan.

Play Store Google

Trik pangalusna pikeun Play Store

Opat trik pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun Play Store. Pilarian runtuyan trik ieu anu ngamungkinkeun urang nganggo langkung saé toko aplikasi Android telepon. Ku cara kieu urang tiasa kéngingkeun langkung seueur nalika ngagunakeunana.

Google Chrome 64

Trik Google Chrome anu pangsaéna pikeun Android

Trik Google Chrome anu pangsaéna pikeun Android. Pendakan trik saderhana ieu anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun langkung seueur tina panggunaan Google Chrome dina telepon Android anjeun. Ngarasakeun trik anu pangsaéna pikeun pangotéktak.

GPS Android

Trik ningkatkeun kinerja GPS

4 trik pikeun ningkatkeun performa GPS. Pendakan trik saderhana ieu anu ngamungkinkeun anjeun ngajantenkeun GPS anjeun langkung saé sareng sareng presisi anu langkung ageung.

Kumaha carana muterkeun pidéo dina Android

Kumaha carana muterkeun pidéo dina Android

Upami anjeun kedah muterkeun pidéo dina Android sareng anjeun hoyong ngalakukeunana ku cara anu saderhana, gancang sareng épéktip, kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta tanpa komplikasi

MegaTV Player, aplikasi anu fungsina sanés pikeun nonton TV bayar gratis, kalebet maén bal.

Tingali saluran mayar gratis

Panggihan kumaha nonton saluran gratis gratis ti sakumna dunya tina héndsét Android atanapi tablet anjeun ku ngaunduh Aplikasi gratis saderhana.

Kumaha carana miceun virus dina Android

Kami nunjukkeun anjeun kumaha mupus virus dina Android dina sababaraha léngkah saderhana sahingga mendakan aplikasi jahat sareng mupus. Naha anjeun katépaan? Pendakan!

mobile gratis

Kumaha terang upami hapé abdi gratis

Kumaha kuring terang upami hapé gratis? Anjeun kedah nuturkeun léngkah dina artikel ieu sareng anjeun bakal ningali yén éta gampang pisan terang upami telepon anjeun teu dikonci.

airdroid

Sambungkeun Android ka MAC

Upami anjeun kantos mikir yén teu mungkin pikeun nyambungkeun Android ka Mac, dinten ieu kami nunjukkeun anjeun step by step kumaha ngalaksanakeunana tanpa seueur komplikasi.

Cabut konci wifi dina Android

Cabut konci WiFi dina Android

Pencét pikeun terang kumaha ngadekrip konci Wi-Fi dina Android nganggo aplikasi sareng sambungkeun haratis ka jaringan nirkabel anu sandi anjeun henteu terang.

Masalah overlay layar Android

Pareuman overlay layar

Kami nunjukkeun kumaha ngabéréskeun masalah overlay layar dina Android M sareng kami nunjukkeun anjeun dimana setélan pikeun nganonaktifkeun overlay.

Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

Trik Pokémon Go moro Pokémon sagala

Dinten ieu kami masihan anjeun anu pangsaéna Pokémon Trik pikeun moro Pokémon mana waé, kalebet Pokémon Legendaris anu dipilari anu sesah dipilarian.

Trik Android (IV): Widget terminal kami

Sadaya hal éta anu urang tingali dina méja telepon sapertos jam, inpormasi cuaca sareng anu sanésna mangrupikeun widget. Kami ngajelaskeun sadayana ngeunaan aranjeunna.

6 Curang pikeun Nexus 4

Dinten ieu kuring badé ngajelaskeun sababaraha trik pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun sareng Nexus 4 sareng ngamangpaatkeun sadayana ...