smartphone lalaunan

Hapéna laun

Upami anjeun parantos perhatoskeun yén handphone anjeun langkung laun sareng laun, kami bakal nyaritakeun alesan anu tiasa nyababkeun éta sareng kami bakal nyarios naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun méréskeun éta

Pangaruh ngaduruk

Naon pangaruh burn-in dina layar telepon

Pilarian terang sadayana ngeunaan efek burn-in dina layar telepon Android Anjeun. Pilarian terang kumaha carana tiasa dicegah sareng kumaha ngalereskeunana sepanjang waktos.

telegram

Kumaha ngahapus kontak dina Telegram

Panggihan langkung seueur ngeunaan kumaha ngahapus kontak dina aplikasi. Léngkah-léngkah pikeun mupus kontak dina Telegram dina aplikasi anjeun.

Gmail

Kumaha cageur kontak anu leungit dina Gmail

Pendakan léngkah-léngkah pikeun dituturkeun pikeun ngahancarkeun kontak anu anjeun parantos hapus dina Gmail dina telepon Android anjeun sareng kintunkeun deui kana aplikasi.