Mésér Oneplus 5T mirah

OnePlus 5T dijual kaluar di Éropa

OnePlus 5T kaluar tina saham di Éropa. Pilarian terang langkung seueur perkawis telepon anu parantos dijual di Éropa, sababaraha minggu saatos éta terjual di Amérika Serikat.

OnePlus 6

Disaring harga tilu vérsi OnePlus 6

Disaring harga vérsi OnePlus 6. Pendakan harga anu béda-béda vérsi telepon high-end ti pabrikan Cina anu bakal dipiboga nalika pasar badé pencét

OnePlus 5

OnePlus 5T lirén dijual di Amérika Serikat

The OnePlus 5T kaluar tina saham di Amérika Serikat. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan high-end anu anjeun teu tiasa mésér deui di nagara éta sareng éta hartosna yén OnePlus 6 caket pisan.

Rendering resmi OnePlus 5

Tarjamahan resmi munggaran tina OnePlus 5

OnePlus parantos mutuskeun pikeun nyebarkeun gambar resmi munggaran tina OnePlus 5, andalannya anu anyar anu bakal dipidangkeun dina tanggal 20 Juni nganggo kaméra dobel sareng SD 835.

OnePlus 5 konsép didamel dumasar kana kabocoran anyar-anyar ieu

Spesifikasi OnePlus 5 dibocorkeun

OnePlus 5 anu bakal datang bakal bersaing sareng Galaxy S8 sareng LG G6 berkat desain na diropea sareng spesifikasi anu langkung saé: Snapdragon 835, 8GB RAM, sareng seueur deui.

Kami diuji sacara tuntas dina Oneplus X, jarak menengah pangsaéna di pasar kalayan harga anu luar biasa

Oneplus nurunkeun harga sadaya telepon na

Nyanghareupan datangna anu caket tina OnePlus 3, OnePlus parantos mutuskeun pikeun ngirangan harga OnePlus One, OnePlus 2 sareng OnePlus X, anu pangaosna antara 30 sareng 50 euro kirang.

Tés kagancangan Androidsis: Oneplus 2 VS Xiaomi Mi4c

Tés kagancangan Androidsis: Oneplus 2 VS Xiaomi Mi4c

Dinten ieu kami nyanghareupan Oneplus 2 VS Xiaomi Mi4c pikeun ningali naha aya bédana sapertos panggunaan unggal dintenna pikeun kadua terminal Android anu dipisahkeun ku bédana harga anu hébat, sanaos henteu dina spésifikasi téknis.

oneplus-mini-x-tapis

OnePlus X, gambar anu bocor

Alat salajengna ti pabrik Cina nyaéta OnePlus X. Kami parantos nguping seueur perkawis alat ieu sareng ayeuna urang ningali gambar anu bocor munggaran.

Oneplus 2

Tinjauan sareng analisa Oneplus 2

Dinten ieu kami masihan ulasan sareng analisis lengkep ieu dina basa Spanyol tina Oneplus 2, salah sahiji terminal android anu paling diantisipasi taun ieu.

oneplus 2 di jero

Ieu OnePlus 2 di jero berkat iFixit

IFixit, perusahaan anu khusus kana ngabongkar hapé, parantos sacara lengkep ngabongkar OnePlus 2. Naha anjeun hoyong ningali sapertos naon OnePlus 2 di jero?

OnePlus Salah

OnePlus One anu diantosan parantos sumping. Terminal kalayan fitur luar biasa anu hoyong ngabebaskeun pasar kalayan harga anu disaluyukeun.