Fortnite

Fortnite parantos dipasang dina langkung ti 15 juta alat Android

Salah sahiji gim anu paling diantisipasi di pasar telepon sélulér dina Android, saprak éta sumping di ios Maret kamari, éta Fortnite, kaulinan anu sumping Kusabab presentasi resmi na dina 9 Agustus, gim Fortnite parantos diunduh 15 juta kali dina Android terminal

Nyobian gim sateuacan mésér éta bakal janten kanyataan di Play Store

Aya seueur pangguna anu henteu hoyong mésér aplikasi atanapi kaulinan tanpa nyobian heula, kumargi prosés pamulangan sanés anu disebatkeun saderhana deui Moal lami deui, urang bakal tiasa nguji aplikasi sareng kaulinan di Pla Store tanpa kedah mésér éta sateuacanna atanapi undeuran aranjeunna bajakan

Tembakan Fortnite

The installer Fortnite ngagaduhan masalah kaamanan anu serius

Kalayan presentasi Galaxy Note 9, sumping pengumuman resmi ku Epic Games peluncuran Fortnite, salah sahiji gim anu paling diantisipasi, installer The Epic Games pikeun tiasa ngaunduh Fortnite dina alat Android ngagaduhan cacat kaamanan anu serius anu dipanggihan ku Google sareng anu parantos direngsekeun.

Fortnite

Syarat Android Fortnite wangsit

Syarat naon anu kedah dilakukeun ku telepon Android anjeun pikeun masang Fortnite. Pilarian persyaratan anu kedah aranjeunna minuhan pikeun masang game.

Ieu mangrupikeun telepon pinter anu cocog sareng Fortnite dina Android

Sakedik langkung saminggu ka pengker, jalma-jalma ti XDA Developers ngumumkeun yén sadayana siga nunjukkeun yén Samsung anu kawasa parantos ngahontal perjanjian sareng Upami anjeun hoyong terang naha terminal anjeun bakal cocog sareng Fortnite nalika ngeunaan Android, maka kami nunjukkeun ka anjeun model naon anu cocog.

5 kaulinan gratis pikeun Android

Lima kaulinan Android gratis pikeun dicoo usum panas ayeuna. Pilarian pilihan ieu ku kaulinan gratis anu anjeun tiasa nikmati dina usum panas ieu.

Alto's Odyssey sayogi di Play Store dimimitian 26 Juli

Dina taun-taun ayeuna, khususna studio independen, henteu milih pikeun ngaluncurkeun gim atanapi aplikasi na dina ékosistem Android, kusabab game Alto skier anu anyar, Alto's Odyssey bakal pencét Play Store dina 26 Juli sareng éta gratis pikeun di-app pameseran sareng iklan

Ieu sapertos kumaha Asphalt 9 ti Gameloft

Gameloft nembé nerbitkeun dina YouTube video mimiti Asphalt 9: Legends, anu bakal janten panerus Asphalt 8, sareng anu parantos diuji di Tailandai ngalangkungan Play Store.

Android Sudoku

Kaulinan Sudoku pangalusna pikeun Android

Opat kaulinan Sudoku pangsaéna pikeun Android. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan judul anu pangsaéna pikeun kaulinan Jepang terkenal anu ngaraosan kasuksésan sadunya.

Kaulinan Android

Kaulinan anu paling anéh pikeun Android

Tilu gim anu paling anéh pikeun Android. Pilarian pilihan ieu kaulinan anu asli anu tiasa anjeun unduh kalayan gampang kana telepon Android. Kaulinan anu paling anéh! parantos sayogi.

PUBG a la Minecraft

Kaulinan pikaseurieun dina pamekaran lengkep masih di mana simulasi kami pangalaman PUBG Minecrafrt kalayan karakter anu sirahna ageung pasagi, awak kubik sareng gaya piksel anu kuring resep pisan.

Google Play Instan

Google Play Instan: Coba gimna tanpa diunduh

Google Play Instan bakal ngantep anjeun nyobian kaulinan sateuacan ngaunduh. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan inisiatif Google anu anyar anu dipidangkeun dina hiji acara di San Fransisco.

Kaulinan ténis Android

Kaulinan ténis anu pangsaéna pikeun Android

Opat kaulinan ténis pangsaéna pikeun Android. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan kaulinan anu pangsaéna dina olahraga ieu anu tiasa urang kapendakan di Play Store. Janten anjeun bakal ngagaduhan kaulinan ténis anu pangsaéna pikeun Android.

Kaulinan Android anyar

Kaulinan Android kalayan pesen sosial

Opat gim Android kalayan pesen sareng kritik sosial. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan kaulinan ieu anu nyababkeun pangguna sadar kana masalah sosial.

Ngarasakeun mini golf sapertos anu saacanna sareng Mini Golf King

Dinten ieu kami nyarioskeun tentang permainan Mini Golf King, salah sahiji gim mini emas anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan di Play Store, sanés nyatakeun yén éta anu pangsaéna, hatur nuhun henteu ngan ukur pikeun grafik anu spektakulerna, tapi ogé kamungkinan maén online skenario anu béda.

Miitomo

Nintendo pikeun nutup Miitomo dina Méi

Miitomo: Kaulinan Android munggaran Nintendo ditutup dina bulan Méi. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan panutupan game munggaran perusahaan anu dileupaskeun pikeun Android.

Gaya Arkanoid Brutal 2017 !!

Gaya Arkanoid Brutal 2017 !!

Arkanoid brutal diperbaharui ka jaman ku gaya modéren sareng ayeuna sareng sistem permainan anu anjeun bakal resep sareng ngait.

Maénkeun kaulinan Toko

25 kaulinan top 2017

Kami nyayogikeun anjeun 25 Kaulinan anu paling sering dibahas di Play Store salami 2017, panginten aya anu leungit, tapi urang masih tiasa nempatkeun seueur deui