Kaulinan Android Pangalusna 2018

Kaulinan Android anu pangsaéna di 2018

Pikeun ngajantenkeun daptar ieu tina 15 gim Android anu pangsaéna kami ngandelkeun 3 aspek: kualitas téknis anu teu tiasa dipungkiri, diterbitkeun dina 2018 sareng ragam jinisna.

Tulang talva Ava

Candak ka langit sareng Ava Airbone hang glider

Éta bakal nganggo pesawat ngagantung anjeun sareng ngabantosan Ava dina Ava Airbone sabab anjeun bakal bangun di awang-awang pikeun ngabantosan anjeun tina angin sareng kéngingkeun jarak anu maksimal.

Waluh Lebaran

Lebaran na !!

Kompilasi sareng aplikasi sareng gim anu pangsaéna anu anjeun tiasa nampi dina wengi Lebaran ieu pikeun mikaresep nyalira atanapi di perusahaan.