Kaulinan kado (VII): GTA III

Ngamangpaatkeun kanyataan yén kami aya dina minggu peluncuran édisi ulang taun GTA: Wakil Kota, dina Kaulinan ...

analisa

Set kado (II): NOVA 3

Dinten ieu, dina angsuran kadua Kaulinan kanggo masihan kami masihan anjeun NOVA 3, FPS anu panik sareng spektakuler.

SaveShare, gim anjeun dina méga

Naha anjeun hoyong ngaheéat kamajuan pidéo anjeun dina méga sareng tiasa nuturkeun éta dina alat sanés? SaveShare ngamungkinkeun éta.

Metal Gear Padet: Trailer Ops Sosial

Kami ningali operasi Metal Gear Solid anyar: Ops Sosial, judul anu munggaran pikeun platform sélulér dina saga anu diciptakeun ku Hideo Kojima.

Urang bakal meuncit zombie tanpa lirén

Analisis Pemicu Maot

Urang tingali anu pang anyarna ti Madfinger Games. Dead Trigger mangrupikeun kaulinan anu lugas sareng ngahibur, bersahaja.

Angry Birds Space ayeuna resmi.

Dina angsuran énggal ieu, anu bakal janten kaulinan anyar sareng sanés ékspansi, manuk-manuk karismatik ieu angkat ka luar angkasa. Téma gimna sami sareng biasana, anjeun miceun manuk tina katapel sareng anjeun kedah nabrak babi anu nyolong endog. Ngan di Angry Birds Space urang bakal aya di luar angkasa, janten urang ogé kedah tumut kana gravitasi sareng fisika anu énggal. Gravitasi bakal masihan midangkeun pulas. Urang bakal mendakan asteroid sareng planét anu gravitasi bakal ngajantenkeun manuk-manuk urang nyimpang tina jalan lintasanana ogé narik aranjeunna, manuk, babi sareng sadaya elemen anu némbongan dina layar.

Bersaing ngalawan mobil anu sanés dina Drag Racing

Seret Balap: Kanggo junkies kagancangan

Ayeuna ku Android anjeun anjeun tiasa bersaing ngalawan mobil sanés dina Drag Racing, gim anu béda sareng anu biasa, kecanduan sareng persaingan dina gim anu sami

Berita pikeun gamer (I). Maén PSP dina Android?

Sony parantos merhatoskeun kamekaran ieu dina industri video game. Éta parantos ngalaksanakeun éta nalika ngaleupaskeun Xperia Play, ngenalkeun konsép "konsol-telepon" sareng ayeuna deui. Kusabab éta, Sony bakal ngaleupaskeun vérsi pidéo pidéo PSP na pikeun sauntuyan alat Android na.

Sonic 4 Episode 1 klasik pikeun Android

Sonic 4: Palasik datang ka Android

SEGA parantos ngaluarkeun klasik séjén pikeun Android, landak biru paling kasohor dina sajarah anu balik pikeun smartphone Android urang

Usum Angry Birds sareng Taun Naga

Ti sabtu minggu ieu pembaruan kanggo Angry Birds Season sayogi, dimana manuk anu ramah ieu bakal ngarayakeun Taun Anyar Cina sareng anu pang awonna anu kaluar tina perayaan ieu bakal janten babi sapertos biasa.

World of Dragons MMORPG, multiplatform game sayogi pikeun Android

World of Dragons, MMORPG multiplatform munggaran, dikembangkeun ku CorsairBand. Leres, sapertos anu parantos dibaca, gim ieu multiplatform sareng anjeun tiasa maénkeun éta dina komputer (ngalangkungan browser wéb), tina Facebook atanapi dina telepon Android anjeun

Videogames, kasalahan Android panggedéna?

Naha teu aya anu ningalikeun program program sapertos Gusti anu ditujukeun pikeun Android? Naon anu ayeuna dipiboga ku Google di Pasar na nyaéta kaulinan anu paling ngahibur tapi saderhana.

Tonggak Motorola sareng gim 3D

Motorola Milestone mangrupikeun terminal anu ngagaduhan ciri grafis anu saé pisan sareng ieu nunjukkeun nalika ngajalankeun kaulinan 3D ieu

Pesen Pikeun Android

Upami anjeun resep kaulinan catur sareng anjeun badé teras-terasan gaduh papan siap maén, parantos aya kaulinan catur pikeun Android kami di Android Market