Sony Xperia 5

Ngadaptarkeun harga resmi Sony Xperia 5

Pilarian terang langkung seueur perkawis harga anu dimungkinkeun ku Sony Xperia 5 nalika diluncurkeun di Éropa, berkat harga saring di Perancis, Jérman sareng Walanda.

Sony Xperia 1

Poto asli mimiti Sony Xperia 2 bocor

Pilarian terang langkung seueur ngeunaan poto asli mimiti Xperia 2 anu parantos dibocorkeun sabab ngamungkinkeun kami ningali bagian desainna sacara resmi.

Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 resmi sumping di Éropa

Pilarian langkung seueur ngeunaan peluncuran Sony Xperia 1 di Éropa berkat kabocoran di Amazon Spanyol sareng Amazon Italia kalayan harga sareng tanggal peluncuran na

Sony sélulér

Sagala anu kami ngarepkeun ti Sony di MWC 2019

Kami ngajentrekeun sadayana anu kami ngarepkeun ti Sony pikeun Mobile World Congress 2019 di Barcelona, ​​Spanyol. Pilarian terang naon anu diusahakeun ku perusahaan Jepang pikeun urang!

Sony

Sony ngajual ngan 2 juta telepon dina kuartal kadua taun ieu

Ayeuna parantos sabulan saprak kuartal kadua taun pamit ka kami, nguntungkeun sababaraha pabrik smartphone bari anu sanés ngan ukur ditingalkeun ku Sony, ngan ukur ngadaptarkeun dua juta unit dijual dina kuartal kadua taun ieu. Ieu ngagambarkeun tumiba serius. Pendakan!

Sony Xperia

Sony Xperia XZ3 dikabarkan aya dina TENAA

Sony badé nampilkeun Xperia XZ3 di IFA di Berlin, Jérman, pameran téknologi kasohor dimana alat anyarna biasana dipidangkeun. Sony Xperia XZ3 anu diduga nembé nembongan dina halaman wéb resmi TENAA. Diajar langkung seueur ngeunaan alat ieu!

Sony Xperia

Sony Xperia XZ3 tiasa sumping sareng sénsor 48MP

Sababaraha dinten ka pengker, Sony, perusahaan Jepang, nampilkeun sensor fotografis résolusi 48 megapikselna anu anyar. Ieu janten katelah Sony IMX586. Alat milik Sony nembé muncul dina GFXBench. Ieu tiasa janten Sony Xperia XZ3, unggulan perusahaan salajengna.

Sony Xperia

Sony Xperia XZ3 bocor dina GFXBench

Sony sigana parantos gaduh Sony Xperia XZ3 siap, andalannya salajengna anu bakal sumping sareng sababaraha fitur sareng spésifikasi téknis anu, tanpa Sony Xperia XZ3 nembé nembongan dina GFXBench sareng sababaraha fitur utami na spésifikasi téknis. Kami jéntrékeun sadayana!

Sony negeskeun Xperia E5

Sony parantos nyebarkeun dina halaman Facebook resmi na render anu nunjukkeun ayana Sony Xperia E5, jajaran pertengahan anyar pabrikan Jepang

Sony

Sony damel dina SoC nyalira pikeun 2016

SoC atanapi chip sorangan mangrupikeun naon anu dianggo ku Sony ayeuna pikeun tiasa ngalebetkeunana kana produkna nyalira atanapi ngicalna ka pabrik anu sanés.

Sony Xperia Z5, kesan munggaran

Kami ngalaksanakeun analisis pidéo pikeun Sony Xperia Z5 dimana kami nunjukkeun anjeun sadayana rahasia ngeunaan workhorse anyar Sony