Ieu sapertos kumaha Sony Xperia anu munggaran tanpa bingkai

Kami parantos lami nyarioskeun tentang modél telepon pinter pang anyarna tanpa pigura anu datang ka pasar, dimana Sony teu acan nempatkeun taruhan na. Untungna sareng langkung ti sataun di balik kompetisi, sadayana sigana nunjukkeun yén Sony tungtungna bakal bet dina smartphone tanpa bingkai atanapi diréduksi jadi éksprési minimum, sabab urang tiasa ningali gambar anu béda anu parantos dibocorkeun.

Nami terminal anu sakuduna mangrupikeun perusahaan mimiti Jepang anu dugi ka pasar kalayan ujungna suda pisan, nya éta Sony Xperia A Tepi, terminal, dimana, sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur, sacara praktis di payuneunana janten layar, kecuali pikeun daérah alit di luhur dimana kaméra payun bakal ayana sareng sénsor jarak.

Bagian jero layar ngahontal katuhu kana pigura handapeun, ogé sisi, nawiskeun kami rasio layar, dina tiori sareng numutkeun gambar ieu, langkung luhur tibatan Galaxy S8 sareng S9, modél anu bakal nawiskeun desain kontinyu. Di tukang urang tiasa ningali kaméra dobel anu aya di beulah kénca luhur terminal. Dibikeun henteuna sensor sidik visual, urang gaduh dua kamungkinan. Boh éta diintegrasikeun kana layar (teu dipikaresep) atanapi éta ayana di sisi, sapertos anu dilakukeun ku Xperia Z5.

Numutkeun kana halaman wéb anu parantos ngabocorkeun tilu tina opat gambar dina tulisan ieu, di jero Xperia anyar kami bakal mendakan Qualcomm's Snapdragon 845 dipirig ku 4 atanapi 6 GB RAM. Layarna bakal tipe OLED sareng ngagaduhan résolusi 4k 6 inci. Sapertos anu diarepkeun, vérsi sistem operasi anu bakal urang mendakan di jerona 8. Kamungkinan, perusahaan Jepang bakal nampilkeun terminal dina kerangka MWC anu bakal dilaksanakeun di akhir Pébruari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)