Ieu OnePlus 5T sareng ieu mangrupikeun spésifikasi akhir na

Sakumaha urang parantos ngawartosan anjeun sababaraha dinten ka pengker, dina 16 Nopémber OnePlus 5T sacara resmi ditepikeun, terminal anu dugi ka pasar pikeun ngagentos OnePlus 5. Seueur anu parantos aya rumor anu bocor sateuacan presentasi resmi terminal ieu, sapertos anu sanés ngajantenkeun anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun ideu tina terminal siga kumaha sacara fisik.

Dinten ayeuna urang tungtungna tiasa uih tina mamang, kumargi deui gambar terminal ieu parantos disaring, tapi waktos ieu henteu diterangkeun, tapi gambar pamungkas tina produk, sareng sakumaha urang tiasa tingali, OnePlus parantos ngiringan trend taun ieu ngirangan sisi sisina dugi ka maksimal.

Tapi henteu ngan ukur ngagaduhan seueur poto anu dibocorkeun, tapi ogé spésifikasi ahir anu sami parantos dibocorkeun, spésifikasi anu kami wincikan di handap ieu.

OnePlus 5T Spésifikasi

  • Layar AMOLEd 6,01 inci kalayan résolusi 2.160 × 1.080 sareng perbandingan aspek 18: 9. Layar ngagabungkeun panyalindungan Gorila Kaca 5.
  • Prosesor Snapdragon 835 dipirig ku 6/8 GB RAM, sabab perusahaan bakal ngaluncurkeun dua modél anu béda.
  • Kapasitas panyimpenan 64 sareng 128 GB.
  • Sistem operasi OxygenOS dumasar kana Android 7.1.1
  • 16 kaméra hareup mega-piksel sareng aperture f / 2.0
  • 2 kaméra tukang: salah sahiji 16 megapiksel sareng aperture f / 1.7 sareng anu sanés 20 megapiksel sareng bukaan anu sami. Duanana kaméra parantos didamel ku perusahaan Jepang Sony.
  • Sensor sidik jari ayana di tukang alat
  • Bluetooth 5.0
  • Sambungan USB-C
  • Sambungan jack headphone

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar, deui desain jelas diideuan ku iPhone 7 Plus, sahenteuna di tukang, hiji hal anu aranjeunna tiasa ngarobih supados aranjeunna henteu dituduh nyalin langsung ti pabrik anu sanés, sapertos anu kajantenan Xiaomi kalayan terminal anu mimiti anu diluncurkeun di pasar dugi ka tiasa nuturkeun garis desainna nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raja Emeritus cenahna

    Harga?