Instagram parantos ngahontal 1.000 juta pangguna

Kumaha terang saha anu parantos unfollow kuring di Instagram

Instagram kamungkinan jaringan sosial ayeuna. Aplikasi milik Facebook parantos dipelak gancang di pasar, utamina kumargi diala ku perusahaan Mark Zuckerberg. Saprak harita seueur parobihan anu datang. Tina desain dugi ka fungsi-fungsi anu aya didinya. Sadaya ieu parantos nyumbang kana ayana anu langkung ageung di pasar.

Sareng ieu parantos kagambar dina jumlah pangguna dina Instagram, éta parantos ningkat kalayan gancang. Sababaraha bulan ka pengker, dina Séptémber 2017 éta parantos ngahontal 800 juta pangguna aktip. Akhirna, aranjeunna parantos ngahontal halangan anu énggal.

Kusabab Instagram parantos mastikeun yén aranjeunna parantos ngaleuwihan 1.000 juta pangguna aktip. Tokoh anu ngajantenkeun aplikasi populér sareng jaringan sosial anu kadua panglobana dianggo di dunya. Tanpa ragu, conto anu saé tina waktos anu saé anu parantos aranjeunna hirup salami.

Pangguna Instagram

Ku harita, jumlah pangguna 800 juta, diantarana aya sakitar 500 juta anu ngagunakeun jaringan sosial aktip. Tapi jumlah ieu henteu lirén ngembang ti saprak éta. Anu deui nunjukkeun pangaruh anu hébat anu diala Instagram di pasar. Éta janten jaringan sosial anu penting pisan.

Aplikasi naék 5% unggal kuartal, sahingga ngalangkungan pertumbuhan batur sapertos Facebook atanapi Snapchat. Dina sababaraha kasus, tingkat kamekaran Instagram duka kali tina sainganna. Janten pastina mangrupikeun aplikasi anu modis pisan ayeuna.

Patarosanna sabaraha lami Instagram bakal terus tumuh sapertos kieu. Kusabab sanaos aranjeunna hirup dina waktos anu saé, éta moal janten sapertos anu salamina. Tapi kanggo ayeuna, jelas yén éta tetep resep popularitas di kalangan pangguna, sareng éta mangrupikeun klaim ageung pikeun mérek. Éta parantos dipikaterang janten showcase pangsaéna pikeun produk sareng selebriti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)