Huawei Enjoy 7S ayeuna resmi: Terang spésifikasi na

Huawei Ngarasakeun 7S

Huawei parantos janten salah sahiji mérek pangpentingna di dunya. Perusahaan Cina parantos hasil naklukkeun pasar sareng alat anu kualitas sareng spésifikasi anu pikaresepeun pisan. Sateuacan akhir taun, perusahaan nampilkeun kami modél anyar. Nya perkawis Huawei Ngarasakeun 7S, anu parantos diumumkeun saminggu kamari. Ayeuna, éta resmi.

Spésifikasi, harga sareng peluncuran telepon anyar ieu merk Cina parantos dikedalkeun. Telepon ngagabung sareng tren 2017 pikeun tampilan kirang bezel. Naon deui anu tiasa urang ngarepkeun tina Huawei Enjoy 7S ieu?

Janten desain alatna parantos narik perhatian. Nya perkawis telepon Huawei kadua pikeun tohan dina layar tanpa pigura. Di dieu urang carioskeun langkung seueur perkawis spésifikasi alat ieu.

Huawei Ngarasakeun 7S

Spésifikasi Huawei Enjoy 7S

Ieu mangrupakeun Layar 5,65 inci kalayan resolusi Full HD + sareng rasio 18: 9. Janten urang tiasa ngarepkeun kualitas gambar anu hébat tina tampilan ieu. Salaku tambahan, sanaos ukuran layar, alatna ngajaga ukuran telepon kalayan layar 5 inci.

Este Huawei Enjoy 7S mawa prosesor Kirin 659 ka jero. Dibaturan ku 3 atanapi 4 GB RAM, gumantung kana vérsi na. Kami ogé mendakan dua vérsi gumantung kana panyimpenan, salah sahiji 32 jeung salah sejen 64 GB. Janten pangguna bakal ngagaduhan pilihan pikeun milih vérsi anu dipikahoyong.

Alat ieu ogé ngajangjikeun pisan dina bagian fotografi. Huawei Enjoy 7S ngagaduhan kaméra dua kali ganda 13 + 2 MP. Sedengkeun kaméra hareup alatna 8 MP. Janten diarepkeun yén urang tiasa kéngingkeun gambar anu hébat sareng alat ieu. Salaku tambahan, a Batré 3.000 mah.

Huawei Ngarasakeun 7S

Harga sareng kasadiaan

Telepon langsung aya Android 8.0. Oreo salaku sistem operasi. Harga alatna béda pikeun dua vérsi. The vérsi kalayan 3 GB RAM dibanderol sakitar 200 euro. Sedengkeun vérsi alat sareng 4 GB RAM dibanderol di 230 euro.

Reservasi pikeun alat di Cina dibuka ayeuna. Diperkirakeun dileupaskeun Jumaah ieu, 22 Désémber. Sedengkeun peluncuranana di Éropa henteu acan dikonfirmasi, sanaos kami ngarepkeun bakal sumping mimiti taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Kumaha saur anjeun ngeunaan Blackview S8? éta cocog sareng naon anu kuring pilari dina harga, pikeun € 127 sigana endah. Naha aya anu ngagaduhan?

bool (leres)