Google siap-siap muka toko mandiri kahijina

Google Ritel

Sigana mah Google nuju siap lebet kana dunya écéran. Numutkeun ka laporan, perusahaan bakal nutup kontrak pikeun kéngingkeun toko resmi kahijina dimana anjeun tiasa mendakan ponsel kulawarga Pixel, laptop Pixelbook sareng seueur deui.

Google bahkan tiasa ngical alat tina sababaraha pabrik anu ngajalankeun Android, Wear OS atanapi Chrome OS, sanaos aranjeunna sanés bakal janten bintang di toko.

Numutkeun ka laporan, toko bakal ngagaduhan ukuran 1300 méter pasagi sareng bakal ayana diantara jalan-jalan Randolph W 853 sareng 845 di distrik pembungkus daging Chicago, caket kantorna ayeuna.

Éta moal heran pisan upami Google ngaluncurkeun toko na, saatos seueur perusahaan ageung sapertos Apple, Microsoft, Huawei, Samsung sareng seueur deui anu ngagaduhan. Ayeuna Google parantos seueur alat, toko écéran éta bakal janten pilihan anu saé.

Ieu sanés janten pertama kalina aya gosip toko Google, numutkeun sababaraha laporan, perusahaan parantos ngabolaykeun rencana toko dina dua waktos anu kapisah; Kahiji kalina berita ngabocorkeun kapal tongkang di Pulau Harta di San Fransisco dimana Google bakal ngagaduhan pusat data, sanaos tungtungna ngan ukur ruang paméran produk, maka perusahaan kéngingkeun rohangan di New York sareng engké Saatos nyéépkeun langkung ti $ 6 juta dolar kanggo ngarobih tempat éta, ideu éta dibolaykeun, ku sabab kitu éta berita kedah dicandak nganggo cadangan.

Google masih ngagaduhan jalan anu panjang upami hoyong ngagaduhan toko anu kasohor pesaingna, tapi ngaluncurkeun tempat pikeun nguji produk na bakal nguntungkeun pisan penjualan produk sareng pangguna na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.