Google Feed ngarobih namina janten Discover sareng nambihan langkung seueur fitur

Google mendakan

Google resep pisan nyebarkeun sareng ngalancarkeun produk na sareng-sareng deui sareng warta ayeuna mangrupikeun conto anu jelas. Ladenan anu baheulana kawanoh salaku Google Feed ayeuna disebut googlediscover, Ngaran anu, numutkeun perusahaan éta sorangan, langkung jelas ngagambarkeun misi jasa, pikeun ngabantosan anjeun mendakan kontén dina topik anu anjeun pikaresep.

Panggihan tiasa dipendakan dina aplikasi Google pikeun Android sareng dina panel khusus di kénca layar utama dina alat kulawarga Pixel, Android One sareng sababaraha alat Sony anyar-anyar ieu. Salaku tambahan, éta bakal gancang ngahontal situs web Google.com dina versi sélulérna.

Fitur anyar kalebet téma dina judulna - ku cara labél -  anu ngawartosan anjeun naha anjeun ningali kartu khusus. Ngetok dina tag anjeun bakal ningali langkung seueur berita anu aya hubunganana, anjeun ogé tiasa nuturkeun téma umum pikeun ningali langkung seueur kartu iraha anjeun lebet.

Jinis eusi anyar datang ka Discover, kalebet langkung seueur pidéo, ogé barang-barang énggal (tulisan anu sanés énggal dina wéb, tapi énggal pikeun anjeun), salaku conto, upami anjeun ngarencanakeun perjalanan, pituduh anu diterbitkeun tilu bulan ka tukang éta bakal janten relevan pikeun anjeun, sami nalika anjeun nyoko hobi énggal atanapi ngagaduhan minat énggal.

oge anjeun tiasa nyarioskeun Discover upami anjeun resep ningali langkung atanapi kirang tina topik anu khusus, anjeun tiasa milih sudut pandang anu béda pikeun hiji barang berita bahkan ngonpigurasikeun sababaraha basa, upami anjeun nganggo panarima dina basa Spanyol, anjeun tiasa maca berita dina basa Inggris.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.