Geekbuying nawiskeun kalayan harga anu luar biasa

Geekbuying nawiskeun kalayan harga anu luar biasa

Urang balik deui sareng pos gaya anu sanés nawiskeun yén anjeun moal sono dina hal ieu kalayan ieu Poéna Geekbuying dina harga anu luar biasa sabab aranjeunna sacara harfiah ngalungkeun jati kaluar tina jandela.

Kukituna pikeun waktos anu kawates, di barang-barang anu napel dina promosi sareng dina hijian terbatas anjeun bakal tiasa mendakan tawar asli dina harga demolition sapertos anu kuring bakal nyarankeun di handap

Ieu sababaraha conto di Poéna Geekbuying dina harga anu luar biasa yén anjeun bakal tiasa mendakan promosi waktos-terbatas ieu salaku «Total likuidasi saham ».

ROMOSS Polymos 5 Bank Daya 5000mAh ngan 8.36 euro

Geekbuying nawiskeun kalayan harga anu luar biasa

ROMOSS Power Bank mangrupikeun batré éksternal anu tiasa ngeusi batre alat sélulér dimana waé anjeun berkah kaluaran USB ganda sareng 5000 mAh kapasitas muatan maksimum.

Una batré éksternal anu bakal ngabantosan anjeun ngeusi batre telepon pinter anjeun dimana waé, tablet anjeun atanapi naon waé anu tiasa ditagihkeun liwat sambungan USB

Mésér langsung di dieu.

Headphone Headphone Bluetooth nirkabel Syllable G08 ngan ukur 20.92 euro sareng saham di Spanyol.

Geekbuying nawiskeun kalayan harga anu luar biasa

Sababaraha Headphone nirkabel sareng téknologi Bluetooth 2.1 harga tawar nyata sabab salian ti tiasa ngupingkeun sadaya musik anjeun sareng a kakuatan sora anu luar biasa sareng kualitasSalajengna, hatur nuhun ka na mikropon internal anjeun bakal tiasa nelepon sareng nampi telepon, konperénsi pidéo sareng bahkan nelepon ngalangkungan jaringan sosial favorit anjeun sapertos Messenger, WhatsApp, Telegram, Line sareng sajabana anu sajabana. Sareng sadayana ngan ukur 20.92 Euro anu dikirim ti Spanyol.

Mésér langsung di dieu.

Smart Band iWOWNFIT i6 Pro ngan ukur 20.92 kalayan saham di Spanyol

Geekbuying nawiskeun kalayan harga anu luar biasa

 

Upami anjeun milari gelang ngitung ku layar bawaan pikeun ngalayanan anjeun dina waktos anu sami sareng jam tangan anjeun biasana, urang bakal janten Smart Band kalayan tampilan OLED, maka tawaran khusus ieu dirancang khusus pikeun anjeun.

Sareng anjeun tiasa kéngingkeun ieu IWOWNFIT i6 Pro Smart Band anu ngagaduhan Layar sentuh 0,73 inci kalayan téknologi OLED sareng résolusi 128 x 88 piksel ngan ukur 20.92 Euro.

Gelang anu salian ti ngitung léngkah sareng kalori anu diduruk ogé ngagaduhan monitor denyut jantung, Perlindungan IP67 ngalawan cai sareng lebu sareng batréna 55 mAh anu masihan kami otonomi sakitar 5 dinten sedengkeun waktos muatanana sakedik sakitar sajam satengah. Muatan anu jinisna magnét.

Gelang dina harga anu luar biasa sareng anu salian ti janten cocog sareng Android sareng ios, éta moal masihan kami masalah hubungan anu jalma anu parantos mutuskeun mésér Mi Band2 anu karandapan.

Mésér langsung di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.