OnePlus 9 sareng 9 Pro, dua andalannya anu anyar kalayan anu panghadéna pikeun taun 2021

OnePlus 9 Pro

OnePlus tungtungna parantos ngenalkeun dua smartphone séri OnePlus 9 anyarna salaku andalannya anu paling penting pikeun high-end taun ieu. Duanana sumping kalayan seueur anu diarepkeun, tapi aya sababaraha ciri sareng spésifikasi téknis anu dina laporan kapengker henteu ditingalikeun, janten kami parantos nyanghareupan sababaraha kejutan.

Nyaeta OnePlus 9 sareng 9 Pro telepon anu pencét pasar kalayan fitur unggulan pikeun pangguna anu nungtut, ti Qualcomm anu paling kuat pikeun telepon sélulér dinten ayeuna dugi ka sistem fotografi anu seueur ngajanjikeun.

Sadayana ngeunaan OnePlus 9 sareng 9 Pro énggal: fitur sareng spésifikasi téknis

Pikeun ngamimitian, urang gaduh layar téknologi Super AMOLED 6.55 inci dina kasus OnePlus 9, sedengkeun panel versi Pro nyaéta 6.7 inci AMOLED LTPO. Resolusi masing-masing layar masing-masing FullHD + tina 2.400 x 1.080 piksel sareng QuadHD + tina 3.216 x 1.440 piksel. Dina waktos anu sasarengan, laju panyegaran maksimum duanana nyaéta 120 Hz, tapi ieu tiasa adaptasi (tina 1 dugi ka 120 Hz) dina OnePlus 9 Pro.

OnePlus 9

OnePlus 9

Chipset prosésor tina pasangan ieu nyaéta Qualcomm Snapdragon 888, sapotong anu digabungkeun sareng 5/8 GB LPDDR12 RAM sareng rohangan panyimpenan internal 3.1/128 GB UFS 256. Duanana dilengkepan batré 4.500 mAh sareng ngecas kabel gancang 65 W. Éta ogé ngagaduhan dukungan pikeun ngecas nirkabel, tapi upami dina modél standar éta 15 W sareng dina vérsi anu maju nyaéta 50 W Salaku tambahan pikeun ieu, éta perhatoskeun yén aranjeunna sumping sareng pangisi daya 65 W anu kalebet dina kotak, untungna.

Ngeunaan sistem fotografina masing-masing, OnePlus 9 hadir sareng modul triple rear anu ngagaduhan sénsor utama 48 MP sareng aperture f / 1.8, lensa sudut lega 50 MP sareng aperture f / 2.2 sareng sensor monochrome 2 MP. Sajauh kaméra selfie, aya lensa 16 MP sareng aperture f / 2.4.

Setup kaméra tukang tina OnePlus 9 Pro nyaéta quadruple sareng hadir nganggo péstol utama 48 MP kalayan aperture f / 1.8, lénsa sudut lega anu ogé 50 MP sareng aperture f / 2.2 sénsor telepon 8 MP kalayan aperture f / 2.4 sareng kaméra 2 MP B / W. Kaméra selfie ogé 16 MP kalayan aperture f / 2.4.

OnePlus 9 Pro resmi

OnePlus 9 Pro

Fitur anu beda-beda pikeun kadua telepon kalebet konektipitas 5G, Wi-Fi 6, pamaca sidik layar, speaker stereo Dolby Atmos, NFC kanggo mayar pembayaran tanpa kontak, sareng Bluetooth 5.1 kanggo OnePlus 9 sareng 5.2 kanggo Pro. Kami ogé mendakan dina dimungkinkeun nyaéta Sertifikasi IP68; modél standar dispensasi sareng éta, sanaos teu kedah tahan cai, tapi tetep ieu henteu kedah diuji.

Lambaran data téknis

ONEPLUS 9 ONEPLUS 9PRO
SCREEN 6.55 inci Super AMOLED kalayan résolusi FullHD + 2.400 x 1.080 piksel sareng laju refresh 120 Hz 6.7 inci AMOLED LTPO kalayan résolusi QuadHD + 2.400 x 1.080 piksel sareng laju panyegaran 120 Hz
PROSESOR Snapdragon 888 sareng Adreno 660 GPU Snapdragon 888 sareng Adreno 660 GPU
Ram 8/12GB LPDDR5 8/12GB LPDDR5
Panyimpenan internal 128/256GB UFS 3.1 128/256GB UFS 3.1
KAMERA REAR Tripel: 48 MP sareng f / 1.8 (sensor utama) + 50 MP (sudut lega) + 2 MP (monokrom) Quadruple:48 MP sareng f / 1.8 (sensor utama) + 50 MP (sudut lega) + 2 MP (monochrome) + 8 MP (telepon)
CAMERA Hareup 16 MP 16 MP
SISTEM OPERASI Android 11 sareng OxygenOS Android 11 sareng OxygenOS
BATERÍA 4.500 mah cocog sareng pangisian daya gancang 65 W sareng ngecas nirkabel 15 W 4.500 mah ngadukung 65 W kabel gancang ngecas sareng 50 W nirkabel ngecas gancang
KONEKTIF 5G. Bluetooth 5.1. Wi-Fi 6. USB-C. NFC 5G. Bluetooth 5.2. Wi-Fi 6. USB-C. NFC
LAIN CARACTERÍSTICAS Spéker stereo Spéker stereo. IP68 bijil

Harga sareng kasadiaan

Duanana smartphone parantos sayogi kanggo dipésér di Spanyol sareng nagara Éropa sanés. Peluncuran global ngantosan, tapi dina sababaraha dinten atanapi minggu kedahna dilaksanakeun.

Warna anu ditawarkeun OnePlus 9 nyaéta Winter Mist, Arktik Langit sareng Astral Hideung, sedengkeun anu Pro nyaéta Morning Mist, Pine Green sareng Stellar Black. Harga anu diumumkeun pikeun pasar Spanyol nyaéta sapertos kieu.

  • OnePlus 9
    • 8 + 128 GB:  euro 709
    • 12 + 256 GB: euro 809
  • OnePlus 9 Pro
    • 8 + 128 GB: euro 909
    • 12 + 256 GB: euro 999

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.