Unduh WhatsApp gratis

Unduh WhatsApp gratis

WhatsApp mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan anu paling populér di pasar, sareng henteu ngan ukur éta, éta parantos ngarobah cara urang komunikasi sareng anu dipikacinta, sareng réréncangan sareng jalma-jalma di sakuriling urang. Hatur nuhun kana sistem integrasi na sareng buku telepon, éta janten populér sapertos seuneu, naha sababna seueur pangguna, nalika aranjeunna kéngingkeun Smartphone anyar, hal anu pangpayunna aranjeunna pikahoyong nyaéta ngaunduh WhatsApp gratis, Supados anjeun tiasa kontak sareng babaturan anjeun gancang-gancang.

WhatsApp cocog sareng ampir sadaya sistem operasi sélulér, sajaba ti aya versi desktop pikeun tiasa ngagunakeunana gancang sareng nyaman. Pangguna tiasa ngirim pesen, pesen sora, gambar, tautan halaman wéb, atanapi file dina sababaraha format.

Salah sahiji seueur pilihan WhatsApp nyaéta nyiptakeun kelompok dugi ka 256 jalma, jumlah anu cukup ageung. Kamungkinan nyieun sareng ngatur aranjeunna cukup saderhana. Naon waé pangguna tiasa ngaksésna ku uleman atanapi ditambihan ku pangurus.

Kumaha cara ngaunduh WhatsApp gratis

Kalayan tutorial saderhana kami urang bakal ngajarkeun kumaha cara masang WhatsApp dina sadaya alat anjeun, janten anjeun moal kantun sakedap komunikasi sareng anjeun:

WhatsApp Rasul
WhatsApp Rasul
pamekar: WhatsApp LLC
harga: bebas

Henteu ngan éta, tapi kami ngabantosan anjeun nga-instal gratis. Kami émut yén saatos akuisisi ku Facebook, perusahaan WhatsApp Inc parantos ngaleungitkeun sagala jinis biaya kanggo panggunaan jasa na, ku alatan éta, WhatsApp gratis pisan.

Unduh WhatsApp APK

Ngamutahirkeun WhatsApp

Halaman WhatsApp resmi ngamungkinkeun ngaunduh vérsi paling anyar tina aplikasi populér ieu anu parantos ngagaduhan langkung ti 2.000 juta pangguna aktip di panjuru dunya ti saprak didamel. Dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngaunduh sareng masangkeunana dina alat Android anjeun dina sababaraha léngkah saderhana.

Kanggo diunduh urang bakal ngaksés halaman WhatsApp sareng kami bakal ngaksés vérsi platform Android, pencét dina Download Now sareng dina sababaraha detik urang bakal ngagaduhanana dina folder unduh telepon urang kanggo instalasi engké.

Dina raraga masang kami kedah ngijinkeun APK janten tiasa dipasang kusabab kaamanan sistem operasi. Pikeun ngalakukeun ieu kami bakal ngaksés «Kaamanan» sareng dina sumber anu teu dikenal kami ngaktipkeunana, Google bakal ngabéjaan yén anjeun kakeunaan kanyataan yén operasina henteu leres, tapi émut yén aplikasi APK sami sareng anu ditawarkeun ku Google Play Store.

Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah ieu, cobian unduh deui sareng éta bakal kéngingkeun fungsi tanpa masalah.

Léngkah munggaran pamasangan

Sakali diunduh, urang teraskeun kana pamasangan APK dina telepon kami. Ikon aplikasi némbongan dina desktop alat, pencét kana éta pikeun ngonpigurasikeunana sareng ngirim pesen ka daptar kontak anjeun.

  1. Saatos éta kabuka, urang kedah nampi kaayaan jasa, pencét dina nampi kanggo léngkah salajengna.
  2. Verifikasi nomer telepon anjeun. Aranjeunna bakal ngintunkeun anjeun PIN anu bakal dilebetkeun sacara otomatis. Pencét OK atanapi Salajengna.
  3. Upami anjeun gaduh cadangan sateuacana sareng badé mulangkeunana, pilih Pulihkeun, upami sanés ngaléngkah ieu.
  4. Anu pamungkas, lebetkeun nami atanapi landihan anjeun supados jalma bakal mikawanoh anjeun. Anjeun tiasa ngarobih namina sakalian anu anjeun pikahoyong dina Setélan tina aplikasi engké, janten entong hariwang upami anjeun salah ngalebetkeunana.

Sakali anjeun ngalebetkeun nami atanapi landian, anjeun tiasa silih tukeur pesen sareng réréncangan atanapi kenalan.

Unduh GBWhatsapp

GB whatsapp

GBWhatsApp mangrupikeun salah sahiji mods WhatsApp teu resmi anu paling terkenal pikeun Android. Diantara kamajuanana nyaéta fitur-fitur anyar sareng fungsi tambahan sacara éksklusif kalayan pamasanganana. Pamasanganana cukup saderhana sareng éta bakal nyandak urang ngan sababaraha menit pikeun ngagunakeun éta.

Diantara fungsina anu sayogi nyaéta pikeun nyumputkeun paguneman ku pencét anu saderhana. Pilihan sanésna nyaéta tiasa nyiarkeun pesen dugi ka maksimal 600 jalma tina daptar kontak sakaligus. Mod ogé ngamungkinkeun urang pikeun nilik gambar sareng video tanpa kedah ngaunduh kana alat kami.

Éta ngagaduhan fitur anu teu aya tungtungna, éta mangrupikeun salah sahiji mods pangsaéna anu tiasa anjeun nyobian sareng ti mana anjeun tiasa ngamangpaatkeun sadaya fungsi tambahan anu kalebet ku pangembang.

Unduh WhatsApp Aero

Whatsapp aéro

WhatsApp Aero mangrupikeun salah sahiji mod anu parantos lami cicing. Pamasangan mangrupikeun parobihan anu penting, di luhur sadayana nekenkeun éstétika sareng nawiskeun hasil anu kualitas. Éta ngagaduhan fungsi anu sami sareng anu sanésna, tapi dibédakeun ku kustomisasi lengkep aplikasi WhatsApp anjeun saatos anjeun masang.

Diantara fungsi sanés anjeun tiasa terang saha waé anu nganjang kana profil anjeun, nyumputkeun bewara dina biru pesen anu dibaca dina paguneman, ngarobih font hurup paguneman anjeun masing-masing, nyumputkeun status Online, diantara pilihan séjén

Diantara fungsi utama sareng fitur anu sayogi nyaéta:

  • Kustomisasi panganteur
  • Kontrol anu langkung ageung tina pilihan privasi
  • Kamungkinan pikeun ngaunduh téma énggal
  • Pilihan langkung seueur dina unduhan file

Tautan undeuran: Unduh WhatsApp Aero

Unduh WhatsApp Transparan

Transparent WhatsApp mangrupikeun mod anu dumasarkeun kana aplikasi WhatsApp resmi. Éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih sadayana panganteur kalayan gampang sareng seueur pilihan tambahan anu sayogi saatos anjeun parantos masang versi anu pang anyarna. Anjeun tiasa ningali wallpaper telepon salaku panganteur atanapi ngonpigurasikeunana pikeun mintonkeun gambar séjén pikeun anjeun.

Sakumaha namina nunjukkeun, WhatsApp Transparan ngajantenkeun panggunaan aplikasi langkung ringan sareng henteu ngalambatkeun alatna. Tambihkeun ton emotikon sareng emoji anyar pikeun ngajantenkeun paguneman anjeun langkung pikaresepeun. Diantara fungsi penting sanés anu disorot nyaéta tiasa ngirim file dugi ka 1 GB atanapi langkung ti 100 poto atanapi gambar sakaligus.

Tautan unduh

Perbarui WhatsApp gratis

Kasus anu sami kajantenan nalika pembaruan WhatsApp, panginten, kusabab anjeun parantos lami teu ngarénggalan vérsi WhatsApp anjeun, aplikasi éta nyungkeun anjeun ngomean jasa, nanging, ahora memperbarui WhatsApp gratis salaminaKituna, anjeun moal kedah nganyaran akun WhatsApp anjeun ku mayar kanggo tiasa nganggo éta salawasna. Upami aplikasi nyungkeun pembaruan, anjeun kedah ngahubungi panyadia aplikasi anjeun ka update whatsapp, boh ngalangkungan Google Play Store atanapi tina Apple App Store. Teu pernah gampang sareng mirah ngagunakeun WhatsApp sapertos ayeuna, maka mangpaatkeun.