Doogee V mangrupikeun Frankenstein ti payuneun iPhone X sareng kabocoran Galaxy S9

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, seueur firma Asia anu ngahontal pasar, kalayan kasuksésan anu relatif, kasuksésan anu utamina Éta kusabab nilai artos tina terminalna, kumargi aspek desainna sok disalin ti ahli hébat anu sanésna, sareng kadang-kadang ku cara terang-terangan terang, sapertos kasus Doogee V.

Numutkeun gambar mimiti Doogee V, anu Evan Blass parantos bocor deui ngalangkungan akun Twitterna, urang tiasa ningali henteu ngan ukur kumaha format layar anu sami sareng anu urang tiasa mendakan dina iPhone X, kalayan tab di sisi luhur layar, tapi tonggongna sami anu urang bakal mendakan dina Galaxy S9.

Ku cara kieu, Doogee moal tiasa nyarios yén éta parantos diideuan ku hiji terminal pikeun andalannya anu salajengna, Doogee V, terminal anu bakal nawiskeun kami layar 6,2 inci kalayan sénsor sidik terpadu di handapeunana, janten tiasa janten terminal munggaran anu dugi ka pasar nganggo sensor sidik dina posisi éta. Sababaraha bulan ka pengker, pidéo ti pabrik Vivo dibocorkeun dimana kami tiasa ningali operasi sénsor dina handapeun layar mérek ieu, operasi anu leres tapi éta henteu nawiskeun kagancangan muka konci anu sami anu ayeuna urang tiasa mendakan dina tombol dedicated.

Upami urang ningali gambar anu disaring, éta khusus anu matak terminal ieu sambungan headphone sanaos ngahijikeun konéksi USB-C, output anu ngamungkinkeun henteu ngan ukur pikeun ngeusi batre alat tapi ogé pikeun ngirimkeun duanana pidéo sareng audio. Kami henteu terang naon maksud firma Doogee anu tohan dina duanana konéksi, tapi kami kedah ngantosan dugi kadatanganana di pasar pikeun mariksa alesan integrasi kadua sambungan, nalika éta tiasa ngaleungitkeun sambungan jack sareng dikirim adaptor USB-C kana jack sakumaha sadayana pabrik ayeuna anu parantos masihan sambungan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   John cenahna

    Éta saé pikeun ningali kumaha sababaraha mérek nyandak résiko sareng nyandak jenis telepon sélulér ieu kuring pikir doogee ieu pikaresepeun pisan dina proposalna sareng anu leresna kuring gaduh DOOGEE BL5000 sareng kuring resep pisan kuring nebak ieu kedah janten ponsel anu hébat sahenteuna kuring Éta masihan kuring ideu éta, pangalaman kuring sareng Doogee Bl5000 nyarios nyalira, ponsel anu kuring gaduh sareng salami waktos ieu sadayana henteu kunanaon, kuring henteu ngangluh ngeunaan éta, kuring bakal nyarankeun merek ieu tanpa masalah

bool (leres)