Kumaha carana ngaksés kaulinan disumputkeun Microsoft Edge dina Android

Kaulinan disumputkeun Microsoft Edge

Microsoft Edge ngagaduhan seueur ayana dina telepon Android. Kusabab Microsoft ngarobih peramban na dumasar kana Chromium, mesin anu sami sareng panyungsi sapertos Google Chrome didasarkeun, éta parantos ningkat gancang. Salaku tambahan, browser ieu bakal ngantepkeun kami sababaraha fitur anyar. Kusabab diantara batur, aya kaulinan anu disumputkeun di jero Microsoft Edge, anu urang ogé tiasa aksés kana Android.

Kaulinan anu disumputkeun di Microsoft Edge ieu parantos lami teu aya, tapi pastina mangrupakeun insentif anyar pikeun seueur anu ngalih kana panyungsi ieu dina telepon Androidna. Hiji cara pikeun tiasa maénkeun sareng ngahibur diri urang sorangan tanpa kedah nganggo kaulinan atanapi aplikasi sanés. Urang ngan saukur tiasa ngalakukeun éta tina panyungsi dina telepon.

Kaulinan anu disumputkeun dina panyungsi Internét henteu énggal, Kusabab urang gaduh conto anu kawéntar sapertos Google Chrome sareng gim dinosaurus na, hal anu dipikaterang ogé pikeun pangguna Android, salaku conto. Browser Microsoft parantos mutuskeun nuturkeun léngkah-léngkah ieu sareng usum panas ayeuna ngenalkeun gim tersembunyi na nyalira dina sadaya vérsina, janten ogé tiasa diaksés tina Android.

Kumaha carana ngaksés kaulinan anu disumputkeun di Microsoft Edge

Kaulinan disumputkeun Microsoft Edge

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dimungkinkeun pikeun ngaksés kaulinan ieu tina salah sahiji versi peramban. Éta parantos diluncurkeun dina sadayana, kalebet versi na kanggo telepon Android sareng tablet. Dina raraga ngaksés kaulinan anu disumputkeun ieu tina telepon Android urang, hal anu pangpayunna urang lakukeun nyaéta ngaunduh browser anu terkenal dina telepon. Microsoft Edge tiasa didownload gratis ti Google Play Store dina telepon Android atanapi tablet naon waé. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu:

Microsoft Tepi
Microsoft Tepi
harga: bebas

Sakali kami parantos masang pangotéktak ieu dina telepon atanapi tablet kami, kami siap ngakses éta. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta teras muka Microsoft Edge dina telepon sareng urang kedah angkat ka palang alamat di luhur na. Dina palang alamat ieu Urang kedah nyerat ujung: // surf teras pencét dina Go. Ku cara kieu urang bakal langsung dibawa ka buruan disumputkeun ieu dina peramban anu terkenal. Anjeun tiasa tingali yén kaulinan ieu dibuka dina layar ayeuna.

Maka kami siap mimitian maénkeun kaulinan anu disumputkeun di Microsoft Edge. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kaulinan ieu ngagaduhan téma surfing anu jelas, janten mangrupikeun kaulinan anu pastina bakal dibawa ka usum panas pikeun seueur. Prosés pikeun aksés ka buruan ieu sami dina sadaya vérsi na. Henteu janten masalah naha anjeun ngalebetkeun ti Android, iOS atanapi dina komputer anjeun, anjeun ngan saukur kedah ngalebetkeun alamat éta dina palang URL kanggo lebet sareng mimiti maénkeun.

Kumaha carana maén

Microsoft Edge nyumput game surfing

Kaulinan anu disumputkeun di Microsoft Edge dipidangkeun salaku Jenis alternatif pikeun kaulinan dinosaurus di Google Chrome, éta gim anu kaluar nalika urang henteu ngagaduhan konéksi Internét, tapi anu janten populér dugi ka éta kedah disayogikeun pikeun sadaya pangguna dina peramban. Dina hal ieu kami mendakan kaulinan anu ngahibur, ringan sareng pikaresepeun, nyaéta, ngagaduhan sadaya unsur sahingga bakal janten salah sahiji kasenangan anu salah diantara pangguna dina panyungsi anu terkenal. Salaku tambahan, salah sahiji konci pikeun kaulinan ieu nyaéta operasina mirip pisan sareng gim dinosaurus di Chrome.

Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, kaulinan ieu ngagaduhan éstétika ombak anu jelas. Éta mangrupikeun gim anu urang hayu urang janten peselancar. Tugas urang nyaéta mindahkeun cai dina papan surfing ieu nalika urang nyingkahan sagala rupa halangan anu datang. Tujuanana dina hal ieu nyaéta urang badé tetep salami mungkin dina surfboard anu disebatkeun, nyingkahan yén urang tabrakan sareng halangan-halangan anu bakal datang sepanjang waktos. Nalika urang maju, kasusah nambahan, sabab beuki seueur halangan anu bakal muncul dina cai, sajaba ti éta, laju urang langkung ageung (urang ngalih langkung gancang). Refleks sareng kamampuan urang pikeun ngaréaksi penting pisan dina kaulinan ieu.

Kaulinan anu disumputkeun di Microsoft Edge ogé ngajantenkeun urang mangrupikeun séri kejutan anu ngajantenkeun langkung rumit. Salah sahijina nyaéta halangan tiasa dianggo dina sababaraha cara. Aya sababaraha halangan anu datang ku urang anu dibereskeun, nyaéta, aranjeunna moal ngalih tina situs anjeun. Ieu kasus kapuloan atanapi kapal anu bakal urang tingali dina wisata ieu. Aya halangan sanés anu henteu leres, sapertos gurita, anu bakal ngudag urang nalika urang ngaluncatan éta. Ieu ngandung harti yén urang ogé kedah kabur tina halangan ieu pikeun maju.

Ieu mangrupikeun elemen anu pastina nambihan lapisan kasusah tambahan, tapi anu ngajantenkeun gim ieu dina peramban kirang katebak sahingga langkung pikaresepeun. Éta ogé cara anu saé pikeun nempatkeun tés urang.

Modeu Game

Kaulinan disumputkeun Microsoft Edge

Nalika urang ngamimitian maénkeun kaulinan anu disumputkeun ieu di Microsoft Edge dina Android aya sababaraha aturan anu urang kedah diémut sepanjang waktos. Kami bakal dipasihan tilu kahirupan sareng dugi ka tilu tingkatan stamina (énergi) nalika urang mimiti maénkeun. Ieu ngandung harti yén urang bakal tiasa ngadamel tilu usaha sateuacan pertandingan anu urang maénkeun badé réngsé sadayana. Aspék sanés anu kedah diémutan nyaéta aya sababaraha modus gim anu sayogi di dinya, tilu sacara total, nyaéta sapertos kieu:

  1. Modeu normal: Ieu modeu gim Palasik, dimana anu kedah urang lakukeun nyaéta nyingkahan halangan-halangan anu sumping di cai, pikeun ngumpulkeun saloba poin anu mungkin.
  2. Modeu Serangan Waktos: Dina modeu gim ieu urang bakal dipasihan waktos anu tangtu, nyaéta waktos anu urang kedah ngumpulkeun koin nalika urang jalan sareng ngarengsekeun sakabéh perjalanan. Aya sababaraha jalan pintas anu sayogi anu tiasa ngabantosan urang dugi ka akhir dina waktos anu dipasihkeun.
  3. Modeu slalom (modeu zig zag): Ieu mangrupikeun modeu paling rumit dina gim disumputkeun ieu di Microsoft Edge. Dina modeu gim ieu urang kedah ngetok sadaya panto supados urang tiasa kéngingkeun level atanapi mode permainan ieu. Urang kedah gancang, ogé yén urang gaduh refleks anu saé sareng seueur kasabaran pikeun tiasa ngungkulanana.

Unggal pangguna bakal tiasa milih modeu gim anu dipikahoyong dina masing-masing gimna dina gim disumputkeun ieu di Microsoft Edge. Nalika urang maénkeun anu munggaran langkung saé dimimitian ku modeu normal, Janten urang bakal biasa sareng jalan kaulinan ieu, sabab urang kedah latihan heula sakedik supados sadayana terkendali. Upami urang parantos gaduh pangalaman sakedik, maka urang tiasa ngalih kana dua modus gim sanés anu sayogi.

Kanyataan yén aya tilu modus gim anu béda mangrupikeun hal anu pikaresepeun pisan, kusabab gimna adaptasi sareng sadaya jinis pangguna. Naha anjeun milarian ngan ukur nongkrong atanapi anu peryogi tantangan, anu teras tiasa bet dina midangkeun anu langkung rumit dina gim peramban ieu.

Kadali kaulinan

Microsoft Edge nyumput game surfing

Aspék penting sanés nalika urang maén kaulinan Microsoft Edge anu disumputkeun ieu dina Android nyaéta kadali anjeun. Kadali dina kaulinan ieu mangrupikeun hal anu saderhana sareng anu nyumbang kana gampangna maén kusabab éta patut diputer dina telepon urang atanapi dina tablet kami. Seueur pangguna anu ragu naha kadali ieu saderhana atanapi henteu, tapi nyatana anjeun moal ngagaduhan masalah sareng aranjeunna.

Nalika ngeunaan maén anu urang kedah lakukeun nyaéta toél layar, Boh ka katuhu atanapi ka kénca, sahingga urang badé ngalih para peselancar. Maka, upami urang hoyong tokohna ngalih ka katuhu sahingga nyingkahan halangan dina layar, urang teras némpél ka katuhu na. Gerakan éta teras dihasilkeun di dinya sareng éta bakal ngalih ka katuhu. Upami urang hoyong ngalih ka kénca urang kedah ngalakukeun hal anu sami. Anjeun moal ngagaduhan masalah sareng kontrol ieu. Dina hal nganggo tablet atanapi ponsel anu nganggo layar ageung, éta bakal langkung raoseun pikeun diputer.

Kaulinan anu disumputkeun di Microsoft Edge ngan ukur aya sababaraha sasih, Tapi éta mangrupikeun kaulinan anu ngagaduhan sadaya unsur anu populér pikeun pangguna. Tanpa ragu, éta tiasa janten alternatif anu saé pikeun kaulinan dinosaurus di Google Chrome, anu parantos klasik di dunya. Tetep katingal upami Surf Up tina browser Microsoft ieu ogé tiasa ngahontal status legendaris ieu atanapi henteu. Kumaha saur anjeun ngeunaan gim ieu dina panyungsi?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.